Trafik Kaza

Trafik Kaza

Son dakika trafik kaza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trafik kaza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trafik kaza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trafik Kaza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trafik kaza gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.697 trafik kaza haberi bulunmuştur. Tüm trafik kaza haberleri aşağıda listelenmiştir.
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bayram tatillinde şehirlerarası yolculuğa çıkacak vatandaşlara uyarıda bulunarak, “Bayram tatilini keyifle geçirebilmek için trafik kurallarına mutlaka riayet etmeli ve ihmallerden kaçınmalıyız” dedi.
6.04.2024 Gündem
Diyarbakır'da yılın ilk 2 ayındaki trafik kazaları korkuttu: 12 ölü, 713 yaralı
Diyarbakır'da yılın ilk 2 ayındaki trafik kazaları korkuttu: 12 ölü, 713 yaralı Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı istatistiklerine göre, Diyarbakır'da yılın ilk 2 ayında meydana gelen 885 kazada 12 kişi öldü, 713 kişi yaralandı.
8.03.2023 Gündem
Bakan Soylu, kaza yerinde yaşanan can kaybı sayısının geçen yıla göre azaldığını duyurdu
Bakan Soylu, kaza yerinde yaşanan can kaybı sayısının geçen yıla göre azaldığını duyurdu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1 Ocak-12 Eylül tarihleri 2021 ve 2022 yılları karşılaştırmasında kaza yerinde yaşanan can kaybı sayısının geçen yıla göre 68 kişi azaldığını duyurdu.
13.09.2022 Gündem
Bursa'da 15 aracın karıştığı kazada; 10 yaralı
Bursa'da 15 aracın karıştığı kazada; 10 yaralı Bursa'da, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen zincirleme kazada 15 araç birbirine girdi. Kaza sebebiyle İstanbul- Bursa- İzmir otoyolunda trafik durma noktasına gelirken, yaralanan 10 kişi ise çeşitli hastanelere kaldırıldı.
13.08.2022 Yaşam
Memur, emekli, işçi, esnaf milyonları ilgilendiriyor! İlave ücret ve katılım payı alınıyor! Detaylar tek tek açıklandı
Memur, emekli, işçi, esnaf milyonları ilgilendiriyor! İlave ücret ve katılım payı alınıyor! Detaylar tek tek açıklandı Memur, emekli, işçi, esnaf milyonları ilgilendiriyor. Hastane faturalarıyla ilgili son dakika açıklaması. İlave ücret ve katılım payı alınıyor. Vatandaşlar hastanelere gittiklerinde sürpriz faturalar ile karşılaşabiliyorlar. Fahiş faturalar dolayısıyla vatandaşlar ile hastane çalışanları karşı karşıya gelebiliyor. Tartışmalar daha çok özel hastanelerde yaşanıyor. Ayakta tedavilerde katılım payı devlet hastanelerinde 6 TL, devlet üniversiteleri ile ortak kullanılan Sağlık Bakanlığı eğitim ve araştırma hastanelerinde 7 TL, üniversite hastanelerinde 8 TL, özel hastanelerde 15 TL olarak uygulanıyor. Ayakta tedavide yazılan reçeteler için ilaç tutarının; emeklilerden yüzde 10’u, diğer kişilerden yüzde 20’si oranında katılım payı alınıyor. Ayrıca her bir reçete için 3 kutuya kadar ilaçta 3 TL, 3 kutuya ilave her bir ilaç için 1 TL katılım payı tahsil ediliyor. Peki her hastanede ilave ücret alınır mı? İlave ücret için sınır nedir? İlave ücret ödemekten kurtulmak mümkün mü? İşte sağlıkta ilave ücret ve katılım payı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
11.08.2022 Memur
Bakan Karaismailoğlu: Milli gelire tam 500 milyar dolarlık katkı sağladık
Bakan Karaismailoğlu: Milli gelire tam 500 milyar dolarlık katkı sağladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yıldır yapmış oldukları icraatların bütün dünya tarafından izlendiğini belirterek, "20 yılda tam 100 yıllık iş yaptık. Sırf Ulaştırma Bakanlığı olarak 183 milyar dolarlık iş yaptık. 183 milyar dolarlık bir yatırım sonucunda milli gelire tam 500 milyar dolarlık katkı sağladık" dedi.
9.08.2022 Ekonomi
Düzce'de hafif ticari araç, otomobile çarptı: 2 ölü, 3 yaralı
Düzce'de hafif ticari araç, otomobile çarptı: 2 ölü, 3 yaralı Düzce'de hafif ticari aracın, yola kontrolsüz çıkan otomobile çarptığı kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.
6.08.2022 Yaşam
TEM Bahçeşehir’de zincirleme kaza: 2’si ağır 6 yaralı
TEM Bahçeşehir’de zincirleme kaza: 2’si ağır 6 yaralı TEM Otoyolu Bahçeşehir mevkiinde içinde tır ve kamyonetin de oluğu 10 araçlık zincirleme kaza meydana geldi. kazada 2’si ağır 6 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Trafik kaza nedeniyle otoyolda kontrollü şekilde sağlanıyor.
15.04.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: 2 milyar 138 milyon Euro'nun teslimi için buradayız
Bakan Karaismailoğlu: 2 milyar 138 milyon Euro'nun teslimi için buradayız  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Antalya Havalimanı Projesi, Kamu-Özel İşbirliği İhalesi Kira Peşinatı Ödeme Töreni'nde, sosyal medya üzerinden duyurduğu sürprizi açıkladı. Bakan Karaismailoğlu, "Antalya Havalimanı için hiçbir hazine garantisi yok, hiç bir yolcu garantisi yok. Bugün de yüzde 25'i olan 2 milyar 138 milyon Euro'nun teslim töreni için buradayız" dedi.
28.03.2022 Ekonomi
Vali Bilmez: 2021'de Van sınırında 120 bine yakın göçmen engellendi
Vali Bilmez: 2021'de Van sınırında 120 bine yakın göçmen engellendi Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, 2021'de kentte ele geçirilen 7 ton 369 kilo eroinin Türkiye'de ele geçen eroinin yüzde 30'una karşılık geldiğini söyledi. Jandarma ve emniyet bölgesindeki terör operasyonlarında büyük başarı elde edildiğini anlatan Bilmez, "2021 yılında bütün dünyanın gözü Türkiye'de ve Türkiye'nin gözü de Van'daydı. Afganistan'daki gelişmelerden dolayı Türkiye'ye doğru ciddi bir göç dalgasının gelebileceği ama alınan tedbirler sayesinde sınırda geçişlerin çok zorlaştığı, neredeyse imkansız hale geldiği algısı; hem Afganistan hem dünyada oluşunca göç dalgası burası yerine başka bölgelere yayıldı ve bu yıl sınırda 120 bine yakın göçmeni engelledik" dedi.
31.12.2021 Gündem
Beşiktaş’ta otomobil devrildi! Sürücü yara almadan kurtuldu
Beşiktaş’ta otomobil devrildi! Sürücü yara almadan kurtuldu İstanbul Beşiktaş'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil devrildi. Trafiktekilerin araçtan çıkardığı sürücü yara almadan kurtuldu.  
18.11.2021 Gündem
9 günlük tatilde yaşanan kazalarda 50 kişi hayatını kaybetti
9 günlük tatilde yaşanan kazalarda 50 kişi hayatını kaybetti Kurban Bayramı tatilinin süresince yurdun farklı noktalarında meydana gelen trafik kazalarında 50 kişi hayatını kaybetti, 373 kişi yaralandı.
25.07.2021 Yaşam
Kurban Bayramı kararı! İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi...
Kurban Bayramı kararı! İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi... Kurban Bayramı ile ilgili son dakika kararı! İçişleri Bakanlığı, tüm illere, trafik kazalarının önlenmesine yönelik yol haritasını içeren "kısa", "orta" ve "uzun" vadeli planları kapsayan üç ayrı genelge gönderdi.
16.07.2021 Gündem
Anadolu Otoyolu'nda zincirleme kaza! Ulaşıma kapandı
Anadolu Otoyolu'nda zincirleme kaza! Ulaşıma kapandı Anadolu Otoyolu'nun Ankara istikameti, zincirleme trafik kazası nedeniyle ulaşıma kapandı.
4.09.2020 Yaşam
Gümüşhane'de feci kaza! Uzman onbaşı yaşamını yitirdi
Gümüşhane'de feci kaza! Uzman onbaşı yaşamını yitirdi Gümüşhane'de meydana gelen trafik kazasında uzman onbaşı hayatını kaybetti.
27.08.2020 Yaşam
Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı? İçişleri Bakanlığı Kurban Bayramı tedbirleri Genelgesi!
Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı? İçişleri Bakanlığı Kurban Bayramı tedbirleri Genelgesi! İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine "2020 Kurban Bayramı Trafik Tedbirleri" konulu talimat gönderildi. Peki, Kurban Bayramı'nda yasak var mı? Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı? İşte İçişleri Bakanlığı Kurban Bayramı tedbirleri Genelgesi!
25.07.2020 Gündem
Kurban Bayramı genelgesi! 81 ile gönderildi
Kurban Bayramı genelgesi! 81 ile gönderildi İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine "2020 Kurban Bayramı Trafik Tedbirleri" konulu talimat gönderildi. Kurban Bayramı'na yönelik talimata göre 29 Temmuz-4 Ağustos'ta kara yollarında 162 bin 832 emniyet ve jandarma trafik personeli görev yapacak.
25.07.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile Ramazan Bayramı genelgesi
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile Ramazan Bayramı genelgesi İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Ramazan Bayramı trafik tedbirleri" genelgesi gönderdi. Genelgeye göre, bayram süresince ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen 22-27 Mayıs tarihlerinde sıkı trafik denetimleri yapılacak. Mevsimlik tarım işçilerini taşıyan araçların 00.00-06.00 saatleri arasında şehirler arası yolculuk yapmalarına izin verilmeyecek. Ramazan Bayramı tedbirleri kapsamında 22-27 Mayıs'ta jandarma ve emniyetten toplam 111 bin 384 personel görev yapacak.
22.05.2020 Gündem
Ve komisyonda kabul edildi! Milyonları ilgilendiriyor
Ve komisyonda kabul edildi! Milyonları ilgilendiriyor İçişleri Bakanlığına ilişkin yeni düzenlemeleri de içeren, Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, İçişleri Komisyonunda kabul edildi.
21.11.2019 Gündem
Meclis'e sunuldu: Yüz binlerce memuru ilgilendiriyor, para ödülü, izin, terfi ve tayinlere yeni düzen
Meclis'e sunuldu: Yüz binlerce memuru ilgilendiriyor, para ödülü, izin, terfi ve tayinlere yeni düzen Yüz binlerce memuru ilgilendiren düzenleme Meclis'e sunuldu. AK Parti tarafından verilen teklif İçişleri Bakanlığına ilişkin yeni düzenlemeleri kapsıyor. Teklif ile memurların ödüllendirilmesi, izin, terfi, tayinlerine yeni düzen geliyor. Jandarma, polis, sahil güvenlik gibi on binlerce kişiyi haklarında yeni düzenleme yapılıyor.
19.11.2019 Çalışma Hayatı
Bakanlık uyardı! Bayram tatili öncesi...
Bakanlık uyardı! Bayram tatili öncesi... Bayram tatili öncesinde yola çıkacaklara yönelik İçişleri Bakanlığı uyarılarda bulundu. Sürücülerin yasal limitlere uyması ve takip mesafelerini korumaları ile yorgun şekilde yola çıkmamaları konusunda tavsiyeler yapıldı.
9.08.2019 Gündem
Bakanlık duyurdu! 116 bin 236 kişi...
Bakanlık duyurdu! 116 bin 236 kişi... İçişleri Bakanlığı, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla karayollarında güvenlik tedbirlerinin en üst düzeye çıkardığını, bayram tatili boyunca 4 bin 269 trafik ekibi/timi ve 116 bin 236 trafik personelinin görev yapacağını açıkladı.
5.08.2019 Gündem
Servis midibüsü devrildi! Çok sayıda yaralı...
Servis midibüsü devrildi! Çok sayıda yaralı... Kuzey Marmara Otoyolu İhsaniye mevkii Işıklar Köyü Kavşağı'nda bir servis midibüsü devrildi. Kazada 34 kişi yaralandı. Olay yerine ambulanslar sevk edildi.
12.07.2019 Gündem
Şaşırtan rakam! 2018 yılında 36 milyon 785 bin lira...
Şaşırtan rakam! 2018 yılında 36 milyon 785 bin lira... Van İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 2018 yılında yapılan 400 bin kontrolde 36 milyon 785 bin TL trafik cezası uyguladı.
6.02.2019 Gündem
Oyuncu Zeynep Eronat trafik kazası geçirdi!
Oyuncu Zeynep Eronat trafik kazası geçirdi! Çekimleri Alanya'da başlayacak olan yeni dizisi 'Yüzleşme'nin setine gitmek için havalimanına doğru yola çıkan Zeynep Eronat'ın bindiği taksi kaza yaptı.
13.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Trafik Kaza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trafik kaza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.