Gazete Vatan Logo

Fester Abdü kimdir? Deli Mi Ne? Youtuber Ali Abdüsselam Yılmaz nereli, kaç yaşında?

'Deli mi ne?' adlı kanalıyla tanınan Youtuber Fester Abdü, gerçek adıyla Abdüsselam Yılmaz Hatay'da bir vatandaşı kendi imkanlarıyla enkaz altından kurtardı. Dakika dakika kurtarma anını paylaşan Fester Abdü’n videosu binlerce kişiyi ağlattı. Fester Abdü kimdir? Deli Mi Ne? Youtuber Ali Abdüsselam Yılmaz nereli, kaç yaşında?

Fester Abdü kimdir? Deli Mi Ne? Youtuber Ali Abdüsselam Yılmaz nereli, kaç yaşında?

YouTuber Fester Abdü, depremin etkilediği Hatay'da bir kişiyi enkazdan çıkardı. Videoyu izleyenleri duygulandıran Abdüsselam Yılmaz hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, "Deli Mi Ne?" hesabıyla tanınan Fester Abdü kimdir, nereli, kaç yaşında?

FESTER ABDÜ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Ali Abdüsselam Yılmaz ya da bilinen adıyla Fester Abdü , 1 Ocak 1994 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu olan Yılmaz, Türkiye Kano milli takımı lisanslı sporcusudur ve çeşitli kulüplerde yarışmalarda derece elde etmiştir.

Deli Mi Ne? kanalı Yılmaz tarafından Nisan 2017'de kuruldu. 2018 yılında Yılmaz'ın pembe topuklu ayakkabı ile koşu yarışına katılması ve Çanakkale Savaşı'nda batmış Majestik adlı gemi enkazına dalış gerçekleştirmesi çeşitli medya kuruluşları tarafından haber yapılmasına sebep oldu.

Ağustos 2019'da Yılmaz, iki İngiliz kulüp Liverpool ve Chelsea arasında Vodafone Park'da oynanmış UEFA Süper Kupası Finali'nde sahaya atladı. Olayın ardından gözaltına alınan Yılmaz, serbest bırakıldı.

Haberin Devamı