Topuklu Ayakkabı

Topuklu Ayakkabı

Son dakika topuklu ayakkabı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan topuklu ayakkabı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını topuklu ayakkabı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Topuklu Ayakkabı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan topuklu ayakkabı gelişmeleri de dahil olmak üzere 484 topuklu ayakkabı haberi bulunmuştur. Tüm topuklu ayakkabı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güzellik merkezinde şoke eden olay! Topuklu ayakkabı yüzünden dakikalarca işkence...
Güzellik merkezinde şoke eden olay! Topuklu ayakkabı yüzünden dakikalarca işkence... Tuzla'da Estetisyen Yasemin Er, çalıştığı güzellik merkezinin sahibi Abdulselam G. tarafından şiddete uğradığını iddia etti. Aldığı darbeler nedeniyle çene kemiği kırılan ve vücudunda morluklar oluşan Er, hastanede önce fiziksel, ardından psikolojik tedavi altına alındı. Er'in kardeşi Yeşim Er, "Topuklu ayakkabının sesinden rahatsız olmuş. Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış" dedi. Yasemin Er saldırgan hakkında suç duyurusunda bulundu. Abdulselam G. ise kadını suçlayarak sürekli para istediğini öne sürdü.
10.03.2024 Gündem
Varis Nasıl Geçer? Varis Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Varis Nasıl Geçer? Varis Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Varisin geçmesi için hareketli bir yaşam tarzını benimsemek gerekir. Eğer varsa fazla kilolardan kurtulmak da varisin geçmesi için önemlidir. 
17.01.2024 Sağlık
Rüyada Beyaz Ayakkabı Giyen Birini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Beyaz Ayakkabı Giymek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Beyaz Ayakkabı Giyen Birini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Beyaz Ayakkabı Giymek Nasıl Yorumlanır? Kendi sağlığına önem vermek üzerinden rüyada beyaz ayakkabı giyen birini görmek yorumlanır. Aynı zamanda rüyada beyaz ayakkabı giymek bakımlı ve temiz olmak şeklinde delalet eder. Bu durum karşısında rüya sahibinin etrafındaki insanlardan saygı ve sevgi gördüğü veya göreceği üzerine rivayet edilir.
8.01.2024 Eğitim
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle!
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle! Galler Prensesi Kate Middleton'ın, Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ile eşi Kim Keon-hee'yi karşılamak için düzenlenen törene damgasını vurdu.
23.11.2023 Magazin
Araba kullanan herkesi ilgilendiren uyarı! Yaptırımı yok ama uzun yolda tehlikeli oluyor
Araba kullanan herkesi ilgilendiren uyarı! Yaptırımı yok ama uzun yolda tehlikeli oluyor Tatile çıkmak amacıyla uzun yola çıkanlara uyarılar art arda geldi. SİSODER Başkan Vekili Şükrü Okatan, terlikle araba kullanmaya ilişkin iddiaları yanıtlarken, İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Elif Çandır da uzun yola çıkarken nelere dikkat edilmesi gerektiğine ilişkin önemli tavsiyelerde bulundu.
27.07.2023 Gündem
Yeşim Ceren Bozoğlu: Aşkta tutku çok kıymetli
Yeşim Ceren Bozoğlu: Aşkta tutku çok kıymetli Yeşim Ceren Bozoğlu, 19 yıl sonra tek kişilik oyunu “Bir Kurbağanın Anatomisi” ile tiyatro sahnesine döndü. Oyunda Adem ve Havva’dan başlayan kadın erkek ilişkisini mitolojik ve esprili bir dille anlatan Bozoğlu, sahnede 25 farklı karakteri canlandırıyor. Çeşitli erkek tiplerini; kurbağalar üzerinden betimleyerek seyirciye aktaran ünlü oyuncuyla hem oyunun hikâyesini hem aşka bakışını konuştuk.
18.06.2023 Magazin
Falda Topuklu Ayakkabı Görmek Ne Demek? Kahve Falında Topuklu Ayakkabı Nasıl Yorumlanır?
Falda Topuklu Ayakkabı Görmek Ne Demek? Kahve Falında Topuklu Ayakkabı Nasıl Yorumlanır? Falda topuklu ayakkabı görmek başarılı bir gelecek şeklinde yorumlanır. Eğer evliyseniz mutlu bir haber alabilir, bekarsanız yeni bir iş imkanı ile karşılaşabilirsiniz. Faldaki topuklu ayakkabı olumsuz olarak ise bir tartışma olarak yorumlanabilir. Falınızda çıkan topuklu ayakkabı başarılı bir gelecek olarak yorumlanır. Yaptığınız planların yavaş yavaş gerçekleşeceğini düşünmek mümkündür.
13.06.2023 Gündem
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı!
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı! İlk bebeğini Aralık 2021'de kucağına alan Özge Özpirinçci, yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç'la buluştu. Ayna karşısında poz veren ikilinin boy farkı gündem oldu. Özpirinçi o anları tiye alan bir paylaşım yaparken, Tüzünataç'ın boy farkına rağmen topuklu giymesi dikkat çekti.
24.05.2023 Magazin
Doğa Rutkay'dan Naci Görür'e: Bu söylemler bizi parçalıyor!
Doğa Rutkay'dan Naci Görür'e: Bu söylemler bizi parçalıyor! Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık yıkıcı depremlerin ardından, birçok uzman İstanbul depremi için uyarıda bulundu. Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı programda, İstanbul depreminde kaç kişinin hayatını kaybedeceğiyle ilgili açıklama yaptı. Oyuncu Doğa Rutkay ise Naci Görür'e yönelik sitemkâr bir paylaşımda bulundu.
15.02.2023 Magazin
Depremzedelere yapılanlar vicdanları yaraladı! Olayın perde arkasında yatan psikolojiyi anlattı
Depremzedelere yapılanlar vicdanları yaraladı! Olayın perde arkasında yatan psikolojiyi anlattı Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası enkaz altındakileri arayarak ve sosyal medyada canlı yayın açarak dalga geçenler büyük tepki topladı. Daha sonra ise sırf dondurucu soğukların olduğu deprem bölgesine bazı kişilerce ihtiyaçtan çok uzak kıyafetlerin gönderildiğini ortaya çıktı. Uzmanlar tepki çeken bu olayların arkasında yatan psikolojiyi yorumladı.
11.02.2023 Gündem
Fester Abdü kimdir? Deli Mi Ne? Youtuber Ali Abdüsselam Yılmaz nereli, kaç yaşında?
Fester Abdü kimdir? Deli Mi Ne? Youtuber Ali Abdüsselam Yılmaz nereli, kaç yaşında? 'Deli mi ne?' adlı kanalıyla tanınan Youtuber Fester Abdü, gerçek adıyla Abdüsselam Yılmaz Hatay'da bir vatandaşı kendi imkanlarıyla enkaz altından kurtardı. Dakika dakika kurtarma anını paylaşan Fester Abdü’n videosu binlerce kişiyi ağlattı. Fester Abdü kimdir? Deli Mi Ne? Youtuber Ali Abdüsselam Yılmaz nereli, kaç yaşında?
8.02.2023 Gündem
Cansever'den itiraf gibi açıklama! '3-4 sene hiçbir şey yapmadım'
Cansever'den itiraf gibi açıklama! '3-4 sene hiçbir şey yapmadım' Sesi ve şarkılarıyla yıllardır tanınan şarkıcı Cansever, bir televizyon programına konuk oldu. Cansever, programın ilerleyen dakikalarında yaşadığı sağlık sorunundan bahsetti.
11.12.2022 Magazin
Cinsiyet değiştiren Elliot Page: Elbisem, topuklularım ve tüm görüntümle hapsedilmiştim!
Cinsiyet değiştiren Elliot Page: Elbisem, topuklularım ve tüm görüntümle hapsedilmiştim! 2007'de rol aldığı 'Juno' filmiyle Oscar'a aday olan kazanan Ellen Page, cinsiyet değiştirdikten sonra 2020’de yeni kimliğini açıklamıştı. Elliot Page adını alan ünlü isim, şöhretinin başlarında katıldığı etkinliklerde elbise ve topuklu ayakkabı giymeye zorlanmasının 'hapsedilmiş' hissetmesine yol açtığını anlattı.
4.06.2022 Magazin
Sarah Jessica Parker sette 14 saat boyunca topuklu ayakkabı giydi!
Sarah Jessica Parker sette 14 saat boyunca topuklu ayakkabı giydi! "Sex And The City"nin devamı niteliğindeki "And Just Like That..." ile yeniden izleyici karşısına çıkan aktris Sarah Jessica Parker'ın, dizinin çekimlerinde 14 saat boyuncu topuklu ayakkabılarını değiştirmediği ortaya çıktı.
1.02.2022 Magazin
Eşini abisi sanıyorlar! Ünlü isimlerin bilmediğiniz yanları...
Eşini abisi sanıyorlar! Ünlü isimlerin bilmediğiniz yanları... Yasemin Allen, Oğuzhan Koç, Derya Bedavacı ve Zehra Yılmaz'ın daha önce hiç duymadığınız davranışları var. Oğuzhan Koç'un kulisinde olmazsa olmazını duyan şaşırıyor. Derya Bedavacı'nın eşini gören abisi zannediyor. Yasemin Allen günlük hayatında topuklu ayakkabı giymezmiş. İşte ünlülerin bilmediğiniz huyları...
8.01.2022 Magazin
Gebelik döneminde varis oluşumuna dikkat!
Gebelik döneminde varis oluşumuna dikkat! Toplardamar sistemindeki değişikliklere bağlı olarak gebelerin yaklaşık yüzde 15’inde bacaklarda varis oluşumu görülebileceğine dikkat çeken Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanı Op. Dr. Sıdıka Altop, gebelikte oluşan varislerin daha çok gebeliğin üçüncü ayından itibaren artma eğiliminde bulunduğunu ifade etti.
2.12.2021 Sağlık
Lazer tedavisi ile yüzde 99 çözüm sağlıyor
Lazer tedavisi ile yüzde 99 çözüm sağlıyor Varisin genetik yatkınlık ya da tetikleyici yardımcı faktörlerle ortaya çıktığını belirten Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Bora Farsak, kapalı ameliyat olan lazer tedavisi ile varis sorununa yüzde 99 çözüm sağlanabileceğini belirtti.
13.11.2021 Yaşam
Varis sorununa ağrısız lazer tedavi çözümü!
Varis sorununa ağrısız lazer tedavi çözümü! Varisin genetik yatkınlık ya da tetikleyici yardımcı faktörlerle ortaya çıktığını belirten Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Bora Farsak, kapalı ameliyat olan lazer tedavisi ile varis sorununa yüzde 99 çözüm sağlanabileceğini belirtti.
13.11.2021 Sağlık
Sosyal medya fenomeni babasının tabutunun başında mini elbisesiyle poz verdi
Sosyal medya fenomeni babasının tabutunun başında mini elbisesiyle poz verdi Siyah mini bir elbise ve topuklu ayakkabılar giyerek babasının cenazesine gelen, ardından tabutun başında cenazeye yakışmayacak şekilde poz veren kadına, sosyal medyada tepki yağdı.
26.10.2021 Dünya
Beren Saat'in kombini gündem oldu!
Beren Saat'in kombini gündem oldu! Kenan Doğulu ile evliliğindeki problemlerle zaman zaman gündeme gelen Beren Saat son paylaşımı ve tarzıyla sosyal medyada takipçilerini ikiye böldü.
8.10.2021 Magazin
Gençlerde varis görülme sıklığı artıyor!
Gençlerde varis görülme sıklığı artıyor! Yapılan araştırmalara göre son yıllarda gençlerde varis görülme sıklığı artıyor. Varis görülme yaşının yirmili yaşlara kadar düştüğünü dikkat çeken Kalp ve Damar Cerrahı Prof Dr Semih Barlas, bunların önemli bir bölümünün yaşam şekli bağlantılı olduğunu söyledi. Prof Dr Semih Barlas, varise karşı alınabilecek önlemleri anlattı.
13.09.2021 Sağlık
İrem Derici Lerzan Mutlu'yu çileden çıkardı!
İrem Derici Lerzan Mutlu'yu çileden çıkardı! Aynı binada çapraz dairelerde oturan Lerzan Mutlu ve İrem Derici'nin ses sorunu bitmiyor. İrem Derici son yaptıklarıyla adeta Lerzan Mutlu'yu çileden çıkardı.
1.07.2021 Magazin
Topuklu ayakkabı giydi, dehşeti yaşadı! 'Seni geberteceğim'
Topuklu ayakkabı giydi, dehşeti yaşadı! 'Seni geberteceğim' Ümraniye'de bir sitede tek başına yaşayan Sivil Havacılık Mezunu 25 yaşındaki Ayşenur Atış ile alt komşusu topuklu ayakkabı sesi yüzünden karakolluk oldu, yaşadıklarını böyle anlattı...
10.06.2021 Gündem
Fahriye Evcen: Burak çok iyi bir baba
Fahriye Evcen: Burak çok iyi bir baba Oyuncu Fahriye Evcen, InStyle dergisine röportaj verdi; Burak Özçivit ile evliliğini ve oğlu Karan’ı anlattı.
2.06.2021 Magazin
İstanbul'da evde tek yaşayan genç kadının kabus günleri! Komşusu...
İstanbul'da evde tek yaşayan genç kadının kabus günleri! Komşusu... İstanbul Ümraniye'de bir sitede tek başına yaşayan Sivil Havacılık Mezunu 25 yaşındaki Ayşenur Atış ile alt komşusu topuklu ayakkabı sesi yüzünden karakolluk oldu. İddiaya göre sesten rahatsız olan alt komşu genç kızın kapısına gelip tekmeler attı küfürler savurdu ve onu öldürmekle tehdit etti. Çareyi polisi aramakta bulan Ayşenur Atış yaşadığı kabus dolu anları anlattı.
30.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Topuklu Ayakkabı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki topuklu ayakkabı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.