Türk Eğitim Vakfı

Türk Eğitim Vakfı

Son dakika Türk Eğitim Vakfı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk Eğitim Vakfı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk Eğitim Vakfı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Eğitim Vakfı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk eğitim vakfı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.285 türk eğitim vakfı haberi bulunmuştur. Tüm türk eğitim vakfı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Depremzede çocukların eğitimine destek
Depremzede çocukların eğitimine destek Depremden etkilenen çocukların eğitim hayatlarının yarıda kalmaması için QNB Finansbank, Türk Eğitim Vakfı (TEV) ve Türk Eğitim Derneği (TED) iş birliğiyle 36 milyon liralık Minik Eller Büyük Hayaller Eğitim Bursu hayata geçti. TEV ve TED tarafından belirlenecek depremzede 350 öğrenciye tüm eğitim hayatları boyunca toplamda 2 bin 400 adet burs desteği sağlanacak.
20.04.2023 Eğitim
Deprem bölgesindeki kız öğrenciler için yeni burs imkanı
Deprem bölgesindeki kız öğrenciler için yeni burs imkanı Deprem bölgesinde ailesini kaybetmiş kız öğrencilerin eğitimlerine destek olabilmek için “Kızlarımıza Kelebek Bursu” projesi başlıyor.
8.03.2023 Eğitim
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinden Murat Boz'a anlamlı hediye!
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinden Murat Boz'a anlamlı hediye! Türkiye 6 Şubat'ta meydana gelen iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, ünlü şarkıcı Murat Boz'dan anlamlı bir hareket geldi. Doğum gününü depremzede gençlerin eğitimi için bağışlayan Boz'a, Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç kayıtsız kalamadı.
8.03.2023 Magazin
Kalpten Kalbe Burs Fonu kapsamı genişledi
Kalpten Kalbe Burs Fonu kapsamı genişledi İzmir depremi sonrasında Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliğinde oluşturulan Kalpten Kalbe Burs Fonu’nun kapsamı, depremden etkilenen üniversite öğrencilerine destek vermek amacıyla genişletildi.
7.03.2023 Eğitim
Murat Boz'dan anlamlı bağış!
Murat Boz'dan anlamlı bağış! Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, ünlü şarkıcı Murat Boz'dan anlamlı bir bağış geldi.
28.02.2023 Magazin
Dr. Özgür Bolat, Ata Koleji velilerine eğitim verdi
Dr. Özgür Bolat, Ata Koleji velilerine eğitim verdi Tarihi 1958 yılına dayanan ve Türkiye’nin ilk özel okullarından biri olan Ata Koleji, günümüzde başarılı eğitim geleneğini güçlendirerek devam ettiriyor. Her yaşa eğitim vermeyi amaçlayan Ata Koleji, öğrencileri başta olmak üzere öğretmen ve veli eğitimlerini de bünyesine alarak eğitimi her yaşta ulaşılabilir kılıyor. Geçtiğimiz gün Dr. Özgür Bolat’ın katılımıyla gerçekleşen ‘’Mutlu Ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?’’ konulu veli ve öğretmen eğitim seminerinde kendine yetebilen, mutlu, özgüvenli ve başarılı çocuklar yetiştirmek ile ilgili farkındalık oluşturmak amaçlandı.
17.05.2022 Eğitim
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı Türkiye’nin Sanat Güneşi olarak anılan Zeki Müren’in bugün doğum günü! Etkileyici sesiyle bir döneme damga vuran Zeki Müren doğum gününde anılıyor. Peki, Zeki Müren kimdir? Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı!
6.12.2021 Gündem
TEV bursu sonuçları ne zaman açıklanacak 2021? TEV burs başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?
TEV bursu sonuçları ne zaman açıklanacak 2021? TEV burs başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? TEV burs sonuçları ne zaman açıklanacak 2021? Türk Eğitim Vakfının (TEV) yurt bursuna başvurular 16 Eylül'de, lise, üniversite, üstün başarı ve yüksek lisans ile doktora burslarına başvurular ise 6 Ekim'de son bulacak. Peki, TEV burs başvurusu nasıl yapılır, TEV burs başvuru şartları nelerdir?
10.09.2021 Gündem
Zeki Müren'li reklam sosyal medyayı ikiye böldü!
Zeki Müren'li reklam sosyal medyayı ikiye böldü! Çağlar Çorumlu’nun oynadığı Zeki Müren’li reklam sosyal medyayı ikiye böldü. Oyuncuyu eleştiren de oldu beğenen de. Çorumlu’yu destekleyen Nilgün Belgün ve Zafer Algöz, Zeki Müren’in kendisini taklit edenlere verdiği cevabı hatırlattı: "Taklitler aslını yaşatır."
8.09.2021 Magazin
İran Şahı Atatürk'e hediye etmişti! Satışa çıkıyor
İran Şahı Atatürk'e hediye etmişti! Satışa çıkıyor İran Şahı Rıza Pehlevi tarafından Mustafa Kemal Atatürk'e hediye edilen minyatürlü baston açık arttırmada satılıyor. Bastonun geliri Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacak.
13.08.2021 Gündem
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün güderi ceketi açık artırmaya çıkıyor
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün güderi ceketi açık artırmaya çıkıyor Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün güderi ceketi açık artırmaya çıkıyor. Ceketin geliri Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacak.
14.04.2021 Gündem
Serenay Sarıkaya hemen aracından indi! 'Üşümüyor musun?'
Serenay Sarıkaya hemen aracından indi! 'Üşümüyor musun?' Serenay Sarıkaya, yanına gelip “Bugün benim doğum günüm, beraber fotoğraf çektirebilir miyiz?” diyen hayranını kırmayıp hemen aracından indi. 16 yaşına girdiğini söyleyen hayranına “Üşümüyor musun? Montunu al gel, ben seni beklerim” diyen oyuncu, genç kıza sarılarak poz verdi.
3.04.2021 Magazin
Pazarlamanın öncüleri CMO Summit 2021’de buluştu!
Pazarlamanın öncüleri CMO Summit 2021’de buluştu! Pandemi pazarlama dünyasını yeniden şekillendiriyor. Pazarlama dünyasının önde gelen isimleri Fortune Türkiye & DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla düzenlenen CMO Summit 2021’de bir araya geldi.
24.03.2021 Ekonomi
Ebru Şahin'den genç kızlara büyük destek!
Ebru Şahin'den genç kızlara büyük destek! ‘Şuursuz Aşk’ filminin galasında ve Cannes’da giydiği kıyafetleri ‘Güçlü Kadınlardan Genç Kızlara’ etkinliğine bağışlayan Ebru Şahin, 34 genç kızın aylık eğitim masrafını karşıladı.
9.03.2021 Magazin
Gonca Vuslateri'den Şevket Çoruh itirafı!
Gonca Vuslateri'den Şevket Çoruh itirafı! Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'den Şevket Çoruh ile ilgili bir itiraf geldi.
24.02.2021 Magazin
'Sanat Güneşi' Zeki Müren 89 yaşında!
'Sanat Güneşi' Zeki Müren 89 yaşında! Türk müziğinin unutulmaz sesi "Sanat Güneşi" Zeki Müren'in 89. doğum günü kutlanıyor. Zeki Müren, vefat etmeden 3 ay önce "Ülkemden kazandıklarımı ülkeme bırakırım" diyerek bugünkü karşılığı 500 milyon TL olan mirasını Türk Eğitim Vakfı ile Mehmetçik Vakfı'na bıraktı.
6.12.2020 Magazin
Yüz yüze eğitim nasıl olacak? 21 Eylül'de başlayacak yüz yüze eğitimle ilgili tüm bilgiler...
Yüz yüze eğitim nasıl olacak? 21 Eylül'de başlayacak yüz yüze eğitimle ilgili tüm bilgiler... Pazartesi günü anaokulu ve birinci sınıf öğrencileri için yüz yüze eğitim başlıyor. Ancak halen merak edilen sorular mevcut. Çocukların hangi günler okula gideceği, kaç saat ders yapılacağı, sınıfların nasıl olacağı ve virüsten nasıl korunacakları veliler açısından kafalarda soru işaretleri oluşturuyor. İşte 21 Eylül'de başlayacak yüz yüze eğitimle ilgili tüm bilgiler...
19.09.2020 Eğitim
Suna Kıraç kimdir? Suna Kıraç kaç yaşında, neden öldü?
Suna Kıraç kimdir? Suna Kıraç kaç yaşında, neden öldü? Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suna Kıraç vefat etti. Kıraç, uzun yıllardır ALS hastalığı nedeniyle tedavi görüyordu. Vehbi Koç’un kızı Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suna Kıraç uzun yıllardır tedavi gördüğü ALS hastalığı nedeniyle bu sabah vefat etti. Kıraç, 1999’da bir, 2001’de de iki kez solunum yetmezliği teşhisiyle yoğun bakıma alınmıştı. Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, vefat haberini, “Yaşamını ailesine, Koç Topluluğu’na ve bu ülkeye adamış olan çok değerli Suna Kıraç’ı uzun yıllardır mücadele ettiği hastalığı nedeniyle bu sabaha karşı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz” diyerek duyurdu. Peki, Suna Kıraç kimdir?
15.09.2020 Gündem
Suna Kıraç hayatını kaybetti!
Suna Kıraç hayatını kaybetti! Merhum iş insanı Vehbi Koç'un küçük kızı ve iş insanı İnan Kıraç'ın eşi iş insanı Suna Kıraç, uzun yıllardır mücadele ettiği ALS hastalığına yenik düştü. Suna Kıraç vefat etti.
15.09.2020 Yaşam
Öğrencilere 300 bin liralık burs imkânı!
Öğrencilere 300 bin liralık burs imkânı! Amerika’dan Avrupa’ya dünyanın farklı ülkelerinde eğitim almak isteyen öğrenciler için MEB başta olmak üzere pek çok kurum ve vakıf burs desteği sunuyor.
13.12.2019 Eğitim
TEV bursu sonuçları ne zaman açıklanacak 2019?
TEV bursu sonuçları ne zaman açıklanacak 2019? TEV bursu sonuçları ne zaman açıklanacak 2019? Türk Eğitim Vakfı (TEV) burs sonuçları öğrenciler tarafından sabırsızlıkla takip ediliyor. TEV bursuna başvuran öğrenciler, şimdi gözlerini TEV’den yapılacak açıklamaya çevirdi. Peki, TEV bursu sonuçları ne zaman açıklanacak 2019?
9.12.2019 Eğitim
TEV bursları açıklandı mı? 2019-2020 TEV bursları sonuçları sorgulama sayfası!
TEV bursları açıklandı mı? 2019-2020 TEV bursları sonuçları sorgulama sayfası! TEV bursları açıklandı mı? sorusu başvuru yapan öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Türk Eğitim Vakfı burs sonuçları açıklandı mı? sorusuna yanıt arayan öğrenciler, arama motorlarına yöneldi. Peki TEV burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2019-2020 burs sonuçları açıklandı mı?
7.12.2019 Eğitim
Zeki Müren kaç yılında (yaşında) öldü?
Zeki Müren kaç yılında (yaşında) öldü? Besteci, söz yazarı, yorumcu, oyuncu kısacası sanat güneşi Zeki Müren doğum gününde anılıyor. 88. doğum günü kutlanan Zeki Müren’i sevenleri anıyor. Sosyal medyada mesajlar paylaşılıyor, klipleri, filmleri paylaşılıyor. Peki, Zeki Müren kaç yılında öldü? Zeki Müren kaç yaşında öldü? İşte Zeki Müren’in hayatı…
6.12.2019 Gündem
Tülin Şahin hamile kıyafetlerini bağışladı
Tülin Şahin hamile kıyafetlerini bağışladı İkinci evliliğini Portekizli ile Pedro de Noronha ile Nisan 2018’de Porto’da yapan Tülin Şahin, geçtiğimiz haftalarda anne olmuştu.
20.11.2019 Magazin
Bu bursları kaçırmayın
Bu bursları kaçırmayın Üniversiteyi kazanan öğrencilerin en çok merak ettikleri burs bulabilmek. En büyük ihtiyaçlardan biri olan bursu pek çok vakıf ve şirket öğrencilere sağlıyor. Aylık burslar 250 TL ile 1.500 TL arasında değişiyor.
21.08.2019 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Türk Eğitim Vakfı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk eğitim vakfı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.