Timur Acar

Timur Acar

Son dakika timur acar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan timur acar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını timur acar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Timur Acar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan timur acar gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 timur acar haberi bulunmuştur. Tüm timur acar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimler?
Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimler? Ekranların yeni dizisi Oğlum hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. "Suçlu çocuk yoktur!" mesajının verildiği Oğlum dizisi yayınlanan ilk bölümüyle izleyenleri ekranlara bağlamayı başardı. Peki, Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimler? İşte oğlum dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgili merak edilenler…
20.02.2022 Magazin
Oğlum dizisi ne anlatıyor, konusu ne? Oğlum dizisi uyarlama mı?
Oğlum dizisi ne anlatıyor, konusu ne? Oğlum dizisi uyarlama mı? Oğlum dizisi konusu ve diğer detaylar merak ediliyor. Show TV'nin yeni dizisi Oğlum bu akşam izleyiciyle buluşacak. Ay Yapım imzasıyla 9 Şubat Çarşamba günü seyirciyle buluşacak olan Oğlum dizisi oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çıktı. Peki, Oğlum dizisi ne anlatıyor, konusu ne? Oğlum dizisi uyarlama mı?
9.02.2022 Televizyon
Oğlum dizisi nerede çekiliyor? Oğlum dizisinin çekildiği semt ve mahalle belli mi?
Oğlum dizisi nerede çekiliyor? Oğlum dizisinin çekildiği semt ve mahalle belli mi? SHOW TV’nin yeni dizisi Oğlum yayın hayatına başlıyor. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Oğlum dizisinin çekim yeri merak ise merak konusu oldu. Peki, Oğlum dizisi nerede çekiliyor? sorusunun yanıtı.
9.02.2022 Televizyon
Uzak Şehrin Masalı hangi gün, yeni bölüm ne zaman? Uzak Şehrin Masalı bu akşam var mı, final bölümü günü ve saati…
Uzak Şehrin Masalı hangi gün, yeni bölüm ne zaman? Uzak Şehrin Masalı bu akşam var mı, final bölümü günü ve saati… Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman? Fox TV'de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı final bölümü ile ekrana gelecek. Başrollerinde; Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören gibi isimlerin yer aldığı yapım Uzak Şehrin Masalı neden final yapıyor? Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı, saat kaçta?
14.10.2021 Gündem
İyi Aile Babası 1. bölüm fragmanı yayında!
İyi Aile Babası 1. bölüm fragmanı yayında! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” yarın akşam 20.00'da Kanal D'de başlıyor!
3.12.2020 Televizyon
Yarın akşam başlıyor!
Yarın akşam başlıyor! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” yarın akşam 20.00'da Kanal D'de başlıyor!
2.12.2020 Televizyon
İyi Aile Babası’nın izleyici ile buluşmasına iki gün kaldı!
İyi Aile Babası’nın izleyici ile buluşmasına iki gün kaldı! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı yeni dizisi İyi Aile Babası 03 Aralık Perşembe günü ilk bölümü ile ekrana gelecek.
1.12.2020 Televizyon
'İyi Ailesi Babası' Perşembe günü başlıyor!
'İyi Ailesi Babası' Perşembe günü başlıyor! İyi Aile Babası 1. Bölüm Fragmanı Yayında! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” Perşembe 20.00'da Kanal D'de başlıyor!
29.11.2020 Televizyon
“İyi Aile Babası”nın yayın tarihi belli oldu
“İyi Aile Babası”nın yayın tarihi belli oldu Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği yeni dizisi “İyi Aile Babası”nın yayın tarihi belli oldu.
20.11.2020 Televizyon
"İyi aile babası" için stüdyoya girdiler!
"İyi aile babası" için stüdyoya girdiler! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği yeni dizisi “İyi Aile Babası”nın başrol oyuncuları Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu, dizinin müziğini seslendirmek için stüdyoya girdi.
10.11.2020 Televizyon
Yakında izleyici ile buluşuyor!
Yakında izleyici ile buluşuyor! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” yakında Kanal D'de başlıyor!
5.11.2020 Televizyon
'İyi Aile Babası' setinden ilk kareler geldi!
'İyi Aile Babası' setinden ilk kareler geldi! Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi yakında izleyici ile buluşacak...
4.11.2020 Televizyon
'Zorla vicdan olmaz'
'Zorla vicdan olmaz' 27 Şubat akşamı Suriye'nin İdlib kentinden gelen acı haber sonrası şehitlere rahmet, ailelerine ise sabır dileyen ünlüler, üzüntülerini paylaşmaya devam ediyor. Bu arada Demet Akalın ve Timur Acar, sosyal medyada sarmaş dolaş görüntü paylaşan ve günlük yaşantısında adeta umursamaz tavır takınanlara isyan etti.
1.03.2020 Magazin
Hamdi Alkan’ın yeni filmi Kırk Yalan konusu nedir? Ne zaman vizyona girecek?
Hamdi Alkan’ın yeni filmi Kırk Yalan konusu nedir? Ne zaman vizyona girecek? Senaryosunu ve yapımcılığını Rüyhan Duralı'nın yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Hamdi Alkan'ın oturduğu 'Kırk Yalan' filminin galası yapıldı. Peki, Kırk Yalan Filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
20.12.2019 Gündem
50 milyonluk hasılat!
50 milyonluk hasılat! Arka Sokaklar dizisiyle 497 bölümdür ekranda olan Şevket Çoruh’un oynadığı ‘Çakallarla Dans’ serisi 50 milyon TL’lik hasılatın kapısına dayandı.
5.12.2018 Magazin
FBİAD'da 'Çakallarla Dans 5' galası
FBİAD'da 'Çakallarla Dans 5' galası Yapımcılığını Sugarworkz&TAFF Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği 'Çakallarla Dans 5' filminin galası, FBİAD (Fenerbahçeli İş Adamları) ev sahipliğinde Watergarden İstanbul’da gerçekleşti. Gala öncesi düzenlenen kokteyle filmin yönetmeni Murat Şeker, oyuncular Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hande Katipoğlu ve Naz Çağla Irmak katıldı.
10.11.2018 Kültür Sanat
50 kilo et yediler!
50 kilo et yediler! Çakallarla Dans filminin ekibi, galadan sonra gittikleri yemekte 50 kilo et yedi
8.11.2018 Magazin
Tekne ziyaretine çıktılar
Tekne ziyaretine çıktılar Timur Acar, Eda Özerkan çifti önceki gün Bozburun’daki kiraladıkları lüks teknelerinde görüntülendi.
1.07.2018 Magazin
Evli mutlu çocuklu
Evli mutlu çocuklu Birlikte rol aldıkları, ‘Kertenkele’ dizi setinde tanışarak hayatlarını birleştiren ve Eliz adında bir kız çocukları olan Timur Acar-Eda Özarkan çifti, önceki gün Bebek’teydi.
8.06.2018 Magazin
Bir erkek doğumhanede ehlileşir!
Bir erkek doğumhanede ehlileşir! EDA Özerkan Acar-Timur Acar çifti, 9 aylık kızları Eliz ile ebebek dergisine röportaj verdi.
5.06.2018 Magazin
Mehtap Bayri kimdir?
Mehtap Bayri kimdir? Mehtap Bayri kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gündemde çok konuşulan Mehtap Bayri hakkında merak edilenleri derledik. İşte Mehtap Bayri ile ilgili detaylar...
27.03.2018 Gündem
Söz'e flaş transfer!
Söz'e flaş transfer! ‘Söz’ dizisinin ekibine dahil olan Timur Acar, sürprizlerle dolu bir karakteri canlandırıyor.
8.03.2018 Televizyon
Turabi Çamkıran kimdir? (Survivor 2018)
Turabi Çamkıran kimdir? (Survivor 2018) Turabi Çamkıran kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Survivor All Star takımında mücadele eden Turabi Çamkıran en gözde isimler arasında yer alıyor. Daha önce 2 kez Survivor şampiyonluğunu elde eden Turabi Çamkıran ile ilgili bilgileri derledik.
13.02.2018 Gündem
Bir bomba karar daha! O da veda ediyor...
Bir bomba karar daha! O da veda ediyor... Peş peşe yayından kalkan dizilere bir yenisi daha eklendi.
28.11.2017 Televizyon
'Nerdesin Birader?' oyuncularının ilk bölüm heyecanı!
'Nerdesin Birader?' oyuncularının ilk bölüm heyecanı! Yapımcılığını Filmevi Yapım / Erol Demir ve Dilek Yorulmaz’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ulaş Cihan Şimşek’in oturduğu, senaryosunu Sahne 77’nin kaleme aldığı 'Nerdesin Birader?' ekibi, dizinin ilk bölümünü Fuat Paşa Yalısı'nda izledi.
10.11.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Timur Acar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki timur acar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.