Gazete Vatan Logo

ÖSYM duyurdu! 2021-YDUS Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanı tercihleri başladı! İşte YDUS pediatri tercih ekranı!

ÖSYM duyurdu! Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2021-YDUS 2. Grup) Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanı için tercih işlemleri başladı. Adaylar tercihlerini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifrelerini kullanarak elektronik ortamda yapabilecek. Peki, YDUS tercihleri nasıl yapılır? YDUS kontenjanları açıklandı mı? YDUS taban puanları belli oldu mu? YDUS pediatri tercihleri başladı mı? ÖSYM YDUS pediatri tercih ekranı!

ÖSYM duyurdu! 2021-YDUS Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanı tercihleri başladı! İşte YDUS pediatri tercih ekranı!

ÖSYM, Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2021-YDUS 2. Grup) Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanı için tercih işlemlerinin başladığını duyurdu! YDUS pediatri alanında işlem yapacak adaylar, 20 Mayıs’a kadar tercihlerini yapabilecek. Peki, YDUS tercihleri nasıl yapılır? YDUS kontenjanları açıklandı mı? YDUS taban puanları belli oldu mu? YDUS pediatri tercihleri başladı mı? ÖSYM YDUS pediatri tercih ekranı!

YDUS TERCİHLERİ NASIL YAPILIR?

ÖSYM tarafından paylaşılan duyuru şu şekilde:

“Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2021-YDUS 2. Grup) Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanı için tercih işlemleri, 13 - 20 Mayıs 2022  tarihleri arasında yapılacaktır.

Tercih işlemleri, 20 Mayıs 2022 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir. Adaylar tercihlerini, bireysel olarak 13 Mayıs 2022 günü saat 14.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifrelerini kullanarak elektronik ortamda yapabileceklerdir.

Yerleştirme işleminde, 2021-YDUS Başvuru Kılavuzunda yer alan ilke ve kurallar uygulanacaktır.”

Haberin Devamı

YDUS tercih başvurusu için tıklayın

YDUS kontenjanları için tıklayın