Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Voleybol federasyonuna yeni sponsorluk desteği

Voleybol federasyonuna yeni sponsorluk desteği

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile ABD merkezli fast food restoran zinciri KFC arasında Voleybol 1. Ligi ana sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Voleybol federasyonuna yeni sponsorluk desteği

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’ndaki imza törenine TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, İş Gıda Grup Üst Yöneticisi Feliks Boynuinceoğlu, davetliler ve basın mensupları katıldı.

Sponsorlukların önemine değinerek sözlerine başlayan Üstündağ, "Türk voleybolunun geldiği noktayı hep birlikte görüyoruz, hepimizin gururu olmaya devam edecek. Bu yolda sponsorların çok önem arz ettiğini söyleyebilirim. Bu başarılarda çok büyük emekler var. Katkısı olanlara teşekkür ediyorum. Aramıza yeni bir yol arkadaşı, değer ortağı katıldı. İş Gıda, KFC markasıyla ligimizin önümüzdeki sezon isim sponsoru olacaktır. Türk voleyboluna değer katacak, önemli işler yapmaları için destek verecek bir anlaşma. Bu destekler devam ettikçe Türk voleybolu ülkemizi gururlandırmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

"OLİMPİYATLARDA DERECE ELDE EDECEK GÜÇTEYİZ"

Elde edilen başarılarla çıtanın yükseldiğini aktaran Mehmet Akif Üstündağ, şunları kaydetti:

"Dünyada 1 numarayız, Avrupa’nın da şampiyonuyuz. Artık sırada ne var sorusu soruluyor, Türkiye’nin gururlanacağı hangi organizasyon varsa hedefimiz o organizasyonda zirvede olmak. Paris Olimpiyatlarında katılacak ve orada derece elde edecek güçteyiz. İşimiz daha da zorlaştı. Çıta yüksek. Bunu başarmak zorundayız, başaracak gücümüz ve inancımız var"

Haberin Devamı

"VARGAS, TÜRK VOLEYBOLUNA YABANCI DEĞİL, İÇİMİZDEN BİRİ"

Melissa Vargas’ın Türk voleyboluna yabancı olmadığını kaydeden Üstündağ, "İçimizden biri. Türkiye’ye ilk geldiği kulüpte, ülkemizde voleybol oynama imkanı sağlanmıştı. Daha sonra milli takımda oynama teklifini götürdük. Milli takım forması giymekten gurur duyacağını söyleyerek, ’Bu ülkede ekmek yiyorum, bu ülkenin de seve seve vatandaşı olurum.’ dedi. Bu süreci en yakından takip edenlerden biriyim. Türk voleyboluna kazandırılmış bir oyuncu oldu. Melissa’nın da gelmesi ve teknik kadro değişikliğiyle var olan potansiyelin sahaya yansıtıldığını görüyoruz. Ülkemizi gururlandırmaya, sevindirmeye gayret gösteriyoruz" diye konuştu.

FELİKS BOYNUİNCEOĞLU: VOLEYBOLUN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Haberin Devamı

İş Gıda Grup Üst Yöneticisi Feliks Boynuinceoğlu da şu ifadeleri kullandı:

"Bunun gibi başarıları destekleyecek iş birliğini duyurmak için buradayız. TVF’nin ve kulüplerin çalışması neticesinde voleyboldaki başarılar hepimizin gurur kaynağı. Bu başarıların artması için kulüp ve sporcuların desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu yüzden 1. Lig’e sponsor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Lig önümüzdeki sezon KFC Kadınlar Voleybol 1. Ligi olarak anılacak. Bu ligin voleybolcun geleceğini şekillendirdiğine inanıyoruz. Bu sponsorlukla voleybolcularımızın yeteneklerini ortaya çıkarmalarına destek vermeyi amaçlıyoruz. Bu iş birliğinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Voleybolun yanında olmaya devam edeceğiz."

Basın toplantısının ardından sponsorluk anlaşması imzalandı.