Türkiye Voleybol Federasyonu

Türkiye Voleybol Federasyonu

Son dakika türkiye voleybol federasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türkiye voleybol federasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türkiye voleybol federasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Voleybol Federasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye voleybol federasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 475 türkiye voleybol federasyonu haberi bulunmuştur. Tüm türkiye voleybol federasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pınar Öktem Doğan kimdir? Pınar Öktem Doğan heykelleri arasına Eda Erdem heykeli de eklendi
Pınar Öktem Doğan kimdir? Pınar Öktem Doğan heykelleri arasına Eda Erdem heykeli de eklendi Türkiye’nin A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın ve Fenerbahçe Opet’in lideri olan Eda Erdem Dündar için bir heykel yaptı. Bu heykel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tanıtıldı. Eda Erdem Dündar’ın heykeli, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi girişine yerleştirildi. Heykeli ise Pınar Öktem Doğan yaptı. Peki, Pınar Öktem Doğan kimdir?
9.03.2024 Gündem
Tarihte bir ilk gerçekleşecek! CEV Şampiyonlar Ligi Finalleri, Türkiye'de yapılacak
Tarihte bir ilk gerçekleşecek! CEV Şampiyonlar Ligi Finalleri, Türkiye'de yapılacak Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu olan CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri'ne hem erkeklerde hem de kadınlarda bu yıl Türkiye ev sahipliği yapacak.
19.02.2024 Voleybol
Spor camiasından 10 Kasım mesajları!
Spor camiasından 10 Kasım mesajları! Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'inci yıldönümü nedeniyle spor camiasından anma mesajları yayımlandı.
10.11.2023 Şampiy10
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz'
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz' Türkiye Voleybol Federasyonu ile resmi bahis platformu Misli arasında sponsorluk anlaşması için basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve milli voleybolcularımız katıldı.
6.09.2023 Şampiy10
Voleybol federasyonuna yeni sponsorluk desteği
Voleybol federasyonuna yeni sponsorluk desteği Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile ABD merkezli fast food restoran zinciri KFC arasında Voleybol 1. Ligi ana sponsorluğu anlaşması imzalandı.
5.09.2023 Diğer Sporlar
Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları yurda döndü! Yeni hedefi açıkladı
Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları yurda döndü! Yeni hedefi açıkladı Avrupa şampiyonluğuna ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye'ye döndü. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yeni hedefi açıklarken başantrenör Daniele Santarelli ve kaptan Eda Erdem de duygularını paylaştı.
4.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları Cumhuriyet'in 100. yılında tarih yazdı!
Filenin Sultanları Cumhuriyet'in 100. yılında tarih yazdı! Cumhuriyetimiz’in 100. yılında A Milli Kadın Voleybol Takımımız tarih yazmaya devam etti. Önce Milletler Ligi’nde mutlu sona ulaşan Filenin Sultanları, Sırbistan’ı tie-break setinde devirerek Avrupa Şampiyonu unvanını da kazandı, yine bir ilki başardı.
4.09.2023 Voleybol
Ali Koç: Kulüpler Birliği’nin kararıyla ben 1 yıl daha devam edeceğim
Ali Koç: Kulüpler Birliği’nin kararıyla ben 1 yıl daha devam edeceğim Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, “Kulüpler Birliği’nin kararıyla ben 1 yıl daha devam edeceğim” diye konuştu.
20.07.2023 Süper Lig
Filenin Sultanları yeni hedeflerini belirledi
Filenin Sultanları yeni hedeflerini belirledi FIVB Voleybol Milletler Ligi finalinde Çin'i 3-1 yenerek şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, yurda geldi.
18.07.2023 Voleybol
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu İtalya'nın Torino kentinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali'nde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup eden VakıfBank, 6'ncı şampiyonluğuna ulaştı.
20.05.2023 Voleybol
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
TVF, 8 kulübün ligden çekilme talebini onayladı
TVF, 8 kulübün ligden çekilme talebini onayladı Türkiye Voleybol Federasyonu, (TVF), deprem felaketinden etkilenen şehirlerde bulunan 8 kulübün ligden çekilme taleplerinin onaylandığını açıkladı.
22.02.2023 Voleybol
2 antrenör 2 voleybolcu hayatını kaybetti
2 antrenör 2 voleybolcu hayatını kaybetti Depremde enkaz altında kalan milli voleybolcu Emincan Kocabaş’ın yanı sıra voleybolcu Mehmet Can Ağırbaş, futbol antrenörleri İbrahim Halil Ölmez ve Mustafa Abak hayatlarını kaybetti. Milli basketbolcu Nilay Aydoğan’ı kurtarma çalışmaları sürüyor
9.02.2023 Şampiy10
Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası spor dünyasından 'geçmiş olsun' mesajları
Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası spor dünyasından 'geçmiş olsun' mesajları Kahramanmaraş’ta 7.4 büyüklüğünde meydana gelen depremden sonra harekete geçen TFF ve kulüplerimiz hayatını kaybeden vatandaşlar için taziye mesajları yayımladı.
6.02.2023 Futbol
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
TVF, Guidetti ile yollarını ayırdı
TVF, Guidetti ile yollarını ayırdı Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), A Milli Takım Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.
18.11.2022 Voleybol
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası!
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası! A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank başantrenörü Giovanni Guidetti ile ilgili İtalyanlar'dan sürpriz ayrılık iddiası geldi. Haberde ayrıca Guidetti'nin yeni adresine de yer verildi.
18.11.2022 Fenerbahçe
Spor camiasından 10 Kasım mesajları
Spor camiasından 10 Kasım mesajları Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 84'üncü ölüm yıldönümü nedeniyle spor camiası; resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden anma mesajları yayımladı.
10.11.2022 Şampiy10
Eski milli voleybolcu Metin Görgün'ü kaybettik
Eski milli voleybolcu Metin Görgün'ü kaybettik Türk voleyboluna sporcu, yazar, programcı ve yorumcu olarak değerli katkılar sağlayan eski milli voleybolcu Metin Görgün 61 yaşında hayatını kaybetti.
31.10.2022 Voleybol
Türk Hava Yolları, sponsor olduğu federasyonlarla iyi niyet sözleşmesi imzaladı
Türk Hava Yolları, sponsor olduğu federasyonlarla iyi niyet sözleşmesi imzaladı Uzun yıllardır Türk sporunun en önemli destekçilerinden olan Türk Hava Yolları, sponsoru olduğu spor federasyonlarının yöneticilerinin katılımıyla lansman düzenleyerek iyi niyet sözleşmesi imzaladı.
27.09.2022 Diğer Sporlar
Milletler Ligi'nde şampiyon İtalya oldu
Milletler Ligi'nde şampiyon İtalya oldu FIVB Milletler Ligi final maçında altın madalya için İtalya ve Brezilya karşı karşıya geldi. Final karşılaşmasında İtalya, rakibi Brezilya’yı 3-0 yenerek şampiyon oldu ve altın madalya kazandı.
17.07.2022 Voleybol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FIVB Milletler Ligi'nin çeyrek finalinde Tayland'ı 3-1 mağlup ederek yarı finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik etti.
14.07.2022 Gündem
Cam tavan arabada güzel
Cam tavan arabada güzel Toplumsal cinsiyete dayalı yargılara ve kadınların potansiyeline ulaşmasının önündeki her türlü görülmez engele dikkat çeken Otokoç, “Cam Tavan Arabada Güzel” farkındalık projesini başlattı.
16.03.2022 Otomobil
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenen “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Muhteşem gecede 'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu. Gecenin en çok merak edilen ödüllerinden biri olan 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü'nü başarılı milli cimnastikçimiz İbrahim Çolak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
TVF Başkanı Üstündağ, Misli Voleybol'a konuk oldu: Misli.com 3 yıl daha Sultanlar Ligi'nin sponsoru olacak...
TVF Başkanı Üstündağ, Misli Voleybol'a konuk oldu: Misli.com 3 yıl daha Sultanlar Ligi'nin sponsoru olacak... Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Misli Voleybol programında Ömer Faruk Acun'un sorularını yanıtladı.
10.11.2021 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Voleybol Federasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye voleybol federasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.