Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı

Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı

Son dakika Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tıpta yan dal uzmanlık eğitimi giriş sınavı gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 tıpta yan dal uzmanlık eğitimi giriş sınavı haberi bulunmuştur. Tüm tıpta yan dal uzmanlık eğitimi giriş sınavı haberleri aşağıda listelenmiştir.
ÖSYM duyurdu! 2021-YDUS Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanı tercihleri başladı! İşte YDUS pediatri tercih ekranı!
ÖSYM duyurdu! 2021-YDUS Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanı tercihleri başladı! İşte YDUS pediatri tercih ekranı! ÖSYM duyurdu! Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2021-YDUS 2. Grup) Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanı için tercih işlemleri başladı. Adaylar tercihlerini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifrelerini kullanarak elektronik ortamda yapabilecek. Peki, YDUS tercihleri nasıl yapılır? YDUS kontenjanları açıklandı mı? YDUS taban puanları belli oldu mu? YDUS pediatri tercihleri başladı mı? ÖSYM YDUS pediatri tercih ekranı!
14.05.2022 Eğitim
ÖSYM duyurdu! 2021-YDUS ek yerleştirme sonuçları açıklandı!
ÖSYM duyurdu! 2021-YDUS ek yerleştirme sonuçları açıklandı! ÖSYM, Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2021-YDUS) ek yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarına ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebilecek.
12.04.2022 Eğitim
ÖSYM duyurdu! 2021-YDUS başvuruları başladı!
ÖSYM duyurdu! 2021-YDUS başvuruları başladı! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) 2021-Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2021-YDUS) başvurularının başladığını duyurdu. Adaylar başvurularını 11 Ekim'e kadar ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yapabilecek. Peki, 2021 YDUS başvurusu nasıl yapılır? ÖSYM aday işlemleri başvuru ekranı!
1.10.2021 Eğitim
ÖSYM duyurdu! 2020 YDUS ek tercihleri başladı!
ÖSYM duyurdu! 2020 YDUS ek tercihleri başladı! ÖSYM, Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2020-YDUS) ek tercihlerinin alınmaya başladığını duyurdu. Adaylar tercih işlemlerini 25 Haziran-01 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapabilecek. Peki, YDUS ek tercih nasıl yapılır? ÖSYM YDUS tercih ekranı!
25.06.2021 Eğitim
ÖSYM 2020-YDUS soru kitapçığı ve cevap anahtarlarını yayımladı
ÖSYM 2020-YDUS soru kitapçığı ve cevap anahtarlarını yayımladı ÖSYM, Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2020-YDUS) temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımladığını duyurdu. Adaylar, temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarına ÖSYM’nin internet adresinden ulaşabilecek. İşte 2020-YDUS temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarı görüntüleme ekranı...
22.02.2021 Eğitim
YDUS sınav giriş belgeleri yayımlandı!
YDUS sınav giriş belgeleri yayımlandı! Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı giriş yerleri belli oldu. ÖSYM tarafından uygulanacak olan 2018-YDUS için heyecan dorukta. Sınav giriş belgeleri yayımlanan Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ne zaman?
13.12.2018 Gündem
YDUS başvuruları için bugün son gün!
YDUS başvuruları için bugün son gün! YDUS başvuruları 4 Ekim tarihinde başladı ve bugün sona erecek. Peki Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) ne zaman düzenlenecek? YDUS başvuru kılavuzuna haberimizden ulaşabilirsiniz.
11.10.2018 Gündem
YDUS ek yerleştirme tercihleri başladı!
YDUS ek yerleştirme tercihleri başladı! Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) ek yerleştirme tercih işlemlerine ÖSYM'nin açıklaması ile start verildi. Peki YDUS ek yerleştirme tercihleri nasıl yapılıyor? İşte YDUS ek yerleştirme tercih işlemlerine dair merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
YDUS başvuruları ne zaman sona erecek? YDUS hangi tarihte?
YDUS başvuruları ne zaman sona erecek? YDUS hangi tarihte? Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) başvuruları 3 Ekim tarihinde başladı. Binlerce adayın merakla takip ettiği YDUS başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? İşte YDUS başvurularına ilişkin detaylar...
29.09.2021 Gündem
YÖK duyurdu! Öğrenci affı ile ilgili usul ve esaslar yayınlandı! Kimler öğrenci affından yararlanabilecek?
YÖK duyurdu! Öğrenci affı ile ilgili usul ve esaslar yayınlandı! Kimler öğrenci affından yararlanabilecek? YÖK duyurdu! Öğrenci affı ile ilgili düzenlemenin detayları belli oldu. 5 Temmuz 2022 tarihli Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7417 sayılı Kanun'da kamuoyunda “öğrenci affı” olarak adlandırılan yasal düzenlemenin uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar Yükseköğretim Kurulu tarafından yayımlandı. Peki, Kimler öğrenci affından yararlanabilecek? Öğrenci affı ile kimler kayıt yaptırabilecek? Öğrenci affı kimleri kapsıyor? Kapatılan okulların öğrencileri aftan yararlanacak mı? İşte Öğrenci affı ile ilgili usul ve esaslar…
22.07.2022 Eğitim
Paralar hesaba yatacak! Ek ödeme müjdesi! Doktor, hemşire...
Paralar hesaba yatacak! Ek ödeme müjdesi! Doktor, hemşire... Paralar hesaba yatacak! Yüz binlerce kişiye ek ödeme müjdesi. Hemşire, doktor birçok sağlık çalışanını ilgilendiriyor. Sağlık çalışanlarının aylık gelirlerinin artmasını sağlayacak teklif yasalaştı. Düzenlemeyle tüm çalışanların döner sermaye ek ödeme tavanları arttırılırken, doktorlara ek ödeme zammı getirildi. Prim borcu nedeniyle sağlık sigortasından yararlanamayanlara da 10 bin liralık prim affı sağlandı.
18.06.2022 Ekonomi
2022 ÖSYM TUS kontenjanları açıklandı mı, TUS tercihleri ne zaman? İşte TUS sonuçları sorgulama ve tercih ekranı!
2022 ÖSYM TUS kontenjanları açıklandı mı, TUS tercihleri ne zaman? İşte TUS sonuçları sorgulama ve tercih ekranı! TUS kontenjanları ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yeni bir yapıldı. 6 Mart tarihinde yapılan sınavın sonuçları 31 Mart 2022 tarihinde açıklanmıştı. Adaylar TUS kontenjanlarını beklemeye başlamış. "2022 TUS kontenjanları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?" sorularına yanıt aranmaya başlanmıştı. İşte 2022 TUS kontenjanları hakkındaki son gelişmeler…
18.04.2022 Eğitim
Bakan Koca: Asistanlarımız, yükümlülükleri açısından eşit hale geldi
Bakan Koca: Asistanlarımız, yükümlülükleri açısından eşit hale geldi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Asistanlarımız, üniversitelerimizde ve bakanlığımıza bağlı hastanelerde yükümlülükleri açısından eşit hale geldi. Üniversite hastanelerine yerleşen uzmanlık öğrencilerinin kadro farkından kaynaklanan eşitsizliklere son verildi" dedi.
15.04.2022 Siyaset
YDUS tercih işlemleri başladı!
YDUS tercih işlemleri başladı! Tıpta Yan Dal Uzmanlık eğitimi giriş sınavı tercih işlemleri bugün başladı.
28.08.2019 Eğitim
YDUS tercihleri bugün sona erecek! YDUS nedir?
YDUS tercihleri bugün sona erecek! YDUS nedir? YDUS tercihleri için bugün son gün. 2016-YDUS yeni değerlendirme sonuçlarına göre yerleştirme işlemleri 13-19 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. Peki YDUS tercihleri nasıl yapılır? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları...
19.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tıpta yan dal uzmanlık eğitimi giriş sınavı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.