Türkiye'nin

Türkiye'nin

Son dakika Türkiye'nin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye'nin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye'nin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye'nin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye'nin gelişmeleri de dahil olmak üzere 736 türkiye'nin haberi bulunmuştur. Tüm türkiye'nin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'İşimiz Gücümüz Bursa' lansman organizasyonunda projelerini açıklıyor. "İki yeni koridor oluşturuyoruz. Trafik artık 3'e bölünecek" diyen Aktaş kentsel dönüşümde 100 bin konutluk projeyi hayata geçireceklerini açıkladı. Aktaş 500 yeni otobüsün alınacağını ve yeni bir metro hattının Bursa'ya kazandırılacağını da sözlerine ekledi.
2.03.2024 Gündem
Yabancı büyükelçiliklerden 6 Şubat paylaşımları
Yabancı büyükelçiliklerden 6 Şubat paylaşımları Yabancı ülkelerin Türkiye’deki büyükelçilikleri ve diplomatik misyonlukları, 6 Şubat depremlerinin birinci yıldönümünde felaketleri andı. Yabancı ülkelerin Büyükelçilikleri, “Türkiye’nin yanında olmaya devam edeceğiz” mesajı verdi.
6.02.2024 Gündem
Türk insanı o şehirde yaşamayı seviyor: Türkiye'nin en mutlu şehrinde ne stres var, ne üzüntü!
Türk insanı o şehirde yaşamayı seviyor: Türkiye'nin en mutlu şehrinde ne stres var, ne üzüntü! TÜİK'in yaptığı son araştırma ve ortaya konulan rakamlar ilginç sonuçlar verdi. Türkiye'nin en mutlu şehrinin belli olduğu listede birçok bölgeden il var. Ancak listenin ilk sırasını kimse tahmin edemiyor. İşte Türkiye'nin en mutlu şehri...
30.01.2024 Yaşam
Türkiye'nin en genç şehri belli oldu! Yaş ortalaması en genç ve en yaşlı iller hangileri?
Türkiye'nin en genç şehri belli oldu! Yaş ortalaması en genç ve en yaşlı iller hangileri? Türkiye, nüfusuyla Avrupa'nın en genç ülkelerinden birisidir. 84 milyon 680 bin nüfusu olan ülkemiz farklı yaş grupları bu büyük nüfusun içerisinde en çok dikkat çeken konulardan olur. Veriler, Türkiye'nin yaş ortalamasına göre en genç ve en yaşlı illerini belirlendi.
15.01.2024 Yaşam
Kadınlar erkeklerden daha uzun yaşıyor! Türkiye'nin en uzun yaşam süresine sahip şehri belli oldu! İşte liste
Kadınlar erkeklerden daha uzun yaşıyor! Türkiye'nin en uzun yaşam süresine sahip şehri belli oldu! İşte liste Türkiye'de ortalama yaşam süresinin en uzun olduğu şehir açıklandı. TÜİK 2023 verilerine göre kadınlar erkeklere göre 5,5 yıl daha uzun yaşadığı belirlendi. Erkeklerde ise ortalama yaşam süresi 75,6 yıl oldu. İşte Türkiye'nin en sağlıklı şehirleri listesi..
9.01.2024 Yaşam
Bugün Türkiye maçı var mı? Galler Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte ilk 11'ler
Bugün Türkiye maçı var mı? Galler Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte ilk 11'ler Bugün Türkiye maçı var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. EURO 2024 Avrupa Şampiyonası D Grubu son maçında deplasmanda Galler ile karşılacak A Milli Futbol Takımı'nın hedefi grup mücadelelerini lider bitirmek. 16 puanla zirvede olan millilerimiz, son maçından puan ya da puanlar alması halinde lider bitirecek. Vincenzo Montella yönetiminde yeniden doğan Türkiye'nin ilk 11'i de büyük ölçüde netleşti. Peki Galler Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde.
21.11.2023 Futbol
Temmuz ayının en fazla seyirciye ulaşan kanalı KANAL D!
Temmuz ayının en fazla seyirciye ulaşan kanalı KANAL D! Kanal D, Kantar Medya’nın verilerine göre temmuz ayında Total, AB ve 20+ABC1 gruplarında tüm günde en fazla izleyiciye erişen televizyon kanalı oldu. Bu başarının yanı sıra Kanal D, off prime time zaman diliminde de Total, AB ve 20+ABC1 gruplarının en çok tercih edilen kanalı oldu.
3.08.2023 Televizyon
Türkiye'nin en zehirli yılanı, kargayı yerken görüntülendi
Türkiye'nin en zehirli yılanı, kargayı yerken görüntülendi Tunceli’nin Nazimiye ilçesinde engerek yılanı yakaladığı bir kargayı yerken vatandaşlar tarafından görüntülendi.
26.07.2023 Yaşam
İstanbul'da yaşayanlar memleketlerine dönseydi Türkiye'nin en kalabalık ili hangisi olurdu? İlk sırayı kimse tahmin edemedi
İstanbul'da yaşayanlar memleketlerine dönseydi Türkiye'nin en kalabalık ili hangisi olurdu? İlk sırayı kimse tahmin edemedi TÜİK'in geçtiğimiz aylarda yaptığı araştırma tekrar gündem oldu. TÜİK, İstanbul'da yaşayan vatandaşların memleketlerine dönmeleri halinde Türkiye'nin en kalabalık şehrini belirledi. Herkesin ağzını açık bırakacak sonuç ortaya çıktı. TÜİK araştırması sonucu herkesin kendi memleketinde kalsaydı en kalabalık il orası olurdu. İşte sorunun cevabı...
18.07.2023 Gündem
İkinci tur için liderlerin yeni hamleleri neler olacak? İşte detaylar...
İkinci tur için liderlerin yeni hamleleri neler olacak? İşte detaylar... İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçiminde ittifakların izleyeceği strateji merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydanlarda Millet İttifakı ile HDP iş birliğini anlatıp, demokrasi ve istikrar vurgusu yapacak. Kılıçdaroğlu’nun ise seçimde ipi göğüsleyebilmesi için diğer adaylardan oy alabilmesinin yanı sıra, ilk turda Emek ve Özgürlük İttifakı’ndan aldığı desteği de en azından koruması gerekiyor.
16.05.2023 Gündem
Rakiplerimiz Ukrayna, Bulgaristan ve İzlanda!
Rakiplerimiz Ukrayna, Bulgaristan ve İzlanda! Türkiye’nin ev sahipliğinde 2-20 Ağustos tarihlerinde organize edilecek Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası’nda mücadele edecek A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın rakipleri belli oldu.
Bugün Türkiye maçı var mı? Türkiye Hırvatistan maçı saat kaçta? İlk 11'ler, maç önü detayları...
Bugün Türkiye maçı var mı? Türkiye Hırvatistan maçı saat kaçta? İlk 11'ler, maç önü detayları... Bugün Türkiye maçı var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Türkiye Hırvatistan maçı saat kaçta hangi kanalda araştırması başladı. UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası D Grubu ikinci maçında Bursa'da Hırvatistan'ı ağırlayacak A Milli Futbol Takımı'nın ilk 11'i belli oldu. İlk maçta Erivan'da Ermenistan'ı 2-1 mağlup eden Millilerimiz ikinci maçta Hırvatistan'ı yenme parolasıyla sahaya çıkıyor. Grubun favorisi Hırvatistan'ı yenerek yoluna devam etmek isteyen Türkiye Stefan Kuntz yönetiminde. Peki Türkiye Hırvatistan maçı hangi kanalda?
28.03.2023 Futbol
Çarpıcı araştırmanın sonuçları açıklandı! İşte Türkiye'nin en sevilen sokak lezzeti
Çarpıcı araştırmanın sonuçları açıklandı! İşte Türkiye'nin en sevilen sokak lezzeti Türkiye'nin en sevilen sokak lezzetleri araştırıldı ortaya çarpıcı sonuçlar çıktı. Ülkemizin zengin mutfak kültürü dünyaya damga vururken sokak lezzetlerimiz de gastronomi dünyasında önemli bir yere sahip. Kültürümüzün bir parçası olan sokak lezzetleriyle günlük hayatımızda sürekli iç içeyiz. İşe yetişirken köşe başındaki tezgâhtan aldığımız simit, sahilde dolaşırken atıştırdığımız midye dolma ya da gece vakti eğlenceden dönerken açlığımızı yatıştırmak için yediğimiz kokoreç. Bin 100 kişi ile gerçekleştirilen sokak lezzetleri araştırmasında Türk halkının en sevdiği sokak lezzeti ortaya çıktı.
3.02.2023 Yaşam
İran'daki Azerbaycan Büyükelçiliğine silahlı saldırı
İran'daki Azerbaycan Büyükelçiliğine silahlı saldırı Azerbaycan'ın İran elçiliğine saldırı düzenlendi. Gelen ilk bilgilere göre, saldırı nedeniyle 1 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiyenin, Azerbaycan’ın Tahran Büyükelçiliğine yapılan hain saldırıyı en güçlü şekilde kınadığını ve Azerbaycan’ın her daim yanında olduğunu vurguladı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan'ın İran elçiliğine yapılan silahlı saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada "Bugün Tahran'daki büyükelçiliğimize düzenlenen terör saldırısını kınıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Azerbaycan'ın Tahran Büyükelçiliğine yapılan, bir güvenlik amirinin şehit edildiği menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum' açıklamasında bulundu
27.01.2023 Dünya
Ankara'da kura heyecanı! 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belirlendi
Ankara'da kura heyecanı! 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belirlendi Ankara'nın Mamak ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 519 konutun hak sahipleri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un da katıldığı kura çekilişiyle belirlendi.
29.12.2022 Yaşam
Yeni petrol açıklaması geldi! "İlave müjdeler gelebilir"
Yeni petrol açıklaması geldi! "İlave müjdeler gelebilir" Türkiye, enerji arz güvenliği alanında dev bir yatırımı daha bugün faaliyete geçiriyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açılış öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez Gabar Dağında bulunan petrolle ilgili de yeni detaylar paylaştı.
16.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması 120 gün süreyle uzatılmıştır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması 120 gün süreyle uzatılmıştır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması'nın 120 gün süreyle uzatıldığını duyurdu.
17.11.2022 Siyaset
İçişleri Bakanlığı: PKK'nın dağ kadrosuna 9 çizik attık
İçişleri Bakanlığı: PKK'nın dağ kadrosuna 9 çizik attık İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "PKK’nın silahlı dağ kadrosuna 9 çizik daha attık" açıklamasını yaptı.
5.11.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul'da hizmet fırtınası estirmeye devam ediyoruz
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul'da hizmet fırtınası estirmeye devam ediyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye'nin dört bir köşesinde olduğu gibi dünyanın sayılı metropollerinden biri olan İstanbul'da da hizmet ve eser fırtınası estirmeye devam ediyoruz. Tüm çalışmalarımızı 2023 yılının mayıs ayına kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Projemizin tamamlanmasıyla 2023-2053 yılları arasındaki ekonomik kazancımız; toplamda 785 milyon 77 bin euro olacaktır" dedi.  
4.11.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu: Bize saldırı hazırlığı, Yunanistan’ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi
Bakan Çavuşoğlu: Bize saldırı hazırlığı, Yunanistan’ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Yunanistan'ın bize yönelik bir saldırıya hazırlanması demek, Yunanistan'ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi bir şey. Arkanızda kim var, ona bakmayın. Yanı başınızda kim var, komşu ve karşınıza almaya çalıştığınız kim var; ona bakın. İş birliği istiyorsanız hazırız; ama Türkiye'yi karşılarına almak ne demek bunu da iyi biliyorlardır" dedi.
2.11.2022 Siyaset
Togg ile ilgili detaylar belli oldu! Üstün malzeme kalitesi! İşte merakla beklenen özellikler
Togg ile ilgili detaylar belli oldu! Üstün malzeme kalitesi! İşte merakla beklenen özellikler Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Togg'un üretiminin yapılacağı fabrika resmen açıldı ve üretim başladı. İlk etapta üretilecek otomobiller teste gönderilecek ve Mart 2023'ten itibaren C-SUV segmentindeki araçlar satışa çıkacak. Togg'un iç donanımında da dikkatlerden kaçmayan noktalar yer aldı. Lüks olarak sınıflandırılan otomobillerdeki donanımlara sahip olarak Togg'da üstün malzeme kalitesi öne çıkıyor. Torpido üzerinde yer alan şoföre odaklı parçaya ilişkin meraklar da netlik kazandı.
30.10.2022 Gündem
Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri Togg! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ön satışı şubatta, ilk siparişi ben veriyorum
Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri Togg! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ön satışı şubatta, ilk siparişi ben veriyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togg Gemlik Kampüsü Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan togg için ön siparişlerin Şubat ayında başlayacağını duyururken otomobilin fiyatına ilişkin ise "Önümüzdeki senenin mart ayı sonunda pazara çıkacak ürünün fiyatının bugünden ilanı hem doğru hem de mümkün değildir. Ön satışın başlayacağı Şubat ayında Togg’un fiyatı da açıklanacaktır. Telaşa gerek yok" ifadelerini kullandı.
29.10.2022 Gündem
Bahçeli: TTB'nin kapısına kilit vurulması tarihi önemde addediyorum
Bahçeli: TTB'nin kapısına kilit vurulması tarihi önemde addediyorum MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Şerefli Türk hekimlerini hariç tutuyorum, Türk Tabipleri Birliği'nin (TTB) başkan ve yöneticileri hakkında en ağır cezai işlemlerin tatbik ve temin edilerek, bu birliğin kapısına kilit vurulmasını, doktorlarımızın bu kuruma mecburi üyelik şartlarının kaldırılarak özgürleşmelerini tarihi önemde addediyorum" dedi.
25.10.2022 Siyaset
Bakan Akar: Bu iftirayı atanlar yargı önünde hesap verecek
Bakan Akar: Bu iftirayı atanlar yargı önünde hesap verecek Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye ile Yunanistan arasındaki ilişkilerin çözümü noktasında barışçıl diyalogdan yana olduklarını belirterek, “Uzattığımız barış elinin tutulmasını bekliyoruz" dedi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yaptığı tüm operasyonların meşru müdafaa kapsamında olduğunu belirten Akar, kimyasal silah iddiaları için "Bu iftirayı atanlar yargı önünde hesap verecek" dedi.
21.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başörtüsü için anayasa teklifi açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başörtüsü için anayasa teklifi açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022-2023 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Başörtüsüne anayasal düzenleme teklifiyle ilgili Kılıçdaroğlu'na 'Dürüstsen gel' diye çağrıda bulunan Erdoğan, "Bugün inşallah kabine toplantısında adalet bakanımız anayasa değişikliğiyle ilgili çalışmalarını sunacak. Yasal düzenlemeye ihtiyaç yokken, çıktı bunu yapalım diyor. Senin yanında hiç hukukçu yok mu?" diye konuştu.
10.10.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye'nin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye'nin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.