Filenin Sultanları

Filenin Sultanları

Son dakika filenin sultanları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan filenin sultanları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını filenin sultanları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Filenin Sultanları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan filenin sultanları gelişmeleri de dahil olmak üzere 441 filenin sultanları haberi bulunmuştur. Tüm filenin sultanları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri kız voleybolcularla birlikte antrenman yaptı.
24.03.2024 Adana
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Voleybol ülkesi olan bir Türkiye var
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Voleybol ülkesi olan bir Türkiye var Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Türkiye Birinciliği final maçı bugün İzmit'te düzenlendi. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Temeller sağlam, çok güçlü bir jenerasyon geliyor. Voleybolda zirveye yürüyen, voleybol ülkesi olan bir Türkiye var" dedi.
9.02.2024 Şampiy10
Hande Baladın, mini elbisesiyle sahneye çıktı! Ünlü voleybolcu tüm gözleri üzerinde topladı
Hande Baladın, mini elbisesiyle sahneye çıktı! Ünlü voleybolcu tüm gözleri üzerinde topladı Hande Baladın mini elbisesiyle özel geceye damga vurdu. Voleybolcuların katıldığı özel bir gecede sahneye çıkan Filenin Sultanları ve Eczacıbaşı'nın güzel oyuncusu Hande Baladın tüm dikkatleri üzerine çekti.
21.01.2024 Televizyon
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular Türkiye, cumhuriyetin 100 yıllık tarihinde milli takım, kulüp ve bireysel anlamda birçok sportif başarıya imza attı. Bu süreçte sayısız kupa ve madalya kazanılırken Ay-Yıldızlılar, dünya sporuna damga vurdu. İşte 100 yıl içinde öne çıkan en büyük başarılar.
29.10.2023 Şampiy10
Yalı Çapkını'nda Filenin Sultanları sahnesi tepki çekti! Aldatmak var, kadına şiddet var...
Yalı Çapkını'nda Filenin Sultanları sahnesi tepki çekti! Aldatmak var, kadına şiddet var... Yalı Çapkını dizisinde Filenin Sultanları sahnesi tepki çekti. Star Tv'de yayınlan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir'in rol aldığı dizinin bu akşamki bölümünde Seyran, Suna ve Asuman'ın A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın formalarını giyerek kutlama yapması sosyal medyada tepki çekti. İşte o sahneye gelen bazı yorumlar...
26.10.2023 Televizyon
Giovanni Guidetti'den Türkiye göndermesi: İlk defa, altın madalya kazanmayı isteyen ve bu hırsa sahip bir takıma liderlik edeceğim
Giovanni Guidetti'den Türkiye göndermesi: İlk defa, altın madalya kazanmayı isteyen ve bu hırsa sahip bir takıma liderlik edeceğim Vakıfbank'ın ve Sırbistan Kadın Milli Voleybol Takımı başantrenörü Giovanni Guidetti, Türkiye hakkında dikkat çeken sözler kullandı. Öte yandan Guidetti, 2024 Paris'teki hedeflerini açıkladı.
2.10.2023 Voleybol
Filenin Efeleri galibiyetle başladı! (Türkiye 3-1 Sırbistan)
Filenin Efeleri galibiyetle başladı! (Türkiye 3-1 Sırbistan) A Milli Erkek Voleybol Takımımız, Olimpiyat Elemeleri B Grubu'ndaki ilk maçında Sırbistan'ı 3-1 mağlup etti.
30.09.2023 Voleybol
Taksiciden akılalmaz taksimetre oyunu! Halkalı'dan Taksim'e 3 bin 500 lira...
Taksiciden akılalmaz taksimetre oyunu! Halkalı'dan Taksim'e 3 bin 500 lira... İstanbul'da turistten 3500 lira isteyen taksicinin akılalmaz taksimetre oyunu ortaya çıktı. İddiaya göre, yolculukta taksi şoförü taksimetreyi açmadı ve kendilerinden 3 bin 500 lira tutarında bir ücret talep etti.
24.09.2023 Yaşam
Filenin Sultanları Belçika'yı yenerek 7'de 7 yaptı
Filenin Sultanları Belçika'yı yenerek 7'de 7 yaptı Filenin Sultanları, Paris Olimpiyat Elemeleri'nde Belçika'yı 3-0 yenerek 7'de 7 yaptı. Dün Japonya'yı yenerek Olimpiyat vizesi alan Filenin Sultanları, Belçika'yı yenerek grubunu lider tamamladı ve galibiyet serisini 22 maça çıkardı.
24.09.2023 Şampiy10
Bakan Bak: Herkesi spora davet ediyoruz
Bakan Bak: Herkesi spora davet ediyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Herkes İçin Spor Federasyonu koordinasyonunda gerçekleştirilen Avrupa Spor Haftası etkinliklerine katıldı. Türkiye’nin geniş bir spor altyapısına sahip olduğunu vurgulayan Bakan Osman Aşkın Bak, “Tabana yayılan bir spor aktivitesi var. Biz 3'den 93'e herkesi spora davet ediyoruz, herkesin hareket etmesini istiyoruz. Sporu yaşam tarzı olarak sürdürmemiz lazım.” dedi.
24.09.2023 Gündem
Paris olimpiyatları ne zaman? FİLENİN SULTANLARI OLİMPİYAT ELEMELERİ MAÇ TAKVİMİ VE PUAN DURUMU: Olimpiyat voleybol elemeleri
Paris olimpiyatları ne zaman? FİLENİN SULTANLARI OLİMPİYAT ELEMELERİ MAÇ TAKVİMİ VE PUAN DURUMU: Olimpiyat voleybol elemeleri A Milli Kadın Voleybol Takımımız 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri'nde B Grubu 6. maçında Japonya'yı yendi ve Paris Olimpiyatlarını garantiledi. Tokyo’da bulunan Yoyogi Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-1 galip ayrılan Filenin Sultanları, B Grubu'nda 6'da 6 yaparak Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılım hakkı kazandı. Peki, Filenin Sultanları 2024 Paris olimpiyat elemelerinde kaçıncı sırada, yeni puanı kaç? İşte Paris Yaz Olimpiyat Elemeleri puan durumu...
23.09.2023 Şampiy10
Paris Olimpiyatları ne zaman? 2024 Paris Olimpiyatları voleybol elemeleri hangi tarihte, 2024 Paris Olimpiyatları Voleybol elemeleri ne zaman?
Paris Olimpiyatları ne zaman? 2024 Paris Olimpiyatları voleybol elemeleri hangi tarihte, 2024 Paris Olimpiyatları Voleybol elemeleri ne zaman? Filenin Sultanları Japonya’daki elemelerde 6'da 6 yapıp Paris Olimpiyat Oyunlarına gitmeyi hak kazandı. 2024 Paris olimpiyatları, Filenin Sultanları'yla gündeme geldi. Peki, 2024 Paris Olimpiyatları ne zaman? Paris Yaz Olimpiyatları tarihi belli oldu mu?
23.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları olimpiyat vizesini kaptı! Japonya'yı da devirdik
Filenin Sultanları olimpiyat vizesini kaptı! Japonya'yı da devirdik A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Japonya’da düzenlenen Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri B Grubu altıncı maçında Japonya'yı 3-1 devirerek 6'da 6 yaptı ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılım hakkını garantiledi.
23.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları kayıpsız devam ediyor
Filenin Sultanları kayıpsız devam ediyor A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu beşinci maçında Brezilya'yı 3-0 mağlup etti. Karşılaşma TRT SPOR'dan canlı yayımlandı.
22.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları Arjantin'i 3-1 yendi
Filenin Sultanları Arjantin'i 3-1 yendi A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu dördüncü maçında Arjantin'i 3-1 yenerek 4'te 4 yaptı. Milliler bu skorla üst üste 19'uncu galibiyetine ulaştı.
20.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları, Peru'yu da devirdi! Seri 18 maça çıktı
Filenin Sultanları, Peru'yu da devirdi! Seri 18 maça çıktı Filenin Sultanları, 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri üçüncü maçında Peru’yu 3-1 yendi ve üçte üç yaptı.
19.09.2023 Voleybol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alibaba ve Trendyol'un başkanını kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alibaba ve Trendyol'un başkanını kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alibaba Grup Başkanı Evans ile Trendyol Grup Başkanı Çetin'i kabul etti.
18.09.2023 Ekonomi
Filenin Sultanları Olimpiyat yolunda 2'de 2 yaptı!
Filenin Sultanları Olimpiyat yolunda 2'de 2 yaptı! A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu ikinci maçında Bulgaristan'ı 3-0 yenerek 2'de 2 yaptı.
17.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları, Olimpiyat Elemeleri'ne galibiyetle başladı
Filenin Sultanları, Olimpiyat Elemeleri'ne galibiyetle başladı Kadın Voleybol Milli Takımımız, Olimpiyat Elemeleri B Grubu ilk maçında Porto Riko'yu 3-0 mağlup etti.
16.09.2023 Voleybol
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken...
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken... Ünlü çift düğün için her türlü hazırlığı yapmış davetiyeler bile dağıtılmıştı. Ancak yaşan son gelişmeler magazin dünyasında gündem oldu. Şok ayrılık geçen hafta sonu gerçekleşti. Gelin adayı genç kadın, gidip büyük gününde giyeceği gelinliği bile alıp üstüne bir de arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yapmışken damat ani bir kararla düğünü iptal etti.
13.09.2023 Magazin
Filenin Sultanları’ndan Gizem Örge'nin abisi oyuncu çıktı!
Filenin Sultanları’ndan Gizem Örge'nin abisi oyuncu çıktı! A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncularından Gizem Örge'nin ağabeyi ünlü bir oyuncu çıktı. Dönem dizilerinden görmeye alışık olduğumuz Hakan Örge, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde de ‘Seçkin’ rolüyle seyirci karşısına çıktı.
13.09.2023 Magazin
Filenin Sultanları'nın olimpiyat yolcuğu başladı
Filenin Sultanları'nın olimpiyat yolcuğu başladı Dünya 1 numarası A Milli Kadın Voleybol Takımı, 3 günlük iznin ardından 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemelerine katılmak üzere dün akşam Tokyo'ya gitti.
9.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge'nin Çeşme'de tatil keyfi
Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge'nin Çeşme'de tatil keyfi A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek, şampiyon oldu. Bu gurur tüm ülkeyi sevince boğarken, Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge; Çeşme'de kısa bir tatilin tadını çıkardı.
7.09.2023 Magazin
Sırp Djokovic'in 'Hande Baladın' beğenisi ülkesinde krize yol açabilir
Sırp Djokovic'in 'Hande Baladın' beğenisi ülkesinde krize yol açabilir Dünyaca ünlü Sırp tenisçi Novak Djokovic'in son hareketi ülkesinde başına bela açabilir.
5.09.2023 Voleybol
AK Parti Sözcüsü Çelik: Türkiye güvenli bir ülkedir
AK Parti Sözcüsü Çelik: Türkiye güvenli bir ülkedir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 'Afganlar Konya’da eğitiliyor, Türkiye’de sosyal patlamalar olabilir' ifadesini yalanlayarak, “Türkiye güvenli bir ülkedir. Türkiye güven ülkesidir, Türkiye bir barış ülkesidir” dedi.
5.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Filenin Sultanları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki filenin sultanları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.