Tobb Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu

Tobb Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu

Son dakika TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tobb Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tobb başkanı rifat hisarcıklıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 tobb başkanı rifat hisarcıklıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm tobb başkanı rifat hisarcıklıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Kadının elinin değmediği bir ekonomi büyüyemez
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Kadının elinin değmediği bir ekonomi büyüyemez Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Kadının elinin değmediği bir ekonomi büyüyemez. Bir hedefimiz var; kadınlarımızın sosyal hayatta, iş hayatında, siyasette daha fazla aktif rol almasını istiyoruz" dedi.
9.03.2022 Ekonomi
TOBB'dan LGS tercihi yapacak öğrencilere çağrı! Öğrencilere burs ve yurt dışında staj imkanı verilecek!
TOBB'dan LGS tercihi yapacak öğrencilere çağrı! Öğrencilere burs ve yurt dışında staj imkanı verilecek! TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, gençleri meslek liselerinin bir parçası olmaya çağırdı: "Bu okullara yerleşecek gençler, uzmanlık kapısından girmiş olacak, diplomaları, meslekleri olacak. Okullarımızı tercih edecek gençlerimiz mezun olduklarında 'ara eleman' değil, 'aranan eleman' olacaklar"
7.07.2021 Eğitim
'Facebook İstasyon' İstanbul'da açıldı
'Facebook İstasyon' İstanbul'da açıldı Facebook'un Türkiye'deki ilk topluluk merkezi "Facebook İstasyon", TOBB ve Habitat Derneği iş birliğiyle İstanbul'da açıldı.
12.09.2019 Bilim ve Teknoloji
Yerli otomobilde takvim açıklandı: 2021 satışı başlayacak
Yerli otomobilde takvim açıklandı: 2021 satışı başlayacak Yerli otomobilin ilk prototipi ve ticari satışı için TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu takvim açıkladı. Hisarcıklıoğlu, "Tarihimizde bir ilki başaracak olmanın heyecanı içindeyiz. İnşallah 2019'da ilk prototip ortaya çıkacak, 2021'de de ticari satışlar başlayacak" dedi.
28.11.2017 Ekonomi
Şimdi sıra ışıkları parlatmaya geldi
Şimdi sıra ışıkları parlatmaya geldi TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,”Harvard, ‘Türkiye kendi liginde 2020’ye kadar dünyanın en hızlı büyüyen ikinci ülkesi olacak’ diyor. IMF ‘13’üncü ülke’ olacak diyor. İçimize kapanıp kavga edersek IMF’nin, içimize kapanmayıp üretime odaklanırsak Harvard’ın tahmini tutar” dedi
11.04.2016 Ekonomi
‘Adaysan başbakanlığı bırak’
‘Adaysan başbakanlığı bırak’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanlığı seçimine ‘çatı adayı’ ile gitme arayışları çerçevesinde turunu dün de sürdürerek, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüştü...
29.09.2021 Gündem
5 örgütten sürpriz istek!
5 örgütten sürpriz istek! TESK, Türk-İş, Memur-Sen, Hak-İş ve TİSK temsilcileri Erdoğan’a ortak bir bildiri sundu.
29.09.2021 Gündem
Hisarcıklıoğlu ‘hakem’ oluyor!
Hisarcıklıoğlu ‘hakem’ oluyor! TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na önemli görev
27.03.2013 Ekonomi
Bakan Varank: Togg’u Avrupa’nın caddelerinde de görmeye başlayacağız
Bakan Varank: Togg’u Avrupa’nın caddelerinde de görmeye başlayacağız Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg’u aynı zamanda Türk Devletleri Teşkilatı Dönem Başkanı olan Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’e Togg heyeti ile birlikte teslim eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Özbek öğrencilerle buluştu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Taşkent’teki Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) kampüsünü ziyaret eden Bakan Varank, “Türkiye’nin kabiliyetlerini tüm dünyaya yansıtan bir proje. Togg’u Avrupa’nın caddelerinde de görmeye başlayacağız” dedi.
13.04.2023 Ekonomi
Bakan Özer: Mesleki eğitim merkezi, istihdam programı değil
Bakan Özer: Mesleki eğitim merkezi, istihdam programı değil Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesleki eğitim merkezlerine ilişkin, "Kamuoyunda 'Çocuk işçiliği artıyor' şeklinde bir yanlış algılama var. Hangi dilden ithal ediliyor, bilmiş değilim. Mesleki eğitim merkezi, bir istihdam programı değildir; bir eğitim programıdır" dedi.
17.01.2023 Eğitim
Yerli otomobil Togg ile ilgili müjde! Satışlar başlıyor, Togg fiyatı ne kadar olacak?
Yerli otomobil Togg ile ilgili müjde! Satışlar başlıyor, Togg fiyatı ne kadar olacak? Togg için nefesler tutuldu. Vatandaşlar yerli otomobil hakkında birçok detayı merak ediyor. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, Togg’un mart ayında Togg satışlarının başlayacağı bilgisini paylaştı. Öte yandan Togg'un ortalama fiyatı ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
31.08.2022 Ekonomi
Nefesler tutuldu! TOGG'da flaş gelişme
Nefesler tutuldu! TOGG'da flaş gelişme Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Allah nasip ederse mart ayından itibaren inşallah Bursa'nın yollarında da ülkemizin haklı gururu, ilk yerli ve bütün hakları bize ve Türkiye'ye ait olan otomobilini hep beraber göreceğiz. TOGG, inşallah mart ayında Bursa'da yola çıkmış olacak" dedi.
30.08.2022 Ekonomi
Gençler için istihdam fırsatı! Başvurular alınmaya başladı
Gençler için istihdam fırsatı! Başvurular alınmaya başladı Gençlere güzel haber! İş ve staj başvuruları alınıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından imzalanan Mesleğim Hayatım İş ve Staj Programı İş Birliği Protokolü kapsamında, şirketlerin stajyer ve istihdam talebi için başvuru süreci başladı.
13.06.2022 Çalışma Hayatı
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan milyonlara müjde! 81 ili kapsıyor, MEB resmen duyurdu, okul öncesinden yüksek öğretime kadar...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan milyonlara müjde! 81 ili kapsıyor, MEB resmen duyurdu, okul öncesinden yüksek öğretime kadar... Milli Eğitim Bakanlığı 81 ilde seferberlik başlattı. Milyonları çok yakından ilgilendiriyor. Bakan Özer tek tek duyurdu. İmzalar atıldı. Sayı hızla artıyor, 2 milyona ulaştı. Milli Eğitim Bakanı Özer yaptığı açıklamada son 20 yılda Türkiye'de eğitimde çok önemli bir dönemi yaşadıklarını vurgulayarak "Okul öncesinden yüksek öğretime kadar tüm alanlarda ülkemizde 81 ilde tüm ilçelerde müthiş bir eğitim seferberliği gerçekleşti. Bu seferberlik kapsamında tüm illerimizde çok sayıda okul ve çok sayıda derslik eğitim sistemine kazandırıldı ve bu yapılan yatırımlar hızlı bir şekilde ülkemizin okullaşma oranlarının artmasına büyük katkı sağladı." diye konuştu. Öte yandan MEB tarafından mesleki eğitim ile ilgili önemli adımlar atılıyor. 'Aradığım elamanı bulamıyorum.' sözü artık tarih oluyor. Milli Eğitim Bakanlığı iş gücü piyasasının ihtiyaç duymuş olduğu nitelikli insan kaynağını yetiştirmeye yönelik farklı yaklaşımlar geliştirdi. İşte mesleki eğitim ile ilgili merak edilen ayrıntılar...
10.02.2022 Eğitim
CANiK Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına girdi
CANiK Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına girdi Samsun Yurt Savunma (SYS) Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına girdiğini açıkladı. TOBB tarafından belirlenen “TOBB Türkiye 100” listesinde 4 yıldır üst üste giren tek savunma şirketi olarak 85. sırada yerini aldı.
10.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Destek müjdesi! Bakan Muş duyurdu, farklı sektörler için...
Destek müjdesi! Bakan Muş duyurdu, farklı sektörler için... Son dakika destek açıklaması Bakan Muş'tan geldi. Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada, "Ekonomik büyümemizin sürdürülebilir temellere oturtulması, ticari hayatın kolaylaştırılması ve güvenin artırılması amacıyla çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İnşallah yakın gelecekte farklı alanlara, sektörlerle odaklanan yeni destek mekanizmalarımızı sizlerle paylaşma fırsatı bulacağız." diye konuştu.
8.02.2022 Siyaset
İş dünyasından fidan kampanyasına büyük destek
İş dünyasından fidan kampanyasına büyük destek Orman yangınları ile mücadele devam ederken şirketler de yardım kampanyaları ile mücadeleye destek olmaya başladı. Türkiye'nin önde gelen zincir marketleri bölgede ihtiyaç duyulan malzemelerin tedarik edileceğini açıklarken, TOBB maddi yardımda bulunulacağını, TİM ve TESK de ağaçlandırma kampanyaları başlatılacağını ifade etti.
31.07.2021 Ekonomi
Dev şirketler yangın bölgeleri için harekete geçti
Dev şirketler yangın bölgeleri için harekete geçti Orman yangınları ile mücadele devam ederken şirketler de yardım kampanyaları ile mücadeleye destek olmaya başladı. Türkiye'nin önde gelen zincir marketleri bölgede ihtiyaç duyulan malzemelerin tedarik edileceğini açıklarken, TOBB maddi yardımda bulunulacağını, TİM ve TESK de ağaçlandırma kampanyaları başlatılacağını ifade etti.
30.07.2021 Ekonomi
Motorlu kara taşıt ticareti için TOBB eğitim verecek!
Motorlu kara taşıt ticareti için TOBB eğitim verecek! Motorlu kara taşıtı ticareti yapan kişilerin uzmanlaşması ve yeni girişimcilerin yetişmesi için önemli bir eğitim işbirliği gerçekleşti.
27.05.2021 Otomobil
Yapay zeka kursu verilecek! TOBB Başkanı açıkladı: 50 bin kişiye ücretsiz yapay zeka kursu
Yapay zeka kursu verilecek! TOBB Başkanı açıkladı: 50 bin kişiye ücretsiz yapay zeka kursu 50 binden fazla kişiye TOBB Global Al Hub iş birliğinde yapay zeka eğitimi verilecek ve "Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi" kapsamında sertifikalar verilecek. Yapay zeka kursu ile ilgili Hisarcıklıoğlu’nun yaptığı açıklama…
23.02.2021 Eğitim
Destek açıklaması! Bugün itibarıyla...
Destek açıklaması! Bugün itibarıyla... Bakan Pakdemirli'den flaş destek açıklaması geldi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, son 3 yılda hem lisanslı depo şirketi sayısında, hem de kapasitede büyük artışlar olduğunu söyleyerek, "Lisanslı depo şirketi sayısı 38'den bugün 3,3 kat artarak 126ya ulaştı. Lisanslı depo kapasitesi ise 1,8 milyon tondan, bugün itibarıyla 4 kat artışla 177 noktada toplam 7 milyon tona ulaştı" dedi.
26.01.2021 Ekonomi
TOBB, 26-27 Ocak'ta "Dijitalleşme Sanal Fuarı" düzenleyecek
TOBB, 26-27 Ocak'ta "Dijitalleşme Sanal Fuarı" düzenleyecek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde daha da önem kazanan dijitalleşmeyi ve bu alandaki gelişmeleri KOBİ'lere aktarabilmek amacıyla 26-27 Ocak'ta "Dijitalleşme Sanal Fuarı" düzenleyecek.
19.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Halkbank harekete geçti! Düşük kredi faizi ve...
Halkbank harekete geçti! Düşük kredi faizi ve... Halkbank duyurdu! Art arda güzel haberler geldi. Binlerce kişi yaralanacak. İmzalar atıldı. Düşük faiz ile kredi imkanı sunuluyor. Ödeme kolaylığı sağlanacak. 18 ay vade imkanı bulunuyor. Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması ile birçok vatandaş ekonomik olarak rahatlayacak. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Halkbank ile imzalanan anlaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Halkbank'ın güzel bir jest daha yaparak bu kredi kartına, TOBB'un logosunu da eklettiğini belirten Hisarcıklıoğlu, "Meclisimizin tüm üyeleri, Halk Bankası tarafından ciro ve kredibiliteye göre belirlenecek limitler dahilinde hem satıcı hem de alıcı olarak bu sistemden yararlanabilecek. Tedarik zincirini güven altına alacak bu sistem, KOBİ'lerin kredi faizlerinin düşmesine de yardımcı olacak. Düşen finansman maliyetleri, KOBİ'leri yatırım ve üretim için teşvik edecek. KOBİ'lerin ve dolayısıyla ülkemizin finansal istikrarı güçlenecek." ifadelerini kullandı.
5.01.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası harekete geçti ve imzalar atıldı! 18 aya kadar vade…
Ziraat Bankası harekete geçti ve imzalar atıldı! 18 aya kadar vade… Ziraat Bankası harekete geçti, imzalar atıldı ve resmen açıklandı. Binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. 18 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Nakit sıkıntısı çeken vatandaşa nefes aldıracak ve hayata geçirildi. Ziraat Bankası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında yapılan Bankkart Tedarik Zinciri Finansmanı kapsamında peş peşe imzalar atılıyor. Erzurum Ticaret Borsası ile Ziraat Bankası Erzurum Bölge Yöneticiliği arasında protokol imzalandı. Bir protokol de Eskişehir Sanayi Odası ile imzalandı.
24.12.2020 Ekonomi
Ticaret Bakanı Pekcan'dan 3 alanda yatırım vurgusu
Ticaret Bakanı Pekcan'dan 3 alanda yatırım vurgusu Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele sürecinde dijitalleşmenin öneminin bir kez daha anlaşıldığını belirterek, "Dijitalleşme ve teknoloji alanında yapılacak yatırımlar, Türkiye ve dünya için en az gıda kadar önemli. Gıda, sağlık ve dijitalleşme konusunda yapacağımız yatırımlar önümüzdeki dönemin öncelikleri olacak." dedi.
1.05.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tobb Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tobb başkanı rifat hisarcıklıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.