Türk Heyeti

Türk Heyeti

Son dakika Türk heyeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk heyeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk heyeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Heyeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk heyeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.044 türk heyeti haberi bulunmuştur. Tüm türk heyeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nükleer enerji zirvesinde Akkuyu NGS damgası
Nükleer enerji zirvesinde Akkuyu NGS damgası Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı’nın, Belçika Hükümeti’nin ev sahipliğinde düzenlediği Birinci Nükleer Enerji Zirvesi, bugün Brüksel’de toplanıyor.
21.03.2024 Gündem
Sedat Önal kimdir? Yeni Washington Büyükelçilisi Sedat Önal’ın özgeçmişi
Sedat Önal kimdir? Yeni Washington Büyükelçilisi Sedat Önal’ın özgeçmişi Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği görevi Büyükelçi Sedat Önal'a, New York'taki BM Daimi Temsilciliği görevi de Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız'a tebliğ edildi. Peki, Sedat Önal kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni Washington Büyükelçilisi Sedat Önal’ın özgeçmişi…
22.02.2024 Gündem
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal oldu
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal oldu Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği görevi Büyükelçi Sedat Önal'a, New York'taki BM Daimi Temsilciliği görevi de Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız'a verildi.
21.02.2024 Gündem
Ankara Antlaşması Özeti Ve Önemi... Ankara Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Ankara Antlaşması Özeti Ve Önemi... Ankara Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Ankara antlaşması Fransa ve Ankara hükümeti arasında imzalanmış bir antlaşmadır. Türk ile Fransız cephesinde oluşan faaliyetlerin tamamı Ankara antlaşması ile durdurulmuştur. Bu antlaşma ile Türkiye'nin güney sınırları belirlenmiş oldu. Ankara antlaşması politik kararları içermeyen bir antlaşma olarak geçer. Ancak Ankara antlaşmasının politik kararları daha sonra imzalanan Lozan antlaşmasında belirlenmiş olmuştur.
3.09.2023 Eğitim
1926 Ankara Antlaşması Özeti Ve Önemi... 1926 Ankara Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
1926 Ankara Antlaşması Özeti Ve Önemi... 1926 Ankara Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı tarihinde gerçekleştirilen pek çok antlaşma bulunur. Fransa ve TBMM arasında imzalanan Ankara antlaşması, yeni kurulacak olan devletin temellerini de atan bir antlaşma olarak bilinir. Ankara antlaşması, önemli maddeleri ve tarihi nedeni ile çok fazla araştırılır. Ankara antlaşması, Türk ve Fransız cephesinde gerçekleştirilen önemli antlaşmalardan birisidir. Ankara antlaşması, son zamanlarda en fazla araştırılan antlaşmalar arasında yer alır.
1.09.2023 Eğitim
F-16 dosyası masada! Washington’da kritik buluşma
F-16 dosyası masada! Washington’da kritik buluşma Türkiye ile ABD arasındaki sorunlara rağmen diyalog sürüyor. Türkiye-ABD Stratejik Mekanizması kapsamında yapılan toplantının güncel ve sıcak gündem maddesini, Vilnius Zirvesi öncesinde İsveç’in NATO’ya üyeliği konusu oluşturdu.
24.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ilk yurt dışı ziyaretini gerçekleştirmek üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti. Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü.
12.06.2023 Gündem
Sedat Önal kimdir? Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi olarak atanan Sedat Önal nereli, kaç yaşında, diplomatik kariyeri nasıl?
Sedat Önal kimdir? Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi olarak atanan Sedat Önal nereli, kaç yaşında, diplomatik kariyeri nasıl? Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı atama kararıyla Türkiye'nin Birleşmiş Milletler'deki Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu görevden alındı. Yerine Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal atandı. Atamanın yapılmasının ardından Sedat Önal’ın özgeçmişi merak konusu oldu. Peki, Sedat Önal kimdir, nereli, kaç yaşında? Sedat Önal’ın eşi kimdir?
4.02.2023 Gündem
ABD ile Türkiye arasında F-16 düğümü çözülüyor!
ABD ile Türkiye arasında F-16 düğümü çözülüyor! ABD Kongresi Konferans Komitesi’nin, Türkiye’ye F-16 satışlarını kısıtlayan ve şart içeren maddelere bütçe tasarısında yer vermemesiyle, önemli engellerden biri aşıldı.
8.12.2022 Gündem
F-16'lar için ABD'de kritik toplantı! Türkiye'den dikkat çeken talep
F-16'lar için ABD'de kritik toplantı! Türkiye'den dikkat çeken talep F-16 uçaklarının alımı ile ilgili son dakika gelişmesi! Türkiye'den flaş Viper modeli talebi geldi. ABD ile yapılan F-16 uçağı alımı ve modernizasyonu ile ilgili görüşmelerin dördüncüsü başladı. Milli Savunma Bakanlığından bir heyet ABD'ye gitti. Peki, görüşmenin içeriği ne? Bundan sonra süreç nasıl devam edecek? İşte detaylar...
17.08.2022 Dünya
Bakan Karaismailoğlu: Kazakistan ile transit geçiş belgesi kotası 7,5 kat artacak
Bakan Karaismailoğlu: Kazakistan ile transit geçiş belgesi kotası 7,5 kat artacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazakistan ile 2 bin olan transit geçiş belgesi kotasının 7,5 kat artırılarak 15 bin adede çıkarılması konusunda mutabakat sağlandığını duyurdu.
11.05.2022 Ekonomi
Sözcü Kalın ve Bakan Yardımcısı Önal, Filistin ve İsrail’e gidecek
Sözcü Kalın ve Bakan Yardımcısı Önal, Filistin ve İsrail’e gidecek Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sedat Önal, Filistin ve İsrail’e resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.
15.02.2022 Siyaset
Uçuşlar başlıyor! Milyonlarcası geliyor
Uçuşlar başlıyor! Milyonlarcası geliyor Rusya'dan Türkiye'ye uçuşlar yeniden başlıyor. Vaka sayılarının düşmesi ve aşı çalışmasının hızlanmasıyla Rus turistlerin adresi Türkiye olacak. Özellikle Akdeniz ve Ege bölgesinde turizm hareketliliğinin artması bekleniyor.
21.06.2021 Gündem
Mısır ile Türkiye arasındaki kritik görüşme Kahire'de başladı
Mısır ile Türkiye arasındaki kritik görüşme Kahire'de başladı Mısır Dışişleri Bakanlığı, Kahire'ye giden Türk heyeti ile Mısır tarafı arasındaki görüşmelerin başladığını açıkladı.
5.05.2021 Dünya
Türk heyeti, Mısır'ın başkenti Kahire'de 5-6 Mayıs'ta temaslarda bulunacak!
Türk heyeti, Mısır'ın başkenti Kahire'de 5-6 Mayıs'ta temaslarda bulunacak! Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ve Mısır arasındaki siyasi istişarelerin, iki ülkenin dışişleri bakan yardımcıları arasında 5- 6 Mayıs'ta Kahire'de gerçekleştirileceğini duyurdu.
4.05.2021 Gündem
Sözcü Kalın, AB liderlerinin dış politika başdanışmanları ile görüştü
Sözcü Kalın, AB liderlerinin dış politika başdanışmanları ile görüştü Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, AB liderlerinin Dış Politika Başdanışmanları ile İstanbul'da görüştü.
11.03.2021 Siyaset
Kazakistan Türk SİHA'larını almak için harekete geçti!
Kazakistan Türk SİHA'larını almak için harekete geçti! Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, Kazakistan'ın başkenti Nur Sultan'da mevkidaşı Muhammed Talasov'la bir görüşme gerçekleştirdi. Kazakistan Savunma Bakanlığı, Türk İHA'larının Kazakistan'a sevkiyatının ve İHA'ların bakımının bu ülkedeki şirketlerde yerelleştirilmesinin görüşüldüğünü açıkladı. Bakanlık ayrıca, Türk yapımı zırhlı tanklar hakkında da bilgi istediklerini belirtti.
6.02.2021 Dünya
Türk heyeti Rusya'ya gitti! Suriye ve Libya...
Türk heyeti Rusya'ya gitti! Suriye ve Libya... Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal başkanlığındaki Türk heyeti Suriye ve Libya konusunda temaslarda bulunmak üzere Rusya'ya gitti.
22.10.2020 Dünya
Bakan Akar'dan net mesaj: Bazılarının sadece susması yeter
Bakan Akar'dan net mesaj: Bazılarının sadece susması yeter Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Doğu Akdeniz’deki gelişmelere ilişkin, "Türkiye aleyhine çeşitli kumpaslara girenler, tarihte olduğu gibi bugün de hüsrana uğrayacaklar. Tansiyonun düşmesi için bazılarının sadece susması yeter. Bir şey yapmalarına gerek yok, sussunlar yeter. Komşumuz Yunanistan’ın bazı ülkelerin menfaatleri uğruna kendini kullandırmaması, bu uğurda Yunanistan’ın meze olmamasını şiddetle tavsiye ediyor, bunu kendilerine hatırlatıyoruz. Umuyoruz bunun farkındadırlar." dedi.
11.09.2020 Gündem
Türkiye'den Rusya'ya kritik ziyaret
Türkiye'den Rusya'ya kritik ziyaret Dışişleri Bakan yardımcısı Sedat Önal başkanlığındaki Türk heyeti Rusya'ya gitti.
31.08.2020 Siyaset
Türk heyeti Libya'da
Türk heyeti Libya'da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, MİT Başkanı Hakan Fidan ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Libya'ya gitti.
17.06.2020 Siyaset
Reuters duyurdu... Türkiye'den Libya'ya üst düzey ziyaret!
Reuters duyurdu... Türkiye'den Libya'ya üst düzey ziyaret! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, MİT Başkanı Hakan Fidan ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Libya'ya gitti.
17.06.2020 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan 'Türk heyeti ayakta bekletildi' iddiasına sert yanıt!
Bakan Çavuşoğlu'ndan 'Türk heyeti ayakta bekletildi' iddiasına sert yanıt! Moskova'daki zirve öncesi ile ilgili Rus medyasında yayınlanan görüntüleri değerlendiren Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Rus medyasının yaptığı şey saygısızlıktır" dedi. Çavuşoğlu, "Ortada bir protokol var, buluşma noktası var. İki lider farklı noktalardan geliyor. Cumhurbaşkanımız 30 saniye beklediyse Putin de 30 saniye bekledi" ifadelerini kullandı.
10.03.2020 Siyaset
Türk heyetinden görüşme sonrası ilk açıklama! Rus tarafı derhal...
Türk heyetinden görüşme sonrası ilk açıklama! Rus tarafı derhal... Türk ve Rus Heyetlerin Ankara'daki İdlib görüşmesi sona erdi. Dışişleri Bakanlığı'ndaki görüşme yaklaşık 2 saat sürdü.
28.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türk Heyeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk heyeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.