Toki Yüzde 20 İndirim

Toki Yüzde 20 İndirim

Son dakika TOKİ yüzde 20 indirim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TOKİ yüzde 20 indirim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TOKİ yüzde 20 indirim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toki Yüzde 20 İndirim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toki yüzde 20 indirim gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 toki yüzde 20 indirim haberi bulunmuştur. Tüm toki yüzde 20 indirim haberleri aşağıda listelenmiştir.
TOKİ'den indirim kampanyası! Kimler faydalanabilir? İşte TOKİ esnek ödemeli yüzde 20 indirim fırsatı!
TOKİ'den indirim kampanyası! Kimler faydalanabilir? İşte TOKİ esnek ödemeli yüzde 20 indirim fırsatı! Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasının ikincisi 21 Ekim'de başlamıştı.
8.11.2020 Ekonomi
TOKİ peşin ödeme indirimi 2020 kampanyası başladı, yüzde 20 indirim yapılacak! TOKİ indirim kampanyası ne zaman sona eriyor?
TOKİ peşin ödeme indirimi 2020 kampanyası başladı, yüzde 20 indirim yapılacak! TOKİ indirim kampanyası ne zaman sona eriyor? Ev sahibi olan ve borçları devam edenleri yakından ilgilendiriyor. Bugün başladı ve yüzde 20 indirim yapılacak. TOKİ'nin, borcunu erkenden peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik yapılan indirim kampanyasında bugün başvurular başladı. Borcun tamamını kapatamayacak olan vatandaşlar da borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödeme üzerinden indirimden faydalanabilecek. İndirimden yararlanmak isteyen kişiler, 21 Ekim ile 19 Kasım tarihleri arasında bankaya başvurabilecek.
21.10.2020 Ekonomi
TOKİ borç kapatma indirimi yapılacak! TOKİ borç kapatma kampanyası nedir, nasıl yararlanır, ne zaman başlıyor?
TOKİ borç kapatma indirimi yapılacak! TOKİ borç kapatma kampanyası nedir, nasıl yararlanır, ne zaman başlıyor? Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) vatandaşı ev sahibi yapmaya devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Twitter hesabından, TOKİ ile ev sahibi olanlara yönelik yeni indirim kampanyası yapılacağını duyurdu. Bakan Kurum’un, "TOKİ'den ev sahibi olan ve ödemeleri devam eden vatandaşlarımıza borçlarını kapatmaları halinde yüzde 20 indirim yapıyoruz.’’ İfadelerini kullanmasının ardından borç kapatma hakkında araştırmalar da arttı.
6.10.2020 Gündem
TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ yüzde 20 indirim kampanyasına katılım şartları nelerdir, nasıl yararlanılır?
TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ yüzde 20 indirim kampanyasına katılım şartları nelerdir, nasıl yararlanılır? Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Twitter hesabından, Toplu Konut İdaresi Başkanlığından (TOKİ) ev sahibi olanlara yönelik yeni indirim kampanyasına ilişkin paylaşımda bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "TOKİ'den ev sahibi olan ve ödemeleri devam eden vatandaşlarımıza borçlarını kapatmaları halinde yüzde 20 indirim yapıyoruz. 21 Ekim'de başlayacak kampanyamız 19 Kasım'a kadar devam edecek" açıklamasında bulundu. İşte Bakan Kurum’un TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası açıklaması…
6.10.2020 Gündem
TOKİ 2020 indirim kampanyası başlıyor! TOKİ peşin ödeme indirimi 2020 ne zaman?
TOKİ 2020 indirim kampanyası başlıyor! TOKİ peşin ödeme indirimi 2020 ne zaman? Binlerce kişi bekliyordu ve açıklama geldi. Yüzde 20 indirim yapılıyor. İndirim için 6-Mayıs- 19 Haziran tarihleri arasında bankaya başvurabilirsiniz. TOKİ'nin indirim kampanyasından geri ödeme taksiti 2018 sonuna kadar başlamış konut ve iş yerlerinin sahipleri yararlanacak. İndirim kampanyasına taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projeler dahil edilmedi. TOİKİ'nin indirim kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi kullanabilecek.
5.05.2020 Ekonomi
Bakan Nebati'den emekli zammıyla ilgili açıklama!
Bakan Nebati'den emekli zammıyla ilgili açıklama! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati asgari ücretten emekli maaşına, Türkiye Ekonomi Modeli'nden döviz kuruna kadar çok sayıda başlıkta önemli mesajlar verdi.
5.05.2023 Ekonomi
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne?  Ucuz arsa satışı hangi illerde?
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne? Ucuz arsa satışı hangi illerde? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başlıyor. Arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için TOKİ’nin ikinci ayağı olan arsa satışları için başvuru şartları merak ediliyor. Peki, TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve işyeri başvuru şartları ne? İşte İlk Evim İlk İşyerim başvurusu TOKİ e- devlet başvuru ekranı!
10.10.2022 Ekonomi
Ev müjdesinde TOKİ örnek daireler ortaya çıktı! Büyük indirim yapılacak, kritik tarih
Ev müjdesinde TOKİ örnek daireler ortaya çıktı! Büyük indirim yapılacak, kritik tarih Emekliye, asgari ücretliye, dar gelirliye ev fırsatında son dakika gelişmesi geldi. TOKİ'nin emekli, asgari ücretli ve dar gelirli ailelere yönelik başlattığı ev kampanyasında örnek daireler ortaya çıktı. TOKİ 2+1 ve 3+1 daire örneklerinden görseller yayımladı. Öte yandan TOKİ, borcunu erken ödeyerek tapusunu hemen almak isteyenler için indirim kampanyası başlattı. Geçmişte yüzde 20-22 indirim yapılırken, yeni kampanyada oran yüzde 25’e çıktı. Kampanyadan dilerse, 200 bini aşkın konut ve işyeri alıcı yararlanabilecek. Başvurular 19 Ekim’e kadar devam edecek. İşte TOKİ ev kampanyası ile ilgili son dakika tüm detaylar...
24.09.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 günlük diplomasi trafiği 15 Eylül'de Özbekistan'ın Semerkant şehrinde özel konuk olarak katıldığı Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) 22. Devlet Başkanları Zirvesi ile başladı, New York'taki Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu kapsamındaki temaslarını tamamlamasıyla sona erdi. Erdoğan, ABD ziyareti sonunda New York’taki Türkevi’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, BM Genel Kurulu'ndaki konuşması hakkında "Adaletsizliklere, eşitsizliklere dünyanın kayıtsız kalma lüksünün artık kalmadığına dikkat çektim" dedi. Enerji ve gıda kriziyle ilgili "Tüm dünya liderlerinin ortak gayretiyle olması gereken bir süreç. Hepsinin bu kanalı zorlaması lazım. Yani Sayın Putin’le az veya çok bir hukuku olanın, kendisiyle bunları görüşmesi ve bu kapıyı zorlaması lazım" ifadelerini kullandı. F-16 konusunda son durumu da değerlendiren Erdoğan, Bakan Akar'ın muhatabıyla görüşmelerinin devam ettiğini, havanın olumlu istikamette geliştiğinin altını çizdi.
22.09.2022 Siyaset
Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sosyal konutta satma ya da kiralama olacak mı? Bakan Kurum, CNN Türk'te açıkladı
Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sosyal konutta satma ya da kiralama olacak mı? Bakan Kurum, CNN Türk'te açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN TÜRK'te TOKİ'nin sosyal konut projesiyle ilgili soruları yanıtladı. Bakan Kurum, "İstanbul, Bursa, Antalya ve İzmir'de 3+1'ler en düşük 950 bin lira olacak aylık taksiti 3 bin 562 lira olacak. İstanbul, Bursa, İzmir ve Antalya'da 2+1'ler en düşük 679 bin lira olacak. Bu iller dışında diğer yerlerde fiyatlar açıklandığı gibi olacak" dedi. Kurum, borç bitmeden evlerin satılamayacağını belirterek, "Gelir kapısı olarak burayı kimseye sunamayız. Hiçbir şekilde satamazlar, devredemezler. Kirada bir sorun yok ama satamazlar" ifadelerini kullandı.
14.09.2022 Ekonomi
Aylık 2280 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı! Detaylar resmen duyuruldu
Aylık 2280 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı! Detaylar resmen duyuruldu Ev sahibi olmak isteyen herkesi yakından ilgilendiriyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi duyuruldu. Çok düşük taksitlerle ev sahibi olunabilecek. Dev konut projesinin 2+1 ve 3+1 seçeneği bulunuyor. Toplam fiyat ve kampanyadan faydalanma şartları belli oldu. Belirlenen toplam konut ücretinin yüzde 10’u peşin olarak alınacak. Taksit ödemeleri ise sözleşmenin imzalanmasıyla başlayacak. Başvurular yarın itibarıyla alınacak. İşte detaylar...
13.09.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesi için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıkladı
Sosyal konut projesi için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin tanıtımını yaparak, 81 il ve tüm ilçelerde 2023-2028'i kapsayan 5 yıllık süreçte 500 bin sosyal konut, 250 bin konut amaçlı arsa ile 50 bin iş yeri yapmayı hedeflediklerini söyledi. Erdoğan, "Vatandaşlarımız toplamda 608 bin lira fiyata sahip 2+1 konutlarımıza aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle ve 240 ay vade ile sahip olabilecektir. Aynı şekilde toplamda 850 bin lira fiyata sahip 3+1 konutların ödemesi 3 bin 187 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vade ile yapılabilecektir" dedi.
13.09.2022 Siyaset
Lviv'deki tarihi üçlü zirvede Erdoğan'dan 'Zaporijya' vurgusu! Zelenski'nin isteğini açıkladı
Lviv'deki tarihi üçlü zirvede Erdoğan'dan 'Zaporijya' vurgusu! Zelenski'nin isteğini açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna ziyareti dönüşünde gazetecilerle söyleşi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zaporijya konusu gerçekten rastgele bir konu değil. Ama birinci derecede Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu’nun bu işin yakın takibinde olması ve neler yapılması gerektiği hususunda belli bir yükü üstlenmesi lazım. Zelenski bizden şunu özellikle istedi; Rusya’nın buradaki bütün mayın ve benzeri döşemeleri söküp alması ve bu hususun süratle ürkütücü olmaktan çıkması. Çünkü bir tehdit unsuru. ‘Çernobil’i yaşamak istemiyoruz’ derken biraz da onu kastettim" ifadelerini kullandı.
19.08.2022 Siyaset
Ev almak isteyen milyonları ilgilendiriyor! Dar gelirliye ev alma fırsatı! Büyük ev kampanyası
Ev almak isteyen milyonları ilgilendiriyor! Dar gelirliye ev alma fırsatı! Büyük ev kampanyası Ev almak isteyen milyonlarca dar gelirli vatandaşı ilgilendiriyor. Dar gelirlileri kapsayan büyük ev kampanyası başlıyor. Büyük ev kampanyası ile ilgili tarih belli oldu. Dar gelirliler için sosyal konut projesini daha önce duyuran hükümet, konut alacaklar için eylül ayında yeni bir kampanyaya daha hazırlanıyor. Emlak Konut öncülüğündeki kampanyaya, özel sektörün de katılacağını belirten Bakan Murat Kurum, “Kampanyanın konut ve kira bedellerini düşürmesini bekliyoruz” dedi. Kredi faizinin yüzde 1’in altına düştüğü, ödemelerin ötelendiği kampanyalar geçmişte yoğun ilgi görmüştü. İşte ev almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren tüm detaylar...
18.08.2022 Ekonomi
Kira destek yardımı artıyor! Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı
Kira destek yardımı artıyor! Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı Kira destek yardımı artıyor. Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı. Marmara Depremi'nin 23. yılında İstanbul'da açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum; yeni bir konut kampanyası başlatacaklarını duyurdu. Kentsel dönüşümde kira desteğinin artacağını açıklayan Kurum, kampanyaya ilişkin ayrıntıları da paylaştı.
17.08.2022 Ekonomi
Ev alacaklara ucuz konut müjdesi! Ağustos ayında başlıyor
Ev alacaklara ucuz konut müjdesi! Ağustos ayında başlıyor Ev sahibi olmak isteyenleri çok yakından ilgilendiriyor. Özellikle dar gelirli vatandaşlara konut alma imkanı doğacak. Ağustosta başlıyor. Çok sayıda il ve ilçede geçerli olacak. TOKİ tarafından yeni konut kapmanyasının detayları duyuruldu. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, vatandaşların alım güçleri dikkate alınarak ağustos ayında yeni bir sosyal konut kampanyası başlatılacağını açıkladı.
29.06.2022 Ekonomi
Kimlik kartları ile ilgili flaş açıklama! Başvurular e-Devlet'ten yapılıyor! Kimliğini alana ücretsiz ulaşım hakkı...
Kimlik kartları ile ilgili flaş açıklama! Başvurular e-Devlet'ten yapılıyor! Kimliğini alana ücretsiz ulaşım hakkı... Kimlik kartlarında yeni dönem başladı. Birçok vatandaş için kurtarıcı oldu. e-Devlet üzerinden başvuru yapılabiliyor. Kimliğini alanlar kullandığı toplu taşıma araçlarında ücretsiz seyahat hakkından yararlanabiliyor. Tüm resmi ve özel halk otobüsleri, deniz ulaşım araçları ve TCDD bünyesindeki trenlerden para ödemeden faydalanabiliyor. Ayrıca müze ve ören yerleri, milli parklar, tabiatı koruma alanları ve tabiat parklarını da ücretsiz bir şekilde ziyaret edebiliyor. Devlet tarafından engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için pek çok ayrıcalık tanınıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için başvurularını e-Devlete taşıdığı engelli kimlik kartına Ağustos 2021’den bugüne kadar 47 bin 343 kişi başvurdu.
1.04.2022 Gündem
İndirim geliyor, ev alacaklar dikkat! Bakan resmen duyurdu, konutlarda yeni kampanya...
İndirim geliyor, ev alacaklar dikkat! Bakan resmen duyurdu, konutlarda yeni kampanya... İndirim geliyor. Ev alacakları yakından ilgilendiren haber. Bakan müjdeli haberi resmen duyurdu. Yeni kampanya başlıyor. Daha önceki kampanyadan 28 bin vatandaş faydalanmıştı, yeni indirim müjdesi geldi. İzmir'de 2022'de evine kavuşmayan tek depremzede kalmayacağını söyleyen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ konutlarında yeni bir kampanya için geri sayımın başladığını duyurdu. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ ne kadar indirim yapacak? İşte TOKİ indirimi ile ilgili son dakika tüm detaylar…
5.02.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ ne kadar indirim yapacak? Bakan Murat Kurum açıkladı!
TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ ne kadar indirim yapacak? Bakan Murat Kurum açıkladı! TOKİ’den büyük müjde! Ev sahibi olmak isteyenleri ilgilendiriyor! Ev hayali kuran binlerce kişiye TOKİ’den ev sahibi olma imkanı! TOKİ’de 2 yeni indirim kampanyası başlatacaklarının müjdesini veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ indirim oranı ile ilgili de bilgi verdi. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ ne kadar indirim yapacak? İşte TOKİ indirimi ile ilgili tüm detaylar…
5.02.2022 Ekonomi
Ev almak isteyenlere müjde! Bakan tarih verip duyurdu
Ev almak isteyenlere müjde! Bakan tarih verip duyurdu Ev almak isteyen herkesi yakından ilgilendiren gelişme! Bakan müjdeyi verdi, tarihi açıkladı. Daha önceki kampanyadan 28 bin vatandaş faydalanmıştı, yeni indirim müjdesi geldi. İzmir'de 2022'de evine kavuşmayan tek depremzede kalmayacağını söyleyen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ konutlarında yeni bir kampanya için geri sayımın başladığını duyurdu.
5.02.2022 Ekonomi
827 lira her ay banka hesaplarına yatırılıyor! Bizzat başvuran alıyor
827 lira her ay banka hesaplarına yatırılıyor! Bizzat başvuran alıyor Paralar hesaplara yatırılıyor. Ödemeler her ay düzenli olarak yapılıyor. Ancak başvuru yapanlar alabiliyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na (kaymakamlık) veya Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne bizzat başvuru yapılması gerekiyor. Nakdi destek her ay 827 TL olarak ihtiyaç sahibi vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Bu destekten 65 yaşını dolduran ve hanedeki kişi başına gelirin 852 liranın altında olduğunu beyan edenler yararlanabiliyor. İşte detaylar...
4.10.2021 Ekonomi
Halkbank, Ziraat Bankası resmen duyurdu! TOKİ'ye borcu olana iyi haber, yüzde 22 indirim...
Halkbank, Ziraat Bankası resmen duyurdu! TOKİ'ye borcu olana iyi haber, yüzde 22 indirim... Borcu olan binlerce kişiye iyi haber. Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ), borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik indirim kampanyası bu yıl ikinci kez düzenleniyor. Halkbank ve Ziraat Bankası’nda 120 aya kadar konut alıcıları için yüzde 1.37, işyeri alıcıları için yüzde 1.57 oranında kredi imkanı da bulunuyor.
21.09.2021 Ekonomi
TOKİ 2021 indirim kampanyası! TOKİ peşin ödeme indirim kampanyası başvurusu ne zaman, kampanya şartları nelerdir, kimler nasıl yararlanacak?
TOKİ 2021 indirim kampanyası! TOKİ peşin ödeme indirim kampanyası başvurusu ne zaman, kampanya şartları nelerdir, kimler nasıl yararlanacak? TOKİ'den indirim müjdesi geldi. TOKİ borcunu kapatana yüzde 20 indirim geleceğini açıkladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik indirim kampanyasını vatandaştan gelen yoğun istek üzerine yeniden başlatıyor. TOKİ 2021 indirim kampanyası detayları…
20.04.2021 Gündem
TOKİ'den indirim kararı! Resmen duyuruldu, 40 bin lira...
TOKİ'den indirim kararı! Resmen duyuruldu, 40 bin lira... TOKİ'den indirim müjdesi. Borcunu kapatana yüzde 20 indirim geri geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik indirim kampanyasını vatandaştan gelen yoğun istek üzerine yeniden başlatıyor.
20.04.2021 Ekonomi
Ev ve dükkan sahiplerine büyük indirim! Yüzde 20...
Ev ve dükkan sahiplerine büyük indirim! Yüzde 20... Bakan Kurum güzel haberi duyurdu. Vatandaşlardan gelen yoğun talep karşılıksız kalmadı. Yüzde 20 indirim yapılacak. 28 Mayıs tarihine kadar devam edecek. İsteyen vatandaşlar yararlanabilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "TOKİ'den konut ve iş yeri satın alan ve taksit ödemeleri devam eden vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine, daha önce de düzenlediğimiz yüzde 20 indirim kampanyamızı bu yıl da tekrarlıyoruz. Kalan taksit sayısı 12’den fazla olan ve borcunun tamamını ya da yüzde 25’inden fazlasını peşin ödeyecek hak sahiplerine yüzde 20 indirim yapıyoruz. Vatandaşlarımız kampanyamızdan 21 Nisan-28 Mayıs tarihleri arasında faydalanabilecekler. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.
19.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Toki Yüzde 20 İndirim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toki yüzde 20 indirim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.