Gazete Vatan Logo

İş arkadaşı ile yaşadığı aşk korkunç bitti! İnternet aramaları kan dondurdu

İngiltere’de yaşanan olay okuyanları dehşete düşürdü. Yıllardır depresyonda olan şahıs, evine çağırdığı sevgilisini korkunç bir şekilde katletti. Katilin o gecenin ardından internetten yaptığı araştırmalar ise kan dondurdu.

İş arkadaşı ile yaşadığı aşk korkunç bitti! İnternet aramaları kan dondurdu

İngiltere'de yaşayan 30 yaşındaki Ross McCullum, işinde oldukça başarılı, üstleriyle arası çok iyi olan bir işçiydi. Kendisiyle aynı şirkette çalıştığı bir kadından oldukça etkilenmişti. 23 yaşındaki Megan Newborough başka bir departmanda çalışsa da ikisi yemek ve mola zamanlarında denk geliyorlardı.

İKİLİ YAKINLAŞMAYA BAŞLADI

İkisi de 18 aydır aynı yerde çalışıyordu ancak birbirlerini bu zamana kadar fark etmemişlerdi. McCullum, Newborough ile kısa süre içerisinde yakınlaşarak mesajlaşmaya başladı. Başlangıçta oldukça masum olan bu mesajlaşmalar günden güne aşırı bir biçimde cinselleşmeye başlamıştı.

Bu flörtleşmenin sonunda ikisinin de işte olduğu bir günün sonunda McCullum, ailesinin evde olmamasını fırsat bilerek Newborough'u evine davet etti. Genç kız bu teklifi kabul etti.

Newborough, 6 Ağustos akşamı yerel saatle 8 civarında McCullum'un evine vardı. İkili bir süredir flörtleşip mesajlaştığı için gerçek hayatta da böyle olacağını düşünen genç kız, McCullum'a yakınlaşmaya başladı, ancak bilmediği bir şey vardı. McCullum yıllardır depresyon ve ADHD sıkıntıları çekiyordu ve haftalardır ilaçlarını almayı bırakmıştı.

Haberin Devamı

BOĞAZINI DEFALARCA DEŞTİ

McCullum, genç kızın kendisine ani bir hamle yapması ile birlikte bir anda bağırmaya başlayarak Newborough'a tokat atarak üzerinden attı. Bunun ardından genç kızın üzerine çıkan McCullum, boğazlamaya başladı. Bu anda birden çocukluğunda uğradığı cinsel istismar aklına gelen McCullum, iyice kendini kaybetmişti.

Hızını alamayan McCullum, mutfaktan aldığı bıçakla genç kızın boğazını deşmeye başladı. Genç kızın öldüğünden emin olmak için birçok kez boğazından bıçaklayan McCullum, daha sonra cesedi arabasının bagajına koydu.

ATTIĞI MESAJLARLA KANDIRMAK İSTEDİ

Posta.com.tr’den Ömer Faruk Ekinci’nin derlediği habere göre; ne yaptığının farkına varan McCullum, korku içerisinde Newborough'un cansız bedenini ıssız bir yere götürmek üzere direksiyona geçti. Sonunda bir köyün yakınlarında arabayı durduran McCullum, genç kızın cesedini taş bir duvarın üzerinden sık çalılıkların arasına attı.

Haberin Devamı

Kızları Megan'dan haber alamayan Newborogh ailesi, genç kız için kayıp ilanı çıkarttı. İki günlük aramanın sonunda Megan'ın cansız bedeni çalılıkların arasında bulundu. Ailesi, kayıp kızlarının peşindeyken McCullum ise o sıralarda bambaşka şeyler araştırıyordu.

McCullum, iki gün boyunca genç kızın telefonuna çok sayıda mesaj gönderdi. Bu mesajları sanki Megan, onun evinden canlı bir şekilde çıkmış gibi tasarlamıştı.

Mesajlardan bazıları şöyle:

Günaydın bebeğim. Hala uyanmadın mı? Lütfen bana iyi olduğunu söyle. Bebeğim, endişelenmeye başlıyorum. Dün gece beni aramadın, mesaj da atmadın. Lütfen cevap ver çok endişeleniyorum. İyi misin? Yanlış bir şey mi yaptım?

Genç kızın telefonundaki bu mesajlar sayesinde kendi üzerindeki şüpheleri kaldıracağını düşünen McCullum, işini şansa bırakmayıp Megan'ın telefonunu da parçalamıştı. Ama polis ekipleri kırılan telefonun parçalarını birleştirerek ulaşılabilir hale getirirse de McCullum'un hazırladığı mesajları göreceklerdi.

Haberin Devamı

KAN DONDURAN İNTERNET GEÇMİŞİ

McCullum'ın bu iki günlük süre içerisinde Megan'a attığı mesajlar dışında aynı zamanda internetten çok ilginç şeyler araştırdığı da ortaya çıktı.

Kötü şöhretli Charles Bronson ile ilgili videolardan, seri katiller Levi Belfield, Ian Huntley, Peter Sutcliffe ve Harold Shipman'a kadar birçok ismin işledikleri cinayetleri ve davalarını araştırdığı öğrenilen McCullum'un Yorkshire deşicisi olarak tanınan Sutcliffe'ye özel bir ilgili olduğu da belirlendi.

McCullum, internette 'hapishanede sizi kim traş ediyor ve ödeme nasıl yapılıyor?' şeklinde araştırmalar yaptığı da ortaya çıktı.

Polis tarafından sorguya alınan McCullum, burada genç kızın öldüğünü itiraf etti ama genç kızın ölüm anında kısa süreli bir kontrol kaybı yaşadığını söyleyerek cinayetin kendisinin işlemediğini söyledi. McCullum'un yargılanma süreci halen devam ediyor.