Ajda Pekkan

Ajda Pekkan

Son dakika ajda pekkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ajda pekkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ajda pekkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ajda Pekkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ajda pekkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.451 ajda pekkan haberi bulunmuştur. Tüm ajda pekkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ajda Pekkan’dan bir ilk! 12 Haziran’da çıkacak
Ajda Pekkan’dan bir ilk! 12 Haziran’da çıkacak Ajda Pekkan, müzik kariyerinin ilk stadyum konserini vermeye hazırlanıyor. Pekkan “12 Haziran’da sağlıkla, huzurla, heyecan ve aşkla buluşmak üzere” dedi.
17.04.2024 Magazin
Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor! Başrol Burak Deniz'in
Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor! Başrol Burak Deniz'in Taverna müziğinin efsaneleşen ismi Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor. Çekimlerine yakında başlanacak filmde sanatçıyı Burak Deniz canlandıracak. Deniz rolüne Ferdi Özbeğen’in videolarını izleyerek hazırlanıyor.
1.03.2024 Magazin
Ayşegül Aldinç'ten Ajda Pekkan itirafı! “Sezen ve diğerleri sonra gelir"
Ayşegül Aldinç'ten Ajda Pekkan itirafı! “Sezen ve diğerleri sonra gelir" Şarkıcı Ayşegül Aldinç, katıldığı 'Empati' programında yıllardır Ajda Pekkan'ı taklit ettiğini söyledi. Ayrıca Aldinç Ajda Türkiye'nin en başında, Sezen ve diğerleri sonra gelir" dedi.
1.03.2024 Magazin
Cem Adrian-Ajda Pekkan düeti geliyor
Cem Adrian-Ajda Pekkan düeti geliyor Müzik kariyerinin 20’nci yılını kutlayan Cem Adrian’ın tribute albümünün hazırlıkları devam ediyor. Projeye son olarak Ajda Pekkan dahil oldu.
26.01.2024 Magazin
Ajda Pekkan'ı canlandırması beklenen Ayça Varlıer kimdir? Ayça Varlıer kaç yaşında, hangi filmlerde oynadı?
Ajda Pekkan'ı canlandırması beklenen Ayça Varlıer kimdir? Ayça Varlıer kaç yaşında, hangi filmlerde oynadı? Süperstar Ajda Pekkan'ın hayatının film olacağı haberi gözleri adaylara çevirdi. Önce Serenay Sarıkaya'nın adı geçmesine rağmen son isim Ayça Varlıer oldu. Sanatçının hayranları bu haber sonrası "Ayça Varlıer kimdir?", "Ayça Varlıer hangi filmlerde oynadı?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Ayça Varlıer'in hayatı...
18.01.2024 Televizyon
Ajda Pekkan’ın hayatı film oluyor
Ajda Pekkan’ın hayatı film oluyor Ajda Pekkan'ın hayatı sinemaya taşınıyor. Yapımcılar Ajda Pekkan’ın hayatının film olması için harekete geçti. Süperstar’ın da sıcak baktığı iddia edilen proje için kulislerde Pekkan’ı canlandıracak en güçlü adayın Serenay Sarıkaya olduğu konuşuluyor.
30.12.2023 Magazin
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması 90'lı yıllarda 'Hadi Yine İyisin', 'Seninle Ölürüm', 'Kendine Gel' ve 'Duman Oldum' başta olmak üzere çok sayıda hit şarkıya imza Tayfun Duygulu, 10 aydır birlikte olduğu Bella Duygulu ile Kasım 2020'de dünyaevine girmişti. İkili, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de el ele görüntülendi.
18.12.2023 Magazin
Demet Şener ve Özge Ulusoy'da samimi açıklamalar: Sık sık dedikodu yapıyoruz
Demet Şener ve Özge Ulusoy'da samimi açıklamalar: Sık sık dedikodu yapıyoruz Yakın arkadaş olan Demet Şener ve Özge Ulusoy, önceki gün Kozyatağı'nda bir güzellik merkezinde objektiflere yansıdı. Birlikte bakım yaptırmaya gelen ünlü modeller, keyifli halleri ve şık kombinleri ile dikkat çekti.
29.11.2023 Magazin
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Git gide Ezgi Mola'ya benziyorsun’
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Git gide Ezgi Mola'ya benziyorsun’ 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle yıldızı parlayan Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni imajıyla yoğrum yağmuruna tutuldu.
25.11.2023 Magazin
Burcu Güneş Hintli milyarderin teknesinde şarkı söylemişti! 'Beni ülkelerine davet ettiler'
Burcu Güneş Hintli milyarderin teknesinde şarkı söylemişti! 'Beni ülkelerine davet ettiler' Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, geçtiğimiz ay Hintli milyarder Ravi Ruia ve eşi Madhu'nun özel davetlisi olarak 500 milyon dolarlık lüks teknede sahne almıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Güneş, konuyla ilgili açıklama yaparak Ruia ve eşinin kendisini Hindistan'a davet ettiğini söyledi.
19.11.2023 Magazin
Süperstar  Ajda Pekkan İstanbul’da son konserini verdi
Süperstar Ajda Pekkan İstanbul’da son konserini verdi Ajda Pekkan, konser turnesine devam ediyor. KerkiSolfej’in sonbahar konserleri kapsamında farklı illerde sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı önceki akşam Zorlu PSM’de hafızalardan silinmeyecek müzik şölenine imza attı.
19.11.2023 Magazin
Hakan Altun'dan aşk sinyali! Ajda Pekkan ile anılmıştı
Hakan Altun'dan aşk sinyali! Ajda Pekkan ile anılmıştı Hakan Altun, önceki gece Harbiye'de sevenleriyle buluştu. Konser öncesinde gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Hakan Altun aşk hayatıyla ilgili de imada bulundu.
7.10.2023 Magazin
Ajda Pekkan kıyafetiyle dillere düştü! 'Buzdolabı örtüsü'
Ajda Pekkan kıyafetiyle dillere düştü! 'Buzdolabı örtüsü' Sahne performansı ve fit fiziğiyle gündemden düşmeyen Süperstar Ajda Pekkan bu kez kostümüyle gündeme geldi. Bodrum Antik Tiyatro’da sevenleriyle buluşan Ajda Pekkan’ın tercih ettiği bol yırtmaçlı pembe elbisesine yorum yağdı.
26.08.2023 Magazin
'Zekası Einstein’dan bile yüksek' demişti: Semiramis Pekkan, oğluyla buluştu
'Zekası Einstein’dan bile yüksek' demişti: Semiramis Pekkan, oğluyla buluştu Süperstar Ajda Pekkan'ın bir dönem oyunculuk yapan kardeşi Semiramis Pekkan, son paylaşımıyla gündeme geldi. Pekkan, daha önce yaptığı açıklamada "Zekası Einstein'dan bile yüksek çıktı" dediği oğlu Zoran Lalvani'yi paylaştı.
24.08.2023 Magazin
Aleyna Tilki eleştirilere yanıt verdi! 'Sağır taklidi yapmayın'
Aleyna Tilki eleştirilere yanıt verdi! 'Sağır taklidi yapmayın' Müzik dünyasında yeni kuşağın en çok konuşulan isimlerinden olan Aleyna Tilki ile rock grubu Mor ve Ötesi, Şehrazat imzalı Ajda Pekkan klasiği 'Yaz Yaz Yaz'ı yeniden yorumladılar. Genç popçu, sosyal medyada çok konuşulan yeni projesi ile ilgili eleştirilere dikkat çeken bir cevap verdi.
28.07.2023 Magazin
Ajda Pekkan mayolu pozuyla gençlere taş çıkarttı!
Ajda Pekkan mayolu pozuyla gençlere taş çıkarttı! Ajda Pekkan yoğun konser maratonuna tatil molası verdi. Bodrum’da tekne tatili yapan süper star önceki gün Güvercinlik’teki bir otelin önüne demirlediği lüks teknesinde objektife takıldı. 77 yaşındaki Pekkan, sosyal medyadan paylaştığı mayolu pozuyla gençleri solladı
18.07.2023 Magazin
Süper star Ajda Pekkan'a süper tekne!
Süper star Ajda Pekkan'a süper tekne! Ajda Pekkan yoğun konser maratonuna tatil molası verdi. Bodrum’da tekne tatili yapan süper star önceki gün Güvercinlik’teki bir otelin önüne demirlediği lüks teknesinde objektife takıldı.
17.07.2023 Magazin
Boğaz’da Ajda Pekkan rüzgârı esti!
Boğaz’da Ajda Pekkan rüzgârı esti! Ajda Pekkan, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında üçüncü kez sevenleriyle buluştu.
10.07.2023 Magazin
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli? MFÖ grubu, Türk müzik tarihinde eşsiz bir yere sahip olan ve milyonlarca hayranı bulunan bir müzik topluluğudur. Grubun üyelerinden Fuat Güner’in hayatı merak ediliyor. Peki, MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.07.2023 Magazin
Cem Belevi'den savunma! 'Böyle bir video varsa mesleği bırakırım!'
Cem Belevi'den savunma! 'Böyle bir video varsa mesleği bırakırım!' Cem Belevi, geçtiğimiz günlerde çok konuşulan bir haberle gündeme geldi. Popçunun, konser sırasında ses sistemine sinirlendiği ve orkestrasına kadeh fırlattığı iddiası ortalığı karıştırdı. Orkestrası ile yollarının ayrıldığını açıklayan şarkıcının, 'sirtaki' savunması dikkat çekti.
23.06.2023 Magazin
Ajda Pekkan: Köpeğime mama aldım
Ajda Pekkan: Köpeğime mama aldım Etiler'de lüks bir restorandan çıkarken görüntülenen Ajda Pekkan, "Köpeğime mama aldım" sözleriyle herkesi şaşırttı. Müzik dünyasının efsane isimlerinden Pekkan, geçtiğimiz günlerde basına yansıyan "Sarıyer'deki villasını sattığı ve Tayland'dan 25 bin dolara gençlik iksiri getirdiği" yönündeki haberlere sert çıktı.
21.06.2023 Magazin
Ünlülerden Babalar Günü paylaşımı! Deniz Binbaşı Rıdvan Pekkan ile kızları
Ünlülerden Babalar Günü paylaşımı! Deniz Binbaşı Rıdvan Pekkan ile kızları Babalar Günü'nde ünlüler babalarının fotoğraflarını paylaşarak duygusal mesajlar yayınladı. İşte ünlülerden Babalar Günü paylaşımları...
18.06.2023 Magazin
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol Türkiye Davis ve Fed Cup eski kaptanı Ali Göreç, Serena ve Venus Williams kardeşleri kastederek "Günahlarını almayayım ama, denediğim için söylüyorum, 120 saati normal şartlarda oynamak bir insan için mümkün değil. O zamanlar mümkün değildi belki şu an süper atletler yapabilirler" ifadelerini kullandı.
14.06.2023 Diğer Sporlar
Ajda Pekkan'dan müzik şöleni!
Ajda Pekkan'dan müzik şöleni! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde, sahne dün akşam bir kez daha Süperstar Ajda Pekkan’ındı. Pekkan’ın yıldızıyla parlayan sahne, müzikseverleri mest etti. İlginin yoğun olduğu gecede Kuruçeşme sahnesi, kapasitesinin üstünde seyirci ağırlayarak Pekkan hayranlarını dansa, müziğe, eğlenceye doyurdu.
11.06.2023 Magazin
Ajda Pekkan'ın evinin fiyatı dudak uçuklattı
Ajda Pekkan'ın evinin fiyatı dudak uçuklattı Sarıyer-Bahçeköy’de bulunan villasını uzun yıllardır satmaya çalışan Ajda Pekkan, evin fiyatına zam yaptı!
28.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ajda Pekkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ajda pekkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.