Kfc

Kfc

Son dakika KFC haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KFC ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KFC haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kfc

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kfc gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 kfc haberi bulunmuştur. Tüm kfc haberleri aşağıda listelenmiştir.
Voleybol federasyonuna yeni sponsorluk desteği
Voleybol federasyonuna yeni sponsorluk desteği Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile ABD merkezli fast food restoran zinciri KFC arasında Voleybol 1. Ligi ana sponsorluğu anlaşması imzalandı.
5.09.2023 Diğer Sporlar
Malta’da vahşice öldürülen Pelin Kaya cinayetinde kan donduran detaylar! Son mesajı yürek burktu
Malta’da vahşice öldürülen Pelin Kaya cinayetinde kan donduran detaylar! Son mesajı yürek burktu Korkunç olay Malta’da yaşandı. Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Pelin Kaya oldu. Sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırdı.
20.01.2023 Yaşam
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
Antalyaspor'dan kötü prova
Antalyaspor'dan kötü prova Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, devre arasındaki ilk hazırlık maçında Alman 3. Lig takımı KFC Uerdingen'e 2-1 yenildi.
8.01.2019 Antalyaspor
Dev şirket KFC Türkiye'yi satacak
Dev şirket KFC Türkiye'yi satacak Dubai merkezli yatırım şirketi Abraaj Group, Yum Brands`dan Aralık 2017`de satın aldığı KFC Türkiye`yi satmayı veya Grup içinde başka bir işletmeye devretmeyi değerlendiriyor.
19.04.2018 Ekonomi
Dünyaca ünlü KFC'nin tavuğu bitti
Dünyaca ünlü KFC'nin tavuğu bitti KFC, İngiltere başta olmak üzere Birleşik Krallık'ta bulunan restoranlarında tavuk kıtlığı yaşadı. 800 civarı restoranı gün içerisinde hizmeti durdurmak zorunda kaldı.
20.02.2018 Ekonomi
Trump'ın akıl sağlığı kontrol edilecek
Trump'ın akıl sağlığı kontrol edilecek ABD Başkanı Donald Trump geçen hafta piyasa çıkan "Gazap ve Öfke: Trump'ın Beyaz Sarayı'nın İçinden" adlı kitapta yer alan ve kamuoyunda fiziksel ve akıl sağlığının Başkanlık için uygun olmadığı yönünde tartışmalara neden olan iddiaları savuşturmak istiyor. Trump göreve gelmesinden bu yana ilk kez resmi sağlık kontrolünden geçirilecek.
8.01.2018 Dünya
Yeni yıla saatler kala Türkiye için güzel haber!
Yeni yıla saatler kala Türkiye için güzel haber! Yaklaşık 13,5 milyar dolarlık bir fonu yöneten The Abraaj Group`un Direktörü Levent Yeşildağ, Türkiye`de gelecek yıl birden fazla yatırım yapmayı planladıklarını vurgulayarak, "Türkiye`nin geleceğine her zaman inanıyoruz." dedi.
31.12.2017 Ekonomi
KFC Türkiye satıldı işte alan dev grup
KFC Türkiye satıldı işte alan dev grup Türkiye'de bir çok yatırımı olan ve son olarak geçen Temmuz ayında Netlog Lojistik'i satın alan özel sermaye fonu Abraaj Group, KFC Türkiye'yi satın aldı
16.11.2017 Ekonomi
Fast food devlerinde skandal! İçeceklerde dışkı...
Fast food devlerinde skandal! İçeceklerde dışkı... İngiltere`deki McDonalds, Burger King ve KFC restoranlarındaki içeceklerde dışkıda bulunan bakteri saptandı. Her gün binlerce kişinin yemek yediği dev şirketler konuyla ilgili açıklamada bulundu.
21.07.2017 Dünya
Muhammed Ali’yi anma töreninde Haham, Türkiye’yi hedef aldı
Muhammed Ali’yi anma töreninde Haham, Türkiye’yi hedef aldı SOLUNUM yetmezliği sonucu 74 yaşında yaşamını yitiren dünyaca ünlü boksör Muhammed Ali, dün son yolculuğuna uğurlandı...
17.06.2021 Dünya
Muhammed Ali'nin cenazesinde rezalet!
Muhammed Ali'nin cenazesinde rezalet! Efsane boksör Muhammed Ali'nin cenazesi öncesinde yaşanan olay herkesi şoke etti. Efsane boksör Muhammed Ali'nin cenaze töreni için dağıtılan biletler, karaborsaya düştü. Aile sözcüsü Gunnel, "Bu durumdan dolayı tiksiniyorum." dedi.
17.06.2021 Dünya
Muhammed Ali bugün son yolculuğuna uğurlanıyor
Muhammed Ali bugün son yolculuğuna uğurlanıyor ABD'de, solunum yollarındaki rahatsızlık nedeniyle 74 yaşında hayatını kaybeden ABD'li efsane boksör Muhammed Ali'nin iki gün sürecek cenaze töreni bugün kılınacak cenaze namazı ile başlayacak. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Muhammed Ali son yolculuğuna uğurlanıyor!
Muhammed Ali son yolculuğuna uğurlanıyor! ABD'de, solunum yollarındaki rahatsızlık nedeniyle 74 yaşında hayatını kaybeden ABD'li efsane boksör Muhammed Ali'nin iki gün sürecek cenaze töreni bugün Lousiville'de kılınacak cenaze namazı ile başlayacak...
9.06.2016 Dünya
Erdoğan M. Ali’nin cenazesine gidecek
Erdoğan M. Ali’nin cenazesine gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, boksun efsanevi ismi Muhammed Ali’nin cenaze törenine katılmak için ABD’nin Kentucky eyaletinin Louisville kentine gidecek
29.09.2021 Gündem
Bunu da yaptılar: Tavuk soslu oje!
Bunu da yaptılar: Tavuk soslu oje! Dünyaca ünlü tavuk restoranı KFC, çok ilginç bir ürünle piyasaya girmeye hazırlanıyor...
5.05.2016 Dünya
Restorandan alıp satışı patlattılar
Restorandan alıp satışı patlattılar *Ekonomiyi ve siyasi gelişmeleri yakından takip eden vatandaş, daha temkinli para harcıyor. Artık restoran değil hamburger, döner, tavuk gibi uygun fiyatlı ve doyurucu yemekleri seçiyor. **Bu trend aralarında dünya devlerinin de olduğu zincirlerin satışlarını % 20-25 yukarı çekti. Sektördekiler, “İnsanlar karnını doyurmaya odaklandı. Restoranlardan müşteri alıyoruz” diyor.
12.03.2016 Ekonomi
McDonald’s ve KFC, 18’den küçüklere restoranda yemeyi yasakladı
McDonald’s ve KFC, 18’den küçüklere restoranda yemeyi yasakladı Fast food zincirleri McDonald’s ve KFC, İngiltere’deki bazı şubelerinde, 18 yaşın altındakilere restoran içinde yemeyi yasakladı...
2.03.2016 Dünya
McDonald's ve KFC'den '18 yaş altına yasak'
McDonald's ve KFC'den '18 yaş altına yasak' Fast food zincirleri McDonald's ve KFC, İngiltere'deki bazı şubelerinde, 18 yaşın altındakilere restoran içinde yemeyi yasakladı...
2.03.2016 Dünya
Aromalı lattelerde 9, sıcak çikolatada 15 kaşık şeker var
Aromalı lattelerde 9, sıcak çikolatada 15 kaşık şeker var Aromalı latte ve mocha gibi popüler sütlü kahve türlerinde kola kadar şeker bulunduğu belirlendi.
17.02.2016 Yaşam
İran'da açılan fast food şubesi bir gün açık kaldı
İran'da açılan fast food şubesi bir gün açık kaldı Fast food zinciri KFC'nin önceki gün Tahran'da açılan şubesi bir günlük faaliyetten sonra kapatıldı.
29.09.2021 Gündem
‘Helal KFC’ İran’a geliyor
‘Helal KFC’ İran’a geliyor Batılı ülkelerle imzaladığı nükleer anlaşmanın ardından yabancı şirketlerle ticari ilişkilerini geliştirmeye başlayan İran, Amerikan fast food zincirlerine anlaşma imzalanmadan önce ülkede faaliyet izni verdi...
26.10.2015 Dünya
5 yılda 400 restoran açıp Anadolu’ya odaklanacak!
5 yılda 400 restoran açıp Anadolu’ya odaklanacak! Türkiye operasyonu 2013 yılında Yum! Brands’e geçen tavuk restoran zinciri ABD’li KFC, Türkiye’de büyüme atağına geçti. 5 yıl içinde 400 yeni restoran açmayı hedefleyen KFC, Anadolu’ya ağırlık verecek. 400 restoranın 250’sini Anadolu’da, 150’sini de İstanbul ve çevresinde açmayı planlayan KFC, bu restoranların yarısını franchise modeliyle açmayı planlıyor. KFC, Türkiye’deki 100. restoranını da İstanbul Sirkeci’de açtı.
13.08.2015 Ekonomi
Türkiye’deki ilk franchise restoranı Diyarbakır’a verdi
Türkiye’deki ilk franchise restoranı Diyarbakır’a verdi KFC, 5 yıl içinde Türkiye’de 400 KFC restorana ulaşmayı hedefliyor. Bütün restoranları kendisine ait olan KFC, Temmuz ayında ilk franchise’ı Diyarbakır’a verecek. Diyarbakır’daki franchise restoran Temmuz ortasında açılacak
25.05.2015 Ekonomi
Türkiye’de restoran  sayısını 95’e çıkardı
Türkiye’de restoran sayısını 95’e çıkardı 105 ülkede, 15 binden fazla noktada hizmet veren KFC, Türkiye’deki yatırımlarını sürdürüyor...
2.05.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kfc ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kfc haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.