Tredaş

Tredaş

Son dakika tredaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tredaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tredaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tredaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tredaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 tredaş haberi bulunmuştur. Tüm tredaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mahallenin maskotu haline geldi! Kurulan kamera sayesinde saniye saniye izlenecek
Mahallenin maskotu haline geldi! Kurulan kamera sayesinde saniye saniye izlenecek Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Mahallesi'nin kırsal Naip Mahallesi'ndeki elektrik direğini 20 yıldır mesken tutan ve yapılan yuvaya yerleşen 'Gelendost' adı verilen leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü (DKMP) tarafından kurulan kamera sistemi ile 24 saat izlenmeye başlanacağı belirtildi.
3.05.2024 Gündem
Sivrisinek kazaya sebep oldu! Şok eden olay
Sivrisinek kazaya sebep oldu! Şok eden olay Edirne'de otomobilin içine giren sivrisinek, sürücünün dikkatini dağıtarak kazaya neden oldu.
24.10.2023 Yaşam
İbrahim Çeçen kimdir? IC Holding kimin?
İbrahim Çeçen kimdir? IC Holding kimin?  İş adamı İbrahim Çeçen, hem kendisine ait IC Holding bünyesindeki hem de taşeron firmalara ait toplam 6 bin 822 personeli deprem bölgesine gönderdi. IC’nin kurtarma ekipleri 713 kişiyi enkaz altından çıkardı. Peki, İbrahim Çeçen kimdir? IC Holding kimin? 
13.02.2023 Gündem
Isparta’daki elektrik kesintisine ilişkin Bakan Dönmez'den açıklama!
Isparta’daki elektrik kesintisine ilişkin Bakan Dönmez'den açıklama! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Dün gece itibariyle Isparta’nın kalan 7 köyüne de elektrik verildi. Münferit kontrol ve bakım çalışmaları devam ediyor. İlk etapta Isparta’nın il ve ilçe merkezlerinin tamamını enerjilendirdik. Kırsal kesimlere ağır hava koşulları nedeniyle ulaşımda zaman zaman sıkıntı yaşadık. Buna rağmen kırsal kesimlerin büyük bir kısmına hızlı bir şekilde ulaştık ve zarar gören altyapıyı onardık." dedi. Öte yandan Akdeniz Elektrik Dağıtım A. Ş.'den de (AEDAŞ) Isparta’da olumsuz hava koşulları sonrası yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin açıklama geldi.
9.02.2022 Gündem
Tekirdağ-İstanbul yolunda korkutan yangın!
Tekirdağ-İstanbul yolunda korkutan yangın! Tekirdağ-İstanbul yolu üzerinde bulunan çamlık alanda yangın çıktı. Dumanlar mahalleli vatandaşlara ve yolda seyir halinde olan sürücülere büyük panik yaşattı.
24.08.2019 Gündem
Silivri ve Çatalca kar altında
Silivri ve Çatalca kar altında İstanbul'un batı ilçelerinde kar etkili oluyor. Silivri ve Çatalca, kar nedeniyle kısa sürede beyaza büründü. Kar biriken yollarda küreme yapılıyor.
5.01.2019 Gündem
Ünlülerin astroloğu trafik kazasında hayatını kaybetti
Ünlülerin astroloğu trafik kazasında hayatını kaybetti Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, magazin dünyasında burçların efendisi olarak anılan ve ünlülerin astroloğu olarak da tanınan Egemen Töreli hayatını kaybetti.
19.11.2018 Yaşam
30 mahallede 3 saat boyunca elektrik kesildi!
30 mahallede 3 saat boyunca elektrik kesildi! Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yüksek gerilim hattına takılan kartal ve karga, elektriklerin kesilmesine neden oldu.
30.06.2018 Yaşam
Dere taştı, Edirne-Kırklareli yolu trafiğe kapandı!
Dere taştı, Edirne-Kırklareli yolu trafiğe kapandı! Edirne ve Kırklareli'de dün gece başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Aşır yağmur nedeniyle Oğlulpaşa Deresi'nin taştı,Edirne-Kırklareli karayolu trafiğe kapandı.Yağmurların yarına kadar süreceği duyuruldu.
17.12.2017 Yaşam
Kar fena bastırdı! Araçlar mahsur kaldı...
Kar fena bastırdı! Araçlar mahsur kaldı... Sabah saatlerinde sağanaktan kara dönen yağış etkisini artırdı.
6.01.2017 Yaşam
Edirne'de okullara kar tatili
Edirne'de okullara kar tatili Edirne Valiliği, sabah saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle ilk ve orta okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verildiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Elektrik kesintisine "milli maç" ayarı
Elektrik kesintisine "milli maç" ayarı Trakya'nın elektrik enerjisi dağıtıcısı Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ), bakım ve onarım çalışmaları programlarında milli maç nedeniyle revizyona gittiğini duyurdu...
29.09.2021 Gündem
Öğrenci evine 120 bin liralık fatura şoku!
Öğrenci evine 120 bin liralık fatura şoku! EDİRNE’nin Keşan İlçesi’nde üniversite öğrencilerinin kaldığı eve gelen 120 bin liralık elektrik faturasının, sistemden kaynaklı bir yanlışlık olduğu ve faturanın 84 lira olarak yeniden hesaplandığı bildirildi.
16.05.2016 Yaşam
Tekirdağ'da korku dolu gece
Tekirdağ'da korku dolu gece Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'da inşaat için çalışma yapan kepçe yan binanın temeline zarar verdi...
11.07.2015 Yaşam
5 ilde elektrik kesintisi
5 ilde elektrik kesintisi Mersin, Hatay, Adana,Tekirdağ ve Edirne olmak üzere toplam 5 ilde elektrik kesintisi uygulanacak...
29.09.2021 Gündem
Edirne’de 2. Kıymet teyze vakası!
Edirne’de 2. Kıymet teyze vakası! Edirne’de, TREDAŞ ekiplerinin elektrik trafosu yapmak istediği çocuk parkı alanına gelen CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kazı çalışmalarını durdurdu.
6.06.2015 Yaşam
Türkiye'de elektrik kesintisi!
Türkiye'de elektrik kesintisi! Türkiye'de birçok ilde elektrik kesintisi yaşanıyor.
23.06.2015 Arşiv
İşte elektrik kesintisinin giderildiği iller!
İşte elektrik kesintisinin giderildiği iller! EDİRNE, Tekirdağ ve Kırklareli’nde TEİAŞ kaynaklı olduğu belirtilen 1 saatlik elektrik kesintisi yaşandı...
29.09.2021 Gündem
Elektrik kesilirse ölecek!
Elektrik kesilirse ölecek! TEKİRDAĞ’ın Malkara İlçesi’nde bir yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrası felç olan ve akciğerinde yırtık tespit edilerek evinde solunum cihazına bağlı olarak yaşamını sürdüren 49 yaşındaki Ercan Dikmen’e 236 liralık elektrik faturası geldi. Güler Dikmen, hiçbir geliri olmadığı için faturayı ödeyemediğini belirterek, "1 hafta içinde faturayı ödeyemezsek elektriklerimiz kesilecek. Eşimin elektriğe bağlı cihazı durursa ölecek" dedi.
4.04.2014 Yaşam
33 bin liralık fatura şoku!
33 bin liralık fatura şoku! TEKİRDAĞ’ın Çerkezköy İlçesi’nde oturan Melih Kader’in evine Trakya Elektrik Dağıtım A...
20.12.2013 Ekonomi
9 ilde elektrikler kesilecek!
9 ilde elektrikler kesilecek! Enerji dengelemesi kapsamında birçok ilde elektrik kesintileri yaşanacak
29.09.2021 Gündem
Elektrik borcu için kampanya!
Elektrik borcu için kampanya! Türk futboluna çok sayıda futbolcu yetiştiren 47 yıllık Edirnespor Kulübü, 30 bin lirayı bulan elektrik borcu nedeniyle zor günler geçiriyor. Edirne Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden sarı-kırmızılı kulübün 3 katlı tesisinin elektrikleri kesilirken, yönetim kurulu, son çare olarak kulüp binasına astıkları afişle destek çağrısında bulundu.
22.11.2013 Futbol
Yok artık!
Yok artık! Hırsızlar bunu da çaldı, duyanlar şok oldu...
27.12.2012 Yaşam
Uçurtmam tellere takıldı
Uçurtmam tellere takıldı Tekirdağ'ın Malkara İlçesinde yüksek gerilim hattına takılan uçurtma, 3 belde ve 70 köyün...
4.07.2012 Yaşam
'Pes' dedirten soygun!
'Pes' dedirten soygun! Tekirdağ'da 4 hayvan çiftliğine elektrik veren trafonun kablolarını makasla keserek çalındı
9.04.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tredaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tredaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.