Türk Evi

Türk Evi

Son dakika türk evi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türk evi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türk evi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Evi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk evi gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.396 türk evi haberi bulunmuştur. Tüm türk evi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ergün Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan AK Parti İstanbul belediye başkan adayı mı? İşte Ergun Turan'ın biyografisi
Ergün Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan AK Parti İstanbul belediye başkan adayı mı? İşte Ergun Turan'ın biyografisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının 7 Ocak Pazar günü açıklanacağını belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi için ismi geçenlerden biri de Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan oldu. Peki, Ergün Turan kimdir? Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan AK Parti İstanbul belediye başkan adayı mı, Ergün Turan nereli, kaç yaşında?
4.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Üniversite öğrencilere cep telefonu ve bilgisayar desteği müjdesini vererek, "9 bin 500 lirayı geçmeyen telefon ve bilgisayar için 5 bin 500 liraya kadar teknoloji desteği vereceğiz. Bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz" dedi.
26.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elon Musk'a teklifi dünyada manşet oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elon Musk'a teklifi dünyada manşet oldu Kritik BM zirvesi için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı ve pek çok diplomatik temasta bulunacağı zirve öncesi Türkevi'nde gerçekleşen görüşme ise dünyanın dört bir yanında manşetleri süsledi. 'Dünya liderleri bir araya gelirken izlenecek ilişkiler' başlığını atan Politico ise kritik buluşmaya işaret etti.
18.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye oyun kurucu bir ülke haline gelmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye oyun kurucu bir ülke haline gelmiştir Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki 14. Büyükelçiler Konferansı’nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye son yıllarda her yaptığı takip edilen, attığı adımlar izlenen uluslararası arenada oyun kurucu bir ülke haline geldi" ifadelerini kullandı.
8.08.2023 Gündem
New York'ta Türkevi binasına saldırı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye çağrı
New York'ta Türkevi binasına saldırı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye çağrı Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğu'na ev sahipliği yapan Türkevi binası saldırıya uğradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Büyük Rumeli Buluşması' programında yaptığı açıklamada, "Lafa gelince insan hakları adına mangalda kül bırakmayanlar Avrupa'nın göbeğinde yaşanan bu kültür katliamına dur demediler. Burunların dibindeki soykırımları bile hiçbir şey yapmadan tribünden izlemeyi seçtiler. Ne yazık ki bunlar katillere yolu açarak onlara yardımcı oldular. Söz konusu Müslümanın, Türk'ün hakkı olunca hep üç maymunu oynadılar. İşte şimdi Avrupa'da PKK baktı ki iş kötüye gidiyor seçmenlere saldırmaya başladılar. Türkevi'nin camlarını kıran bu teröristi bulmanız gerekiyor. Türkevi orada size bir emanettir, Türkevi'nin camlarını levye ile kıran bu teröristi bulmanız gerekiyor" dedi.
22.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta zafere doğru gidiyoruz, meydanların dili bunu söylüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta zafere doğru gidiyoruz, meydanların dili bunu söylüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Sandığı artık vatandaşımızın ayağına götürüyoruz. 14 Mayıs'ta inşallah yeni bir rekor kıracağımıza inanıyorum." dedi. Öte yandan Erdoğan, MİT'in dün Suriye'de düzenlediği operasyonla, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el-Kureyşi'yi etkisiz hale getirdiğini de duyurdu.
30.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Sözümüzü yerine getireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Sözümüzü yerine getireceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı'na katıldı. Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden kazasıyla ilgili konuşan Erdoğan, "İhmali görülen hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmayacağından da milletimiz emin olsun" dedi. Konuşmasında asgari ücretle ilgili mesajlar da veren Erdoğan, "Yükselen enflasyon sebebiyle sabit gelirli vatandaşlarımızın yaşadığı refah kaybını telafi etmekte kararlıyız. Önümüzdeki yıl başında yeni bütçemizle birlikte daha ileri adımlar atarak telafi sözümüzü yerine getirmeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
19.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirveye işaret etti: Bütün dünya Türkiye'yi konuşuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirveye işaret etti: Bütün dünya Türkiye'yi konuşuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Demokrasi Meydanı'nda Sakarya Acil Durum Hastanesi, büyükşehir yatırımları ve eğitim yatırımları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'de köprülerimizde araçlar gidip geliyor. Hani ekonomide her şey çökmüştü, batmıştı. Yollar tıklım tıklım dolu. Bu ekonomik canlılığı gösteriyor." dedi. Erdoğan ayrıca, "Rusya ve Ukrayna arasında savaş var. Tarım tahıl koridorundan tahılı Karadeniz'den dünyaya dağıtan hangi ülke? Esir takasını Türkiye yaptı. Takası yapıp ülkelerine gönderdik. Ve şu anda Rusya, Ukrayna, BM Genel Sekreteri ve dünya bizleri konuşuyor." ifadelerini kullandı.
24.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kur, enflasyon ve fiyat artışlarıyla ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kur, enflasyon ve fiyat artışlarıyla ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEİK Merkez Ofisi Açılışı ve Ustalara Saygı Ödül Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na cevap vererek, "Erdoğan'ı 15 Temmuz gecesi kaçırtamadınız ama sen tankların arasından kaçtın" dedi. Erdoğan, küresel emtia fiyatlarında çok dengesiz artışların olduğu bir dönemden geçtiklerinin altını çizerek 'Kur ve enflasyon sorunun üstesinden elbette geleceğiz. Bu süreçte istihdamı, üretimi, ihracatı koruyarak hiçbir insanımızın çöküşüne izin vermeyeceğiz. Bir yandan insanlarımızın günlük hayatlarını etkileyen fiyat artışlarının önüne geçerek, bir taraftan gelirleri artırarak gelir seviyesindeki düşüşün derhal önüne geçeceğiz. Ülkemizi bu kısır döngüden kısa sürede çıkartabiliriz' açıklamasında bulundu.
27.05.2022 Siyaset
Ödemelere zam geliyor! Bakan müjdeyi duyurdu, 2 bin 600 lira olacak
Ödemelere zam geliyor! Bakan müjdeyi duyurdu, 2 bin 600 lira olacak Şehit yakınları ve gaziler için yapılan ödemeler artıyor. Bakan sevindiren haberi duyurdu. Nisan ayından itibaren 2 bin 600 lira olacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık şehit ve gazi yakınlarına gerçekleştirilen ödemeler hakkında önemli bilgiler vererek, yapılan bağışların şeffaf bir şekilde paylaşıldığını belirterek daha önce bin 500 TL olan ödemelerin Nisan ayından itibaren 2 bin 600 TL olacağını açıkladı. İşte son dakika haberin detayları...
26.03.2022 Ekonomi
Afrika Seyahatlerim konusu nedir, Emine Erdoğan'ın kitabı ne zaman satışa çıkacak?
Afrika Seyahatlerim konusu nedir, Emine Erdoğan'ın kitabı ne zaman satışa çıkacak? Emine Erdoğan, Afrika'ya gerçekleştirdiği seyahatlerdeki izlenim ve hatıralarını kaleme aldığı "Afrika Seyahatlerim" adlı ilk kitabının tanıtımını New York’taki Türk Evi'nde yaptı. Emine Erdoğan'ın kaleme aldığı 'Afrika Seyahatlerim' adlı kitabın konusu, piyasaya çıkış tarihi ve ücreti gibi detaylar merak ediliyor. Peki Afrika Seyahatlerim konusu nedir, kitap ne zaman satışa çıkacak? Afrika Seyahatlerim kitabının fiyatı ne kadar?
21.09.2021 Gündem
Emine Erdoğan'dan flaş açıklama! 'İnsanlar arasındaki empatiyi artıracak'
Emine Erdoğan'dan flaş açıklama! 'İnsanlar arasındaki empatiyi artıracak' Emine Erdoğan, Osmanlı’dan Amerika’ya göç hikayelerinin anlatıldığı "Osmanlı’nın Amerikası" isimli belgesel filmin ABD’de düzenlenen tanıtımına katıldı. Erdoğan, "Göç tarihini bilmek insanlar arasındaki empatiyi artıracak" dedi.
21.09.2021 Kültür Sanat
ABD çantasında 3 kritik dosya! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinin detayları!
ABD çantasında 3 kritik dosya! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinin detayları! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19-22 Eylül arasında ABD'de olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Liderler Zirvesi'ne katılacak ve ABD Başkanı Biden ile ikili temasta bulunacak. Erdoğan'ın kritik ABD ziyaretinin detayları CNN TÜRK muhabiri Arda Erdoğan anlattı.
14.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye gidiyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Kurulu için 19-22 Eylül'de ABD'yi ziyaret edecek.
9.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yakında Doğu Akdeniz'den de inşallah müjdeli haber alacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yakında Doğu Akdeniz'den de inşallah müjdeli haber alacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de 12. Büyükelçiler Konferansı'nda büyükelçilere seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Yakında Doğu Akdeniz'den de inşallah müjdeli haber alacağız." ifadelerini kullandı.
9.11.2020 Siyaset
Bakan Kurum: Saraçoğlu'nda tek bir ağacın zarar görmesine izin vermiyoruz
Bakan Kurum: Saraçoğlu'nda tek bir ağacın zarar görmesine izin vermiyoruz Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ankara'nın merkezinde yer alan, nostaljik sokakları, köklü anıt ağaçları ve konutlarıyla tarihi film setini andıran Saraçoğlu Mahallesi'nde koruma ve yenileme çalışması başlattı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Saraçoğlu projesini tamamen çevre ve doğa merkezli bir yaklaşım ile ele alıyoruz. Saraçoğlu'nun tarihi dokusunu oluşturan buradaki 44 tescilli yapıyı restore ederek, muhafaza ediyoruz. Tek bir ağacın bile zarar görmesine izin vermiyoruz" dedi.
22.10.2020 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: S-400 füze sistemleri NATO ile uyumlu olabilir
Bakan Çavuşoğlu: S-400 füze sistemleri NATO ile uyumlu olabilir Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin satın aldığı füzelerle ilgili "Rusya'nın S-400 hava savunma sistemi NATO ile uyum içinde olabilir, bu konuda bir çalışma grubu oluşturulmasına ihtiyaç var" dedi.
23.01.2020 Siyaset
Davos Zirvesi'nde kurulan "Türk Evi"ne katılımcılardan yoğun ilgi
Davos Zirvesi'nde kurulan "Türk Evi"ne katılımcılardan yoğun ilgi Türkiye Varlık Fonu Yönetimi AŞ Genel Müdürü Sönmez: "Çok dolu bir ajandamız var. Zirve bitimine kadar yabancı yatırımcılarla, diğer ülkelerin varlık fonlarıyla görüşeceğiz. Türk Evi'nin de katılımcılar arasında epey bir popüler olduğunu söyleyebilirim"
23.01.2020 Ekonomi
Binali Yıldırım: Adamına göre plan tadilatı olmayacak
Binali Yıldırım: Adamına göre plan tadilatı olmayacak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sunduğu 'Tarafsız Bölge' programına konuk oldu.
21.03.2019 Siyaset
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: 84 kişinin ismini verdik
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: 84 kişinin ismini verdik ABD Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Washington’da ABD’li mevkidaşı Mike Pompeo ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından açıklama yapan Pompeo, ABD ve Türkiye arasında oluşan pozitif ilişkilerden memnun olduğunu vurguladı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada ise; “Türkiye’nin istediği kişilerin listesini ABD’ye verdik. 84 kişiden oluşan bu listeyi Trump’a iletilmek üzere verdik” dedi.
21.11.2018 Gündem
Saraçoğlu’nu yeniden canlandıracak
Saraçoğlu’nu yeniden canlandıracak Ankara’nın merkez semti Kızılay’da yer alan Türkiye’nin ilk toplu konut alanı olan Saraçoğlu Mahallesi, Emlak Konut’un geliştireceği proje ile doğal doku korunarak yeniden inşa edilecek
17.10.2017 Ekonomi
Sanat müziğinin usta ismi Semra İnanç hayatını kaybetti
Sanat müziğinin usta ismi Semra İnanç hayatını kaybetti Türk Sanat Müziği sanatçısı İzmir'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
12.10.2017 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan temelini atacak! New York’a Türk Lalesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan temelini atacak! New York’a Türk Lalesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 72. Genel Kurulu’na katılmak üzere ABD’ye hareket etmeden önce TEOG’dan Kuzey Irak’a çok sayıda konuda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, New York’ta BM binasının karşısına bir Türk Evi’nin inşa edileceğini de ilk kez açıkladı
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan TEOG açıklaması: Hemen...
Erdoğan'dan TEOG açıklaması: Hemen... Cumhurbaşkanı Erdoğan TEOG'un kaldırılmasına ilişkin, "Sayın Başbakan ile bu konuyu dün etraflıca görüştük. Uygulamaya girmesi konusunda herhangi bir mani yok. Hemen bu adımın atılması mümkün." dedi.
17.09.2017 Siyaset
Aziz hoca destek bekliyor
Aziz hoca destek bekliyor Amerika’nın Sesi’ne konuşan Nobel ödüllü bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar, 2008 yılında kendi birikimi ile açtığı Türk Evi’ni genişletmek için Kuzey Carolina’nın Chapel Hill kasabasında 8 bin 100 metrekarelik arsayı satın aldığını açıkladı.
9.07.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Türk Evi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk evi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.