Tiny House

Tiny House

Son dakika Tiny House haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tiny House ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tiny House haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tiny House

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tiny house gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 tiny house haberi bulunmuştur. Tüm tiny house haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev alamayan herkesin ilk tercihi oldu! Talep patladı, yüzde 400 artış yaşandı
Ev alamayan herkesin ilk tercihi oldu! Talep patladı, yüzde 400 artış yaşandı Pandemi ve depremden sonra daha güvenli bir yapıda yaşamayı tercih edenler ve konut fiyatlarındaki artıştan dolayı ev alamayanların gayrimenkul tercihi değişti. Vatandaşın talebinde yüzde 400’lük artış yaşandı. İşte detaylar...
15.03.2024 Ekonomi
Karavanist Fuarı’nda vatandaşlardan Tiny House’a yoğun ilgi
Karavanist Fuarı’nda vatandaşlardan Tiny House’a yoğun ilgi Gayrimenkul uzmanı Işık: “Konut dışı gayrimenkul satışları yüzde 62 oranlarında arttı”
9.01.2024 Advertorial
Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi
Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi Kırklareli’nde selde kayıp olarak aranan Ahmet Baki Şimşek'in cansız bedenine ulaşılırken can kaybı sayısı 6'ya yükseldi.
7.09.2023 Gündem
Kiralık evde yeni dönem! Fiyatların artacağı tarih de açıklandı
Kiralık evde yeni dönem! Fiyatların artacağı tarih de açıklandı Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Kiralık evde yeni dönem resmen başladı. Her şey değişti, piyasa tersine döndü. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, ev sahiplerinin kiracı tercihlerinin değiştiğini belirterek, "Eskiden ev sahipleri öğrencilere, bekara ev vermezlerdi. Şimdi ise üniversitede son sınıf ya da 3'üncü sınıf öğrencileri tercih ediliyor” dedi. Akgün, bunun nedenini de açıkladı.
6.08.2023 Ekonomi
Bodrum'da çıkan yangın, 'tiny house'lara sıçradı
Bodrum'da çıkan yangın, 'tiny house'lara sıçradı   Muğla'nın Bodrum ilçesinde ağaçlık alanda çıkan yangın, bir arazideki tekerlekli küçük evlere (tiny house) de sıçradı. Yangın kısa süre sonra kontrol altına alındı.
9.07.2023 Yaşam
Bakan Kurum açıkladı! Kocaeli'ne 5200 yeni konut
Bakan Kurum açıkladı! Kocaeli'ne 5200 yeni konut Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul milletvekili adayı Murat Kurum, İzmit Körfezi Dip Çamur Temizleme Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Kurum, "Sadece İzmit Körfezi'nde değil bütün Marmara çevresinde yapacağız. Marmara Denizi'mizi en güzel, en doğal haliyle gençlerimize bırakacağız" dedi.
2.05.2023 Gündem
‘Tiny house’larla ilgili flaş gelişme! Edirne Valiliği harekete geçti
‘Tiny house’larla ilgili flaş gelişme! Edirne Valiliği harekete geçti Edirne Valiliği, Keşan’da, tarım arazilerinde yasa dışı şekilde konaklama ve barınma amaçlı ‘tiny house’ adı verilen, genellikle 10 ila 30 metrekare arasında, tekerlekli veya sabit olarak tasarlanan küçük evler konumlandırılması için çalışma yapanlar hakkında suç duyurusunda bulundu. ‘Toprak koruma arazi kullanımı’ ve ‘imar’ kanunlarına aykırı davrananlar hakkında yasal işlem yapılacağı bildirildi. 
2.05.2023 Gündem
Tapunuz geçersiz sayılabilir! 'Ucuzsa şüphelenin'
Tapunuz geçersiz sayılabilir! 'Ucuzsa şüphelenin' Pandemi ve deprem felaketi konuttaki beklentileri değiştirdi. Az katlı, doğada bir yaşam hayal edenler müstakil ev ya da tiny house tipi yapılara yönelince bu alanda satış yapan firma sayısında patlama oldu. Ancak uzmanlar uyarıyor; fiyatı ya da sunulan proje görselleri cazip gelse de araştırmadan alım yapılmamalı. Yoksa bir dönemin konut mağdurları gibi arsa mağdurları da doğabilir.
30.04.2023 Ekonomi
Deprem sonrası yeni dönem! Talep arttı, fiyatları 520 bin liradan başlıyor
Deprem sonrası yeni dönem! Talep arttı, fiyatları 520 bin liradan başlıyor İzmir'de genellikle yazlık ilçelerde tercih edilen karavan yaşamı, deprem sonrası giderek yaygınlaştı. Güvenlik kaygısı nedeniyle karavan ve tekerlekli küçük evlere (tiny house) talep artarken, üreticiler yüzde 50'nin üzerinde artan siparişlere yetişmekte güçlük çekiyor. Karavan fiyatları 520 bin TL'den, tekerlekli küçük evler ise 430 bin TL'den başlıyor.
21.03.2023 Ekonomi
Talep yüzde 200 arttı! İşte en çok tercih edilen ilçeler
Talep yüzde 200 arttı! İşte en çok tercih edilen ilçeler Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Trakya bölgesinde arsalara ilgi yüzde 200'e varan oranlarda artarken, uzmanlar yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Peki arsa talebi en çok hangi bölgelerde yoğunlukta? İşte detaylar...
16.03.2023 Ekonomi
Deprem sonrası talep 10 kat arttı! Yıllık kira 50 bin TL
Deprem sonrası talep 10 kat arttı! Yıllık kira 50 bin TL Pandemide kalabalıklardan kaçış için güvenli liman görünen ‘tiny house’ tipi evlere ilgi, salgının gündemden düşmesiyle azalmıştı. Kahramanmaraş depremlerinin ardından özellikle İstanbul’da beklenen büyük deprem nedeniyle yeniden ‘küçük ev’ konseptine ilgi arttı. Satış firmalarının showroom’ları dolup taşıyor. Talebin 10 kat arttığı belirtiliyor.
12.03.2023 Ekonomi
Tiny house davasında dikkat çeken karar!
Tiny house davasında dikkat çeken karar! Tiny house ile ilgili son dakika gelişmesi İzmir’in Karaburun Belediye Meclisi'nce ilçe sınırlarında tekerlekli küçük ev konulmasını yasaklaması üzerine açılan davadan dikkat çeken bir karar çıktı.
29.11.2022 Ekonomi
Ev almak isteyen için farklı bir alternatif: Tiny house! Fiyatlar 350 bin TL...
Ev almak isteyen için farklı bir alternatif: Tiny house! Fiyatlar 350 bin TL... Yurtdışından görerek ilham aldığı ve kendi tasarımlarıyla Sakarya'da üretimine başladığı 'tiny houseleri', karavan fiyatına satan kadın girişimci, ürünlerini dünyanın birçok noktasına pazarlamanın mutluluğunu yaşıyor.
25.07.2022 Ekonomi
Vergi ödenmiyor! Fiyatları uygun, İstanbul ve çok sayıda kentte...
Vergi ödenmiyor! Fiyatları uygun, İstanbul ve çok sayıda kentte... Tiny House'ların popülerliği son yıllarda artış gösterirken, pandemiyle en çok tercih edilen yaşam alanları arasına girdi. İstanbul’un birçok yerinde Tiny House alanları tercih edilirken, bunlara Ankara, Sakarya, Kocaeli, Balıkesir, Bursa, İzmir, Çanakkale ve Muğla da eklendi. Arsa alımının şart olmadığı Tiny House'ların önemli bir özelliği de vergisiz olması.
11.10.2021 Ekonomi
Arsa alacak herkesi kapsıyor! Talep patladı, fiyatlar uçtu...
Arsa alacak herkesi kapsıyor! Talep patladı, fiyatlar uçtu... Arsa sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Salgın döneminde yazlık bölgelerdeki arsalarda talep patladı. Fiyatlar adeta zirve yaptı, yüzde 100 artış yaşandı. Artık gençler de büyük ilgi göstermeye başladı. Ancak arsa almak istiyorsanız dikkat edilmesi gereken önemli hususlar var. Peki arsa almaya karar verdiniz, alım öncesinde nelere bakmalı, nasıl adımlar atmalısınız? İşte tüm bilgiler...
14.04.2021 Ekonomi
Salgın, yatırımcıları tarım sektörüne yöneltti
Salgın, yatırımcıları tarım sektörüne yöneltti Denge Değerleme'nin yatırımcılar hakkında yaptığı analize göre Kovid-19 salgını yatırımcıları tarım alanında yatırım yapmaya sevk etti.
2.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tiny House ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tiny house haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.