Tuncay Özkan

Tuncay Özkan

Son dakika tuncay özkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tuncay özkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tuncay özkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuncay Özkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuncay özkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.139 tuncay özkan haberi bulunmuştur. Tüm tuncay özkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 28 Mayıs seçimleri sonrası Ankara'daki son kulis bilgilerini aktardı.
30.05.2023 Gündem
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı Aralarında HDP'li Meclis başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı.
24.04.2023 Gündem
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu: CHP'li olmak sıradan bir olay değildir
CHP lideri Kılıçdaroğlu: CHP'li olmak sıradan bir olay değildir İzmir'de 'Üye Katılım Töreni'nde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP'ye katılmak yeni sorumluluklar üstlenmek demektir. Artık CHP üyesi sıradan bir kişi değildir. CHP'li partisini, halkı bilecek. Her sorunun nasıl çözüleceğini büyük bir sabır, dikkat ve bilgiyle karşısına aktaracak. CHP'li olmak sıradan bir olay değildir. CHP'li olmak Mustafa Kemal ve arkadaşlarının verdiği Kurtuluş Savaşı'nın, bağımsızlığın arkasında durmak demektir" dedi.
18.06.2022 Siyaset
Türkiye ile Google arasında son durum ne? Telif hakkı ödenecek mi?
Türkiye ile Google arasında son durum ne? Telif hakkı ödenecek mi? Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Avrupa’da 300 medya kuruluşuna “telif hakkı” ekseninde ödeme yapmayı kabul eden Google ile Türkiye arasında benzer bir anlaşmanın olup olmayacağına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
4.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Destici: CHP’nin çok tehlikeli bir oyuna kalkıştığını söylemek zorundayız
Destici: CHP’nin çok tehlikeli bir oyuna kalkıştığını söylemek zorundayız BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "CHP’nin seçim kazanmak uğruna çok tehlikeli bir oyuna kalkıştığını, Cumhuriyetin temel ilkelerini hiçe sayarak, iç hukuka ve uluslararası hukuka aykırı bir yola saptığını söylemek zorundayız" dedi.
23.03.2022 Siyaset
Google'a 'Baklava kimin?' çıkışı! Yunanistan ve Türkiye sorusu sorulunca şok oldular...
Google'a 'Baklava kimin?' çıkışı! Yunanistan ve Türkiye sorusu sorulunca şok oldular... Türkiye Büyük Millet Meclisi Dijital Mecralar Komisyonu'na bilgi veren Google yetkilileri, CHP’li Özkan’ın ‘Baklava kimin sorusu Türkiye’de ve Yunanistan’da farklı cevaplanıyor’ çıkışıyla şaşkına döndü!
4.12.2021 Gündem
Millet İttifakı'nda gayrıresmi önseçim! Peş peşe hamleler! Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu...
Millet İttifakı'nda gayrıresmi önseçim! Peş peşe hamleler! Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu... Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Millet İttifakı'nda adaylık krizi yaşanıyor. Adaylıkla ilgili peş peşe hamleler yapılıyor. İşte Millet İttifakı'nda cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili son durum...
21.10.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu dahil 10 vekilin fezlekesi TBMM'ye gönderildi
Kılıçdaroğlu dahil 10 vekilin fezlekesi TBMM'ye gönderildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dahil 10 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
14.04.2021 Siyaset
Elif ve Ayda'nın durumu nasıl? Bakan Koca açıkladı
Elif ve Ayda'nın durumu nasıl? Bakan Koca açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önemli açıklamalarda bulunarak, "Hepimizin merak ettiği Ayda bebeğimizi ziyaret ettim. Kendileri yoğun bakımda rahatça konuşabilir olduk. Genel durumu iyi. Elif bebeğimiz ise serviste kardeşleriyle birlikte tedavisi devam ediyor. Genel durumu iyi. Ablaları Ezel ve Elzem ile sohbet ettik. Onların durumu da iyi sağlıkları yerinde. İdil kızımız covid pozitif olan kızımızı da ziyaret ettim. Onun da genel durumu iyi. Günay evladımız yoğun bakımdaydı. Kendisinin de durumu iyi. 2-3 gün yoğun bakımda kalacak." dedi.
5.11.2020 Gündem
Canan Kaftancıoğlu'ndan CHP'lileri kızdıran 'Atatürk' sözleri
Canan Kaftancıoğlu'ndan CHP'lileri kızdıran 'Atatürk' sözleri CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na Taksim Toplantıları'ndaki 'Atatürk' yerine 'Gazi Mustafa Kemal' demesi tepki çekti. CHP'li vekiller Kaftancıoğlu'na sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.
14.09.2020 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni ekibi belli oldu
Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni ekibi belli oldu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 16 kişilik yeni Merkez Yönetim Kurulu'nu belirledi.
10.08.2020 Siyaset
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun A Takımı belli oluyor! Sürpriz isimler...
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun A Takımı belli oluyor! Sürpriz isimler... Bayram öncesi kurultayını yapan CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun A Takımı belli oluyor. 8 Ağustos'ta yeni CHP Parti Meclisi'nin toplanacağı ve 9 Ağustos'ta ise yeni MYK'nın açıklanacağı belirtiliyor.
2.08.2020 Siyaset
Kaftancıoğlu'nun o sözleri parti içinde tartışma yarattı
Kaftancıoğlu'nun o sözleri parti içinde tartışma yarattı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun, “CHP Parti Meclisi’ne Tuncay Özkan ve Yıldırım Kaya’nın seçilmemesi için elinden geleni yaptığını söylediği” iddiası, tartışmalara neden oldu. Kaftancıoğlu’nun Genel Merkez tarafından uyarıldığı öğrenildi.
30.07.2020 Siyaset
CHP MYK sonuçları belli oldu mu? CHP MYK listesi 2020 ilan edildi mi? Resmi olmayan CHP PM sonuçları 2020
CHP MYK sonuçları belli oldu mu? CHP MYK listesi 2020 ilan edildi mi? Resmi olmayan CHP PM sonuçları 2020 CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'ndaki PM ve YDK seçimlerinin resmi sonuçları, ilçe seçim kurulunun 2 gün süreyle yapılacak itirazları değerlendirmesinin ardından açıklanacak. Resmi olmayan sonuçlara göre, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın 982 ile en yüksek oyu aldı. Seçimlerde cinsiyet ve gençlik kotasının uygulandığı sıralı liste ise açıklanmadı. İşte resmi olamayan sonuçlara göre CHP MYK listesi
28.07.2020 Gündem
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın CHP’nin yeni yönetimi belli oldu. Kurultayda Sevgi Kılıç, ilk başörtülü parti yöneticisi oldu. Parti Meclisi’nde 25 isim değişirken, Z kuşağıyla siyaset yapma hayali, delege engeline takıldı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun A takımından Tuncay Özkan, Ünal Çeviköz, Aykut Erdoğdu, Yıldırım Kaya PM’ye giremedi. Partisinden gözyaşlarıyla ayrılan Aylin Nazlıaka’nın aralarında olduğu 10 isim ise Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesini deldi.
28.07.2020 Siyaset
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi CHP 37. Olağan Kurultayı’nın ikinci gününde delegeler partinin yeni vitrinini belirlemek için oy kullandı. Parti Meclisi’ne (PM) 222 kişi adaylık başvurusu yaparken, Kılıçdaroğlu’nun PM için 80 isim önerdiği anahtar listesi belli oldu. Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde 19 yaşındaki Esra Dirican ve başörtülü Sevgi Kılıç dikkat çekti.
27.07.2020 Siyaset
Kılıçdaroğlu, Türk Tabipleri Birliği heyetini kabul etti
Kılıçdaroğlu, Türk Tabipleri Birliği heyetini kabul etti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Tabipleri Birliği heyetini kabul etti.
18.03.2020 Siyaset
Arka kapı diplomasisi! Özkoç'un dokunulmazlığı kaldırılacak mı?
Arka kapı diplomasisi! Özkoç'un dokunulmazlığı kaldırılacak mı? CHP'li Engin Özkoç'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmesinin ardından dokunulmazlığının kaldırılıp kaldırılmayacağı tartışılıyordu. Konuyla ilgili arka kapı diplomasisi işlemeye başladı.
13.03.2020 Siyaset
'Erbakan, Demirel, Özal falan... Böyle yapardı'
'Erbakan, Demirel, Özal falan... Böyle yapardı' CHP milletvekili Engin Özkoç’un konuşmasıyla Meclis'te ortalık karıştı. CHP'li vekiller ile AK Partili vekiller birbirine girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Özkoç'un sözleri sonrası 1 milyon liralık tazminat davası açtı.
6.03.2020 Gündem
Muharrem İnce, kurultay öncesi CHP'yi hedef aldı
Muharrem İnce, kurultay öncesi CHP'yi hedef aldı Cumhuriyet Halk Partisi 28-29 Mart tarihleri arasında 37. Olağan Kurultay'ını gerçekleştirecek. CHP'nin geçen seçimde Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, kurultay öncesi partisini hedef alarak, "Kurultay değil demokrasicilik oyunu" ifadelerini kullandı.
25.02.2020 Siyaset
Defne Samyeli kimdir? Nerelidir? Defne Samyeli kaç yaşında?
Defne Samyeli kimdir? Nerelidir? Defne Samyeli kaç yaşında? Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Defne Samyeli, son olarak estetik iddialarına verdiği yanıtla gündem oldu. Peki Defne Samyeli kimdir? Nerelidir? Defne Samyeli kaç yaşında? İşte detaylar…
24.01.2020 Gündem
Görevden alınan CHP'li başkana kritik 'FETÖ' soruları
Görevden alınan CHP'li başkana kritik 'FETÖ' soruları FETÖ'den dolayı gözaltına alınan Urla Belediye Başkanı CHP’li İbrahim Burak Oğuz’a mahkemede şu sorular soruldu: Babanın, Kılıçdaroğlu’na, ‘Oğlum FETÖ’cüdür’ dediği doğru mu? Babanla görüşüyor musun? FETÖ mahrem imamlarıyla neden görüştün? Güney Afrika’ya ve örgütün en çok okulunun bulunduğu Başkurdistan’a neden gittin?
18.12.2019 Siyaset
Urla Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz FETÖ'den tutuklandı!
Urla Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz FETÖ'den tutuklandı! İzmir'in Urla ilçesi Belediye Başkanı CHP'li İbrahim Burak Oğuz, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) üst düzey yöneticileri ile telefonda irtibat kurduğu gerekçesiyle tutuklandı.
17.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tuncay Özkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuncay özkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.