Tpao

Tpao

Son dakika TPAO haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TPAO ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TPAO haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tpao

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tpao gelişmeleri de dahil olmak üzere 346 tpao haberi bulunmuştur. Tüm tpao haberleri aşağıda listelenmiştir.
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Adana için petrol müjdesi verildi! TPAO Karaisalı’da petrol arayacak
Adana için petrol müjdesi verildi! TPAO Karaisalı’da petrol arayacak Adana'nın Karaisalı ilçesi sınırları içinde 10 sondaj kuyusu açılarak petrol aranacak.
15.03.2024 Adana
Kritik atamalar kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Kritik atamalar kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre Adalet Bakan Yardımcılığına Hurşit Yıldırım, TPAO Genel Müdürlüğüne Ahmet Türkoğlu getirildi.
22.02.2024 Gündem
Adana'da taşıt sayısı arttı, korna sesi çileye döndü
Adana'da taşıt sayısı arttı, korna sesi çileye döndü Araç sayısında Türkiye 7'ncisi olan Adana'da trafiğin yoğun olduğu bölgelerde korna sesi vatandaşları rahatsız ediyor.
26.01.2024 Adana
TPAO'dan yeni rekor! 35 bin varile çıktı
TPAO'dan yeni rekor! 35 bin varile çıktı TPAO, Gabar'da günlük petrol üretiminde 35 bin varilin üzerine çıkarak rekor kırdı.
26.01.2024 Ekonomi
Barbaros petrol seferi için gün sayıyor
Barbaros petrol seferi için gün sayıyor Rize’nin Çayeli ilçesi açıklarından alınan numunelerden yapılan analizlerde deniz yüzeyine sızan sıvının petrol olduğu ortaya çıkmasının ardından Trabzon Limanı’nda demirli olan Barbaros Hayrettin Paşa Sismik Araştırma Gemisi Karadeniz'de petrol seferi için gün saymaya başladı.
26.12.2023 Gündem
TPAO'dan petrol arama hamlesi! Adana'da harekete geçildi
TPAO'dan petrol arama hamlesi! Adana'da harekete geçildi TPAO'ya Adana'daki 2 saha için 20 yıl süre ile petrol işletme ruhsatı verildi.
23.12.2023 Ekonomi
O il için petrol açıklaması geldi! TPAO test etti
O il için petrol açıklaması geldi! TPAO test etti Rize’nin Çayeli ilçesi açıklarından alınan numunelerden yapılan analizlerde deniz yüzeyine sızan sıvının petrol olduğu ortaya çıktı.
21.12.2023 Ekonomi
TPAO'dan Karadeniz'de petrol atağı
TPAO'dan Karadeniz'de petrol atağı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Karadeniz'de petrol aramak için 4 ruhsat aldı.
9.11.2023 Finans
TPAO Gabar'da günlük üretilen petrol miktarını açıkladı
TPAO Gabar'da günlük üretilen petrol miktarını açıkladı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nca (TPAO), Şırnak'ın Gabar Dağı'nda bulunan petrol sahasında günlük 25 bin varil petrol üretimine ulaşıldığı bildirildi.
23.10.2023 Ekonomi
Enerjide bağımsız Türkiye hedefi! Gabar'da günlük 25 bin varil petrol üretimine ulaşıldı
Enerjide bağımsız Türkiye hedefi! Gabar'da günlük 25 bin varil petrol üretimine ulaşıldı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nca (TPAO), Şırnak'ın Gabar Dağı'nda bulunan petrol sahasında günlük 25 bin varil petrol üretimine ulaşıldığı bildirildi.
23.10.2023 Ekonomi
Türkiye için sevindiren gelişme! Gabar'da hedef 100 bin varil
Türkiye için sevindiren gelişme! Gabar'da hedef 100 bin varil Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdür Melih Han Bilgin, "Şu anda Gabar projesinde toplam üretimimiz 25 bin varile ulaşmış durumdadır. Yıl sonu itibari ile hedefimiz bunu 35 bin varillere ve önümüzde ki yıl sonunda da 100 bin varil seviyesine taşımak için çalışmalarımızı gayretimizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.
17.10.2023 Ekonomi
TPAO'dan dolandırıcılık uyarısı: Hisseler satışa çıkarılmamıştır
TPAO'dan dolandırıcılık uyarısı: Hisseler satışa çıkarılmamıştır Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), 'yatırım fırsatı' adı altında TPAO hisselerinin satışa çıkarıldığı yönünde dolandırıcılık girişimlerinde bulunulduğunu, herhangi bir hisse satışının söz konusu olmadığını bildirdi.
14.10.2023 Ekonomi
Ankara'da otoparka uçak parçası düştü! Bakanlık açıkladı
Ankara'da otoparka uçak parçası düştü! Bakanlık açıkladı Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir otoparka uçak parçası düştü. Yakıt tankı olduğu iddia edilen parça 3 araca isabet etti. Araçlarda maddi hasar oluştu. Olay hakkında incelemeler devam ediyor.
4.09.2023 Gündem
Kamu kurumlarında ücret düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı
Kamu kurumlarında ücret düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı Bazı kamu kurum ve kuruluşlarındaki yönetici ve personele uygulanacak ücretler yeniden belirlendi.
4.09.2023 Gündem
II. Abdülhamit'in haritası gerçek çıktı! 134 yıl önceki keşif şimdi gün yüzüne çıktı
II. Abdülhamit'in haritası gerçek çıktı! 134 yıl önceki keşif şimdi gün yüzüne çıktı Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaklaşık 40 yıldır yaşanan terör olayları nedeniyle zengin yer altı yatakları kullanılmayan Şırnak, petrol keşifleriyle dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Osmanlı İmparatorluğu’nun 34’üncü padişahı II. Abdülhamit tarafından başlatılan petrol haritası gerçek çıktı.
27.07.2023 Ekonomi
Üç il için kritik petrol kararı! 2 yıl daha uzatıldı
Üç il için kritik petrol kararı! 2 yıl daha uzatıldı İstanbul, Tekirdağ ve Adana için önemli bir karar geldi. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı bu noktalarda petrol arama ruhsatının süresini 2 yıl daha uzattı. Karar toplamda yaklaşık 87 bin 985 hektarlık bir alanı kapsıyor.
3.07.2023 Ekonomi
TPAO'dan yeni adım: O 3 ilde 2 yıl daha petrol aranacak
TPAO'dan yeni adım: O 3 ilde 2 yıl daha petrol aranacak İstanbul, Tekirdağ ve Adana için önemli bir karar geldi. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı bu noktalarda petrol arama ruhsatının süresini 2 yıl daha uzattı. Karar toplamda yaklaşık 87 bin 985 hektarlık bir alanı kapsıyor.
3.07.2023 Haber
Karadeniz’in iki ilinde petrol ve doğal gaz müjdesi! Sismik çalışmalara başlanıyor
Karadeniz’in iki ilinde petrol ve doğal gaz müjdesi! Sismik çalışmalara başlanıyor Yıl sonuna kadar sadece karada 20’ye yakın ilde toplam 200 kuyu sondajına ulaşacak olan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), bu sondajlarla günlük petrol üretimini 90 bin varile çıkaracak.
9.06.2023 Ekonomi
Gabar'dan bir müjde daha geldi! Şırnak Valisi: Artezyen kuyusundan petrol çıktı
Gabar'dan bir müjde daha geldi! Şırnak Valisi: Artezyen kuyusundan petrol çıktı Şırnak Valisi Osman Bilgin, Şehit Esma Çevik petrol sahasında çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Dün de çok şükür artezyen dediğimiz bir su kuyusundan çıkan su derecesinde, çok yoğun petrol çıktı. Bu bizim için çok sevindirici. Kuyunun tespit çalışmaları daha yeni aşamadadır. Rakam verme şansımız yok ama mevcut kuyuların 4-5 hatta 10 katı büyüklüğünde bir kuyu" dedi.
26.05.2023 Ekonomi
Yeni petrol keşfi için düğmeye basıldı! TPAO’nun hedefi 200 sondaj
Yeni petrol keşfi için düğmeye basıldı! TPAO’nun hedefi 200 sondaj TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin, yıllık 6.1 milyar dolarlık ciroya sahip ortaklığın, önümüzdeki dönemde petrol sondajlarına devam edeceğini belirtti. Güneydoğu Anadolu illerindeki kaynaklara yoğunlaşıldığını ama Manisa, Erzurum gibi illerde de kuyular kazıldığını söyleyen Bilgin, “2023’te karada 200 sondaj yapmayı planlıyoruz. Bunların 20’si Şırnak’ta olacak” diye konuştu. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin, bu yıl karada 200 Sondaj yapmayı hedeflediklerini belirtti. Bilgin, “Sadece Şırnak’ta 20 tane sondaj kulesi planlıyoruz” dedi.
9.05.2023 Ekonomi
TPAO açıkladı, yeni petrol keşfi müjdesi: Potansiyel yüksek
TPAO açıkladı, yeni petrol keşfi müjdesi: Potansiyel yüksek Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’ndan (TPAO), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu Cudi-Gabar'da bulunan petrolle ilgili yapılan açıklamada, "Türkiye'de kara alanlarında şimdiye kadar yapılan en büyük keşif olma özelliğindeki sahanın yerinde petrol miktarı yaklaşık 1 milyar varil olarak hesaplanmakta olup petrol arama-üretim sektörü açısından bakir bir bölge olan Cudi-Gabar bölgesinde yeni keşif potansiyeli de yüksektir” denildi.
4.05.2023 Ekonomi
Petrol arama hamlesi! 4 ilde harekete geçildi
Petrol arama hamlesi! 4 ilde harekete geçildi Petrol arama için harekete geçildi. 4 ilde ruhsat verildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün, petrol hakkına müteallik kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
1.05.2023 Ekonomi
Yerli doğal gaz komandolara emanet!
Yerli doğal gaz komandolara emanet! Türkiye'nin yerli ve milli enerjisi Karadeniz doğal gazı bugün sisteme verilecek. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, jandarma komandoların koruduğu gaz işleme tesisinin kritik noktasında yayın yaptı.
20.04.2023 Gündem
Karadeniz gazında tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan meşaleyi yakacak
Karadeniz gazında tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan meşaleyi yakacak Karadeniz gazı için yarın büyük gün. Saat 20.23’te yapılacak törenle Türkiye için tarihi meşale yanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 20 Nisan akşamı meşaleyi yakacak.
19.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tpao ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tpao haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.