Türkiye Fırıncılar Federasyonu

Türkiye Fırıncılar Federasyonu

Son dakika Türkiye Fırıncılar Federasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Fırıncılar Federasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye fırıncılar federasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 türkiye fırıncılar federasyonu haberi bulunmuştur. Tüm türkiye fırıncılar federasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazanda fırınlar sahurda açık mı, fırınlar saat kaça kadar açık mı? Ramazan ayı fırın çalışma saatleri 2024
Ramazanda fırınlar sahurda açık mı, fırınlar saat kaça kadar açık mı? Ramazan ayı fırın çalışma saatleri 2024 Sahurda fırınlar açık mı, sorusu Ramazan ayıyla birlikte en çok sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. 11 ayın sultanı Ramazan ayı 11 Mart Pazartesi günü başladı. Ramazan ayında her yıl olduğu gibi bu yıl da fırınlara yoğun ilgi var. Ramazan pidesini özleyenler fırınların kapısında kuyruk oluyor. Sahurunu sıcak pide ya da ekmekle almak isteyenler ise sahurda fırınların çalıp çalışmadığını merak ediyor. Peki, Ramazan ayında sahurda fırınlar açık mı, çalışıyor mu? İşte Ramazan ayı fırın çalışma saatleri 2024…
13.03.2024 Gündem
Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu!
Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu! Ankara ve İstanbul'da 250 gram Ramazan pidesinin fiyatı 15 lira olarak belirlendi.
26.02.2024 Ekonomi
Ekmeğe zam mı geldi? Yetkili isim açıkladı
Ekmeğe zam mı geldi? Yetkili isim açıkladı Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, İzmit'te düzenlediği basın toplantısında ekmeğe zam geleceğine yönelik iddiaların doğru olmadığını belirtti. Balcı, "Hatırlayacak olursanız 2022 yılının Mart ayında, ekmeğin 7,5 lira olacağını, 2022 yılının Aralık ayında da 10 lira olacağını ifade ettiler. O zaman da söylemiştik. Bugün 2023 yılının temmuz ayındayız. Ekmeğin 210 gramı 7,5 lira, 200 gramı 7 lira" dedi.
21.07.2023 Ekonomi
Ekmeğe zam mı geldi? Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı açıkladı
Ekmeğe zam mı geldi? Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı açıkladı Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek fiyatlarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Balcı, ekmek fiyatının 10 TL'ye çıktığı iddiasını yalanladı.
23.06.2023 Ekonomi
Ramazan pidesi bu yıl 10 TL'den satılacak
Ramazan pidesi bu yıl 10 TL'den satılacak Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, bu sene ramazan ayında 300 gram pide fiyatının 10 lira olarak uygulanacağını belirterek, "Geçen sene ile bu seneki pide arasında yüzde 60-62 fiyat değişikliği meydana gelmiş oluyor" dedi.
20.03.2023 Ekonomi
Ramazan pidesinin fiyatı ne kadar olacak? Canlı yayında açıkladı
Ramazan pidesinin fiyatı ne kadar olacak? Canlı yayında açıkladı Ramazan ayına günler kala herkes ramazan pidesinin bu sene ne kadar olacağını merak ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı 2023 yılı Ramazan ayında satılacak pide fiyatını açıkladı.
14.03.2023 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi?
Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Ekmek fiyatları ile ilgili son dakika haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Ekmeğe zam gelecek mi? Ocak ve şubat aylarına dilkkat çeken Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı zam ile ilgili açıklamalarda bulundu.
3.01.2023 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Açıklama geldi
Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Açıklama geldi İstanbul’da 5 liraya satılan ekmek fiyatının 7.5 liraya yükseleceği iddialarına yanıt veren Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, 7.5 liralık fiyatın gündemlerinde olmadığını söyledi.
8.11.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatları ile ilgili flaş açıklama! 20 lira...
Ekmek fiyatları ile ilgili flaş açıklama! 20 lira... Ekmek fiyatları ile ilgili açıklama! İstanbul’da ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, tüm Türkiye’de ekmeğin kilo fiyatının 20 TL’yi geçmeyeceğini söyledi.
25.06.2022 Ekonomi
İstanbul ekmek fiyatı ne kadar oldu? Ekmeğe zam mı geldi?
İstanbul ekmek fiyatı ne kadar oldu? Ekmeğe zam mı geldi? İstanbul’da bazı fırıncıların ekmeği 5 liraya çıkardığı iddiası sosyal medyada gündem oldu. İddialar üzerine Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek zammı ile ilgili açıklama yaptı. Peki, İstanbul’da ekmeğe zam mı gelecek? İstanbul ekmek fiyatı ne kadar? Ekmek 5 lira mı oldu? Ekmeğe zam var mı? İşte Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı’dan zam açıklaması!
21.06.2022 Ekonomi
Ekmeğe zam geldi mi? Ekmek ne kadar oldu? İşte ekmek fiyatları!
Ekmeğe zam geldi mi? Ekmek ne kadar oldu? İşte ekmek fiyatları! Un ve maya fiyatlarına gelen zamlar sonrası fırıncılar ekmeğe zam yapmaya başladı. İstanbul Ticaret Odası’na (İTO) zam talebinde bulunan fırıncılar, meclis toplantısını beklemeden ekmeğe zam yaptı. 6 ayda 3 kez zamlanan ekmeğin fiyatı 4,5 TL’ye kadar çıktı. İstanbul’da zam her yerde uygulanmasa da bazı fırıncılar ekmeği zamlı fiyattan satmaya başladı. Peki, Ekmeğe zam geldi mi? Ekmek ne kadar oldu? İşte ekmek fiyatları!
16.05.2022 Ekonomi
Ankara’da ekmeğe zam mı geldi? Ankara zamlı ekmek fiyatı…
Ankara’da ekmeğe zam mı geldi? Ankara zamlı ekmek fiyatı… ANKARA'da ekmek fiyatlarına Mart ayında gelen zammın ardından bir zam daha geldi. İşte Ankara’da zamlı ekmek fiyatı…
7.05.2022 Ekonomi
Ekmeğe yeni zam kapıda! Tarih verildi, ekmek fiyatları...
Ekmeğe yeni zam kapıda! Tarih verildi, ekmek fiyatları... Ekmek fiyatlarına zam mı gelecek? Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor. Ekmek fiyatları ile ilgili yeni açıklama geldi. Uluslararası piyasalarda yükselen buğday fiyatı sonrası Toprak Mahsulleri Ofisi de fiyat artışına gitti. TMO, un sanayicilerine sattığı buğday fiyatına yüzde 20'nin üzerinde zam yaptı. İstanbul'da ekmek fiyatlarına son zam şubat ayında yapılmıştı.
30.03.2022 Ekonomi
Ekmeğe zam geldi mi? Ankara’da ekmek ne kadar oldu?
Ekmeğe zam geldi mi? Ankara’da ekmek ne kadar oldu? Türkiye Fırıncılar Federasyonu açıkladı! Ankara’da ekmek fiyatlarına zam geldi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Türkiye'de ekmeğin kilogram fiyatının en fazla 15 lira olduğunu söyledi. Peki, Ekmeğe zam geldi mi? Ankara’da ekmek ne kadar oldu? Ankara halk ekmek fiyatları 2022!
15.03.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Buğday fiyatları arttı mı?
Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Buğday fiyatları arttı mı? Rusya-Ukrayna savaşı devam ediyor. Savaşın yol açtığı kriz devam ederken petrolden metal ve tarım ürünlerine neredeyse tüm emtialarda fiyat artışları yaşanıyor. Özellikle tarım ürünlerindeki artış yaşanırken dünya ekonomisinde sorunlar derinleşiyor. Rusya-Ukrayna savaşı Avrupa’da hububat fiyatları yükseldi. Türkiye’de de artışların yaşanıp yaşanmayacağı merak ediliyor. Fırıncılar Odası açıklama yaptı. Peki, Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Buğday fiyatları arttı mı? İşte tüm detaylar…
8.03.2022 Ekonomi
Ekmek 5 lira mı olacak? Fiyat artışı ile ilgili flaş açıklama
Ekmek 5 lira mı olacak? Fiyat artışı ile ilgili flaş açıklama Ekmeğe zam mı geliyor? Son dakika açıklaması yapıldı. Ekmek fiyatlarının 5 liraya çıkarılacağı yönündeki iddialara Fırıncılar Federasyonu'ndan yanıt geldi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ülke genelinde 200-210 gram ekmeğin 3 liradan satıldığını belirterek, "4 veya 5 lira gibi bir rakam söz konusu değildir" dedi.
31.01.2022 Ekonomi
Ekmek kaç TL, ekmek 4 TL mi oldu?
Ekmek kaç TL, ekmek 4 TL mi oldu? Ekmek kaç TL 2022? Ekmek 4-5 liradan satılıyor iddialarına yanıt geldi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ülke genelinde 200-210 gram ekmeğin 3 liradan satıldığını belirterek, '4 veya 5 lira gibi bir rakam söz konusu değildir' ifadesini kullandı.
31.01.2022 Ekonomi
Ekmek ne kadar? Ekmeğe zam mı gelecek? 2022 ekmek fiyatları ne kadar olacak?
Ekmek ne kadar? Ekmeğe zam mı gelecek? 2022 ekmek fiyatları ne kadar olacak? Elektrik, doğal gaz ve ulaşım zamlarının ardından buğday fiyatlarına gelen zam “Ekmek fiyatlarına zam gelir mi?” sorusunu akıllara getiriyordu. Ekmek fiyaları ile ilgili açıklama Türkiye Fırıncılar Federasyonu'ndan geldi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, fırıncıların işletme giderlerine elektrik ve doğal gazda yapılan zammın fiyatlara yansıyabileceğini söyledi. Peki, Ekmek ne kadar? Ekmeğe zam mı gelecek? 2022 ekmek fiyatları ne kadar olacak? İşte 2022 ekmek fiyatları ve ekmeğe yapılacak zam ile ilgili detaylar…
3.01.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatı ile ilgili yeni açıklama! Zam mı geliyor?
Ekmek fiyatı ile ilgili yeni açıklama! Zam mı geliyor? Türkiye Fırıncılar Federasyonu'ndan ekmek fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Elektrik, doğal gaz ve ulaşım zamlarının ardından, pek çok kişi, 'Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi?' diye merak ediyordu. Ekmek zammı ile ilgili açıklama geldi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, "İşletme giderlerimizde, elektrikte, doğal gazda zam var. Buna paralel olarak yine esnafımızın ayakta durabilmesi için ekmekte makul bir fiyat artışı mutlaka gündeme gelecektir ama bu demek değildir ki hemen ocak ayının içerisinde ekmek fiyatları ciddi anlamda artacak. Böyle bir algının kamuoyunda yer almasını doğru bulmuyoruz" dedi.
3.01.2022 Ekonomi
Ekmeğe zam tartışması! Beşiktaş'ta 5 lira, Bayrampaşa'da 4 lira...
Ekmeğe zam tartışması! Beşiktaş'ta 5 lira, Bayrampaşa'da 4 lira... Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar, ekmeğin ilçeden ilçeye değişerek 4-5 lira arasında satılacağını söyledi. İstanbul Ticaret Odası 12 No'lu Ekmek Un ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi Başkanı Hasan Demir ise son yapılan zammın yetersiz olduğunu belirterek ekmeğin 3 lira olması gerektiğini belirtti. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, "Ekmeğin 4-5 TL olacağı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır" açıklamasında bulundu.
23.11.2021 Ekonomi
Ekmek 5 lira olacak mı? Flaş zam açıklaması
Ekmek 5 lira olacak mı? Flaş zam açıklaması Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş zam açıklaması! Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, "Ekmeğin 4-5 TL olacağı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.
22.11.2021 Ekonomi
Ekmek fiyatları ne kadar, ekmeğe zam gelecek mi? Ekmek fiyatlarını kim belirliyor? Güncel ekmek fiyatları 2021
Ekmek fiyatları ne kadar, ekmeğe zam gelecek mi? Ekmek fiyatlarını kim belirliyor? Güncel ekmek fiyatları 2021 Ekmek fiyatları 2021 ne kadar, ekmeğe zam gelecek mi? Ekmek fiyatlarına ilişkin açıklamalar merakla takip ediliyor. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, düzenlenen basın toplantısında ekmek fiyatlarına dair değerlendirme yaptı.
6.11.2021 Gündem
81 ile genelge gönderildi! Ekmek fiyatları...
81 ile genelge gönderildi! Ekmek fiyatları... Ekmek fiyatları ile ilgili yeni gelişme! 81 ile genelge gönderildi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, fırıncı esnafının girdi maliyetlerinin özellikle 6. aydan sonra yükseldiğini belirterek, "Fırıncı esnafımızın nefes alabilmesi, ayakta durabilmesi için ve tüketici olan halkımızı da göz önüne alarak ülke genelinde 10 lira olan ekmeğin kilogram fiyatının 12 liranın üzerinde olmaması için odalarımıza genelge gönderdik." dedi.
5.11.2021 Ekonomi
Ekmeğe zam! Fiyatlar kuruş kuruş artıyor
Ekmeğe zam! Fiyatlar kuruş kuruş artıyor Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! İstanbul’da fırıncılar ekmeğe yine zam talep ediyor. Şu an ekmeğin gramajı neredeyse her sokaktaki fırında farklı farklı. Bu nedenle zam gelse bile adeta ‘gizli’ kalıyor. İstanbul’un bazı ilçelerinde ise fırıncılar, ‘maliyet’ bahanesine sığınarak Valilik ve İstanbul Ticaret Odası’nın kararını beklemeden ekmeği 2.5 liradan satmaya başladı.
22.10.2021 Ekonomi
İstanbul'da 6 ilçede 'aşı olmayana fırından ekmek satılmayacak' açıklaması
İstanbul'da 6 ilçede 'aşı olmayana fırından ekmek satılmayacak' açıklaması Koronavirüs vaka sayılarının artması üzerine İstanbul'da 6 ilçenin fırıncılar odası temsilcisi, aşı olmayanlara fırınlarda ekmek satışı yapmama kararı aldıklarını açıkladı. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ise, "Aşı olmayanlara ekmek verilmeyecek" türü bir uygulamanın söz konusu olmadığını belirtti.
2.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye fırıncılar federasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.