Trans Birey

Trans Birey

Son dakika trans birey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trans birey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trans birey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trans Birey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trans birey gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 trans birey haberi bulunmuştur. Tüm trans birey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cinsiyet değiştiren Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz son halini yayınladı
Cinsiyet değiştiren Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz son halini yayınladı Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, ardından Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirerek trans birey olduğunu açıklamıştı. Yeni hayatında Meli Bendeli adını alan oyuncu sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu şimdi ise mini elbisesiyle kamera karşısına geçti.
8.01.2024 Magazin
Swinger operasyonunda yeni detaylar ortaya çıktı! Disko topu olmadan parti yapamıyorlarmış
Swinger operasyonunda yeni detaylar ortaya çıktı! Disko topu olmadan parti yapamıyorlarmış Swinger operasyonunda yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Adana merkezli 16 ilde 3 sene önce düzenlenen operasyonda karar duruşma görüldü ve cezalar kesinleşti. 38 şahsa ‘Bir Kimseyi Fuhuşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak veya Aracılık Etmek veya Yer Temin Etmek Suçundan’ hapis cezası verildi.
28.12.2023 Gündem
Eğlence olsun diye yatılar! Gözaltına alınmaktan kurtulamadılar
Eğlence olsun diye yatılar! Gözaltına alınmaktan kurtulamadılar Bursa'da otobüs durağında bankta oturan trans birey olduğu belirtilen kişiye kamyonetle yaklaşan grubun yangın tüpüyle gaz sıktığı olaya ilişkin 7 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadelerinde, gazı eğlence olsun diye sıktıklarını söyledikleri öğrenildi.
30.08.2023 Haber
Duraktaki kişiye yangın söndürme tüpüyle gaz sıkıp görüntü çeken 7 kişiye gözaltı!
Duraktaki kişiye yangın söndürme tüpüyle gaz sıkıp görüntü çeken 7 kişiye gözaltı! Bursa'da, otobüs durağında bankta oturan trans birey olduğu belirtilen kişiye kamyonetle yaklaşan grubun yangın tüpüyle gaz sıktığı olaya ilişkin 7 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadelerinde, gazı eğlence olsun diye sıktıklarını söyledikleri öğrenildi.
30.08.2023 Yaşam
Cinsiyet değişimiyle gündeme gelen Ahmet Melih Yılmaz son halini paylaştı!
Cinsiyet değişimiyle gündeme gelen Ahmet Melih Yılmaz son halini paylaştı! Bir döneme damga vuran fenomen dizi Çukur'da ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, ardından Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirerek trans birey olduğunu açıklamıştı. Yeni hayatında Meli Bendeli adını alan oyuncu sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle sık sık gündeme geliyor. Meli Bendeli şimdi ise son halini takipçilerinin beğenisine sundu.
16.06.2023 Magazin
Trans birey Kadir Yüksel davasında flaş gelişme! Cinayette korkunç detaylar
Trans birey Kadir Yüksel davasında flaş gelişme! Cinayette korkunç detaylar Korkunç olay İzmir'in Bornova ilçesinde yaşandı. Önce başına çekiçle vurulup öldürdü, sonra da cesedi çekyatın içine koydu. Trans birey Kadir Yüksel’i vahşice öldüren kişinin ise Serdar Gülsoy olduğu ortaya çıktı. Davaya ilişkin ise mahkemeden flaş bir karar geldi.
27.01.2023 Yaşam
Anne ve bebeğine saldırdı, görenler küreklerle koştu! Dehşet böyle bitti
Anne ve bebeğine saldırdı, görenler küreklerle koştu! Dehşet böyle bitti ABD'de bebeği ile birlikte okuldan çıkıp bir kliniğe doğru giden genç anne, yolda korkunç bir saldırıya uğradı. Kar fırtınası nedeniyle görüşün de azalmasıyla karşısındaki 'iri kişi'nin ne olduğunu fark edemeyen kadının yapabileceği hiçbir şey yoktu. Çevredekiler ellerinde kürekle koştu, dehşetin sonu böyle bitti...
22.01.2023 Dünya
'Dansçı aranıyor' diye ilan verdiler, gerçek başka çıktı: Günlük 1.500 TL
'Dansçı aranıyor' diye ilan verdiler, gerçek başka çıktı: Günlük 1.500 TL Ünlü bir siteye günlük en az 1500 TL vaadiyle dansçı aranıyor ilanı verdiler, amaçları başka çıktı. 'Dansçı aranıyor' ilanıyla ilgili arayanlara farklı teklif yaptılar. Telefonla ulaşılan ilan sahibi, 'Dans da yapılırsa ekstra bir avantaj olur' diyerek günlük kazancı açıkladı. İşte haberin detayları...
21.01.2023 Gündem
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro'nun 30 yıl boyunca nasıl saklandığı ortaya çıktı! İşte evinden çıkan eşyalar
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro'nun 30 yıl boyunca nasıl saklandığı ortaya çıktı! İşte evinden çıkan eşyalar Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalandı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ortaya çıktı. Öte yandan Denaro’nun evinden bulunan eşyalar şoke etti. İşte haberin detayları...
21.01.2023 Dünya
Bilgisayar oyunu oynarken korkunç son! Bir anda oldu, soruşturma başlatıldı
Bilgisayar oyunu oynarken korkunç son! Bir anda oldu, soruşturma başlatıldı Gece yarısı korkunç bir olay yaşandı. - İzmir'in Karabağlar ilçesinde 27 yaşındaki kişi, bilgisayar oyunu oynadığı sıradan talihsiz şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İşte haberin detayları...
21.01.2023 Yaşam
İndirim izdihamı! Mağazaya akın ettiler, polis müdahale etti
İndirim izdihamı! Mağazaya akın ettiler, polis müdahale etti Diyarbakır'da bir çeyiz mağazasının açılışa özel indirim yapacağını duyurması izdihama neden oldu. Gece yarısı mağazanın önünde toplananlar, içeriye girebilmek için birbirleriyle yarıştı. Ucuz ürün almak için çıkan kaosa polis müdahale etti.
21.01.2023 Yaşam
Tek gecelik ilişkiden hamile kaldı! Trans birey çocuk doğurdu, hem anne hem de baba oldu
Tek gecelik ilişkiden hamile kaldı! Trans birey çocuk doğurdu, hem anne hem de baba oldu ABD'de şaşkınlık veren bir olay yaşandı. Washington eyaleti Seattle kentinde trans bir çiftin biyolojik yollarla çocuk dünyaya getirdiği iddia edildi. Trans çiftten Danny Wakefield, iki yıl önce testosteron ilaçlarını kullanmayı bırakmaya karar verdikten sonra aniden hamile kaldığı söyledi. İşte şaşkına çeviren haberin detayları...
21.01.2023 Dünya
Trans bireyin şüpheli ölümüne ilişkin sevgilisi hakim karşısına çıktı! İşte savunması
Trans bireyin şüpheli ölümüne ilişkin sevgilisi hakim karşısına çıktı! İşte savunması Kocaeli’de 5. kattan şüpheli şekilde düşerek hayatını kaybeden trans birey Nefes Balkan’ın tutuklu sevgilisi ilk defa hakim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen tutuklu sanık, "Olay tarihinde Nefes’le kavga ettik, birbirimize hakaret ettik ancak onu ben öldürmedim. Nefesin cinsiyet değiştiğini bilmiyordum, bilseydim muhatap olmazdım" dedi. Tanıklar ise Tunahan’ın Nefes’e sürekli şiddet uyguladığını söyledi. İşte detaylar...
19.01.2023 Yaşam
İdamı ABD tarihinde bir ilk oldu! Son sözleri ortaya çıktı, yıllar sonra infaz edildi
İdamı ABD tarihinde bir ilk oldu! Son sözleri ortaya çıktı, yıllar sonra infaz edildi Amerika Birleşik Devletleri'nde kız arkadaşını tecavüz ettikten sonra bıçaklayarak vahşice öldüren 49 yaşındaki Amber McLaughlin, idam edildi. McLaughlin'in idamı ülke tarihinde bir ilk oldu. McLaughlin'in idam edilmeden önceki son sözleri de ortaya çıktı.
4.01.2023 Dünya
Timsah Celil olarak akıllara kazınan Ahmet Melih Yılmaz'dan derin yırtmaçlı pozlar!
Timsah Celil olarak akıllara kazınan Ahmet Melih Yılmaz'dan derin yırtmaçlı pozlar! Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan ve oyuncu Ahmet Melih Yılmaz 2022 yılında trans birey olduğunu açıklamıştı. Cinsiyet değiştiren başarılı oyuncu adını da Meli Bendeli olarak değiştirdi. Meli Bendeli 2023 yılına girerken iddialı pozlarıyla dikkat çekti.
1.01.2023 Magazin
Cinsiyet değiştiren Ahmet Melih Yılmaz'dan yatak pozu geldi!
Cinsiyet değiştiren Ahmet Melih Yılmaz'dan yatak pozu geldi! Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, daha sonra ise Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirerek trans birey olduğunu açıklamıştı. Adını Melis Bendeli yapan ünlü oyuncu son olarak yataktan bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
13.12.2022 Magazin
Çukur'un ‘Timsah Celil'inin şaşırtan değişimi! Son pozlarıyla dikkat çekti
Çukur'un ‘Timsah Celil'inin şaşırtan değişimi! Son pozlarıyla dikkat çekti Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ karakterine hayat veren ve ardından Cam Tavanlar dizisiyle ekrana gelen oyuncu Ahmet Melih Yılmaz değişimiyle şaşırttı. Trans birey olduğunu açıklayan ve adını da değiştiren oyuncu son hali ve pozlarıyla dikkat çekiyor. Cinsiyet değiştirerek Meli Bendeli adını alan oyuncunun son pozuna "Bu ne güzellik" yorumları yağdı.
2.09.2022 Magazin
Yolun karşısına geçmeye çalışan yaya hayatını kaybetti
Yolun karşısına geçmeye çalışan yaya hayatını kaybetti Tuzla TEM Otoyolu'nda yolun karşısına geçmeye çalışan trans birey, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Vücudunun çeşitli organları kopan trans bireyin cenazesi, polisin incelemesinden sonra morga kaldırıldı.
11.08.2022 Yaşam
İller arası ilişki ağı! Polis çökertti
İller arası ilişki ağı! Polis çökertti İstanbul'da 2 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından organize bir şekilde fuhuş yaptırdıkları iddia edilen şebekeye yönelik operasyon düzenlendi. İstanbul ve Trabzon'da düzenlenen operasyonlarda 3'ü kadın 8 kişi gözaltına alındı. Baskın anları polis kamerası tarafından görüntülendi.
16.05.2022 Yaşam
Trans birey olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz: Dudaklarımı yaptırmak zorunda değilim
Trans birey olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz: Dudaklarımı yaptırmak zorunda değilim Tiyatro ve dizi oyuncusu Ahmet Melih Yılmaz, trans birey olduğunu açıkladı. 'Çukur'un Timsah Celil’i olarak dikkat çeken Yılmaz, 2020 yılında 27’nci Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde ‘Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görülmüştü. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu, bütün birikimini estetiğe harcadığını söyledi.
10.04.2022 Magazin
Trans birey olduğunu açıklayan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz'ın annesinden flaş açıklama!
Trans birey olduğunu açıklayan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz'ın annesinden flaş açıklama! Çukur'da hayat verdiği 'Timsah Celil' rolüyle tanınan ve trans birey olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz'ın annesi Zuhal Yılmaz, "Onun arkasındayım. Bu bizim aile meselemiz" dedi.
31.01.2022 Magazin
Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz'dan şaşırtan açıklama!
Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz'dan şaşırtan açıklama! Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, trans birey olduğunu açıkladı. Ödüllü oyuncu, değişimini sosyal medya paylaşımlarıyla gözler önüne serdi.
20.01.2022 Magazin
İzmir’de trans birey yaşadığı binanın girişinde ölü bulundu
İzmir’de trans birey yaşadığı binanın girişinde ölü bulundu İzmir’in Karabağlar ilçesinde, yaşadığı apartmanın girişinde hareketsiz yatan trans bireyin bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edilirken, polis ekiplerince olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.
16.01.2022 Yaşam
Pendik D-100 Karayolu'nda kaza: 1 ölü, 3 yaralı
Pendik D-100 Karayolu'nda kaza: 1 ölü, 3 yaralı  D-100 Karayolu Kaynarca mevki Ankara istikametinde aşırı süratli otomobil TIR'a çarptı. Aynı istikamette ilerleyen çekici ise hem otomobile hem de TIR'a çarptı. Kazada 1 kişi ölürken 3 kişi de yaralandı. D-100 Karayolu Ankara istikameti de kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapandı. 
8.12.2021 Yaşam
İzmir'de trans birey cinayeti
İzmir'de trans birey cinayeti İzmir'in Konak ilçesinde, iddiaya göre trans birey olduğu ileri sürülen A.Y. (22), tartıştığı kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
27.11.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Trans Birey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trans birey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.