Gazete Vatan Logo

Tokat TOKİ kura çekimi sonuçları canlı yayın! TOKİ 19 Aralık 2022 kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak, isim listesi sorgulama nasıl yapılır?

TOKİ Tokat kura çekilişi canlı yayın ekranı ile sonuçları sorgulama ekranı için araştırmalar hızlandı. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesi TOKİ sosyal konut projesinde kuralar aralık ayı için devam ediyor. Noter huzurunda 19 Aralık Pazartesi günü Tokat'ta gerçekleştirilen çekiliş sonucunda hak sahipleri belirlenecek.

Tokat TOKİ kura çekimi sonuçları canlı yayın! TOKİ 19 Aralık 2022 kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak, isim listesi sorgulama nasıl yapılır?

TOKİ 19 Aralık 2022 kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak, isim listesi sorgulama nasıl yapılır? TOKİ kura çekilişleri Tokat için devam ediyor. 6 ilçede toplamda 1500 sosyal konutun hak sahipleri belli olacak. Tokat İl Özel İdaresi Konferans Salonu'nda düzenlenecek Tokat TOKİ kura çekimi saat 10’da başlıyor. Tokat TOKİ kura çekimi sonuçları canlı yayın ile sorgulama ekranı…

TOKAT TOKİ KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN İZLE

TOKİ kura canlı yayını www.toki.tv adresinde veya resmi YouTube kanalından izlenilecek.

Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekilişi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden de takip edilebilecek.

TOKAT TOKİ KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

TOKİ kura çekimi sonuçları resmi internet sitesi üzerinden sorgulanabiliyor. İsminizin çıkıp çıkmadığını aşağıdaki linkten sorgulayabilirsiniz.

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMASI İÇİN TIKLAYINIZ