Toplama Kampı

Toplama Kampı

Son dakika toplama kampı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toplama kampı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toplama kampı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toplama Kampı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toplama kampı gelişmeleri de dahil olmak üzere 174 toplama kampı haberi bulunmuştur. Tüm toplama kampı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Srebrenitsa Katliamı nedir, ne zaman oldu? 8 bin 372 kişinin öldürüldüğü Srebrenitsa Katliamı’nı kim yaptı, 1992 yılında Bosna’da neler oldu?
Srebrenitsa Katliamı nedir, ne zaman oldu? 8 bin 372 kişinin öldürüldüğü Srebrenitsa Katliamı’nı kim yaptı, 1992 yılında Bosna’da neler oldu? Balkan tarihin en acı olayı Srebrenitsa Katliamı 27. yılında anılıyor. En az 8.372 Bosnalı'nın hayatını kaybettiği Srebranitsa Katliamı Yugoslavya'nın çöküşü üzerine 1992 yılında Sırplar tarafından Bosna'da başladı. Peki, Srebrenitsa Katliamı nedir, ne zaman oldu? 8 bin 372 kişinin öldürüldüğü Srebrenitsa Katliamı’nı kim yaptı, 1992 yılında Bosna’da neler oldu?
11.07.2022 Dünya
Yunanistan'da felaket! Yanan feribotta 237 yolcu arasında Türkler de vardı...
Yunanistan'da felaket! Yanan feribotta 237 yolcu arasında Türkler de vardı... 237'si yolcu olmak üzere 288 kişinin bulunduğu İtalya bandıralı feribotta Yunanistan açıklarında yangın çıktı. Kurtarma operasyonuna en az 3 sahil güvenlik gemisi katılıyor. 46 kişi ise kayıp. Gemideki Türk yolcular facia anlarını anlattı.
18.02.2022 Dünya
Akşener: Herkesi Doğu Türkistan konusundaki suskunluğunu bozmaya çağırıyorum
Akşener: Herkesi Doğu Türkistan konusundaki suskunluğunu bozmaya çağırıyorum İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Her gün her yerde Doğu Türkistan'daki insanlık dramını anlatacağız. Herkesi Doğu Türkistan konusundaki suskunluğunu bozmaya ve Uygur Türkleri için gereken adımları atmaya çağırıyorum" dedi.
14.12.2021 Siyaset
Akşener: Herkesi Doğu Türkistan konusundaki suskunluğunu bozmaya çağırıyorum
Akşener: Herkesi Doğu Türkistan konusundaki suskunluğunu bozmaya çağırıyorum İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Her gün her yerde Doğu Türkistan'daki insanlık dramını anlatacağız. Herkesi Doğu Türkistan konusundaki suskunluğunu bozmaya ve Uygur Türkleri için gereken adımları atmaya çağırıyorum" dedi.
14.12.2021 Siyaset
Aşı için akla hayale gelmeyecek sahtekarlık! Sahte kol yaptırdı!
Aşı için akla hayale gelmeyecek sahtekarlık! Sahte kol yaptırdı! Avrupa'nın göbeğinde inanılmaz sahtekarlık! İtalya'nın kuzeyinde 50 yaşında bir adam, aşı pasaportu almak için akla hayale gelmeyecek bir yola başvurdu. Yetkililer 'gülünecek bir şey olmadığını ve olayın son derece ciddi olduğunu' açıkladı.
5.12.2021 Dünya
Nazi toplama kampı komutanının 96 yaşındaki sekreteri buhar oldu uçtu!
Nazi toplama kampı komutanının 96 yaşındaki sekreteri buhar oldu uçtu! Bugün mahkemede yargılanması gereken 96 yaşındaki Nazi sekreterinin ortadan kaybolması tüm ülkeyi şoka uğrattı. Bir Nazi toplama kampında sekreter olarak görev yapan 96 yaşındaki Irmgard Furchner'in yargılanacağı dava bugün görülecekti. Ancak mahkeme yargılayacağı mahkumu bir türlü bulamadı. Irmgard Furchner adeta buhar olur uçtu ve kayıplara karıştı...
30.09.2021 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten orman yangınlarıyla ilgili flaş açıklama
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten orman yangınlarıyla ilgili flaş açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, ''Bazı siyasilerin yangın ateşinin yanına fitne ateşi körüklemeye çalıştığını gördük. Selfie çekilerek burada müdahale edilmiyor gibisinden göz göre göre yalan diyebileceğimiz fitne ateşinin körüklenmeye çalışıldığını gördük'' dedi. Çelik, yangınlarla ilgili son durumu da paylaştı ve ''43 vilayette 260 adet orman yangını meydana geldi. 256'sı kontrol altına alındı. 4 adet yangına müdahale çabaları sürüyor'' ifadelerini kullandı.
9.08.2021 Siyaset
Srebrenitsa Soykırımı nedir? Bosna Soykırımı nedenleri nelerdir? Bosna Soykırımında kaç kişi öldü?
Srebrenitsa Soykırımı nedir? Bosna Soykırımı nedenleri nelerdir? Bosna Soykırımında kaç kişi öldü? 2. Dünya Savaşı sonrası Avrupa'daki en büyük katliam olarak nitelendirilen Srebrenitsa Katliamı aradan neredeyse çeyrek asır geçmesine rağmen başta kurban yakınları olmak üzere tüm Boşnak milletinin en derin yarası olmaya devam ediyor. Srebrenitsa Soykırımı tarihinin yaklaşmasıyla yapılan paylaşımlar, konu ile ilgili bilgisi olmayanların arama motorlarından Srebrenitsa Soykırımı hakkında araştırma yapmasına neden oluyor. Peki, Bosna Soykırımı nedenleri nelerdir? Bosna Soykırımında kaç kişi öldü? İşte Srebrenitsa Soykırımı hakkında merak edilenler…
9.07.2020 Gündem
Angela Merkel düşme tehlikesi geçirdi
Angela Merkel düşme tehlikesi geçirdi Almanya Başbakanı Angela Merkel, Nazi toplama kampı Auschwitz-Birkenau'yu ziyareti sırasında düşme tehlikesi geçirdi.
7.12.2019 Gündem
Sagopa Kajmer ‘’Toz Taneleri’’ Twitter’da gündem oldu | Toz Taneleri şarkısının sözleri
Sagopa Kajmer ‘’Toz Taneleri’’ Twitter’da gündem oldu | Toz Taneleri şarkısının sözleri Sagopa Kajmer, 'Toz Taneleri' şarkısı müzikseverlerin beğenisine sundu. Ünlü rapçinin yeni şarkısı kısa sürede Twitter'ın gündemine oturdu. Toz Taneleri şarkısının sözleri nedir? Sagopa Kajmer nedir?
29.11.2019 Gündem
Çin Başkonsolosu Wei: Toplama kampı değil, mesleki eğitim merkezi
Çin Başkonsolosu Wei: Toplama kampı değil, mesleki eğitim merkezi Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Cui Wei, "Sincan Uygur Özerk bölgesiyle ilgili, Orada okul gibi olan mesleki eğitim merkezlerine toplama kampı denilmesini kesinlikle kabul etmiyorum. Bu bizim radikalleşmeyi giderme konusundaki bir yöntemimizdir" dedi.
21.02.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Göç, güvenlik boyutu da olan insani ve siyasi bir meseledir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Göç, güvenlik boyutu da olan insani ve siyasi bir meseledir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Budapeşte Süreci 6. Bakanlar Konferansı açılış yemeğinde yaptığı açıklamada, "Daha yüksek duvarlar inşa etmenin, daha fazla dikenli tel çekmenin düzensiz göçü önlemek için çözüm olmadığı aşikardır." ifadelerini kullandı.
19.02.2019 Siyaset
Uygur aydını ve bilim insanlarından haber alınamıyor
Uygur aydını ve bilim insanlarından haber alınamıyor Avrupa Parlamentosu ve Uluslararası Af Örgütü gibi kuruluşlar, Uygur toplumunun pek çok aydın ve bilim insanından haber alınamadığına dikkati çekiyor.
11.02.2019 Dünya
Almanya'dan iki Türk'e liyakat nişanı
Almanya'dan iki Türk'e liyakat nişanı Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier, yaptıkları başarılı çalışmalar nedeniyle Gülaynur Kannat Uzun ve Burak Yılmaz'a liyakat nişanı verdi.
4.12.2018 Dünya
Uygur Türklerini kamplara götürüyorlar!
Uygur Türklerini kamplara götürüyorlar! Çin Yönetimi, zorla toplama kamplarına aldığı Uygur Türklerinin çocuklarını da akrabalarına vermek yerine yetimhanelere yerleştiriyor. İnsan Hakları İzleme Örgütü, uygulamayı “sapkın hükümet programının parçası” şeklinde nitelendirdi. Program uyarınca Uygur Türkü çocukların yüzde 100’ünün yetimhanelere alınması planlanıyor.
19.10.2018 Dünya
BM: Uygur Türklerini serbest bırakın
BM: Uygur Türklerini serbest bırakın Zorla kamplarda tutulan Uygur Türkleriyle ilgili haberler üzerine açıklama yapan uluslararası örgüt, durumun endişe verici olduğunu belirtiyor. Aralarında Uluslararası Af Örgütü ve İnsan Hakları İzleme Örgütü'nün de bulunduğu kuruluşlar, kamplardaki tutsaklara Çin Cumhurbaşkanı Jinping'e bağlılık yemini ettirildiğini bildiriyor.
31.08.2018 Dünya
Yakın tarihin utancı, kapanmayan yara: Srebrenitsa soykırımı
Yakın tarihin utancı, kapanmayan yara: Srebrenitsa soykırımı Boşnakların kapanmayan yarası, büyük bir insanlık trajedisi olan Srebrenitsa katliamının üzerinden 23 yıl geçti. En az 8 bin 372 Boşnak sivilin Sırp askerlerce hunharca katledildiği Srebrenitsa soykırımı, aradan 23 yıl geçmesine rağmen Boşnak halkı için dinmeyen bir acı olarak kalmaya devam ediyor. Peki kapanmayan yara Srebrenitsa katliamı nedir?
11.07.2018 Dünya
İşte Trump’ın Guantanamo'su!
İşte Trump’ın Guantanamo'su! Başkan Trump‘ın ‘sıfır tolerans’ politikası kapsamında, ülkeye yasa dışı olarak girerken sınırda yakalanan ebeveynlerinden alınan çocukların kaldığı tesislerden biri ilk kez görüntülendi. Yerel basın, kampı ‘Trump’ın Guantanamo’su olarak tanımladı
19.06.2018 Dünya
Papa: Ben Rohingya Müslümanlarının kardeşiyim
Papa: Ben Rohingya Müslümanlarının kardeşiyim Katoliklerin ruhani lideri Papa Francesco, Arakanlı (Rohingya) Müslüman mültecilerle bir araya gelmesine ilişkin, "Onların yüzüne bakarken şahsım ve tüm dünya adına utandım! Hazreti İsa, bugün Rohingya'dır" ifadesini kullandı. Papa, "Ben Rohingya Müslümanlarının kardeşiyim" dedi.
14.12.2017 Dünya
Sırp kasabın sonu!
Sırp kasabın sonu! Binlerce Bosnalı Müslüman’ın Srebrenitsa’da katledilmesinden sorumlu Sırp General Ratoz Mladiç, Savaş Suçları Mahkemesi’nde soykırımdan suçlu bulundu ve müebbet hapse mahkum edildi
22.11.2017 Dünya
Polonya Almanya’dan tazminat isteyecek
Polonya Almanya’dan tazminat isteyecek Polonya’da bulunan Auschwitz toplama kampı, Nazilerin Yahudilere karşı yürüttüğü soykırımın en büyük merkezlerinden birisiydi.
13.11.2017 Dünya
Kiraladıkları çocukların bir bölümünü de satmışlar!
Kiraladıkları çocukların bir bölümünü de satmışlar! Halep köylerinden dilendirilmek için İstanbul’a getirilen ve operasyonla kurtarılan çocuklar yaşadıkları dramı anlattılar. Çocukların, Halep’te toplama kampında bekletilip sınıra kadar altı saat yürüdüklerini söyledikleri öğrenilirken, çetenin bazı çocukları da İstanbul’da sattıkları bilgisine ulaşıldı
29.09.2021 Gündem
Arakan’da bir halk yok ediliyor! Taranıyor, yakılıyor, boğuluyorlar....
Arakan’da bir halk yok ediliyor! Taranıyor, yakılıyor, boğuluyorlar.... 3 günde 3 bin kişinin katledildiği Myanmar’ın Arakan bölgesinde yaşayan Rohingya Müslümanlarının uğradığı soykırım tüm dehşetiyle sürüyor. Palalarla köylere dalan ordu güçleri ve Budist ırkçılar, önlerine geleni kesiyor, köyleri ateşe veriyor. Kaçanlar ya taranıyor ya da nehirde boğuluyor
31.08.2017 Dünya
Dünyanın en yaşlı adamı öldü! Nazilerden kurtulmuştu!
Dünyanın en yaşlı adamı öldü! Nazilerden kurtulmuştu! Dünyanın en yaşlı adamı Yisrael Kristal, Cuma günü İsrail'de yaşamını yitirdi. 113 yaşındaki Kristal, Polonya'da doğmuş ve İkinci Dünya Savaşı sırasında Nazilerin Auschwitz Toplama Kampı'nda hayatta kalmayı başarmıştı.
12.08.2017 Dünya
Kilisede 547 çocuğa yıllarca cinsel taciz ve şiddet!
Kilisede 547 çocuğa yıllarca cinsel taciz ve şiddet! Katolik Kilisesi’ne bağlı tarihi "Regensburger Domspatzen" çocuk korosunda 547 çocuğun yıllarca cinsel tacize uğradığı ve şiddet gördüğü bildirildi
18.07.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Toplama Kampı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toplama kampı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.