Gazete Vatan Logo

TOKİ kura tarihleri (güncel liste) 7 ilde kura çekilişi yapılacak! Bu hafta TOKİ kuraları hangi illerde çekiliyor? Haftanın kura çeklişleri listesi!

TOKİ’nin Sosyal Konut kapsamında başlattığı İlk Evim İlk İş Yerim projesinde kura çekilişleri devam ediyor. Bu hafta kura çekilişi yapılacak iller TOKİ’nin sosyal medya hesabından duyuruldu. 4. Etap kuralar, Samsun, Amasya, Çorum, Ordu, Sivas, Giresun, Tokat’ta çekilecek. 7 ilde gerçekleştirilen kuralarda 15 bin 566 hak sahibi belli olacak. TOKİ başvurularını tamamlayan ve başvuruları kabul edilen vatandaşlar TOKİ kura takvimini merak ediyor. Peki, Bu hafta TOKİ kuraları hangi illerde çekiliyor? İl il haftanın kura çekilişleri listesi ve Samsun, Amasya, Çorum, Ordu, Sivas, Giresun, Tokat kura tarihleri!

TOKİ kura tarihleri (güncel liste) 7 ilde kura çekilişi yapılacak! Bu hafta TOKİ kuraları hangi illerde çekiliyor? Haftanın kura çeklişleri listesi!

TOKİ duyurdu! 7 ilde daha kura çekiliş tarihi belli oldu. TOKİ’nin 4. Etap kura çekilişlerinin yapılacağı illler açıklandı. TOKİ’nin sosyal medya hesabından çekiliş yapılacak illerin listesi ve kura tarihleri açıklandı.

BU HAFTA TOKİ KURALARI HANGİ İLLERDE ÇEKİLİYOR?

4. Etap kuralar, Samsun, Amasya, Çorum, Ordu, Sivas, Giresun, Tokat’ta çekilecek. 7 ilde gerçekleştirilen kuralarda 15 bin 566 hak sahibi belli olacak. Kuralar, Noter huzurunda çekilecek ve canlı olarak yayınlanacak.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NEREDEN İZLENİR?

TOKİ’nin Sosyal Konut kapsamında başlattığı İlk Evim İlk İş Yerim projesinde kura çekilişleri  http://toki.tv adresinden ve YouTube hesabından canlı yayınlanıyor.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

 TOKİ KURA TARİHLERİ