Gazete Vatan Logo

TÜBİTAK personel alımı yapacak! (Başvuru şartları ve tarihi)

TÜBİTAK personel alımı yapacağını duyurdu. TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi bünyesinde görev yapmak üzere şoför, memur, teknisyen ve memur (koruma) alımı yapılacak. TÜBİTAK personel alımı ilanı, Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr tarafından yayınlandı. İşte TÜBİTAK başvuru detayları hakkında merak edilenler…

TÜBİTAK personel alımı yapacak! (Başvuru şartları ve tarihi)

TÜBİTAK 17 personel alınacağı duyuruldu. TÜBİTAK personel alımı ilanında; şoför alımı, memur alımı, teknisyen ve tekniker alımı ve koruma memuru alımı yapacak. Adaylar, son başvuru tarihi 24 Ocak olan ilan için başvurularını İŞKUR’un web sayfası (https://esube.iskur.gov.tr) üzerinden gerçekleştirebilecek.

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI BAŞVURU YERİ VE TARİHİ

TÜBİTAK 17 memur alımı için başvurular 20 Ocak 2020 tarihi itibariyle yani bugün itibariyle başladı. Başvurular 24 Ocak 2020 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını Türkiye İŞ Kurumu İŞKUR üzerinden gerçekleştirecekler. Alım TÜBİTAK BİLGEM yani Bilişim Ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezine yapılacak.

ŞOFÖR ALIMI: TÜBİTAK 2020 şoför alımı kapsamında toplamda 2 personel alımı gerçekleştirecek. Alım Kocaeli Gebze’ye yapılacak. Başvuru yapacak olan adayların önlisans mezunu olması gerekiyor. Özel şart olarak adayların B Sınıfı sürücü belgesi sahibi olması ve SRC 2 belgesi ve Psikoteknik raporu sahibi olması gerekiyor.

MEMUR ALIMI: Toplam 4 memur alınacak. Başvuru yapacak olan adayların Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bilgi Yönetimi İşletme Yönetimi İnsan Kaynakları Yönetimi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Alım Yine Şoför alımı gibi Kocaeli Gebze’ye yapılacak.

Haberin Devamı

TEKNİSYEN VE TEKNİKER ALIMI: Alım hem Ankara’ya hem Kocaeli’ne yapılacak. Kocaeli Gebze için 2, Ankara için ise 7 kişi alınacak. Kocaeli’ne Bilgi Güvenliği Teknolojisi Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Bilgisayar Operatörlüğü Bilgisayar Teknolojisi, Elektrik ve Elektrik Enerjisi Üretim İletim ve Dağıtımı Elektrikli Cihaz Teknolojisi Elektromekanik Taşıyıcılar Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi Görsel İletişim Grafik Tasarımı Harita ve Kadastro Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Makine Makine Resim ve Konstrüksiyon Mekatronik Metal İşleri Metalürji veya Yapı Tesisat Teknolojisi mezunu adaylar başvurabilecek.

Ankara için ise; Bilgi Güvenliği Teknolojisi Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Bilgisayar Operatörlüğü Bilgisayar Teknolojisi Elektrik Elektrik Enerjisi Üretim İletim ve Dağıtımı Elektrikli Cihaz Teknolojisi Elektromekanik Taşıyıcılar Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi Görsel İletişim Grafik Tasarımı Harita ve Kadastro Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Makine Makine Resim ve Konstrüksiyon Mekatronik Metal İşleri Metalürji veya Yapı Tesisat Teknolojisi mezunu olan adaylar başvurabilecek.

Haberin Devamı

KORUMA MEMUR ALIMI: Toplam 2 güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak olan adayların önlisans mezunu olması gerekiyor. Koruma memuru yani güvenlik memuru alımı için başvuru yapacak olan adayların, Vardiyalı çalışma ve gece çalışması yapmaya engel bir durumu olmaması, Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Kartı Sahibi olması aranan şartlar arasında bulunuyor.

Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr) ve Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) web sayfasında yayımlanmakta olup, iş başvuruları da İŞKUR'un web sayfası (https://esube.iskur.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Haberin Devamı