Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu

Son dakika Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye'nin otomobili girişim grubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 türkiye'nin otomobili girişim grubu haberi bulunmuştur. Tüm türkiye'nin otomobili girişim grubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
TOGG'un hikayesi nasıl başladı? Detaylar belli oldu
TOGG'un hikayesi nasıl başladı? Detaylar belli oldu Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli elektrikli otomobili için heyecanlı bekleyiş devam ederken Togg'un Gemlik Kampüsü'nün açılışı için nefesler tutuldu. Türkiye'nin vizyon projeleri arasında gösterilen TOGG’da ilk seri üretim araç banttan inecek. Türkiye’nin ilk otomobili Devrim’e bir saygı duruşu olarak TOGG Türkiye'nin 60 yıllık otomobil rüyasını gerçeğe dönüştürecek.
29.10.2022 Ekonomi
TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! Geri sayım sürüyor
TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! Geri sayım sürüyor Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor.
4.10.2022 Ekonomi
TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! Neredeyse tamamlandı
TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! Neredeyse tamamlandı TOGG'un, inşası devam eden Gemlik'teki fabrikasında çalışmalar hızlandı. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda, Gemlik tesisinde bu ay boya tesisinin yüzde 99’unun, gövde tesisinin yüzde 97’sinin, montaj tesisinin ise yüzde 95’inin tamamlandığı bilgisi verildi.
18.05.2022 Ekonomi
Yerli otomobil TOGG’un fiyatı belli oldu mu? CEO’dan fiyatla ile ilgili yeni açıklama geldi!
Yerli otomobil TOGG’un fiyatı belli oldu mu? CEO’dan fiyatla ile ilgili yeni açıklama geldi! Yerli otomobil için fiyat açıklaması! Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’un (TOGG) üreteceği yerli otomobilin fiyatı uzun süredir kamoyunun gündemindeydi. TOGG'un CEO'su Gürcan Karakaş yerli otomobilin fiyatına ilişkin yeni bir açıklamada bulundu. Peki, Yerli otomobil TOGG’un fiyatı belli oldu mu? Yerli otomobilin fiyatı ne zaman açıklanacak? İşte TOGG ile ilgili merak edilenler…
28.11.2021 Ekonomi
TOGG C Segment Sedan özellikleri neler? TOGG ne zaman çıkacak?
TOGG C Segment Sedan özellikleri neler? TOGG ne zaman çıkacak? Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubundan (TOGG) yeni model açıklaması geldi. TOGG Üst Yöneticisi Karakaş, "C segment sedanla ilgili çalışmalarımıza da başladık" dedi. Peki, TOGG C Segment Sedan özellikleri neler? TOGG ne zaman çıkacak? TOGG fabrikası ne zaman bitiyor? İşte TOGG C Segment Sedan teknik özellikleri!
12.11.2021 Gündem
Yerli otomobil TOGG'dan heyecanlandıran görüntü!
Yerli otomobil TOGG'dan heyecanlandıran görüntü! Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), yerli araç üretiminden yeni görüntüler paylaştı. TOGG'dan yapılan açıklamada, "Hedeflerimizi adım adım gerçekleştiriyoruz. Yeni Lige yolculuğumuz hız kesmeden devam ediyor" denildi.
31.10.2021 Ekonomi
TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! Çalışmalar hızla ilerliyor
TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! Çalışmalar hızla ilerliyor Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) resmi Twitter sayfasından TOGG Gemlik Tesisi'nde inşaat çalışmalarının son durumunu gösteren bir video paylaşıldı.
18.08.2021 Ekonomi
TOGG'un ilk gövdesinin fotoğrafları paylaşıldı
TOGG'un ilk gövdesinin fotoğrafları paylaşıldı Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) resmi Twitter sayfasından, tamamı yerli olma özelliği taşıyan ve Gebze'de montajı gerçekleştirilen ilk gövdenin fotoğrafları paylaşıldı.
19.07.2021 Bilim ve Teknoloji
'TOGG, pek çok rakibini geride bırakma iddiası taşıyor'
'TOGG, pek çok rakibini geride bırakma iddiası taşıyor' Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) doğuştan elektrikli araç teknolojilerine yönelerek pek çok rakibini geride bırakma iddiası taşıdığını bildirdi.
8.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Yerli otomobilde flaş batarya açıklaması
Yerli otomobilde flaş batarya açıklaması Gelen son dakika haberine göre, Türkiye'nin yerli otomobilde flaş bir gelişme yaşandı. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'ndan (TOGG) yapılan açıklamada, yüzde yüzde elektrikli otomobilin bataryası hakkında önemli bilgiler paylaşıldı. Açıklamada, Li-Ion batarya üreticilerinden Farasis ile anlaşmaya gidildiği ve bu kapsamda batarya modülü ile paketinin Türkiye’de üretileceği kaydedildi
20.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Yerli otomobilde flaş gelişme! Tescillendi
Yerli otomobilde flaş gelişme! Tescillendi Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) tasarımları, 27 Avrupa Birliği (AB) ülkesi ve Çin’den sonra Japonya’da da tescillendi.
18.08.2020 Gündem
TOGG fiyatları açıklandı mı? TOGG araba fiyatı belli oldu mu? TOGG'dan fiyat açıklaması...
TOGG fiyatları açıklandı mı? TOGG araba fiyatı belli oldu mu? TOGG'dan fiyat açıklaması... Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) seri üretime geçilecek elektrikli yerli otomobiller için sosyal medyada paylaşılan fiyat bilgileri hakkında açıklamada bulundu. Peki, TOGG fiyatları açıklandı mı? TOGG araba fiyatı belli oldu mu? TOGG'dan fiyat açıklaması...
13.08.2020 Bilim ve Teknoloji
TOGG'dan yerli aracın fiyatıyla ilgili açıklama
TOGG'dan yerli aracın fiyatıyla ilgili açıklama Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) seri üretime geçilecek elektrikli yerli otomobiller için paylaşılan fiyat bilgileri hakkında açıklamada bulundu.
12.08.2020 Gündem
Türkiye'nin Otomobili'nin fabrikası "ÇED olumlu" raporunu aldı
Türkiye'nin Otomobili'nin fabrikası "ÇED olumlu" raporunu aldı Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından çalışmaları planlandığı biçimde sürdürülen Türkiye'nin Otomobili yatırımı Bursa'nın Gemlik ilçesinde inşa edilecek olan fabrika inşaatının başlayabilmesi için gerekli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporunu olumlu olarak aldı.
2.06.2020 Ekonomi
Yerli otomobilin ismi ne olacak? Dikkat çeken logo...
Yerli otomobilin ismi ne olacak? Dikkat çeken logo... Türkiye’nin yerli otomobili bugün Gebze’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılımıyla tanıtılacak. Erdoğan’ın tanıtımın ardından yerli otomobille Osmangazi Köprüsü’nü geçmesi bekleniyor. Elektrikli yerli aracın seri üretimi 2022’de başlayacak.
27.12.2019 Otomobil
Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri Togg! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ön satışı şubatta, ilk siparişi ben veriyorum
Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri Togg! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ön satışı şubatta, ilk siparişi ben veriyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togg Gemlik Kampüsü Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan togg için ön siparişlerin Şubat ayında başlayacağını duyururken otomobilin fiyatına ilişkin ise "Önümüzdeki senenin mart ayı sonunda pazara çıkacak ürünün fiyatının bugünden ilanı hem doğru hem de mümkün değildir. Ön satışın başlayacağı Şubat ayında Togg’un fiyatı da açıklanacaktır. Telaşa gerek yok" ifadelerini kullandı.
29.10.2022 Gündem
Son dakika: Yerli otomobilin adı ve fiyatı ne olacak? TOGG CEO'su Karakaş'tan açıklama
Son dakika: Yerli otomobilin adı ve fiyatı ne olacak? TOGG CEO'su Karakaş'tan açıklama CNN Türk'te Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programına katılan Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, yerli otomobilin özelliklerini ve üretim süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin otomobilinin markasının önümüzdeki yılın ortalarında belli olacağını belirten Karakaş, "Özgüvenli, güçlü ve samimi bir kimliği var. Markanın kimliğini yansıtan bir ismi olmalı" ifadesini kullandı.
28.12.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye'nin otomobili girişim grubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.