TOKİ indirim kampanyası ne zaman bitiyor? TOKİ indirim kampanyasına başvuru nasıl yapılır?
TOKİ indirim kampanyası ne zaman bitiyor? TOKİ indirim kampanyasına başvuru nasıl yapılır? Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) indirim kampanyası sona eriyor. TOKİ'nin, konut ve iş yeri sahiplerine yönelik başlattığı indirim kampanyası için son başvuru tarihi ve başvuru şartları merak ediliyor. TOKİ başlattığı kampanya ile borcunu kapatmak ya da en az yüzde 25'ini ödemek isteyenlere yüzde 22 indirim olanağı sağlıyor. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman bitiyor? TOKİ indirim kampanyasına başvuru nasıl yapılır? TOKİ borç sorgulama nasıl yapılır? TOKİ indirim başvurusu şartları ne? İşte detaylar…
19.04.2022 Ekonomi
Borcu olanlara güzel haber! TOKİ indirim kampanyasını resmen duyurdu, tarih belli oldu! Yüzde 22 indirim...
Borcu olanlara güzel haber! TOKİ indirim kampanyasını resmen duyurdu, tarih belli oldu! Yüzde 22 indirim... TOKİ indirim kampanyasını resmen duyurdu ve belli oldu. Yüzde 22 indirim yapılacak, tarih belli oldu. Borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyenler için TOKİ son dakika açıklamasını yaptı. İndirim kampanyası 22 Mart tarihinde başlıyor. Borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen vatandaşlar 19 Nisan'a kadar başvuru yapabilecek. Öte yandan indirimden tüm borcunu kapatamayacak olanlar da yararlanacak. Borcun yüzde 25'inden az olmamak şartıyla peşin ödemelerde yüzde 22 indirimden faydalanabilecekler. Başvurular ilgili bankaya yapılacak. 19 Nisan'a kadar başvuru yapılmazsa, indirimden sonrasında yararlanılamayacak. Arsa alıcılarına da yüzde 10 indirim yapılacak. İndirim kampanyasından yararlanma şartları tek tek TOKİ tarafından açıklandı.
7.03.2022 Ekonomi
TOKİ peşin ödeme indirimi 2020 kampanyası başladı, yüzde 20 indirim yapılacak! TOKİ indirim kampanyası ne zaman sona eriyor?
TOKİ peşin ödeme indirimi 2020 kampanyası başladı, yüzde 20 indirim yapılacak! TOKİ indirim kampanyası ne zaman sona eriyor? Ev sahibi olan ve borçları devam edenleri yakından ilgilendiriyor. Bugün başladı ve yüzde 20 indirim yapılacak. TOKİ'nin, borcunu erkenden peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik yapılan indirim kampanyasında bugün başvurular başladı. Borcun tamamını kapatamayacak olan vatandaşlar da borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödeme üzerinden indirimden faydalanabilecek. İndirimden yararlanmak isteyen kişiler, 21 Ekim ile 19 Kasım tarihleri arasında bankaya başvurabilecek.
21.10.2020 Ekonomi
TOKİ 2020 indirim kampanyası bugün başladı
TOKİ 2020 indirim kampanyası bugün başladı Binlerce kişi bekliyordu. TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası bugün başladı. TOKİ'nin indirim kampanyasından geri ödeme taksiti 2018 sonuna kadar başlamış konut ve iş yerlerinin sahipleri yararlanabilecek. TOİKİ'nin indirim kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi kullanabilecek.
6.05.2020 Ekonomi
TOKİ 2020 indirim kampanyası başlıyor! TOKİ peşin ödeme indirimi 2020 ne zaman?
TOKİ 2020 indirim kampanyası başlıyor! TOKİ peşin ödeme indirimi 2020 ne zaman? Binlerce kişi bekliyordu ve açıklama geldi. Yüzde 20 indirim yapılıyor. İndirim için 6-Mayıs- 19 Haziran tarihleri arasında bankaya başvurabilirsiniz. TOKİ'nin indirim kampanyasından geri ödeme taksiti 2018 sonuna kadar başlamış konut ve iş yerlerinin sahipleri yararlanacak. İndirim kampanyasına taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projeler dahil edilmedi. TOİKİ'nin indirim kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi kullanabilecek.
5.05.2020 Ekonomi
TOKİ'den indirim kampanyası! 6 Mayıs'ta başlıyor
TOKİ'den indirim kampanyası! 6 Mayıs'ta başlıyor Toplu Konut İdaresi Başkanlığı borcunu erken ödeyenlere ilişkin olarak yüzde 20 oranında indirim yapılacağını açıkladı. Başvurular 6 Mayıs'ta başlayacak.
3.05.2020 Ekonomi
TOKİ'den yüzde 22 indirim! Kimler faydalanacak?
TOKİ'den yüzde 22 indirim! Kimler faydalanacak? Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik ikinci indirim kampanyası bugün başladı. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, 18 Ekim'e kadar ilgili bankaya başvurabilecek. Başvuru nasıl yapılacak? Kimler faydalanacak? İndirim kampanyasının süresi ne kadar?
23.09.2019 Ekonomi
Bakanlık duyurdu! TOKİ'nin indirim kampanyası yarın başlıyor
Bakanlık duyurdu! TOKİ'nin indirim kampanyası yarın başlıyor Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığının borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik indirim kampanyasına başvurular yarın başlıyor.
22.09.2019 Ekonomi
TOKİ duyurdu! Yüzde 22 indirim...
TOKİ duyurdu! Yüzde 22 indirim... TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik ikinci indirim kampanyası 23 Eylül'de başlayacak. TOKİ Başkanı Ömer Bulut,"Finansal anlamda olumlu gelişmelerin yaşandığı ülkemizde enflasyon ve faizlerin düştüğü bu ortamda belirlediğimiz yüzde 22 indirim oranının vatandaşlarımızın lehine olduğunu düşünüyorum" dedi.
13.09.2019 Ekonomi
Ev alana vergi indirimi!
Ev alana vergi indirimi! Hükümet, dar gelirlileri ev sahibi yapmak için adeta seferberlik başlattı.Yeni dönemde konut sahibi olmak isteyenlere vergi indirimi başta olmak üzere birçok kalemde teşvik sağlanacak. Bankalar da dar gelirlilere yönelik konut projelerine destek verecek.
24.08.2019 Ekonomi
TOKİ'nin indirim kampanyasından yararlananların sayısı 4 bini geçti
TOKİ'nin indirim kampanyasından yararlananların sayısı 4 bini geçti Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) borcunu hemen ödeyip tapusuna sahip olmak isteyenler için başlatılan yüzde 22 indirim kampanyasından ilk 16 günde 4 bin 389 konut ve iş yeri alıcısı yararlandı.
13.04.2019 Ekonomi
TOKİ'nin indirim kampanyası cuma günü sona eriyor
TOKİ'nin indirim kampanyası cuma günü sona eriyor TOKİ'nin, borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenlediği yüzde 24 indirim kampanyasına başvurular 19 Ekim Cuma günü son bulacak.
17.10.2018 Ekonomi
TOKİ'nin yüzde 24 indirim kampanyası cuma günü başlıyor
TOKİ'nin yüzde 24 indirim kampanyası cuma günü başlıyor Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarından gelen yoğun talep dolayısıyla bu yıl ikincisini yapacakları indirim kampanyasının cuma günü başlayacağını, indirim oranın ise yüzde 24 olacağını bildirdi.
19.09.2018 Ekonomi
İkinci kampanyada yüzde 24 indirim
İkinci kampanyada yüzde 24 indirim TOKİ, bu yıl ikinci kez indirim kampanyasına başlıyor. Bu kez indirim oranı yüzde 20’den yüzde 24’e yükseltildi. Borcunu erken kapatmak isteyenler 21 Eylül-19 Ekim tarihleri arasında başvuru yapabilecek.
26.08.2018 Ekonomi
TOKİ’den 2018'de ikinci indirim kampanyası
TOKİ’den 2018'de ikinci indirim kampanyası Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasının bu yıl ikincisi başlıyor.
26.08.2018 Ekonomi
TOKİ'nin indirim kampanyasına rekor başvuru
TOKİ'nin indirim kampanyasına rekor başvuru başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yüzde 20 indirim getiren kampanyaya 13 bin 905 vatandaşın başvurduğunu ve 817 milyon 303 bin lira yatırarak borçlarını sıfırladığını belirtti.
20.05.2018 Ekonomi
TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyası için son gün cuma
TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyası için son gün cuma BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenlediği yüzde 20 indirim kampanyasına başvurular cuma günü sona erecek.
16.05.2018 Ekonomi
Ev alacaklar müjde! İndirim yarın başlıyor
Ev alacaklar müjde! İndirim yarın başlıyor Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl uyguladıkları yüzde 20 indirim kampanyasının yarın başlayacağını bildirdi.
23.04.2018 Ekonomi
TOKİ'nin başlattığı yüzde 20 indirim kampanyasında yarın son gün
TOKİ'nin başlattığı yüzde 20 indirim kampanyasında yarın son gün Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik uyguladığı yüzde 20 indirim kampanyası yarın bitiyor. TOKİ Başkanı Ergün Turan, kampanyadan yararlanıp tapularını hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının en geç yarına kadar başvuru yapmaları gerektiğini söyledi.
28.09.2017 Ekonomi
TOKİ'den yüzde 20 indirim kampanyası
TOKİ'den yüzde 20 indirim kampanyası TOKİ'nin borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarını yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasına başvurular 21 Ağustos'ta başlıyor. Kampanyada, borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak.
29.07.2017 Ekonomi
5 günde 5 bin başvuru
5 günde 5 bin başvuru İndirim kampanyalarından bugüne kadar 113 bin 85 kişinin faydalandığını söyleyen TOKİ Başkanı Ergün Turan, “Yüzde 20 indirim kampanyasına vatandaşımız yoğun ilgi gösterdi. 5 günde 5 bin kişi başvuruda bulundu” dedi
31.08.2016 Ekonomi
Borcunu erken kapatan yaşadı: Ev alana TOKİ desteği
Borcunu erken kapatan yaşadı: Ev alana TOKİ desteği Emlak konut GYO ve GYODER kampanyaları darbe girişiminin hemen ardından hem firmalara hem de vatandaşa nefes aldırmaya devam ederken, TOKİ’nin geleneksel “borcunu erken kapatana yüzde 20 indirim” kampanyası başladı.
23.08.2016 Ekonomi
TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyası yarın başlıyor
TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyası yarın başlıyor Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) yüzde 20 indirim kampanyası yarın başlıyor.
21.08.2016 Ekonomi
Borç kapatma kampanyasına rekor başvuru
Borç kapatma kampanyasına rekor başvuru TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyası rekor başvuruyla tamamlandı.
22.04.2015 Arşiv
Yüzde 20 indirime rekor başvuru
Yüzde 20 indirime rekor başvuru TOKİ, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için 23 Şubat - 19 Mart 2015 tarihleri arasında indirim kampanyası düzenledi...
20.03.2015 Ekonomi