Trafik Sigortası Tavan Fiyat

Trafik Sigortası Tavan Fiyat

Son dakika trafik sigortası tavan fiyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trafik sigortası tavan fiyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trafik sigortası tavan fiyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trafik Sigortası Tavan Fiyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trafik sigortası tavan fiyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 trafik sigortası tavan fiyat haberi bulunmuştur. Tüm trafik sigortası tavan fiyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika... Trafik sigortasında "tavan fiyat" 2018'de de devam edecek
Son dakika... Trafik sigortasında "tavan fiyat" 2018'de de devam edecek Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, trafik sigortasında "tavan fiyat" uygulamasının 2018'de de devam edeceğini söyledi.
25.12.2017 Ekonomi
"Trafik sigortasında tavan fiyat uygulaması sürmeli"
"Trafik sigortasında tavan fiyat uygulaması sürmeli" Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, zorunlu trafik sigortası tavan fiyat uygulamasının devam etmesi gerektiğini belirterek, "Bu uygulama ile sigorta primleri belirlenirken araç sahibinin yaşı, kaç yıldır ehliyet sahibi olduğu ve yaptığı kazalar göz önüne alınmalıdır" ifadesini kullandı.
17.06.2017 Ekonomi
Trafik sigortasında tavan fiyat yarın başlıyor
Trafik sigortasında tavan fiyat yarın başlıyor Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren zorunlu trafik sigortasında tavan fiyat uygulaması yarın başlıyor. Daha önceki poliçeler iptal edilmeyecek
11.04.2017 Ekonomi
Trafik sigortasında beklenen haber geldi! 470 TL'ye...
Trafik sigortasında beklenen haber geldi! 470 TL'ye... Trafik sigortasında tavan fiyat belli oldu. Trafik sigortası fiyatı iyi sürücülere 470 TL, kötü sürücülere 2 bin 137 lira olacak. Uygulama 12 Nisan'da başlıyor.
11.04.2017 Ekonomi
Milyonlarca kişiye müjde! Hepsi bugün başladı
Milyonlarca kişiye müjde! Hepsi bugün başladı 1 Nisan 2017 itibarıyla birçok düzenleme hayata geçti. Trafik sigortasında tavan fiyat uygulaması, GSS borçlarının silinmesi, BES ve teşvik desteği bugün itibarıyla yürürlüğe girdi. İşte milyonları bekleyen o düzenlemeler
1.04.2017 Ekonomi
Geçmişe dönük iade müjdesi!
Geçmişe dönük iade müjdesi! Araç sahiplerinin yüzünü güldüren trafik sigortası tavan fiyatlarından sonra geçmişe yönelik de bir düzenlenme geleceği söyleniyor. Trafik sigortası tavan fiyat düzenlemesi gerçekleşirse geçmişte yüksek prim ödeyenlere yüzde 30 indirim yapılacak. Ayrıca para iadeleri de olacak. İşte trafik sigortası tavan fiyat haberinin ayrıntıları...
21.03.2017 Ekonomi
'Zorunlu' indirim
'Zorunlu' indirim Fiyatları bir türlü düşmeyen Zorunlu Trafik Sigortası'na tavan geliyor. Nisan'dan itibaren başlayacak uygulamayla trafik sigortası yüzde 30 ucuzlayacak. Şu anda ortalama 611 lira olan trafik sigortası primi, 183 lira inerek 428 liraya gerileyecek
21.03.2017 Ekonomi
Trafik sigortası yönetmeliğinde değişiklik! Yüzde 20 indirim
Trafik sigortası yönetmeliğinde değişiklik! Yüzde 20 indirim Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiren karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasında Tarife Uygulama Esasları hakkındaki yönetmelikte değişiklik yapıldı.
4.04.2023 Ekonomi
Arabası olan herkes için geçerli! Havale ve EFT ile ödeme yok, uyarı geldi
Arabası olan herkes için geçerli! Havale ve EFT ile ödeme yok, uyarı geldi Trafik sigortası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yeni yol haritasına göre trafik sigortasına sıfırıncı ve sekizinci basamak uygulaması geliyor, sistem değişiyor. Düzenlemeye göre sıfırıncı basamağa yüzde 200 sürprim, sekizinci basamağa yüzde 50 indirim yapılacak. Düzenleme kazasız sürücüler için avantaj sağlayacak. Uzmanlar bu gelişmeye ilişkin çeşitli değerlendirmelerde bulunurken, aynı zamanda son dönemde artan dolandırıcılıklara karşı da uyarılar geliyor. Online poliçe ödemelerinde, sigorta şirketlerinin kişisel IBAN’lar üzerinden havale/EFT gibi yöntemlerle ödeme almadığına vurgu yapılıyor. İşte detaylar...
30.11.2022 Ekonomi
Trafik sigortasında yeni dönem! Arabası olan herkesi kapsıyor! Yüzde 20 zam
Trafik sigortasında yeni dönem! Arabası olan herkesi kapsıyor! Yüzde 20 zam Arabası olan herkesi ilgilendiriyor. Trafik sigortası fiyatlarına zam geliyor. Eylül başından itibaren otomobillerin trafik sigortası fiyatları yüzde 20, ticari araçların yüzde 10 artacak. Üzerine yüzde 4.75’lik artış eklenecek. Yeni düzenleme ile ilk kez özel-tüzel araç ayrımına gidildi. Tüzel araçların primi yüzde 20 daha yükselecek. Yeni tarife ile en düşük prim 1.951 lira olacak. İstanbul’da tüzel bir aracın primi 11.874 liraya çıkacak.
15.08.2022 Ekonomi
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Fiyatlar değişti, yeni ücretler tek tek açıklandı! Yapılması zorunlu ve...
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Fiyatlar değişti, yeni ücretler tek tek açıklandı! Yapılması zorunlu ve... Araba sahibi milyonları ilgilendiren son dakika kararı! ‘Zorunlu Trafik Sigortası’ ile ilgili kritik uyarı geldi. Tamamen zorunlu, fiyatlar değiş, yeni ücretler tek tek açıklandı. Son dönemde sigortacıların maliyeti gerekçe gösterip poliçe kesimini zorlaştırdığıyla ilgili şikayetler artmış, düzenleyici kurumdan da bu konuda uyarılar gelmişti. Şubat 2022 itibarıyla artış katsayısı, yüzde 1.50 olarak uygulanmaya başladı. Ayrıca 1 Şubat’ta tek seferlik yüzde 20 artış yapıldı. İşte tüm araç sahiplerini ilgilendiren trafik sigortasında güncel fiyatlar...
7.08.2022 Otomobil
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Zam geliyor, 1 Haziran'da başlıyor, 7.529 lira...
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Zam geliyor, 1 Haziran'da başlıyor, 7.529 lira... Arabası olan milyonları çok yakından ilgilendiriyor. Büyük zam geliyor. Günlerdir konuşuluyordu. Detaylar ortaya çıktı. Yüzde 100 artış olacak. Yeni uygulama 1 Haziran itibarı ile başlıyor. 17 Mayıs'ta yapılan yeni düzenleme ile trafik sigortalarına zam kararı alındı. Teminatlar artıyor. Trafik sigortası primleri de yüzde 25 artacak. Ödemeler araba modeline ve şehirlere göre farklılık gösteriyor. En yüksek ödemeyi 7.529 lira ile İstanbul'daki sürücüler yapacak. En düşük ödeme miktarı ise 1.485 TL ile Adıyaman, Aydın, Burdur, Çanakkale, Hakkari, Hatay, Isparta’da geçerli olacak.
30.05.2022 Ekonomi
Arabası olanlar milyonları ilgilendiren uyarı! Zam geldi, yeni tarife...
Arabası olanlar milyonları ilgilendiren uyarı! Zam geldi, yeni tarife... Arabası olan milyonarca vatandaşı ilgilendiren son dakika açıklaması! Zam geldi, yeni tarifeye bugün resmen geçildi. Oranlar belli oldu, 1'den 7'ye kadar olan her basamak için azami prim tutarları aylık yüzde 2.25 oranında artıyor. İstanbul'da trafiğe yeni çıkan araç için (4'üncü basamak) uygulanan azami prim tutarı bugün itibarıyla itibarıyla 2 bin 356 liraya yükselecek. 'Zorunlu Trafik Sigortası'ndaki yeni tarifeye ilişkin açıklama yapan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Akaryakıt fiyatlarındaki, araç muayene ücretlerindeki, MTV ve bakım ölçüm ücretlerindeki artışlar nedeniyle zaten birçok vatandaş aracını garaja çekmişken şimdi ise zorunlu trafik sigortasının her ay yüzde 2,25 zamlanacak olması trafikte sigortasız araç sayısının artmasına neden olur" uyarısında bulundu.
1.05.2022 Otomobil
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Son gün! Zam geliyor! Yeni tarife
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Son gün! Zam geliyor! Yeni tarife Arabası olan milyonarca vatandaşı ilgilendiriyor. Zam geliyor. Milyonlarca araba sahibini yakından ilgilendiren 'Zorunlu Trafik Sigortası' fiyatlarında 1 Mayıs itibarıyla yeni tarifeye geçilecek. Bu kapsamda otomobiller için 1'den 7'ye kadar olan her basamak için azami prim tutarları aylık yüzde 2.25 oranında artacak. Tüm araba sahiplerinin Zorunlu Trafik Sigortası' yaptırılması gerekiyor. Trafik sigortasının amacı, herhangi bir kaza durumunda 'karşı tarafın' malına veya canına verilen hasarı, kabahat oranına bağlı olarak kısmen veya tamamen karşılamak. Trafik sigortası yaptırmamanın cezası 169 lira. Bu ceza 15 günde ödenirse yüzde 25 indirimle tutar 147 liraya düşüyor. Sigorta yoksa bu cezaya ek olarak trafikten men ve otopark parası da gündeme geliyor. Nisan itibarıyla İstanbul'da trafiğe yeni çıkan araç için (4'üncü basamak) uygulanan azami prim tutarı 2 bin 305 liraydı. Bu tutar 1 Mayıs itibarıyla 2 bin 356 liraya yükselecek. Yine İstanbul'da son 2 yıldır hiçbir kazaya karışmamış bir sürücü (7'nci basamak), bu ay sigortasını yenilediğinde en fazla 1.267 lira ödüyordu. Mayıstaki yenilemede tutar 1.295 lira olacak. Her ilde benzer şekilde yüzde 2.25 artış yaşanacak. Bu artış bir önceki ayın tarifesine göre yapılıyor.
30.04.2022 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiren yeni zam kararı! Yüzde 20 sonrası..
Arabası olan herkesi ilgilendiren yeni zam kararı! Yüzde 20 sonrası.. Arabası olanlar dikkat! Zam geldi. Yüzde 20'lik artışın ardından her ay düzenli olarak fiyat artışı yapılmasına karar verildi. 2021'de yüzde 1'e düşürülmüştü. 2022 ile birlikte peş peşe zam kararları geldi. ‘Zorunlu Trafik Sigortası’ fiyatlarında 1 Mayıs itibarıyla yeni tarifeye geçilecek. Bu kapsamda otomobiller için 1’den 7’ye kadar olan her basamak için azami prim tutarları aylık yüzde 2,25 oranında artacak.
18.04.2022 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Zam geliyor, 1 Mayıs'ta başlıyor
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Zam geliyor, 1 Mayıs'ta başlıyor Fiyatlar artacak. Tarih belli oldu. Milyonlarca araba sahibini doğrudan ilgilendiriyor. 1 Mayıs'tan itibaren değişiyor. ‘Zorunlu Trafik Sigortası’ fiyatlarında 1 Mayıs itibarıyla yeni tarifeye geçilecek. Bu kapsamda otomobiller için 1’den 7’ye kadar olan her basamak için azami prim tutarları aylık yüzde 2.25 oranında artacak. Daha önce bu oran yüzde 1.5 olarak uygulanıyordu.
15.04.2022 Ekonomi
Zorunlu Trafik sigortası’nda yeni fiyatlar belli oldu! Araçların sigorta primleri ne kadar oldu? İşte il il trafik sigortası primleri!
Zorunlu Trafik sigortası’nda yeni fiyatlar belli oldu! Araçların sigorta primleri ne kadar oldu? İşte il il trafik sigortası primleri! Zorunlu Trafik Sigortası’na zam! Yeni tarife belli oldu! Araçların sigorta primleri arttı. Zorunlu Trafik Sigortası fiyatlarında 1 Şubat itibarıyla artan maliyetlere paralel yeni tarife belirlendi. Bu kapsamda otomobillerde 1’den 7’ye kadar olan her basamak için azami prim tutarları da ilan edildi. Peki, Araçların sigorta primleri ne kadar oldu? En uygun trafik sigortası fiyatları ne oldu? Trafik sigortası yaptırmamanın cezası ne? İşte Zorunlu Trafik sigortası yeni tarifesi!
8.02.2022 Ekonomi
Arabası olana kötü haber! Şubatta değişti, tek seferde yüzde 20 zam... En düşüğü 1.103 lira...
Arabası olana kötü haber! Şubatta değişti, tek seferde yüzde 20 zam... En düşüğü 1.103 lira... Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Şubat ayı itibarı ile yeni dönem başladı Artış katsayısı değişti. Fiyatlar güncellendi, yüzde 20 zam geldi. En düşüğü 1.103 lira oldu. Fiyatlar 5 bin 592 liraya kadar çıkıyor. Ödeme miktarı illere göre farklılık gösteriyor. Zorunlu Trafik Sigortası’ fiyatlarında 1 Şubat itibarıyla artan maliyetlere paralel yeni tarife belirlendi. Bu kapsamda otomobillerde 1’den 7’ye kadar olan her basamak için azami prim tutarları da ilan edildi. Otomobilde en yüksek trafik sigortası tavanı 5 bin 592 lira, en düşük 1.103 lira oldu.
6.02.2022 Ekonomi
İkinci el araba piyasası ile ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlar düşecek mi?
İkinci el araba piyasası ile ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlar düşecek mi? İkinci el araba satışları ile ilgili flaş açıklama! Otomobil alma planı yapanları çok yakından ilgilendiriyor. Fiyatlar değişecek. 2. el araba fiyatlarındaki artış nedeni ile pek çok kişi satın alma noktasında bekleme durumuna geçmişti. Birçok marka ve modelde fiyatlar sıfır araba fiyatlarının üzerine çıkmıştı. Hem fiyatların yüksek olması hem de taşıt kredisi faizinin yüzde 2’lere yaklaşması ve vadenin de kısa tutulmasından kaynaklı olarak ikinci el piyasasında büyük bir durgunluk yaşanıyor. Bu nedenle ikinci el araba fiyatları geri çekildi. Yüzde 30'a varan düşüş görüldü. İkinci el araba fiyatları ile ilgili gelen son dakika açıklamasında fiyat artışlarının başlayacağı, araba almak isteyenlerin bir an önce harekete geçmesi gerektiği vurgulandı.
31.01.2022 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Trafik sigortası ile ilgili flaş karar! Yüzde 20 arttı
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Trafik sigortası ile ilgili flaş karar! Yüzde 20 arttı Araba sahibi olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Trafik sigortası ile ilgili flaş değişiklik. Trafik sigortasında tavan primi 1 Şubat'tan itibaren yüzde 20 oranında artırılırken, aylık tavan artışları yüzde 1,5 olarak belirlendi. Dünkü Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yapılan değişiklikle birlikte, zorunlu trafik sigortasında tavan prim 1 Şubat 2022'den itibaren yüzde 20 oranında artırıldı. Bununla birlikte yine aynı tarihte geçerli olmak üzere aylık tavan artışların yüzde 1,5 olarak uygulanacağı kararı verildi.
1.01.2022 Ekonomi
Trafik sigortası 2022 ne kadar, fiyatları arttı mı? Zorunlu Trafik Sigortası fiyatları 2022!
Trafik sigortası 2022 ne kadar, fiyatları arttı mı? Zorunlu Trafik Sigortası fiyatları 2022! Trafik sigortası arttı mı, ne kadar oldu 2022? Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasında Tarife Uygulama Esasları Hakkında Yönetmelikte değişikliğe gitti. İşte Zorunlu Trafik Sigortası fiyatları 2022…
1.01.2022 Ekonomi
Araç sahibi herkesi kapsıyor! Yüzde 50 artacak, 850 liradan...
Araç sahibi herkesi kapsıyor! Yüzde 50 artacak, 850 liradan... Araç sahibi 25 milyon kişiyi ilgilendiriyor! Fiyatlarda artış olacak. Trafik sigortası ile ilgili açıklama geldi. Hasarsız bir sürücü için tavan fiyat 850 liraydı ancak şirketler rekabetten dolayı 500 liraya da satabiliyordu. Maliyet artışlarından dolayı artık tavan fiyattan satış yapılıyor. 2022 yılında asgari ücret yüzde 50 artırıldığı için gelecek yıl trafik sigortasının asgari ücretten kaynaklı maliyeti de yüzde 50 artacak. Şu an bile maliyetler yüzde 47 artmış durumda. Yeni yılda yaklaşık 25 milyon sürücüyü etkilen trafik sigortasında fiyat artışı olacak mı, olacaksa da ne kadar olacak? İşte trafik sigortasına ilişkin tüm gelişmeler...
27.12.2021 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! Fiyatlar 2.000 TL, zam gelecek
Arabası olanlar dikkat! Fiyatlar 2.000 TL, zam gelecek Araba sahibi tüm vatandaşları çok yakından ilgilendiriyor. Uzun süredir fiyatlarda artış yapılmıyordu. Öyle ki rekabet nedeni ile fiyatlarda düşüş de görüldü. Ancak 1.500 ile 2.000 TL arasında değişen ücretlere zam gelmesi gündemde. Döviz kurundaki ani artışın ardından birçok ürüne zam gelirken sigortacılar henüz kasko ve trafik sigortalarında fiyat artışına gitmedi. Önümüzdeki günlerde kasko ve trafik sigortalarına da zam yapılması bekleniyor.
29.11.2021 Otomobil
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Yeni fiyatlar belli oldu, 1.709 lira...
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Yeni fiyatlar belli oldu, 1.709 lira... Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Fiyatlar belli oldu, İstanbul ile Hakkari veya Şanlıurfa arasında 4’üncü basamaktaki fiyat farkı 176 lira. Trafik sigortası fiyatları il il belirlendi. Nisan 2017’den beri sigorta ücretlerinde 1’den 7’ye kadar basamak ve tavan fiyat uygulanıyor. Tavan fiyat her ay güncelleniyor. Poliçenin ilk yılı hasarla kapatılırsa, sigorta bedeli yüzde 50 artıyor. Art arda üçüncü yılı da hasarlı kapatıp 1’inci basamağa düşenler için fiyatlar yüzde 150 artırımlı oluyor. İstanbul’da 1.709 lira...Haziran itibarıyla il il trafik sigortasındaki tavan ne kadar? İşte kuruşu kuruşuna fiyatlar...
9.06.2021 Ekonomi
Arabası, evi, cep telefonu olan, hastaneye giden herkesi ilgilendiriyor! 3 bin 800 lira...
Arabası, evi, cep telefonu olan, hastaneye giden herkesi ilgilendiriyor! 3 bin 800 lira... Tüm vatandaşları çok yakından ilgilendiriyor. Birçok kişi yıllarca çalıştıktan sonra ev ve araba alabiliyor. Ücretli çalışanların büyük kısmı ise bu tür yatırımları banka kredisi kullanarak elde edebiliyor. Kredi kullananlar maaşlarının belli bir kısmını her ay bankaya kredi ödemesi için yatırıyor ve çoğu zaman ev, araba, arsa gibi yatırımlar kişinin diğer ihtiyaçlarını kısıtlamasına yol açıyor. Fakat sağlıklı bir yaşama sahip olmayınca bu yatırımların bir anlamı kalmıyor. Özellikle koronavirüs salgını döneminde sağlığın insan yaşamı için ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Sağlık sigortası yaptıranların sayısı da bu dönemde arttı. Fakat yine de yeterli düzeyde değil. Çoğu kişi sağlığına yaptığı yatırımı boşa harcanan para olarak görüyor. Özel sağlık sigortasının yıllık ortalama prim tutarı 3 bin 800 lira. Tamamlayıcı sağlık sigortasının yıllık ortalama prim tutarı ise 980 lira. Sağlık giderleri ileride ortaya çıkabilecek daha yüksek meblağlardan kurtulmayı sağlıyor.
16.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Trafik Sigortası Tavan Fiyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trafik sigortası tavan fiyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.