Gazete Vatan Logo

100 Bin Sosyal Konut Projesi kuraları bugün başlıyor

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ertelenen 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi’nin 6 ildeki kura çekilişi 28-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

100 Bin Sosyal Konut Projesi kuraları bugün başlıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın sosyal medya hesabı Twitter’dan yapılan açıklamada, “28-30 Nisan ‘TOKİ hak sahipliği belirleme kuraları’ Manisa, Denizli, Nevşehir, Yozgat, Isparta ve Konya illerini kapsıyor” ifadesine yer verildi. Paylaşımda, detaylara “http://toki.gov.tr” adresinden, sonuçlara da e-Devlet Kapısı’ndan ulaşılabileceği belirtildi.

100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kuraları başlıyor. TOKİ başvurusu yapan pek çok kişi TOKİ kuraları ne zaman yapılacak? sorusunu merak ediyor. İşte TOKİ kuralarının yapılacağı tarih ve TOKİ kura sonuç takip ekranı!

TOKİ KURALARI NE ZAMAN YAPILACAK?

100 Bin Sosyal Konut Projesi kuraları 28-30 Nisan'da yapılacak "TOKİ hak sahipliği belirleme kuraları" Manisa, Denizli, Nevşehir, Yozgat, Isparta ve Konya illerini kapsıyor
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının sosyal medya hesabı Twitter'dan yapılan açıklamada, "28-30 Nisan 'TOKİ hak sahipliği belirleme kuraları' Manisa, Denizli, Nevşehir, Yozgat, Isparta ve Konya illerini kapsıyor." ifadesine yer verildi.
Paylaşımda, detaylara "http://toki.gov.tr" adresinden, sonuçlara da e-Devlet Kapısı'ndan ulaşılabileceği belirtildi.
Kura çekimleri vatandaşların katılımına kapalı olarak noter huzurunda gerçekleştirilecek.
TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ TAKVİMİ BELLİ OLDU!

Haberin Devamı