Traş

Traş

Son dakika traş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan traş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını traş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Traş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan traş gelişmeleri de dahil olmak üzere 328 traş haberi bulunmuştur. Tüm traş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor Adana, sahip olduğu coğrafi konum ve kültürel yapısıyla birçok halka ev sahipliği yapan bir şehir olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça zengin bir kültürel altyapıya sahip olan Adana'da birçok efsane ve mitolojik hikaye geçmişten günümüze aktarılmaya devam ediliyor.
24.03.2024 Adana
Berber fiyatlarına zam mı geldi 2023, berbere zam geldi mi? Saç sakal tıraş fiyatı ne kadar oldu? berberler odası fiyat listesi 2023
Berber fiyatlarına zam mı geldi 2023, berbere zam geldi mi? Saç sakal tıraş fiyatı ne kadar oldu? berberler odası fiyat listesi 2023 Ankara, Kocaeli, Aydın’ın ardından son olarak Sinop’ta da berber tarifesine zam geldi. Yapılan zam Esnaf ve Sanatkarlar Odası kararı ile onaylandı. Berber fiyatlarında 1 ilin zam yapması sonrası vatandaşlar “Berber fiyatlarına zam mı geldi 2023, berbere zam geldi mi? Saç sakal tıraş fiyatı ne kadar oldu?” sorularına yanıt aramaya başladı.
22.07.2023 Ekonomi
Kurban kesecekler traş olabilir mi? Kurban Bayramı'ndan önce traş olmak caiz mi?
Kurban kesecekler traş olabilir mi? Kurban Bayramı'ndan önce traş olmak caiz mi? Kurban Bayramı için geri sayım başladı. İslam aleminde iki büyük bayram birisi olan Kurban Bayramı bu yıl 28 Haziran'a denk geliyor. Ancak bu ibadeti yerine getirecek vatandaşlar, "Kurban kesecekler traş olabilir mi?" sorusuna yanıt arıyor. Hadis-i Şerif'lerde Zilhicce'nin ilk gününden itibaren bayrama 10 gün kala traş olunmaması gerektiği yönünde ifadeleri görenler, "Kurban bayramına kaç gün kala traş olunmaz" araştırmasına başladı.
18.06.2023 Gündem
Kadir Çöpdemir eski sevgilisine seslendi: Elinde maymun olmaya razıyım
Kadir Çöpdemir eski sevgilisine seslendi: Elinde maymun olmaya razıyım Meslek hayatına radyocu olarak başlayan, daha sonra sunuculuk ve talk-show programları yapan Kadir Çöpdemir, 2002-2005 yılları arasında yayınlanan 'Ekmek Teknesi' dizisinde 'Kirli' karakteriyle adından söz ettirdi. 55 yaşındaki ünlü isim, katıldığı programda, "İlişkinin peşinden koşar mısın?" sorusu üzerine eski sevgilisine seslendi.
3.05.2023 Magazin
Evli ve nişanlılar internette daha az vakit geçiriyor
Evli ve nişanlılar internette daha az vakit geçiriyor Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeliha Traş ve ekibi tarafından 24-56 yaş arasındaki katılımcılar üzerinde yapılan araştırmada, evli, nişanlı veya sözlü gibi romantik ilişkisi olanların interneti daha az kullandığı, gelir düzeyi düşük ve orta seviyede olanların internet bağımlılığında risk grubunda olduğu tespit edildi.
6.01.2023 Yaşam
İş yeri tuvaletinde gizli kamera skandalı! 'Sapık patron' böyle ifşa oldu
İş yeri tuvaletinde gizli kamera skandalı! 'Sapık patron' böyle ifşa oldu İstanbul Bayrampaşa'da bulunan bir İş Sağlığı ve Güvenliği merkezinde iğrenç olay yaşandı. Kafe tuvaletine gizli kamera yerleştirildiğinin ortaya çıkmasından sonra yeni skandal ortaya çıktı. İş yeri ortaklarından porföy uzmanı olarak çalışan Onur A., işletmesinde ortak kullanılan iş yeri tuvaletinin içerisine farklı açılardan kayıt yapan gizli kameralar yerleştirdi. Kameranın gizlendiği yer hayrete düşürürken, bir çalışan skandalı böyle ortaya çıkardı.
29.12.2022 Yaşam
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri!
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri! AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini anlık paylaşılıyor. Elektrik kesintisinden etkilenen vatandaşlar, mahallerinde elektriklerin ne zaman geleceğini sorguluyor. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022?
30.11.2022 Gündem
İş arkadaşı ile yaşadığı aşk korkunç bitti! İnternet aramaları kan dondurdu
İş arkadaşı ile yaşadığı aşk korkunç bitti! İnternet aramaları kan dondurdu İngiltere’de yaşanan olay okuyanları dehşete düşürdü. Yıllardır depresyonda olan şahıs, evine çağırdığı sevgilisini korkunç bir şekilde katletti. Katilin o gecenin ardından internetten yaptığı araştırmalar ise kan dondurdu.
4.11.2022 Dünya
KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi?
KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi? 2022 KPSS sınavları 31 Temmuz Pazar günü yapılacak. Genel Yetenek-Genel Kültür oturumları yapıldıktan sonra, adaylar eğitim bilimleri sınavına girecek. KPSS sınavına saatler kala adaylar sınav öncesi araştırmalarını hızlandırdı. Peki, KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi?
30.07.2022 Eğitim
A101 kataloğu 16 Haziran 2022! 16 Haziran A101’de neler var? A101 aktüel 16 Haziran 2022 kataloğu yayınlandı! A101 16 Haziran 2022 kataloğu!
A101 kataloğu 16 Haziran 2022! 16 Haziran A101’de neler var? A101 aktüel 16 Haziran 2022 kataloğu yayınlandı! A101 16 Haziran 2022 kataloğu! A101 16 Haziran aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. A101'de bu hafta yine birbirinden farklı ürünler yer alıyor. Babalar Günü nedeniyle alışveriş konseptinin Babalar Günü ürünleri olduğu A101'de bu Perşembe elektronik ev aletlerinden, teknolojik ürünlere, ev tekstilinden mutfak eşyalarına, bahçe mobilyalarına ve daha pek çok ürün raflarında indirimli olarak yer aldı. Peki, 16 Haziran A101’de neler var? İşte A101 kataloğu 16 Haziran 2022…
16.06.2022 Ekonomi
Billur Kalkavan hastalığı nedir, ne kanseri? Oyuncu Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi Buğra Bahadırlı kim?
Billur Kalkavan hastalığı nedir, ne kanseri? Oyuncu Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi Buğra Bahadırlı kim? Billur Kalkavan kanser mi? 59 yaşındaki başarılı oyuncu Billur Kalkavan'dan üzücü haber geldi. Billur Kalkavan, sessizliğini korurken usta oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan, arkadaşını yalnız bırakmadı. Peki, Billur Kalkavan hastalığı nedir, ne kanseri? Oyuncu Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir?
23.05.2022 Magazin
Umre nedir, ne zaman yapılır? Hac ile umre arasındaki farklar nelerdir?
Umre nedir, ne zaman yapılır? Hac ile umre arasındaki farklar nelerdir? İslam dininde farz olan bazı durumlar vardı. Oruç tutmak, namaz kılmak, hacca gitmek, zekat vermek ve kelime-i Şehadet getirmek bu şartlardan olmaktadır. Umre ibadeti ise hac ibadeti ile benzerlik gösteren bir ibadet türü olmaktadır. Kabe'nin ziyaret edilmesi usulü ile yerine getirilen bir ibadet olan umre ibadeti vacip olan ibadetler arasında belirtilmektedir. 
12.04.2022 Dini Bilgiler
Cinsel eğitim doğumdan itibaren başlıyor!
Cinsel eğitim doğumdan itibaren başlıyor! Çocukların cinsel kimlik duygusunun ilk 4 yılda yerleştiğini belirten uzmanlar, ebeveynlere önemli tavsiyelerde bulunuyor. Çocukların çoğunlukla 2-3 yaş civarında kız-erkek ayrımını anladıklarını belirten uzmanlar, cinsel kimlik gelişiminde doğru davranışların önemini vurguladı. Cinsel eğitimin doğumdan itibaren başladığını belirten uzmanlar, çocuğun cinsiyetine uygun davranılması ve mahremiyetine özen gösterilmesi gerektiğini belirtiyor
27.02.2022 Sağlık
Yağmur barajlardaki su seviyesini arttırdı
Yağmur barajlardaki su seviyesini arttırdı İzmir'de son haftalarda etkili olan yağışlı hava, barajlardaki su seviyesini dikkat çekici ölçüde artırdı. Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Aslı Bor Türkben, yağışların sevindirici olduğunu ancak su tasarrufuna sıkı sıkıya bağlanmak gerektiğini söyledi.
10.12.2021 Gündem
Şabat nedir? Şabat günü ne zaman, hangi gün? Şabat günü yasakları…
Şabat nedir? Şabat günü ne zaman, hangi gün? Şabat günü yasakları… Netflix’te Kulüp dizinin yayınlanması sonrası purim bayramı, Ladino dili ve Yahudilerin dini dinlenme günü olan Şabat konusunda yapılan araştırmalar arttı. Peki, Şabat nedir? Şabat günü ne zaman, hangi gün? Şabat günü yasakları ve yemeği!
6.11.2021 Gündem
10 soruda ruhsal problemlerinizi keşfedin
10 soruda ruhsal problemlerinizi keşfedin Uzman Klinik Psikolog Merve Tokgöz, kişinin kendisine soracağı “Uyku düzenimde değişiklik var mı, normalden daha fazla veya az yemek yiyor muyum, günlük işlerimi yaparken zorlanıyor muyum, sindirim sorunları yaşıyor muyum, sosyallikten kaçıyor ve insanlara karşı tahammülsüz hissediyor muyum” gibi soruların ruhsal problemlerin ipuçlarını ele verebileceğini söyledi.
7.10.2021 Sağlık
Galatasaray mağlubiyeti Trabzon yerel basınını çıldırttı! 'Çöp...'
Galatasaray mağlubiyeti Trabzon yerel basınını çıldırttı! 'Çöp...' Dün akşam evinde Galatasaray'a 2-0 kaybeden Trabzonspor'da yerel basın futbolcuları topa tuttu.
27.12.2020 Trabzonspor
İnsan geninde hasara yol açıyor
İnsan geninde hasara yol açıyor Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Erzurum Şube Başkanı Namiye Sınırkaya, evlerde kullanılan elektrikli cihazlardan yayılan radyasyonun insan sağlığını olumsuz etkilediğini ve insan genini bozduğunu söyledi.
22.10.2020 Sağlık
Fuhuş için buluştuğu trans bireyi bıçakladıktan sonra sinir krizi geçirdi
Fuhuş için buluştuğu trans bireyi bıçakladıktan sonra sinir krizi geçirdi Bursa'da M.S. (32), internetten tanışıp fuhuş için buluştuğu B.Ş.'yi (25) trans birey olduğunu fark edince bıçakla hafif yaraladı. B.Ş. ile olayın ardından sinir krizi geçiren M.S., hastanede tedaviye alındı.
19.09.2020 Yaşam
10 kişinin hayatını kaybettiği mahallede vaka sayısı sıfırlandı
10 kişinin hayatını kaybettiği mahallede vaka sayısı sıfırlandı İzmir'in Menderes ilçesinde, yaklaşık 3 ay önce ilk corona virüs vakasının görüldüğü ve sonrasında 10 kişinin yaşamını yitirdiği kırsal Küner Mahallesi'nde, vaka sayıları sıfırlandı. Hayatın normale döndüğü mahallede, vatandaşlar maske ve sosyal mesafe kuralına uyum sağlarken, yeniden faaliyete geçen berberler ise durumdan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.
13.08.2020 Gündem
Selçuk Şahin'den Galatasaray açıklaması: Ancak böyle 20 yılda bir olur!
Selçuk Şahin'den Galatasaray açıklaması: Ancak böyle 20 yılda bir olur! Bursaspor'da forma giyen tecrübeli futbolcu Selçuk Şahin, kariyeri boyunca karşılaştığı önemli anlardan bahsederken 2009-10 sezonunda Galatasaray'a 36 metreden attığı golün inanılmaz bir an olduğunu söyledi. Selçuk Şahin, Galatasaray'ın bu sezonki Fenerbahçe galibiyeti için ise "20 yılda bir olur ama Fenerbahçe, yine böyle seri yakalayacak bir takım" açıklaması da yaptı.
5.05.2020 Süper Lig
Çuval içindeki gebe köpeği minik Arif'in dikkati kurtardı
Çuval içindeki gebe köpeği minik Arif'in dikkati kurtardı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde çuval içerisine koyulduktan sonra yol kenarına terk edilen gebe köpek, Arif Çolakça'nın (7) dikkati sayesinde kurtarıldı.
29.11.2019 Yaşam
Ceren Damar Şenel davasında yeni gelişme!
Ceren Damar Şenel davasında yeni gelişme! Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel'i (27), kopya çekerken yakaladığı için öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Hasan İsmail Hikmet için savcı, ağırlaştırılmış müebbet ve 8 yıla kadar hapis cezası talep etti. Gelen son haberlere göre, dava 24 Ocak'a ertelendi.
29.11.2019 Gündem
Devletten karşılıksız 15 destek!
Devletten karşılıksız 15 destek! Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor! Çok az kişi biliyor. Devletten ihtiyaç sahiplerine 15 destek...
2.07.2019 Ekonomi
Yüz binlerce kişiye karşılıksız ödeme!Tek yapmanız gereken...
Yüz binlerce kişiye karşılıksız ödeme!Tek yapmanız gereken... Devlet yüz binlerce kişiye karşılıksız yardım yapıyor. Çoğu yardıma kimlikle başvurmak yetiyor. Bu konularda ‘Alo 144 Sosyal Yardım Hattı’ndan detaylı bilgi almak mümkün.
6.06.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Traş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki traş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.