Türk Savaş Uçakları

Türk Savaş Uçakları

Son dakika Türk savaş uçakları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk savaş uçakları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk savaş uçakları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Savaş Uçakları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk savaş uçakları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.447 türk savaş uçakları haberi bulunmuştur. Tüm türk savaş uçakları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karkamış’a roketli saldırı sonrası kahreden detay
Karkamış’a roketli saldırı sonrası kahreden detay Terör örgütü PKK/YPG, dün Gaziantep’in Karkamış ilçesine roketler ve havan toplarıyla saldırı düzenledi. Saldırılarda anaokulu öğrencisi Hasan Karataş ve öğretmen Ayşenur Alkan şehit olurken, 19 kişi de yaralandı. Roketlerin ateşlendiği bölgeler ise TSK tarafından bombalanırken Bakan Akar, Pençe Kılıç Harekatı'nın başlangıcından bugüne kadar 184 terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
22.11.2022 Gündem
Fransızlardan Bayraktar TB2'lere büyük övgü: Türkiye vazgeçilmez oldu
Fransızlardan Bayraktar TB2'lere büyük övgü: Türkiye vazgeçilmez oldu Dağlık Karabağ, Libya, Ukrayna'da çok önemli başarı gösteren yerli SİHA ve İHA'lar tüm dünyanın diline pelesenk oldu. Son olarak Fransızlar Bayraktar TB2'yi öve öve bitiremedi. Ünlü radyo ve televizyon ağı, France info tarafından yapılan haberde, "Bu drone'lar, Türkiye'nin dünyanın birçok bölgesinde vazgeçilmez bir tedarikçi olmasını sağlıyor" ifadelerine yer verildi. Haberde Türkiye, dünyanın en büyük ekonomileri arasında başı çeken Çin ile kıyaslandı.
16.11.2022 Ekonomi
Dünyanın en güçlü ve en büyük hava ordusu belirlendi! İşte Türkiye'nin listedeki yeri ve savaş uçağı sayısı...
Dünyanın en güçlü ve en büyük hava ordusu belirlendi! İşte Türkiye'nin listedeki yeri ve savaş uçağı sayısı... Gökyüzünün en kudretli hava ordusunu belirleyen askeri rakamlar açıklandı. Hava kuvvetleri, en geniş anlamda, ana olarak hava savaşı yürütmek üzere kurulmuş ve ülkenin havadan savunulmasını sağlamak için hava araçlardan ve bunlarla ilgili yer hizmetlerinden oluşan askeri birimdir. Her ülkenin öz savunması için hava kuvvetleri büyük öneme sahiptir. Ülkeler hava ordusunu her daim yeniler ve takviye eder. Ünlü internet sitesi Global Firepower tüm dünyadaki haav kuvvetlerinin son durumunu paylaştı.
24.08.2022 Dünya
Türkiye'nin hamlesi Yunanlıları  çıldırttı: Adaya Türk bayrağı dikildi
Türkiye'nin hamlesi Yunanlıları çıldırttı: Adaya Türk bayrağı dikildi Türkiye'nin hamlesi Yunanlıları çıldırttı. Mavi Vatan 2022 tatbikatı Yunan basınında geniş yankı uyandırdı. Tüm dünya basınında büyük yankı uyandıran tatbikat için Yunanistan basını, Türkiye'nin Yunan adalarını ele geçirmek için tatbikat yaptığını iddia etti.
28.04.2022 Dünya
Pençe operasyonlarında 1067 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe operasyonlarında 1067 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği “Pençe operasyonları” ile terör örgütüne ağır darbe vurdu. 2019'da Hakurk ile başlayıp Sinat-Haftanin ile devam eden, Metina ve Avaşin-Basyan ile genişleyen ve son olarak Zap bölgesi ile devam eden Pençe operasyonlarında şu ana kadar bin 67 terörist etkisiz hale getirildi.
28.04.2022 Gündem
Dünyanın en iyi hava kuvvetleri 2022 listesini Amerikalılar açıkladı! Listeye Türkiye damga vurdu...
Dünyanın en iyi hava kuvvetleri 2022 listesini Amerikalılar açıkladı! Listeye Türkiye damga vurdu... 2022 yılının en iyi hava kuvvetleri listesi belli oldu. Amerika Birleşik Devletleri merkezli ünlü savaş istatistik sitesi Globalfirepower, 2022 yılına ait çok önemli verileri paylaştı. Her yıl düzenli şekilde açıklanan ülkelerin savunma kuvvetleri ile ilgili veriler bu yıl için de duyuruldu. Dünyada en güçlü ordular, donanma kuvvetleri, kara kuvvetleri ve hava kuvvetleri tek tek belirleniyor. Birçok istatistiki veri kullanarak hazırlanan rapor dünyanın en güçlü hava kuvvetleri 2022 sıralamasını da ortaya koydu. Türkiye ve Türk Hava Kuvvetleri kaçıncı sırada yer alıyor? İşte dev sıralama...
13.04.2022 Dünya
Türk savaş uçakları ile NATO'nun AWACS uçakları ortak eğitim yaptı
Türk savaş uçakları ile NATO'nun AWACS uçakları ortak eğitim yaptı NATO'ya ait havadan erken ihbar ve kontrol uçakları ile Türk savaş uçakları ortak eğitim uçuşu yaptı.
22.04.2021 Gündem
Türk savaş uçakları hava sahası engelini böyle aştı
Türk savaş uçakları hava sahası engelini böyle aştı Suriye rejim güçlerinin İdlib'de Türk askerlerine yönelik hain saldırısının ardından Türkiye, düşman hedeflerine bomba yağdırdı. SİHA'lar İdlib kırsalında, Türk savaş uçakları ise, İdlib hava sahasına girmeden, uzun menzilli hassas güdümlü mühimmatlarla rejim hedeflerini vurdu. İşte tüm ayrıntılar...
28.02.2020 Gündem
Eski Yunan Deniz Kuvvetleri Komutanı Andonyadis'ten şok çıkış
Eski Yunan Deniz Kuvvetleri Komutanı Andonyadis'ten şok çıkış Türkiye ile Yunanistan arasında gerilim havası devam ederken eski Yunan Deniz Kuvvetleri Komutanı Andonis Andonyadis, Atina’nın tezlerine karşı çıkarak Türkiye’nin tutumuna yakın açıklamalarda bulundu. Türkiye ile müzakere etmek gerektiğini söyleyen Andonyadis, “Resmi tezlerin hangilerinden feragatta bulunursak karşılığında ne alırız onu tartmalıyız” dedi.
11.02.2020 Dünya
Suriye haritası: TSK’nın Suriye’de vurduğu yerler!
Suriye haritası: TSK’nın Suriye’de vurduğu yerler! Barış Pınarı Harêkatı verilen operasyon sonrası birçok vatandaş Suriye haritası ile ilgili soruları araştırmaya başladı. TSK'nın Suriye haritası üzerinden vurduğu yerler...
10.10.2019 Gündem
İncirlik Hava Üssü'nde hareketlilik!
İncirlik Hava Üssü'nde hareketlilik! Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasıyla Adana'daki İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığında hava hareketliliği yaşanıyor.
9.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Barış Pınarı Harekatı başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Barış Pınarı Harekatı başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'ye düzenlenen Barış Pınarı Harekatının başladığını duyurdu. Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı kapsamında, Tel Abyad'daki terör hedefleri yoğun ateş altına alındı.
10.10.2019 Gündem
Türk savaş uçakları Metina'yı vurdu
Türk savaş uçakları Metina'yı vurdu Ağrı'da icra edilen hava destekli operasyonda 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Öte yandan Pençe Harekatı ile koordineli, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesine düzenlenen hava harekatıyla bölücü terör örgütü PKK tarafından kullanılan silah mevzisi, barınak ve sığınaklar vuruldu.
21.07.2019 Gündem
Türk savaş uçaklarının "taciz ettiği" iddiasına cevap!
Türk savaş uçaklarının "taciz ettiği" iddiasına cevap! Güvenlik kaynakları, Ege'de Türk jetlerinin herhangi bir taciz olayına karışmadığını, uçakların mutat görevlerini yaptığını belirtti.
25.03.2019 Dünya
Irak'ın kuzeyinde 2 günde 28 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 2 günde 28 terörist etkisiz hale getirildi Türk savaş uçaklarının Irak'ın kuzeyine düzenlediği hava harekatlarında, saldırı hazırlığında olduğu belirtilen 28 terörist etkisiz hale getirildi.
16.12.2018 Gündem
PKK, Sincar'da Türkiye karşıtı gösteriye destek bulamadı
PKK, Sincar'da Türkiye karşıtı gösteriye destek bulamadı Ezidi Demokrat Partisi Genel Sekreteri Haydar Şeşo, terör örgütü PKK'nın Musul'un Sincar ilçesinde Türkiye karşıtı gösteri düzenlemek için kapı kapı dolaşarak adam toplamaya çalıştığını ancak başarılı olamadığını söyledi
15.12.2018 Dünya
Türk savaş uçakları Metina bölgesini vurdu
Türk savaş uçakları Metina bölgesini vurdu TSK: "Irak kuzeyi Metina bölgesine 09 Eylül 2018’de düzenlenen hava harekâtında, bölücü terör örgütüne ait silah mevzi, mağara ve sığınaklar imha edilmiş, ilk belirlemelere göre en az iki terörist etkisiz hale getirilmiştir."
10.09.2018 Gündem
Afrin'de Öcalan resminin imha edildiği alana dev Erdoğan posteri
Afrin'de Öcalan resminin imha edildiği alana dev Erdoğan posteri Suriye'nin Afrin bölgesindeki Sahra ile Bülbül kırsalında beton alana boyayla yapılan terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın, TSK uçaklarınca bombalanan resminin yerine, Özgür Suriye Ordusu tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dev posteri yerleştirildi.
26.06.2018 Dünya
TSK bombaladı: Dumanlar yükseliyor
TSK bombaladı: Dumanlar yükseliyor Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'ta terör örgütü PKK hedeflerine yönelik hava saldırıları devam ediyor. Türk savaş uçaklarının önceki gün düzenlediği bombardımanda Mergesor nahiyesine yakın Hakurk Dağı'nda dumanlar yükseldi.
25.06.2018 Gündem
PKK, Kandil’de sivillerin cep telefonlarını topladı!
PKK, Kandil’de sivillerin cep telefonlarını topladı! TSK’nın, Kandil harekâtı başarıyla sürerken terör örgütü PKK’nın, Kandil ve çevresindeki köylerden bilgi akışını engellemek için sivillerin telefonlarını topladığı, Gocan, Zergele, Berazgir ve Halgurt ile 6 bölgede baz istasyonlarını devre dışı bıraktığı öğrenildi. Sivil köylülerin sokağa çıkmasına yasak getiren bölücü örgüt, bölgeye girişlerde de kontrolü artırdı.
20.06.2018 Gündem
Türkiye'nin hedefindeki Kandil Dağı görüntülendi
Türkiye'nin hedefindeki Kandil Dağı görüntülendi AA, Kuzey Irak'ta terör örgütü PKK’nın bulunduğu Kandil Dağı'nı görüntüledi.
9.06.2018 Gündem
Komandolar kuşattı! PKK neye uğradığını şaşırdı
Komandolar kuşattı! PKK neye uğradığını şaşırdı Türkiye sınırından Erbil hattını takip ederek 20 kilometre ilerleyen Mehmetçik, Kuzey Irak'taki Kalareş, Sidekam, Bermize ve Bardost bölgelerinde kontrolü sağladı. Barazgir Vadisi’ne de giren komandolar Kandil’i kuşatma altına aldı.
3.06.2018 Gündem
PKK'ya Irak kapısı kapanıyor
PKK'ya Irak kapısı kapanıyor Suriye sınırında PKK’ya "dur" diyen TSK, şimdi Irak’tan sızmaları önlemek için düğmeye bastı. Sınır ötesine geçen Türk ordusu, belli aralıklarla buralara karakollar kurmaya başladı.
8.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türk Savaş Uçakları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk savaş uçakları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.