Osmaniye TOKİ çekilişi kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Osmaniye kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?
Osmaniye TOKİ çekilişi kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Osmaniye kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Osmaniye kura çekimi sonuçları merakla bekleniyor. TOKİ Osmaniye kura çekimi Osmaniye Merkez, Kadirli, Bahçe, Düziçi, Toprakkale, Düziçi Ellek ve Sumbas ilçelerinde 2+1 ve 3+1 konutlar için yapıldı. 1550 konutun TOKİ Osmaniye kura çekimi Youtube üzerinden canlı yayınlandı. Peki, Osmaniye TOKİ çekilişi kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Osmaniye kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?
6.01.2023 Ekonomi
Tokat TOKİ kura çekimi sonuçları canlı yayın! TOKİ 19 Aralık 2022 kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak, isim listesi sorgulama nasıl yapılır?
Tokat TOKİ kura çekimi sonuçları canlı yayın! TOKİ 19 Aralık 2022 kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak, isim listesi sorgulama nasıl yapılır? TOKİ Tokat kura çekilişi canlı yayın ekranı ile sonuçları sorgulama ekranı için araştırmalar hızlandı. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesi TOKİ sosyal konut projesinde kuralar aralık ayı için devam ediyor. Noter huzurunda 19 Aralık Pazartesi günü Tokat'ta gerçekleştirilen çekiliş sonucunda hak sahipleri belirlenecek.
19.12.2022 Ekonomi
Gümüşhane TOKİ sonuçları listesi belli oldu mu? Gümüşhane TOKİ kura çekimi isim listesi açıklandı mı?
Gümüşhane TOKİ sonuçları listesi belli oldu mu? Gümüşhane TOKİ kura çekimi isim listesi açıklandı mı? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kura çekilişlerinde bugün Gümüşhane ayağı tamamlandı. TOKİ başvurusu yapanlar arasında Gümüşhane merkez, Kürtün, Köse, Özkürtün, Merkez Arzularkabaköy’de 398 konutun sahipleri belli oldu. Peki, Gümüşhane TOKİ sonuçları listesi belli oldu mu? Gümüşhane TOKİ kura çekimi isim listesi açıklandı mı? İşte detaylar…
18.12.2022 Gündem
TOKİ kura tarihleri (güncel liste) 7 ilde kura çekilişi yapılacak! Bu hafta TOKİ kuraları hangi illerde çekiliyor? Haftanın kura çeklişleri listesi!
TOKİ kura tarihleri (güncel liste) 7 ilde kura çekilişi yapılacak! Bu hafta TOKİ kuraları hangi illerde çekiliyor? Haftanın kura çeklişleri listesi! TOKİ’nin Sosyal Konut kapsamında başlattığı İlk Evim İlk İş Yerim projesinde kura çekilişleri devam ediyor. Bu hafta kura çekilişi yapılacak iller TOKİ’nin sosyal medya hesabından duyuruldu. 4. Etap kuralar, Samsun, Amasya, Çorum, Ordu, Sivas, Giresun, Tokat’ta çekilecek. 7 ilde gerçekleştirilen kuralarda 15 bin 566 hak sahibi belli olacak. TOKİ başvurularını tamamlayan ve başvuruları kabul edilen vatandaşlar TOKİ kura takvimini merak ediyor. Peki, Bu hafta TOKİ kuraları hangi illerde çekiliyor? İl il haftanın kura çekilişleri listesi ve Samsun, Amasya, Çorum, Ordu, Sivas, Giresun, Tokat kura tarihleri!
11.12.2022 Ekonomi
Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi 2022! Düzce TOKİ kura sonuçları sorgulama (2+1 ve 3+1 ilçe 3 Aralık Düzce TOKİ kura çekimi)
Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi 2022! Düzce TOKİ kura sonuçları sorgulama (2+1 ve 3+1 ilçe 3 Aralık Düzce TOKİ kura çekimi) Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi için yapılan aramalar arttı. TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde Düzce ili kurasının devamı bugün yapılacak. Saat 10.00'da başlayan TOKİ Düzce kura çekiminin ardından hak sahipleri kendi isimlerinin çıkıp çıkmadığını araştırıyor. Peki, Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi açıklandı mı, Düzce TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır?
3.12.2022 Ekonomi
TOKİ kura takvimi! TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Hangi illerde kura çekilişi yapılacak?
TOKİ kura takvimi! TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Hangi illerde kura çekilişi yapılacak? TOKİ Sosyal Konut Projesi kura çekilişlerinde yeni takvim belli oldu. Asil ve yedek hak sahiplerinin belirleneceği TOKİ kura çekilişleri 7 ilde gerçekleştirilecek. 7 Aralık 2022’ye kadar devam edecek TOKİ kura çekilişlerinde 13 bin 807 ev için hak sahipleri belli olacak. Peki, TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte TOKİ kura tarihleri ve yeni takvim!
29.11.2022 Ekonomi
TOKİ kura çekimi canlı yayın izleme linki! YOUTUBE TOKİ kura çekilişi canlı yayın nasıl izlenir? İşte Ardahan ve Şırnak TOKİ canlı çekiliş izle
TOKİ kura çekimi canlı yayın izleme linki! YOUTUBE TOKİ kura çekilişi canlı yayın nasıl izlenir? İşte Ardahan ve Şırnak TOKİ canlı çekiliş izle TOKİ kura tarihleri Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından açıklandı. Başvurusunu yapan vatandaşlar ev sahibi olup olmayacaklarını TOKİ kura sonuçlarıyla öğrenecek. TOKİ kura çekimleri Şırnak ve Ardahan illeri ile başlayacak. Peki TOKİ kura çekilişi canlı yayın nasıl izlenir? TOKİ kura çekimi zaman, sonuçlar bugün açıklanacak mı? İşte Şırnak ve Ardahan TOKİ kura canlı yayını izleme…
7.11.2022 Ekonomi
TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ sosyal konut projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022
TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ sosyal konut projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim kampanyasına, gençlerden emeklilere, engellilerden şehit yakınlarına ve gazilere kadar 5 milyon 135 bin geçerli başvuru yapıldığını söyleyerek, ilk çekiliş için tarih verdi. Peki, TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?
5.11.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul Merkez arsa neresi, İstanbul Merkez nerede? TOKİ arsa İstanbul’un hangi ilçesinde?
TOKİ İstanbul Merkez arsa neresi, İstanbul Merkez nerede? TOKİ arsa İstanbul’un hangi ilçesinde? İstanbul Merkez neresi, TOKİ arsa İstanbul’un hangi ilçesinde? TOKİ Sosyal Konut projesi kapsamında 10 Ekim itibarıyla arsa satışları başladı, 7 Kasım’a kadar devam edecek. TOKİ arsalarının yapılacağı şehirler ve ilçeler belli olunca vatandaşlar arsa satışlarının İstanbul’da hangi semtlerde olduğunu sorgulamaya başladı.
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları TOKİ kapsamında başlatılan “İlk Evim Arsa” kampanyaları da başladı. Elektrik, su, doğal gaz alt yapıları ve planları tamamlanmış, inşaata hazır 29 ilde 1 milyon konut arsası sunulacak. Peki, TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İşte İstanbul arsa listesi ve fiyatları…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ ödemeleri sabit mi? TOKİ ödemeleri yılda iki kez artacak mı? TOKİ ödeme miktarı nasıl belirlenecek? İşte TOKİ ödeme planı!
TOKİ ödemeleri sabit mi? TOKİ ödemeleri yılda iki kez artacak mı? TOKİ ödeme miktarı nasıl belirlenecek? İşte TOKİ ödeme planı! TOKİ Sosyal Konut başvuruları devam ederken başvuru yapacak çoğu kişinin aklında TOKİ ödemeleri ile ilgili pek çok soru bulunuyor. Başvuru şartları ve ödeme planı geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Başvurularını yapmak isteyenler TOKİ sosyal konut ödemelerinin sabit mi olacağını, artış oranının nasıl ve hangi oranın baz alınarak yapılacağını araştırıyor. Peki, TOKİ ödemeleri sabit mi? TOKİ ödemeleri yılda iki kez artacak mı? TOKİ ödeme miktarı nasıl belirlenecek? TOKİ ödeme planı nasıl olacak? TOKİ ödemeleri memur maaşı artış oranında artacak mı? İşte TOKİ ödeme planı ve vatandaşın merak ettiği soruların yanıtları…
19.09.2022 Ekonomi
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular! Milyonlarca kişinin beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru süreci başladı! Başvuru sürecinin baladığı günden bu yanan rekor başvuru yapılan TOKİ’nin ucuz konut kampanyasına başvurular artarak devam ediyor. Proje kapsamında toplamda 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin iş yeri yapılacak. Projeye başvuru yapmak isteyip, özel durumu ile ilgili aklında pek çok soru işareti olan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merak edilen 25 soruya yanıt verdi. İşte TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri!
TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri! Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sosyal Konut Projesi başvuruları geçen hafta başladı. Dar gelirliyi ev sahibi yapmak ve kira yükünden kurtarmak amacıyla başlatılan kampanyada ilk hafta geride kalırken, başvurulara ilgi her geçen gün büyüyerek devam ediyor. 2+1 ve 3+1 seçenekli olarak başlatılan ve 81 ilde yapılacak dev konut projesi ile ilgili pek çok kişi bir yandan maliyet ve ödeme konusunda araştırmalarına devam ederken bir yandan da başvurularını yapmaya devam ediyor. TOKi ile ilgili pek çok kişi aklındaki soruları TOKİ uzmanlarına danışmak ve ayrıntılı bilgi alabilmek için TOKİ’nin iletişim hattı numaralarını araştırıyor. Peki, TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Sosyal Konut Projesi yoğun ilgi görüyor. TOKİ tarafından dar gelirli için üretilecek 2+1 ve 3+1 konutlar için başvurular yapılıyor. Kampanyanın ilk gününden başlayan yoğunluk devam ederken başvurularını gerçekleştiren vatandaşlar da kura çekilişinin ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki, TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvuru iptali  e-Devlet üzerinden yapılıyor mu? TOKİ iptal etme adımları!
TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvuru iptali e-Devlet üzerinden yapılıyor mu? TOKİ iptal etme adımları! TOKİ sosyal konut başvuruları başladı. İlk günden rekor başvuruya ulaşan TOKİ’de başvurular devam ediyor. Yüzbinlerce vatandaş başvuru için bankaların yolunu tutarken, başvuru şartlarını taşımayan ve TOKİ’nin şartlarındaki aynı haneden tek kişi başvurusuna uymayanlar da başvuru iptalinin nasıl yapılacağını araştırıyor. Peki, TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvuru iptali e-Devlet üzerinden yapılıyor mu? TOKİ iptal etme adımları!
17.09.2022 Ekonomi
TOKİ Sosyal Konut başvurularında yeni gelişme! Liste güncellendi! İşte il il TOKİ sosyal konut listesi, fiyatlar ve taksit tutarları...
TOKİ Sosyal Konut başvurularında yeni gelişme! Liste güncellendi! İşte il il TOKİ sosyal konut listesi, fiyatlar ve taksit tutarları... TOKİ Sosyal Konut Projesi başvurularında yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. TOKİ’den milyonlarca vatandaşa müjdeli haber geldi. Kira öder gibi, ucuza ev sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak duyurulan ‘İlk Evim İlk İş Yerim’ isimli dev sosyal konut projesine başvurular devam ediyor. İlk günden bankalarda ve e-Devlet’te yoğun başvuru alan TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi'nin hangi illerde yapılacağı belli olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sosyal konut projesi kapsamındaki konutlardan 50 bininin İstanbul'da, 18 bininin Ankara'da, 12 bin 500'ünün İzmir'de inşa edileceğini açıkladı. Açıklamanın ardından TOKİ'nin resmi internet sitesinde yayınlanan dar gelirli için üretilen sosyal konut projelerinin nerede yapılacağına yönelik listeye yeni güncelleme geldi. Ucuz konutların listesi paylaşıldı. Peki, Hangi ilde ne kadar konut inşa edilecek? TOKİ sosyal konut taksit tutarları ve fiyatları ne kadar olacak? TOKİ başvuru ücreti ve peşinat ne kadar? İşte il il 250 bin TOKİ konutun yapılacağı yerler ve kontenjanları…
17.09.2022 Ekonomi
TOKİ Sosyal Konut Projesi il listesi! Hangi illerde, kaç konut var? TOKİ nereye yapılacak?
TOKİ Sosyal Konut Projesi il listesi! Hangi illerde, kaç konut var? TOKİ nereye yapılacak? TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin detayları belli oldu. Koşullarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı TOKİ Sosyal Konut Projesi’ne yoğun ilgi var. Şartları, illere göre dağılımı ve kimlere verileceği belli oldu. Sosyal konut projesi kapsamındaki konutlardan 50 bininin İstanbul'da, 18 bininin Ankara'da, 12 bin 500'ünün İzmir'de inşa edilecek. 250 bin konutun inşa edileceği projede hangi illerde, nerede yapılacağı, kaç konutun projede olacağı tek tek açıklandı. Peki, TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin hangi illerde yapılacak? Hangi ilde kaç konut var? TOKİ nereye yapılacak? İşte il il TOKİ konut listesi!
13.09.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul Tuzla 3+1 kura çekilişi sona erdi| TOKİ kura çekilişi nereden takip edilir, sonuçlar nereden ilan edilecek?
TOKİ İstanbul Tuzla 3+1 kura çekilişi sona erdi| TOKİ kura çekilişi nereden takip edilir, sonuçlar nereden ilan edilecek? TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi sonucunda dün 2+1 konutları sahibini buldu. TOKİ tuzla çekilişi 3+1, 4 bin konut kura çekimi ise 10:00'da başladı. Corona virüsü nedeni alınan önlemler kapsamında TOKİ İstanbul çekilişi seyircisiz gerçekleşti. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi nereden takip edilir, isim listesi nereden sorgulanır?
17.03.2020 Gündem
TOKİ çekilişi İstanbul: Tuzla TOKİ kura çekilişi ve sonuçları (16 Mart 2020) belli oldu mu? Tuzla (5 bin 750) konut projesi sonuçları nasıl sorgulanır?
TOKİ çekilişi İstanbul: Tuzla TOKİ kura çekilişi ve sonuçları (16 Mart 2020) belli oldu mu? Tuzla (5 bin 750) konut projesi sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ'nin yatay mimari anlayışıyla İstanbul başta olmak üzere 81 ilde 2 1 ve 3 1 planında yapacağı 100 bin sosyal konut için 24 Şubat'ta başlayan kuralar devam ediyor. Depreme dayanıklı, kimlikli, mahalle kültürünün yaşatılacağı ve yatay mimari esasıyla inşa edilecek sosyal konutlara, Türkiye genelinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sosyal konutlara 1 milyon 211 bin 518 başvuru yapıldı. Toplamda 375 bin 953 ile en çok başvurunun yapıldığı İstanbul'da kuralar 16-20 Mart'ta çekilecek. Peki TOKİ İstanbul Tuzla Kura sonuçları nasıl ve nereden ilan edilecek? İstanbul TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl öğrenilir?
16.03.2020 Gündem
İstanbul TOKİ kura çekilişi (Tuzla TOKİ Kura sonuçları) ne zaman? TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi sonuçları corona nedeniyle nasıl ilan edilecek?
İstanbul TOKİ kura çekilişi (Tuzla TOKİ Kura sonuçları) ne zaman? TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi sonuçları corona nedeniyle nasıl ilan edilecek? İstanbul TOKİ kura sonuçları belirleme çekilişi için günler kaldı. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında İstanbul Tuzla‘da yapılacak 5 bin 750 konut sahibi bekliyor. Noter huzurunda canlı olarak çekilen kura törenleri corona virüsü tedbiri bakımından sadece TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden takip edilecek. İstanbul TOKİ kura çekilişi ne zaman? TOK İstanbul Tuzla 5 bin 750 konut çekilişi nereden ve nasıl sorgulanacak? 2020 TOKİ İstanbul Tuzla Arnavutköy Başakşehir kura sonuçları ne zaman ilan edilecek?
14.03.2020 Gündem
TOKİ Körfez kura sonuçları (TOKİ körfez 1500 konutları) açıklandı mı? Körfez TOKİ 2020 kura isim listesi belli mi?
TOKİ Körfez kura sonuçları (TOKİ körfez 1500 konutları) açıklandı mı? Körfez TOKİ 2020 kura isim listesi belli mi? Kocaeli TOKİ kura sonuçları 2020 çekilişi saati merakla bekleniyor. Kocaeli ili Körfez ilçesinde yapılacak bin 500 konutun kura çekilişi saat 13.00’de olacak. TOKİ İzmit Körfez’de yapılacak bin 500 proje için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Noter huzurunda canlı çekilen kuralar, aynı zamanda TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden de izlenebilecek. Corona Virüsü tedbirleri nedeniyle çekişler sadece internet üzerinden takip edilecek. TOKİ Körfez çekiliş sonuçları isim listesi belli nasıl sorgulanır? TOKİ konutlarında sözleşme nasıl yapılır, konut seçimi nasıl olacak? TOKİ başvurusunda ismi çıkmayan kişilerin paraları ne zaman iade edilecek?
13.03.2020 Gündem
Bin 250 aile ev sahibi oldu! Kocaeli İzmit TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ İzmit kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama…
Bin 250 aile ev sahibi oldu! Kocaeli İzmit TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ İzmit kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama… TOKİ Kocaeli İzmit kura sonuçları belli oldu. Kocaeli'de, TOKİ tarafından yapılacak 3 bin konutun bin 250si için kura çekilişi ile hak sahipleri belirlendi. Kurada adları okunanlar, konut sahibi olmanın sevincini yakınlarıyla paylaştı. TOKİ tarafından yapılan Her Yıl 100 Bin Sosyal Konut projesi kapsamında Kocaelide yapılacak toplam 3 bin konuttan, bin 250’si İzmit’te inşa edilecek. Bin 250 konut için 17 bin 797 kişi başvuruda bulundu. İzmit Sekbanlı-Sepetçi köyü civarında yapılması planlanan bin 250 konutun 875 tanesi 2+1, 375 tanesi ise 3+1 olacak. Peki, Kocaeli İzmit TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ İzmit kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama…
11.03.2020 Gündem
Bursa'da TOKİ kura sonuçları heyecanı sona erdi! 2020 TOKİ Kestel ve Yıldırım kura çekiliş sonuçları (400 konut) nasıl ve nereden öğrenilir?
Bursa'da TOKİ kura sonuçları heyecanı sona erdi! 2020 TOKİ Kestel ve Yıldırım kura çekiliş sonuçları (400 konut) nasıl ve nereden öğrenilir? Bursa’da, Toplu Konut İdaresi tarafından Kestel ve Yıldırım ilçelerine yapılacak 400 konutun kura çekimi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonu ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın desteğiyle Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Bursa'nın Kestel ilçesinde 250 ve Yıldırım ilçesinde inşa edilecek 150 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. Şehit aileleri ve engelli vatandaşların da aralarında bulunduğu 13 bin 365 başvuruda 2+1 konutlar için 280 kişi, 21 bin 723 kişinin başvuruda bulunduğu 3+1 konutları için 120 vatandaş hak kazandı. 2020 TOKİ Kestel ve Yıldırım kura çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? Bursa TOKİ kura sonuçları 2020 detayları…
9.03.2020 Gündem
TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş heyecanı sona erdi! TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?  (Bursa 2020 TOKİ Yıldırım projesi kura sonuçları 2020)
TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş heyecanı sona erdi! TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? (Bursa 2020 TOKİ Yıldırım projesi kura sonuçları 2020) TOKİ Bursa Yıldırım kuraları sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonu ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın desteğiyle Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Bursa'nın Yıldırım ilçesinde inşa edilecek 150 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. TOKİ Bursa Yıldırım sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Bursa TOKİ 2020 çekiliş sonuçları detayları…
9.03.2020 Gündem
TOKİ Bursa Kestel sonuçları belli oldu, hak kazananlar mutlu! Noter huzurunda çekilen Bursa TOKİ 250 konut kura çekilişi isim listesi nasıl sorgulanır?
TOKİ Bursa Kestel sonuçları belli oldu, hak kazananlar mutlu! Noter huzurunda çekilen Bursa TOKİ 250 konut kura çekilişi isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Bursa Kestel kuraları sonuçlandı. TOKİ kuralarının çekilmeye başlamasının ardından ev hayali kuran 250 hanenin sabırsızlıkla beklediği sonuçlar toki.gov.tr üzerinden ilan edildi. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında şu ana kadar 10 bin kişi ev sahibi oldu. İlk kez ev sahibi olacağını söyleyen İsmail Demiray da "Yıllardan beri bekliyoruz. Daha önce 3 kere yazılmıştım, şimdi çıktı. Çok mutluyuz. Allah herkese nasip etsin." diye konuştu. Bursa Tofaş Salonu’nda başlayan kura çekilişi isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Bursa kura sonuçları nereden takip edilecek?
9.03.2020 Gündem