Yusuf Şimşek

Yusuf Şimşek

Son dakika Yusuf Şimşek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yusuf Şimşek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yusuf Şimşek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yusuf Şimşek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yusuf şimşek gelişmeleri de dahil olmak üzere 681 yusuf şimşek haberi bulunmuştur. Tüm yusuf şimşek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine tarlada çalışmak zorunda kalıyor! Polis olmak istiyor
Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine tarlada çalışmak zorunda kalıyor! Polis olmak istiyor Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine anne ve babaları gibi tarlada çalışmak zorunda kalıyor. Bu çocuklardan 14 Yaşındaki Yusuf Şimşek, okuyup polis ya da asker olmak istediğini söyledi.
25.04.2024 Adana
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü TFF 2. Lig Beyaz Grup 34. haftasında Bursaspor, sahasında karşılaştığı 1461 Trabzon'a 2-1 mağlup oldu.
7.04.2024 Futbol
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği her maç çok konuşulsa da aradan geçen 21 yıla rağmen 6 Kasım 2002’de oynan maç hiç unutulmuyor. Bu maç özellikle Fenerbahçeliler tarafından her fırsatta konuşuluyor. 6 Kasım 2002 yılında oynanan maçtan 6-0 galip gelen sarı lacivertliler sosyal medya üzerinden bugün yine bu maçı hatırladı.
6.11.2023 Şampiy10
Kimyasal atık havuzunda feci şekilde can verdi!
Kimyasal atık havuzunda feci şekilde can verdi! Adana'nın Yumurtalık ilçesinde kimyasal atık havuzuna düşen iki işçiden biri hayatını kaybetti, diğeri ağır yaralandı.
24.09.2023 Yaşam
Doğukan Sinik hangi takımda oynuyor, aslen nereli, kaç yaşında? Acun Ilıcalı’nın transfer etmek istediği Doğukan Sinik kimdir?
Doğukan Sinik hangi takımda oynuyor, aslen nereli, kaç yaşında? Acun Ilıcalı’nın transfer etmek istediği Doğukan Sinik kimdir? Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fraport TAV Antalyaspor'da forma giyen Doğukan Sinik'i kadrosuna katmak istiyor. Peki, Doğukan Sinik kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hangi takımda oynuyor?
5.07.2022 Şampiy10
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
13.09.2021 İddaa
Kariyerinde çalıştığı en özel futbolcuyu açıkladı
Kariyerinde çalıştığı en özel futbolcuyu açıkladı Antalyaspor teknik direktör Ersun Yanal, kariyerimde çalıştığım en özel futbolcu Yusuf Şimşek'ti dedi.
2.03.2021 Antalyaspor
Balıkesirspor, Yusuf Şimşek'le tekrar anlaştı
Balıkesirspor, Yusuf Şimşek'le tekrar anlaştı TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor gün içerisinde yolları ayırma kararı aldığı Yusuf Şimşek ile yeniden devam kararı aldı.
2.07.2020 Futbol
Mustafa Denizli: İki teklif aldım
Mustafa Denizli: İki teklif aldım Türk antrenörlerinin ordinaryüsü Mustafa Denizli, Milliyet'ten Bilal Meşe ve Nevzat Dindar'a konuştu.
1.12.2018 Kasımpaşa Spor
Yusuf Şimşek Karagümrük'le anlaştı
Yusuf Şimşek Karagümrük'le anlaştı Karagümrükspor, teknik direktörlük için Yusuf Şimşek ile prensipte anlaştı.
8.08.2018 Futbol
İlhan Mansız'la görüştüler!
İlhan Mansız'la görüştüler! Yardımcı antrenör için çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta, İlhan Mansız'la görüşme gerçekleştirildi.
11.06.2018 Beşiktaş
Beşiktaş İlhan Mansız'la görüştü
Beşiktaş İlhan Mansız'la görüştü Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürerken yönetimin bir yandan da yardımcı teknik adam arayışları devam ediyor.
10.06.2018 Beşiktaş
Yusuf Şimşek sürprizi! Beşiktaş...
Yusuf Şimşek sürprizi! Beşiktaş... Geçtiğimiz günlerde Şenol Güneş'in yardımcılığı olarak Beşiktaş ile ismi geçen Yusuf Şimşek'e iki talip birden çıktı.
7.06.2018 Beşiktaş
Atiba'ya flaş teklif: Hoca olarak devam et
Atiba'ya flaş teklif: Hoca olarak devam et Beşiktaş Yönetimi, Atiba'dan futbolcu-antrenör ya da sadece Şenol Güneş'in yardımcısı olarak devam etmesini isteyecek.
5.06.2018 Beşiktaş
Beşiktaş için Talisca defteri kapandı
Beşiktaş için Talisca defteri kapandı Beşiktaş'ta Talisca defteri tamamen kapandı. Brezilyalı futbolcunun bonservisini almak için yarına kadar süresi olan siyah-beyazlılar, bu futbolcunun bonservisini almayacak. Transfer harekatı ise pazartesi başlıyor.
30.05.2018 Beşiktaş
Şampiyonluğa yardımcı gerek
Şampiyonluğa yardımcı gerek Süper Lig'de 2 yıl üst üste şampiyon olduktan sonra 3. sezonda ligi ancak 4. bitirebilen Beşiktaş'ta, kaçan şampiyonlukta en önemli etkenlerden biri olarak yardımcı teknik direktör eksikliği görülüyor.
27.05.2018 Beşiktaş
Beşiktaş Yusuf Şimşek'le anlaşmaya vardı
Beşiktaş Yusuf Şimşek'le anlaşmaya vardı Yusuf Şimşek, Beşiktaş'a yardımcı antrenör olarak dönmeye hazırlanıyor. Siyah-beyazlı yönetim ile görüşen Şimşek, Şenol Güneş’in onay vermesi halinde görevine başlayacak.
27.05.2018 Beşiktaş
Tamer Tuna'nın yerine iki aday
Tamer Tuna'nın yerine iki aday Beşiktaş'ta geçen sezon Tamer Tuna'dan boşalan Şenol Güneş'in yardımcılık görevi için Bayram Bektaş ve Yusuf Şimşek'in isimleri ortaya çıktı. Deneyimli teknik adamın, daha önce siyah-beyazlı formayı giymiş 2 isimden Bayram Bektaş ismine daha sıcak baktığı öğrenildi.
22.05.2018 Beşiktaş
Bir dönemin efsanesiydi, rekorlar kırarak küme düştü
Bir dönemin efsanesiydi, rekorlar kırarak küme düştü Bir zamanlar Süper Lig'de büyük takımların korkulu rüyası olan Mersin İdmanyurdu, ligin bitmesine 11 hafta kala küme düşmeyi garantiledi. 93 yıllık kulüp ligler tarihindeki rekorlarını da kırarak bir alt lige düştü. Profesyonel liglerdeki en az gol atma, en çok gol yeme, en çok mağlup olma, en az galibiyet alma ve en az puan toplayan kırmızı-lacivertli ekip, önümüzdeki yıl 3. ligde mücadele edecek
22.02.2018 Futbol
1. Lig'e teknik direktör dayanmıyor
1. Lig'e teknik direktör dayanmıyor Spor Toto 1. Lig'de 20. hafta maçlarının ardından sezon başından bu yana teknik direktör değişikliği yapan takım sayısı 14'e yükseldi.
7.02.2018 TFF 1.Lig
Denizlispor, Reha Erginer ile yollarını ayırdı
Denizlispor, Reha Erginer ile yollarını ayırdı Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, teknik direktör Reha Erginer ile yollarını ayırdı.
6.02.2018 Futbol
Fenerbahçe ya şampiyon olur, ya da 2. bitirir
Fenerbahçe ya şampiyon olur, ya da 2. bitirir Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski oyuncusu Yusuf Şimşek, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirdi. Tecrübeli teknik adam, sarı lacivertlilerin ya 1. ya da 2. bitireceğini ifade etti.
19.01.2018 Fenerbahçe
Efsaneler Kupası Galatasaray’ın
Efsaneler Kupası Galatasaray’ın Türk-Alman dostluğunu pekiştirmek adına Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Alman Konsolosluğu’nun iş birliği ile bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Efsaneler Kupası’nı finalde Beşiktaş’ı mağlup eden Galatasaray kazandı.
22.10.2017 Galatasaray
7 haftada 6 teknik adam gitti
7 haftada 6 teknik adam gitti Geçen sezon sadece 3 takımın teknik adam değişikliğine gitmediği TFF 1. Lig'de, bu sezon ilk 7 haftanın ardından görevinden ayrılan teknik direktör sayısı 6'ya çıktı
6.10.2017 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Yusuf Şimşek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yusuf şimşek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.