Tübitak Başvuru

Tübitak Başvuru

Son dakika tübitak başvuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tübitak başvuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tübitak başvuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tübitak Başvuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tübitak başvuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 170 tübitak başvuru haberi bulunmuştur. Tüm tübitak başvuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
TÜBİTAK 105 personel alacak! Başvurular nasıl yapılır?
TÜBİTAK 105 personel alacak! Başvurular nasıl yapılır? TÜBİTAK, İŞKUR aracılığıyla 98'i araştırmacı ve 7'si teknisyen olmak üzere 105 personel işe alacak. Başvurular 14 Aralık'ta sona erecek. Peki, TÜBİTAK personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK personel alımı başvuru ekranı...
23.11.2020 Personel Alımı
TÜBİTAK 60 personel alacak! TÜBİTAK'a başvurular nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi...
TÜBİTAK 60 personel alacak! TÜBİTAK'a başvurular nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi... Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 60 personel alacak. İŞKUR aracılığı ile alınacak personel için başvuru şartları açıklandı. Peki, TÜBİTAK'a başvurular nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi ve ilanın detayları...
27.05.2020 Gündem
TÜBİTAK personel alımı ilanı! TÜBİTAK başvuruları nasıl yapılır?
TÜBİTAK personel alımı ilanı! TÜBİTAK başvuruları nasıl yapılır? TÜBİTAK, BİLGEM UEKAE bünyesinde görev yapmak üzere 9 Ar-Ge personeli alacak. Peki, TÜBİTAK başvuruları nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK personel alımı ilanının detayları...
6.05.2020 Gündem
TÜBİTAK 99 personel alıyor! TÜBİTAK'a başvurular nasıl yapılır?
TÜBİTAK 99 personel alıyor! TÜBİTAK'a başvurular nasıl yapılır? Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığı Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezine (BİLGEM) bağlı Bilişim Teknolojileri Enstitüsünde (BTE) görev yapmak üzere 99 personel alınacak. Peki, TÜBİTAK'a başvurular nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK başvuru şartları...
14.04.2020 Gündem
TÜBİTAK personel alımı yapacak! TÜBİTAK personel alımı şartları nelerdir? Kaç kişi alınacak, başvurular nasıl ve nereden yapılacak?
TÜBİTAK personel alımı yapacak! TÜBİTAK personel alımı şartları nelerdir? Kaç kişi alınacak, başvurular nasıl ve nereden yapılacak? TÜBİTAK, Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsünde istihdam edilmek üzere 34 personel alacak. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Savunma Sanayi Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü’nde (SAGE) istihdam edilmek üzere 34 personel alınacağını duyurdu. Kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, TÜBİTAK SAGE'nin Ankara'daki merkezinde görev yapmak üzere "Usta" hizmet grubunda 34 proje personeli istihdam edilecek. TÜBİTAK personel alımı şartları nelerdir? TÜBİTAK personel alımı başvurusu nasıl yapılı?
8.04.2020 Personel Alımı
TÜBİTAK personel alımı yapacak! (Başvuru şartları ve tarihi)
TÜBİTAK personel alımı yapacak! (Başvuru şartları ve tarihi) TÜBİTAK personel alımı yapacağını duyurdu. TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi bünyesinde görev yapmak üzere şoför, memur, teknisyen ve memur (koruma) alımı yapılacak. TÜBİTAK personel alımı ilanı, Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr tarafından yayınlandı. İşte TÜBİTAK başvuru detayları hakkında merak edilenler…
20.01.2020 Personel Alımı
TÜBİTAK, KPSS'siz memur alımı yarın sona erecek!
TÜBİTAK, KPSS'siz memur alımı yarın sona erecek! TÜBİTAK, KPSS'siz memur alımı ilanı yayınlandı. 217 kişiyi bünyesine katmaya hazırlanan TÜBİTAK memur alımı şartları neler? TÜBİTAK iş başvurusu nasıl yapılacak? İşte konuya dair tüm merak edilenler haberimizde yer alıyor.
29.09.2021 Gündem
TEKNOFEST 2023 başladı! Selçuk Bayraktar: Dünyada liderliğe oynuyoruz
TEKNOFEST 2023 başladı! Selçuk Bayraktar: Dünyada liderliğe oynuyoruz Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TRT Haber'de bugün başlayan Teknofest'le ilgili önemli açıklamalarda buludu. "Yarışmacı sayısının 1 milyona çıkması sessiz bir devrim gibi" diyen Bayraktar, "Dünya çapında tüm alanlarda büyük işlere imza atılacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.
28.04.2023 Ekonomi
Bakan Varank: Gençlerimize kabiliyetlerini geliştirme şansı veriyoruz
Bakan Varank: Gençlerimize kabiliyetlerini geliştirme şansı veriyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında Kocaeli'de düzenlenen Uluslararası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları’na katıldı. Bakan Varank, burada yaptığı konuşmada, “Gençlerimize aslında mühendisliğin en detaylı aşamalarına kadar kendi kabiliyetlerini geliştirme şansını veriyoruz” dedi.
26.04.2023 Gündem
Bakan Kirişci paylaştı: Anadolu Leoparı iki bölgede yeniden görüntülendi
Bakan Kirişci paylaştı: Anadolu Leoparı iki bölgede yeniden görüntülendi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Anadolu Leoparı iki ayrı bölgemizde yeniden görüntülendi. İzini sürmeye, heyecanla yolunu gözlemeye devam edeceğiz" dedi.
26.01.2023 Gündem
2022 Türkiye Ar-Ge ve İnovasyon Raporu yayımlandı
2022 Türkiye Ar-Ge ve İnovasyon Raporu yayımlandı Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü tarafından yayımlanan Küresel İnovasyon Endeksi’ne göre Türkiye, 2022’de 37. sıraya yükseldi. Dört basamaklık ilerlemeyle ilk kez 40 ülke arasında yer alan Türkiye’deki Ar-Ge ve inovasyon ortamına ilişkin yeni bir rapor yayımlandı. Ser Danışmanlık tarafından hazırlanan ve Ar-Ge’de insan kaynağı, harcamalar, üretim kapasitesi, patent, faydalı model ve tasarım tescilleri, inovasyon faaliyetleri gibi başlıkları içeren 2022 Türkiye Ar-Ge ve İnovasyon Raporu’nda, 2021 ve daha öncesinde yayımlanan veriler analiz edildi. Rapora göre Türkiye’de Ar-Ge harcamalarının 10 yıldır artış eğilimi gösterdiği, 2021’deki artışın ise yüzde 49 olduğu tespit edildi.  
27.12.2022 Kobi
Kira destek yardımı artıyor! Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı
Kira destek yardımı artıyor! Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı Kira destek yardımı artıyor. Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı. Marmara Depremi'nin 23. yılında İstanbul'da açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum; yeni bir konut kampanyası başlatacaklarını duyurdu. Kentsel dönüşümde kira desteğinin artacağını açıklayan Kurum, kampanyaya ilişkin ayrıntıları da paylaştı.
17.08.2022 Ekonomi
TÜBİTAK: Herhangi bir vakfa bağış ya da ödeme yapılması mümkün değil
TÜBİTAK: Herhangi bir vakfa bağış ya da ödeme yapılması mümkün değil TÜBİTAK, bazı yayın organlarında yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, TÜBİTAK tarafından herhangi bir vakfa, derneğe veya kuruluşa, bağış ya da ödeme yapılmasının mümkün olmadığı belirtildi. 
1.08.2022 Gündem
Bakan Varank: Türkiye, tüm dünyanın beklediği imzaları attırmayı başardı
Bakan Varank: Türkiye, tüm dünyanın beklediği imzaları attırmayı başardı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bütün dünya tahıl krizini, 'dünyada açlık mı olacak' diye konuşuyordu. Türkiye ağırlığını ortaya koydu, Rusya ve Ukraynayı bir masada oturtmayı başardı. Tahıl krizinde tüm dünyanın beklediği o imzaları attırmayı başardı" dedi. 
22.07.2022 Siyaset
TÜBİTAK 70 personel alacak! Başvurular nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK kariyer başvuru ekranı!
TÜBİTAK 70 personel alacak! Başvurular nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK kariyer başvuru ekranı! TÜBİTAK duyurdu! 70 personel alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Ankara ve Gebze’de isitihdam edilmek üzere bilimsel programlar uzman yardımcısı, bilimsel programlar uzmanı, uzman yardımcısı, uzman ve avukat alımı yapılacak. Peki, TÜBİTAK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları!
18.07.2022 Personel Alımı
2022 Yılı Gökyüzü Gözlem Etkinliği'nin ikincisi Van’da başladı
2022 Yılı Gökyüzü Gözlem Etkinliği'nin ikincisi Van’da başladı TÜBİTAK’ın her yaştan gökyüzü meraklısını buluşturduğu Gökyüzü Gözlem Etkinlikleri’nin yeni durağı Van oldu. Etkinliğin açılışını yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Avrupa’nın en büyük teleskobunu Erzurum’da inşa ettiklerini kaydederek “Kendi teleskobumuzla HUBBLE uzay teleskobundan daha yüksek çözünürlükte görüntü alabileceğiz.” dedi. Birilerinin ellerine kaleşnikof verip dağa ölmeye göndermek istediği gençlerin ellerine teleskoplar verdiklerini ifade eden Bakan Varank, “Kandil’e eleman yetiştirilen yerde biz artık Mili Teknoloji Hamlesinin neferlerini yetiştiriyoruz.” diye konuştu.
4.07.2022 Bilim ve Teknoloji
TÜBİTAK duyurdu! Stajyer Araştırmacı Burs Programı STAR'ın sonuçları belli oldu!
TÜBİTAK duyurdu! Stajyer Araştırmacı Burs Programı STAR'ın sonuçları belli oldu! TÜBİTAK burs sonuçlarını duyurdu! Stajyer Araştırmacı Burs Programı (Lisans) 2021 Yılı 2. çağrısı sonuçları açıklandı. Peki, TÜBİTAK burs sonuçları nasıl öğrenilir? TÜBİTAK Star burs sonuçları nereden öğrenilir? İşte TÜBİTAK Stajyer Araştırmacı Burs Programı STAR'ın sonuçları ekranı!
21.06.2022 Eğitim
Maaşlar 5.200-9000 lira arasında değişiyor! KPSS şartı var, kamuda 5 bin kişi işe alınacak...
Maaşlar 5.200-9000 lira arasında değişiyor! KPSS şartı var, kamuda 5 bin kişi işe alınacak... KPSS şartı var. Kamuda farklı kurum ve meslek gruplarından 5 bin 3 personel aranıyor. Maaşlar 5 bin 200-9 bin lira arasında değişiyor. Kamudaki ilanlar incelendiğinde üniversitelerden belediyelere, bakanlıklardan kamu kurumlarına kadar birçok kurumun personel aradığı gözlemleniyor. İşte aranan personel sayıları ve işler...
28.05.2022 Personel Alımı
Geri ödemesiz olarak veriliyor! İki destek birden, tamamını devlet ödüyor, 1.726 lira...
Geri ödemesiz olarak veriliyor! İki destek birden, tamamını devlet ödüyor, 1.726 lira... Karşılıksız, geri ödemesiz destek veriliyor. Devlet hibe ediyor. İki destek birden açıklandı. Genç nüfusu çok yakından ilgilendiriyor. Tüm vergi ve primler Hazine tarafından karşılanıyor. İlk kez kendisine ait işyeri açan ve SGK'ya Bağ-Kur'lu olarak kayıt yaptıran gençlerin 1 yıl boyunca primlerini devlet ödüyor ve 3 yıllık vergi istisnası avantajı bulunuyor. Verilecek prim desteği en az aylık 1726 lira. Yani genç girişimcinin 1 yıl boyunca ödeyeceği 20 bin 716 lira cebinde kalıyor. Öte yandan girişimcilere hibe desteği de sağlanıyor. TÜBİTAK tarafından verilen destek miktarı 450 bin liraya kadar yükseltildi. KOSGEB de 65 bin liradan 375 bin liraya kadar karşılıksız ödeme yapıyor. Gençlere hibe desteğinin detayları...
21.05.2022 Ekonomi
Burs başvurusu ile ilgili yeni gelişme! Son gün 22 Nisan...
Burs başvurusu ile ilgili yeni gelişme! Son gün 22 Nisan... Milyonlarca öğrenciye güzel haber. Burs başvuruları yeniden başladı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 2 bin 300 öğrenciyi kapsayacak Stajyer Araştırmacı Bursları’nın (STAR) yeniden açılacağına yönelik açıklamasının ardından programla ilgili detaylar belli oldu. Üniversiteye giriş sıralaması ve not ortalaması tutan öğrenciler 22 Nisan’a kadar başvurabilecek.
6.04.2022 Ekonomi
TÜBİTAK İŞKUR üzerinden 76 proje personeli alacak! İşte İŞKUR TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları!
TÜBİTAK İŞKUR üzerinden 76 proje personeli alacak! İşte İŞKUR TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları! Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK) Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü’ne İŞKUR üzerinden proje personeli alacak. Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler www.tubitak.gov.tr internet sayfası ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ve Türkiye İş Kurumu'nun internet sayfalarından yayınlandı. Peki, TÜBİTAK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TÜBİTAK personel alımı şartları ne? İşte başvuru şartları!
16.03.2022 Personel Alımı
TÜBİTAK bursu nedir, zamla ne kadar oldu? TÜBİTAK lisans bursu başvuru şartları nelerdir, nasıl alınır?
TÜBİTAK bursu nedir, zamla ne kadar oldu? TÜBİTAK lisans bursu başvuru şartları nelerdir, nasıl alınır? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada; 'Öğrencilere ve araştırmacılara TÜBİTAK'tan sağladığımız burslarda ciddi iyileştirmeler yapıyoruz. Lisans öğrencilerine verdiğimiz aylık 750 liralık bursu yüzde 67'lik artışla 1250 liraya çıkarıyoruz.' dedi. Söz konusu açıklamanın ardından TÜBİTAK bursuna yönelik araştırmalar arttı. Peki, TÜBİTAK bursu nedir, nasıl alınır? TÜBİTAK lisans bursu başvuru şartları nelerdir?
1.03.2022 Eğitim
DPÜ BAP’tan araştırmacılara önemli destek
DPÜ BAP’tan araştırmacılara önemli destek Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü (DPÜ BAP) tarafından, mevcut proje türlerinden Genel Araştırma Projeleri (GAP), Kariyer Başlangıç Projeleri (KBP), Hızlı Destek Projeleri (HZP), Tez Projeleri (TEZ) ve Bilimsel Etkinlik Projeleri (BEP)’ne verilen toplam destek miktarının yüzde 50 oranında arttırılmasına karar verildiği bildirildi.
14.01.2022 Bilim ve Teknoloji
285 bin TL hibe ödüllü girişimcilik yarışması başladı
285 bin TL hibe ödüllü girişimcilik yarışması başladı Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ve Pamukkale Teknokent’in de ortağı olduğu, girişimcilerin iş kurmalarını teşvik etmeye yönelik olarak hazırlanan ve toplamda 285 bin TL hibe desteğinin verileceği KOSGEB İş Planı Ödül Yarışması İş Birliği Protokolü’nün tanıtım toplantısı, Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve paydaş kurumlardan yetkililerin katılımı ile gerçekleştirildi.
28.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Kimlik ve ehliyetle ilgili son dakika açıklaması! 81 ilde bir ay içinde başlıyor! E-Devlet'ten yapılıyor
Kimlik ve ehliyetle ilgili son dakika açıklaması! 81 ilde bir ay içinde başlıyor! E-Devlet'ten yapılıyor Yeni kimlik ve ehliyetlerle ilgili son dakika açıklaması! 81 ilde bir ay içinde uygulanmaya başlayacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu resmen duyurdu. Bakan Soylu e-imzaların, kimlik kartına yüklenmeye bir ay içinde başlanacağını duyurdu. Bakan Soylu "e-İmza ile de vatandaşlarımıza yepyeni bir kolaylık sunacağız" diye konuştu. Daha önce de Ehliyetler yeni kimliklere yüklenmeye başlanmıştı.
25.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tübitak Başvuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tübitak başvuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.