Toki Kuraları

Toki Kuraları

Son dakika toki kuraları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toki kuraları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toki kuraları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toki Kuraları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toki kuraları gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 toki kuraları haberi bulunmuştur. Tüm toki kuraları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karabük TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Karabük kura listesi nasıl sorgulanır?
Karabük TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Karabük kura listesi nasıl sorgulanır? Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine yönelik kura çekimi devam ediyor. TOKİ Aralık kura takvimine göre sıra Karabük’e geldi. TOKİ kuraları Mart ayına kadar devam edecek. Peki, TOKİ Karabük kura çekimi ne zaman, saat kaçta?
6.12.2022 Ekonomi
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular! Milyonlarca kişinin beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru süreci başladı! Başvuru sürecinin baladığı günden bu yanan rekor başvuru yapılan TOKİ’nin ucuz konut kampanyasına başvurular artarak devam ediyor. Proje kapsamında toplamda 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin iş yeri yapılacak. Projeye başvuru yapmak isteyip, özel durumu ile ilgili aklında pek çok soru işareti olan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merak edilen 25 soruya yanıt verdi. İşte TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri!
TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri! Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sosyal Konut Projesi başvuruları geçen hafta başladı. Dar gelirliyi ev sahibi yapmak ve kira yükünden kurtarmak amacıyla başlatılan kampanyada ilk hafta geride kalırken, başvurulara ilgi her geçen gün büyüyerek devam ediyor. 2+1 ve 3+1 seçenekli olarak başlatılan ve 81 ilde yapılacak dev konut projesi ile ilgili pek çok kişi bir yandan maliyet ve ödeme konusunda araştırmalarına devam ederken bir yandan da başvurularını yapmaya devam ediyor. TOKi ile ilgili pek çok kişi aklındaki soruları TOKİ uzmanlarına danışmak ve ayrıntılı bilgi alabilmek için TOKİ’nin iletişim hattı numaralarını araştırıyor. Peki, TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Sosyal Konut Projesi yoğun ilgi görüyor. TOKİ tarafından dar gelirli için üretilecek 2+1 ve 3+1 konutlar için başvurular yapılıyor. Kampanyanın ilk gününden başlayan yoğunluk devam ederken başvurularını gerçekleştiren vatandaşlar da kura çekilişinin ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki, TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
18.09.2022 Ekonomi
Ankara TOKİ başvurusu ne zaman başlıyor, TOKİ Ankara kura çekiliş tarihi belli mi? 250 bin TOKİ ucuz sosyal konut başvuruları hakkında merak edilenler…
Ankara TOKİ başvurusu ne zaman başlıyor, TOKİ Ankara kura çekiliş tarihi belli mi? 250 bin TOKİ ucuz sosyal konut başvuruları hakkında merak edilenler… TOKİ 81 il sosyal konut projesinin detayları netleşiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın (13 Eylül) 81 ilde yapılması planlanan projeye yönelik açıklama yapacak. Sosyal konut kapsamında Ankara’da 250 bin ucuz konut yapılacak. Ankaralılar merakla Ankara TOKİ başvurusu ne zaman başlıyor, TOKİ Ankara kura çekiliş tarihi belli mi? sorularına yanıt arıyor. İşte TOKİ ucuz sosyal konut başvuruları detaylar…
12.09.2022 Ekonomi
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor…
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor… TOKİ konut satışlarına ve kuralarına devam ediliyor. 6 ilde süren konut satışında taksitler 425 TL’den başlıyor.
30.09.2021 Gündem
TOKİ'nin 100 bin konut projesi kuraları bu hafta çekiliyor!
TOKİ'nin 100 bin konut projesi kuraları bu hafta çekiliyor! Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, TOKİ'nin konut ve iş yerleri için başlattığı yüzde 20 indirim kampanyasına 4 bin 539 kişinin başvurduğunu bildirdi. Kurum, " (100 bin sosyal konut projesi) Bu hafta 9 ilde 2 bin 788 konutumuzun kuralarını çekeceğiz. Kura çekimlerini temmuz sonunda tamamlayacağız." dedi
20.05.2020 Ekonomi
100 Bin Sosyal Konut Projesi kuraları bugün başlıyor
100 Bin Sosyal Konut Projesi kuraları bugün başlıyor Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ertelenen 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi’nin 6 ildeki kura çekilişi 28-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak.
28.04.2020 Ekonomi
100 Bin Sosyal Konut Projesi kuraları başlıyor! TOKİ kuraları ne zaman yapılacak? İşte TOKİ kura sonuç takip ekranı!
100 Bin Sosyal Konut Projesi kuraları başlıyor! TOKİ kuraları ne zaman yapılacak? İşte TOKİ kura sonuç takip ekranı! 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi "TOKİ hak sahipliği belirleme kuraları" başlıyor. Peki, 100 Bin Sosyal Konut Projesi kuraları ne zaman yapılacak? TOKİ kuraları ne zaman yapılacak? İşte TOKİ kura sonuç takip ekranı!
27.04.2020 Ekonomi
Son dakika: TOKİ sosyal konut kura çekim tarihi belli oldu!
Son dakika: TOKİ sosyal konut kura çekim tarihi belli oldu! Son dakika haberine göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 100 bin sosyal konut için 1 milyon 137 bin 982 başvuru yapıldığını, kuraların şubat ayında çekileceğini duyurdu.
16.01.2020 Ekonomi
TOKİ çekilişi ne zaman? | TOKİ kuraları ne zaman çekilecek 2020?
TOKİ çekilişi ne zaman? | TOKİ kuraları ne zaman çekilecek 2020? TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Soruları Türkiye genelinde inşa edilecek olan 100 bin sosyal konut projesi kapsamında merak edilen soruların başında geliyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) uygun ödeme koşullarıyla satışa sunulan TOKİ konutları sahibi olmak isteyenler başvurularını yaptı, şimdi gözler kuraların çekileceği tarihe çevrildi.
7.01.2020 Gündem
2020 TOKİ kura tarihleri | TOKİ kuraları ne zaman açıklanır?
2020 TOKİ kura tarihleri | TOKİ kuraları ne zaman açıklanır? Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle başlatılan projeye ilk 3 günde 135 bin kişi başvurdu. Başvurular 15 Ocak 2020 tarihine kadar devam edecek. Peki, 2020 TOKİ kura tarihleri ne zaman?
19.12.2019 Gündem
TOKİ kura çekilişi bugün gerçekleşecek!
TOKİ kura çekilişi bugün gerçekleşecek! TOKİ kura çekilişinin ne zaman yapılacağı merakla bekleniyordu. 2017 yılı TOKİ kura çekilişleri bugün yapılacak. Konuya ilişkin Başkbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan açıklama yaptı. İşte TOKİ kura çekilişine dair tüm merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı Büyük ilgi ile karşılanan İlk Evim kampanyasında İstanbul Tuzla'daki çekiliş bugün gerçekleştiriliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından "Daha dirençli bir İstanbul için; İlave nüfus getirmeden, mevcut yapıları güçlendirecek, kentsel dönüşüme girmemiş riskli bina bırakmayacak, sosyal konutlarımızla sağlıklı ve güvenli yapı stokunu artıracağız" mesajını paylaştı.
16.03.2023 Ekonomi
Afyon TOKİ kura çekimi ne zaman 2023? Afyon TOKİ çekilişi canlı yayın ve TOKİ Afyon kura sonuçları! Afyon TOKİ kuraları ne zaman çekiliyor? (TOKİ.gov.tr Afyonkarahisar)
Afyon TOKİ kura çekimi ne zaman 2023? Afyon TOKİ çekilişi canlı yayın ve TOKİ Afyon kura sonuçları! Afyon TOKİ kuraları ne zaman çekiliyor? (TOKİ.gov.tr Afyonkarahisar) Afyon kura çekilişi ne zaman, Afyon TOKİ kuraları ne zaman çekiliyor? Sorularına yanıt aranırken Afyon TOKİ çekilişi canlı yayın ve TOKİ Afyon kura sonuçları için de aramalar başladı. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projelerinden biri olan İlk Evim, İlk İşyerim, İlk Evim Arsa kampanyalarına katılan vatandaşlar kura takvimini soruluyor. TOKİ Afyonkarahisar çekiliş tarihlerini paylaştı. Hak sahipleri arasında adını görmek isteyenler ise Afyon TOKİ kura sonuçları, Afyonkarahisar TOKİ kura çekimi araştırmalarınız hızlandırdı. Peki, Afyon TOKİ kura çekilişi ne zaman, Afyon TOKİ kuraları sonuçları ne zaman belli olacak? İşte Afyon TOKİ kura 2023 sonuçları ve mart ayı TOKİ Afyon kura çekimi canlı yayın…
7.03.2023 Ekonomi
Tarihler ve iller belli oldu: 'İlk Evim, İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' kuraları devam ediyor
Tarihler ve iller belli oldu: 'İlk Evim, İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' kuraları devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ eliyle hayata geçirilen ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk Evim, İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” projelerinde kura çekimlerine yeniden başlandı. Depremden etkilenen illere öncelik verileceği açıklanarak 8-10 Mart tarihleri arasında 15 bin 400 hak sahibi için müstakil arsa kuralarının noter huzurunda çekileceği belirtildi. “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi kapsamında İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ olmak üzere beş ilde 8-14 Mart tarihleri arasında 21 bin 219 konutun kuraları noter huzurunda çekilecek.
7.03.2023 Ekonomi
TOKİ arsa kura sonuçları! TOKİ arsa kura sonuçları 2023 isim listesi ne zaman açıklanacak? Arsa TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı
TOKİ arsa kura sonuçları! TOKİ arsa kura sonuçları 2023 isim listesi ne zaman açıklanacak? Arsa TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı TOKİ ilk evim arsa kura çekimi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi çerçevesindeki arsa kuraları için başvuru yapan vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. TOKİ arsa kura çekimleri http://toki.tv adresinden ve TOKİ YouTube hesabından canlı yayınlanıyor. Peki, TOKİ arsa kura çekimi sonuçları açıklandı mı? İşte, TOKİ arsa kura çekimi sonucu isim listesi sorgulama ekranı ve diğer merak edilenler…
4.02.2023 Ekonomi
TOKİ Kütahya kura çekimi! Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır?
TOKİ Kütahya kura çekimi! Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır? Kütahya TOKİ kura çekiliş sonuçları ve isim listesi aramaları yoğunlaştı. Kütahya TOKİ kuraları merakla bekleniyor.  Sosyal konut kapsamında yapılan TOKİ kuraları devam ediyor, şu ana kadar 64 ilde noter huzurunda çekilen kuralarda hak sahipleri belli oldu. Kurada 3 bin 831 şehit ailesi ve gazi, 12 bin 623 engelli vatandaş, 38 bin 239 emekli, 65 bin 915 genç ve 44 bin 58 diğer kategorideki vatandaşlar olmak üzere toplamda 164 bin 666 vatandaş hak sahibi oldu. Çekiliş sırası şimdi Kütahya’da. Peki, Kütahya TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Kütahya sosyal konut kura çekilişi canlı yayını nasıl izlenecek? Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır?
3.02.2023 Ekonomi
Burdur TOKİ sonuçları 2023! Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez www.toki.gov.tr Burdur çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, TOKİ Burdur kura sonuçları 2023 açıklandı mı?
Burdur TOKİ sonuçları 2023! Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez www.toki.gov.tr Burdur çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, TOKİ Burdur kura sonuçları 2023 açıklandı mı? Burdur TOKİ kura sonuçları aramaları yoğunlaştı. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ'nin İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında, kura çekilişleri Burdur için devam ediyor. Burdur'un Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez ve Tefenni ilçelerinde 1+1, 2+1, 3+1 ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar “Burdur TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak?”, “Burdur TOKİ çekilişi kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?” sorularına yanıt arıyor. İşte Burdur TOKİ çekilişi canlı yayın akranı ve Burdur TOKİ kura sonuçları…
25.01.2023 Ekonomi
Kocaeli TOKİ kura sonuçları! TOKİ Kocaeli kura çekilişi sonuçları canlı yayında çekildi: TOKİ İzmit Kocaeli kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır?
Kocaeli TOKİ kura sonuçları! TOKİ Kocaeli kura çekilişi sonuçları canlı yayında çekildi: TOKİ İzmit Kocaeli kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? Kocaeli TOKİ kura sonuçları ve isim listesi için sorgulamalar başladı. TOKİ kura tarihlerinde 6. etap kura çekilişlerinde sıra Kocaeli’de. 18 - 21 Ocak tarihleri kapsamında TOKİ kuraları Kocaeli'de gerçekleştirilecek. İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Kocaeli TOKİ kura çekilişlerinde hak sahipleri sorgulanıyor. Peki, TOKİ İzmit Kocaeli kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? Kocaeli TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklandı? İşte TOKİ Kocaeli kura çekilişi sonuçları detayları…
18.01.2023 Ekonomi
Adana TOKİ kura sonuçları isim listesi 2023! Adana TOKİ 2023 kura sonuçları ne zaman açıklanacak, Adana TOKİ kura çekilişi sonuçları nereden, nasıl sorgulanır?
Adana TOKİ kura sonuçları isim listesi 2023! Adana TOKİ 2023 kura sonuçları ne zaman açıklanacak, Adana TOKİ kura çekilişi sonuçları nereden, nasıl sorgulanır? Adana TOKİ kuraları noter huzurunda gerçekleştirildi. TOKİ kuraları devam ederken, TOKİ Adana kura sonuçları ve isim listesi sorgulamaları arttı. TOKİ kura canlı yayını www.toki.tv adresinde veya resmi YouTube kanalından izlenilecek. Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekilişi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden de takip edilebilecek. Peki, Adana TOKİ 2023 kura sonuçları ne zaman açıklanacak, TOKİ Adana kura çekilişi sonuçları nereden, nasıl sorgulanır? İşte 2+1 ve 3+1 evlerin Adana TOKİ kura çekimi canlı yayın izleme ve sonuç sorgulama ekranı...
11.01.2023 Ekonomi
Etimesgut Ballıkuyumcu TOKİ kura sonuçları isim listesi! Ankara TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir ve nereden sorgulanır?
Etimesgut Ballıkuyumcu TOKİ kura sonuçları isim listesi! Ankara TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir ve nereden sorgulanır? TOKİ Ankara kura çekilişleri TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında devam ediyor. 4 Ocak 2023 Çarşamba günü TOKİ Ankara çekişilişi Ballıkuyumcu ve Etimesgut için yapılacak. Ankara TOKİ Etimesgut, Ballıkuyumcu kura sonuçları ve isim listesi sorgulamaları devam ediyor. İşte Etimesgut Ballıkuyumcu TOKİ kura sonuçları isim listesi!
4.01.2023 Ekonomi
Sivas TOKİ sonuçları! Sivas TOKİ kura çekimi sonuç listesi açıklandı mı? 2022 TOKİ sonuç sorgulama!
Sivas TOKİ sonuçları! Sivas TOKİ kura çekimi sonuç listesi açıklandı mı? 2022 TOKİ sonuç sorgulama! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde Sivas için kuralar çekildi. Sivas TOKİ sonuçları canlı yayında gerçekleştirilen kura çekilişi ile belli oldu. Kuralar toki.tv’den canlı olarak yayınlandı. Peki, Sivas TOKİ kura çekimi sonuç listesi açıklandı mı? 2022 TOKİ sonuç sorgulama!
18.12.2022 Gündem
Amasya TOKİ kura çekilişi CANLI YAYIN İZLE ve TOKİ Amasya kura sonuçları sorgulama ekranı! 1+1, 2+1, 3+1 TOKİ Amasya kura sonuçları isim listesi!
Amasya TOKİ kura çekilişi CANLI YAYIN İZLE ve TOKİ Amasya kura sonuçları sorgulama ekranı! 1+1, 2+1, 3+1 TOKİ Amasya kura sonuçları isim listesi! Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 'İlk Evim İlk İş Yerim' için kura çekilişi bugün Amasya ilinde devam ediyor. TOKİ kura çekilişleri canlı yayında gerçekleştiriliyor. İşte Amasya TOKİ kura çekilişi CANLI YAYIN İZLE ve TOKİ Amasya kura sonuçları sorgulama ekranı…
13.12.2022 Ekonomi
TOKİ kura tarihleri (güncel liste) 7 ilde kura çekilişi yapılacak! Bu hafta TOKİ kuraları hangi illerde çekiliyor? Haftanın kura çeklişleri listesi!
TOKİ kura tarihleri (güncel liste) 7 ilde kura çekilişi yapılacak! Bu hafta TOKİ kuraları hangi illerde çekiliyor? Haftanın kura çeklişleri listesi! TOKİ’nin Sosyal Konut kapsamında başlattığı İlk Evim İlk İş Yerim projesinde kura çekilişleri devam ediyor. Bu hafta kura çekilişi yapılacak iller TOKİ’nin sosyal medya hesabından duyuruldu. 4. Etap kuralar, Samsun, Amasya, Çorum, Ordu, Sivas, Giresun, Tokat’ta çekilecek. 7 ilde gerçekleştirilen kuralarda 15 bin 566 hak sahibi belli olacak. TOKİ başvurularını tamamlayan ve başvuruları kabul edilen vatandaşlar TOKİ kura takvimini merak ediyor. Peki, Bu hafta TOKİ kuraları hangi illerde çekiliyor? İl il haftanın kura çekilişleri listesi ve Samsun, Amasya, Çorum, Ordu, Sivas, Giresun, Tokat kura tarihleri!
11.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Toki Kuraları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toki kuraları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.