Tsyd

Tsyd

Son dakika tsyd haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tsyd ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tsyd haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tsyd

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tsyd gelişmeleri de dahil olmak üzere 375 tsyd haberi bulunmuştur. Tüm tsyd haberleri aşağıda listelenmiştir.
TSYD Adana Şubesi’nin yeni hizmet binası törenle açıldı
TSYD Adana Şubesi’nin yeni hizmet binası törenle açıldı Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nin yeni inşa edilen hizmet binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
8.03.2024 Adana
Açılışa davet ettiler: TSYD Heyeti Vali Köşger'i ziyaret etti
Açılışa davet ettiler: TSYD Heyeti Vali Köşger'i ziyaret etti Türkiye Spor Yazarları Derneği, (TSYD) Başkan Engin Kanber ve yönetim kurulu üyeleri ile Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'i ziyaret ederek yenilenen binanın açılışına davet etti.
27.02.2024 Adana
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı Bu yıl 70'si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu oylamasında yarışacak adaylar, dev jürinin oyları ile belli oldu. Sporcular, en prestijli ödüller arasında gösterilen organizasyonda 2023'ün en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak.
21.12.2023 Şampiy10
Beşiktaş Ümraniye karşısında 3 puanı 2 golle aldı
Beşiktaş Ümraniye karşısında 3 puanı 2 golle aldı Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, HangiKredi Ümraniyespor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti.
22.04.2023 Ümraniyespor
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya çerçevesinde elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları için kullanılacak.
1.03.2023 Gündem
Fenerbahçe ve Milli Takımın eski futbolcularından Ziya Şengül hayatını kaybetti
Fenerbahçe ve Milli Takımın eski futbolcularından Ziya Şengül hayatını kaybetti Fenerbahçe ve Türk futbolunun önemli isimlerinden Ziya Şengül 79 yaşında hayatını kaybetti.
26.02.2023 Fenerbahçe
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı Türk spor basınının duayen ismi Halit Kıvanç bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kıvanç için ilk olarak kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki binasında bir tören düzenlendi. Halit Kıvanç'ın naaşı, Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
27.10.2022 Magazin
Halit Kıvanç kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü? Sunucu ve gazeteci Halit Kıvanç'ın hastalığı ne?
Halit Kıvanç kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü? Sunucu ve gazeteci Halit Kıvanç'ın hastalığı ne? Usta gazeteci ve sunucu Halit Kıvanç (97) hayata veda etti. Türkiye'nin en ünlü ve en uzun süre çalışmış sunucularından Kıvanç'ın vefatını, oğlu yazar Ümit Kıvanç sosyal medya hesabından duyurdu. Ümit Kıvanç, paylaşımında "Bizimle birlikte sevenlerinin de başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. Kıvanç'ın cenazesi yarın öğleyin Zincirlikuyu Camisi'nde kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Peki, Halit Kıvanç kimdir, nereli? Sunucu Halit Kıvanç neden öldü, kaç yaşındaydı?
26.10.2022 Gündem
Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti
Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti Radyo ve televizyon sunucusu Halit Kıvanç, 97 yaşında hayatını kaybetti. Kıvanç'ın cenazesi 27 Ekim Perşembe günü Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.
25.10.2022 Gündem
Fatih Terim bile kötü kadro mühendisliğine şaşırdı: Acil bir şeyler yapmalısınız
Fatih Terim bile kötü kadro mühendisliğine şaşırdı: Acil bir şeyler yapmalısınız Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra dinlenmeye geçen ve Fiorentina ile bağlarını koparmayan Fatih Terim, Alanyaspor'un oluşturduğu kadro mühendisliği hakkında çok çarpıcı bir açıklama yaptı.
28.09.2022 Futbol
14 transfer yapmışlardı! Ankaragücü'nden 2 sürpriz daha
14 transfer yapmışlardı! Ankaragücü'nden 2 sürpriz daha Süper Lig'de transferin en hızlı takımlarından biri olan Ankaragücü Egar Ie ve Amadou'nun işini bitirmek üzere.
31.07.2022 Ankaragücü
Usta gazeteci Nezih Alkış hayatını kaybetti
Usta gazeteci Nezih Alkış hayatını kaybetti Spor haberciliğine önemli katkıları bulunan 84 yaşındaki Nezih Alkış, bugün hayata gözlerini yumdu.
2.04.2022 Gündem
Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS TS maçı muhtemel 11'leri
Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS TS maçı muhtemel 11'leri Süper Lig'in 23. haftasında heyecan devam ediyor. Galatasaray ve Trabzonspor yılın ilk derbisi için karşı karşıya geliyor. Galatasaray 27 puanla 13. sırada bulunuyor. Trabzonspor ise 51 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. İki ezeli rakip Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşmanın hakemi de belli oldu. Maçı, Atilla Karaoğlan yönetecek. Peki, Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS TS maçı muhtemel 11'leri...
22.01.2022 Gündem
Galatasaray'ın eski başkanlarından Selahattin Beyazıt hayatını kaybetti
Galatasaray'ın eski başkanlarından Selahattin Beyazıt hayatını kaybetti Galatasaray eski başkanlarından Selahattin Beyazıt hayatını kaybetti. Hayata gözlerini yuman Selahattin Beyazıt Galatasaray'da 1969-1973 ve 1975-1979 yıllarında başkanlık görevi yapmıştı.
21.01.2022 Galatasaray
"Ben bir Rizeli olarak Trabzon'a gelirken..."
"Ben bir Rizeli olarak Trabzon'a gelirken..." Çaykur Rizespor deplasmanına gidecek olan Trabzonspor'da tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı " Ben bir Rizeli olarak Trabzon'a gelirken destek veren de vardı, gitme diyen de vardı" ifadelerini kullandı.
27.10.2021 Trabzonspor
Uilenberg'den Sergen Yalçın'a: Derin bir üzüntü ile takip ediyorum
Uilenberg'den Sergen Yalçın'a: Derin bir üzüntü ile takip ediyorum MHK Eğitim Danışmanı Uilenberg, teknik direktör Sergen Yalçın'ı hedef göstermediğini bildirdi.
11.09.2021 Beşiktaş
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı!
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı! Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Beşiktaş Galatasaray derbisi için heyecan dorukta. Galatasaray, 3 puan hedefiyle Beşiktaş'ın karşısına çıkacak. İstanbul'da kar yağışı devam ederken her iki takımın taraftarı dev derbiyi bekliyor. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Galatasaray derbisi detayları...
17.01.2021 Gündem
Yılmaz Vural kimdir? Nereli? Korona olan Yılmaz Vural’ın sağlık durumu…
Yılmaz Vural kimdir? Nereli? Korona olan Yılmaz Vural’ın sağlık durumu… Teknik direktör Yılmaz Vural yeniden koronavirüse yakalandı ve yoğun bakıma alınmasının ardından entübe edildi. Yılmaz Vural kimdir? Nereli? Korona olan Yılmaz Vural’ın sağlık durumu…
27.11.2020 Gündem
Fenerbahçe Trabzonspor'u rahat geçti! 3-1
Fenerbahçe Trabzonspor'u rahat geçti! 3-1 Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Trabzonspor'u 3-1 yendi.
25.10.2020 Fenerbahçe
Yönetimden inanılmaz Fatih Terim kararı
Yönetimden inanılmaz Fatih Terim kararı Yapılamayan transferler sebebiyle yönetimle arası açılan Fatih Terim'in heykeli dikiliyor.
12.10.2020 Galatasaray
Ahmet Ağaoğlu: Talisca'yı transfer etseydik Trabzonspor batmıştı
Ahmet Ağaoğlu: Talisca'yı transfer etseydik Trabzonspor batmıştı Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bugün basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ağaoğlu, Talisca ve Elneny transfer iddialarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
26.09.2020 Trabzonspor
Bilim Kurulu üyesinden kritik açıklama! Virüs 40 derece üzerindeki sıcaklıkta ölmüyor
Bilim Kurulu üyesinden kritik açıklama! Virüs 40 derece üzerindeki sıcaklıkta ölmüyor Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı ve Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Yeşim Taşova, 40 derece üzerindeki sıcaklıkta corona virüsün ölmediğini, sıcağa uyum sağladığını söyledi.
4.09.2020 Gündem
Efsane gazeteci İlyas Namoğlu hayatını kaybetti!
Efsane gazeteci İlyas Namoğlu hayatını kaybetti! Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) eski başkanlarından, Hürriyet Gazetesinin efsane muhabirlerinden İlyas Namoğlu hayatını kaybetti.
17.08.2020 Spor Magazin
Erol Bulut'tan flaş açıklama: Teklif aldım!
Erol Bulut'tan flaş açıklama: Teklif aldım! Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, yurt içi ve yurt dışından birçok teklif aldığını ve sezon sonu bu teklifleri en iyi şekilde değerlendireceğini söyledi.
1.06.2020 Alanyaspor
Dev buluşma saat 16:00'da! Dört büyükler Valilik'te
Dev buluşma saat 16:00'da! Dört büyükler Valilik'te Dün Galatasaray Spor Kulübü başkanı Mustafa Cengiz'in açıkladığı gibi dört büyük kulübün başkanları İstanbul Valiliği'nde bugün toplanacak. Saat 16:00'da gerçekleştirilecek toplantının detaylarını TSYD duyurdu.
21.02.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Tsyd ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tsyd haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.