Thy Personel Alımı

Thy Personel Alımı

Son dakika THY personel alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan THY personel alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını THY personel alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Thy Personel Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan thy personel alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 thy personel alımı haberi bulunmuştur. Tüm thy personel alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
THY personel alımı başvuruları bugün sona eriyor! Yaş sınırı ve lisans detayı belli oldu
THY personel alımı başvuruları bugün sona eriyor! Yaş sınırı ve lisans detayı belli oldu İş arayanlar ya da kariyerini Türk Hava yollarında sürdürmek isteyenleri doğrudan ilgilendiriyor. THY iş başvuru süreci bugün sona eriyor. Başvurular internet üzerinden alınırken yaş sınırı ve üniversite detayı dikkat çekiyor. THY personel alımı kapsamında alınacak adaylar 6 aşamadan geçerek kurum bünyesine girecek. Türk Hava Yolları konu ile ilgili resmi sosyal medya hesabından hatırlatma yaptı.
27.02.2024 Çalışma Hayatı
THY personel alımı 2024 | THY personel alımı ne zaman 2024, THY 5 bin personel alımı yaş sınırı var mı?
THY personel alımı 2024 | THY personel alımı ne zaman 2024, THY 5 bin personel alımı yaş sınırı var mı? THY İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024'te yaklaşık 5 bin kişiyi işe almayı hedeflediklerini duyurdu. Peki, THY personel alımı ne zaman 2024, THY 5 bin personel alımı yaş sınırı var mı?
20.02.2024 Çalışma Hayatı
Türk Hava Yolları 2024 yılı için 5 bin kişiyi işe alacak
Türk Hava Yolları 2024 yılı için 5 bin kişiyi işe alacak Türk Hava Yolları İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024 yılı için yaklaşık 5 bin kişiyi işe almayı planladıklarını duyurdu.
20.02.2024 Ekonomi
THY, 2023 yılında kabin memuru ve pilot alımı yapacak
THY, 2023 yılında kabin memuru ve pilot alımı yapacak Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, 2023 yılında 2 bin 600 yeni kabin memuru ve bin 200 yeni pilot alacaklarını açıkladı.
17.12.2022 Ekonomi
THY personel alımı! THY 1200 personel alımı ne zaman, başvuru tarihi açıklandı mı?
THY personel alımı! THY 1200 personel alımı ne zaman, başvuru tarihi açıklandı mı? Türk Hava Yolları 1200 personel alacak. Personel alım duyurusu Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı, Ahmet Bolat tarafından şu şekilde açıklandı. Peki, THY 1200 personel alımı ne zaman, başvuru tarihi açıklandı mı? İşte 2022 THY personel alımı için yapılan açıklamanın detayları…
14.04.2022 Personel Alımı
THY personel alımı yapıyor! Son gün 28 Mart...
THY personel alımı yapıyor! Son gün 28 Mart... Türk Hava Yolları'ndan gençlere iş fırsatı! Başvurular internetten alınıyor. THY, "Take-Off Jr." isimli programla gençler için iş fırsatı yaratıyor. THY personel alımı için başvuru şartları belli oldu. İyi derecede İngilizce bilen adayların başvuruları değerlendirilecek.
23.03.2022 Personel Alımı
THY 1000 kabin memuru alacak! THY personel alımı için süreç başlıyor!
THY 1000 kabin memuru alacak! THY personel alımı için süreç başlıyor! Uluslararası havayolu şirketlerinin binlerce çalışanın işine son verdiği koronavirüs döneminde tüm çalışanların istihdamını korumayı başaran Türk Hava Yolları (THY) 1000 yeni kabin memuru istihdam jedeceğini açıkladı. Peki, THY personel alımı başvuruları ne zaman? İşte THY kabin memuru alımı başvuru şartları…
5.02.2022 Personel Alımı
THY personel alımı yapıyor: 700 kabin görevlisini işe alıyor! işte şartlar..
THY personel alımı yapıyor: 700 kabin görevlisini işe alıyor! işte şartlar.. THY personel alımı için düğmeye baştı. Filosu her geçen yıl büyüyen Türk Hava Yolları(THY), artan kabin görevlisi ihtiyacını karşılamak için  700 kadın kabin görevlisi alımı ilanı yayınladı.İlana başvuru için en az lise mezunu ve 1 Ocak 1989 ile 31 Aralık 1999 tarihleri arasında doğmuş olma şartları getirildi.
7.10.2019 Personel Alımı
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te açıkladı: 8 bin personel alınacak!
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te açıkladı: 8 bin personel alınacak! Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. İlker Aycı, "Bin 150 civarı yeni kaptan alacağız. Kabin ekibi olarak da 2 bin 300 kişi işe alacağız. Bu yıl 8 bini aşan istihdam planlıyoruz. 60 bin kişilik ailemiz 68 bin kişiye çıkacak" ifadelerine yer verdi.
17.03.2019 Ekonomi
THY 10 bin personel alımı şartları nelerdir, (kariyer.thy.com başvuru yap) THY 10.000 personel alımı başvuruları ne zaman? THY 10 bin işçi alımı kadro ve kontenjanları…
THY 10 bin personel alımı şartları nelerdir, (kariyer.thy.com başvuru yap) THY 10.000 personel alımı başvuruları ne zaman? THY 10 bin işçi alımı kadro ve kontenjanları… THY, yıl içinde 10 bin kişiyi işe alacak. THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, 2022 yılında bünyesine 2 bin 577 kişiyi dahil eden şirketin, 2023 içerisinde de iştirakleriyle birlikte 10 bin yeni çalışanı istihdam etmeyi planladığı belirtildi. Tüm ilanlara ve açık pozisyonlara THY'nin resmi internet sitesi olan "kariyer.thy.com" adresinden ulaşılabilecek. Peki, THY 10 bin personel alımı şartları nelerdir, THY 10.000 personel alımı başvuruları ne zaman?
10.05.2023 Personel Alımı
THY kabin memuru alımı 2022 ve maaşı! 1000 kadın kabin memur alımı başvurusu ne zaman bitecek, THY kabin memuru alımı şartları nelerdir, yaş sınırı ne?
THY kabin memuru alımı 2022 ve maaşı! 1000 kadın kabin memur alımı başvurusu ne zaman bitecek, THY kabin memuru alımı şartları nelerdir, yaş sınırı ne? THY kabin memuru alımları 2022 ne zaman? Türk Hava Yolları 1000 kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. Türk Hava Yolları’nın bin kabin memuru alımı yapacağının açıklanmasının ardından, 2022 THY kadın kabin memuru alımlarına yönelik yapılan aramalar arttı. Peki, ne THY kabin memuru alımları ne zaman başlayacak? THY kabin memuru alımı başvuru şartları nelerdir, THY kabin memuru yaş sınırı kaç? THY kabin memuru alımı maaşı ne kadar?
10.02.2022 Personel Alımı
THY’den gençlere yönelik iki önemli alım ilanı! Başvuru tarihi ve şartları neler? Çalışma hangi dönemi kapsıyor?
THY’den gençlere yönelik iki önemli alım ilanı! Başvuru tarihi ve şartları neler? Çalışma hangi dönemi kapsıyor? Türk Hava Yolları (THY) gençlere yönelik iki alım ilanı yayınladı. "AIRSTARTER" adını verdiği program kapsamında THY'nin çeşitli birimlerinde çalıştırılmak üzere verdiği ilanlar için başvurular başladı. Peki başvuru tarihleri ve şartları neler? Çalışma hangi dönemi kapsıyor? İşte detaylar…
14.02.2020 Personel Alımı
THY'den istihdam atağı!
THY'den istihdam atağı! İstanbul Havalimanı'nın açılması ile beraber filosu daha da büyüyecek olan Türk Hava Yolları'ndan istihdam atağı geldi. THY artan kabin görevlisi ihtiyacını karşılamak adına bu yılın Ocak-Mart döneminde 1182 yeni kabin görevlisi daha bünyesine kattı. THY'nin toplam personel sayısı ise yüzde 16 artarak 28 bin 183'e yükseldi.
15.05.2019 Ekonomi
'İş'te yeni fırsatlar
'İş'te yeni fırsatlar İş arayanlar için son dönemde verilen ilanlar dikkat çekiyor. Sektörden kamuya kadar birçok alanda nitelikli ve niteliksiz binlerce kişi aranıyor. Önemli olan işi doğru adreste aramak. Sizin için derledik
10.04.2019 Ekonomi
Taşınma sonrası iş ilanları arttı!
Taşınma sonrası iş ilanları arttı! İstanbul Havalimanı'na tarihi taşınma sonrası birçok iş kolunda faaliyette bulunan büyük ve küçük ölçekli işletmeler de ihtiyaçları olan personel alımlarına hız verince işe alım ilanları arttı.İstanbul Havalimanı için personel alım ilanlarında özellikle mağaza çalışanlarıyla ilgili artışlar yaşanıyor.
9.04.2019 Ekonomi
Türk Hava Yolları 8 bin personel alıyor!
Türk Hava Yolları 8 bin personel alıyor! Türk Hava Yolları 8 bin personel alımı yapıyor. Başvurular 4 Nisan'a kadar devam edecek. Başvuru detayları belli oldu.
29.03.2019 Personel Alımı
THY personel alacak! Başvurular başladı...
THY personel alacak! Başvurular başladı... İstanbul Havalimanı'nın açılmasıyla büyüme hızının artması beklenen Türk Hava Yolları, gençlere yönelik yeni personel alımıyla ilgili ilana çıktı. Üniversitelerin lisans, son sınıf, yeni mezun ya da yüksek lisans öğrencileri ilana başvurabilecek. Gençlere çağrıda bulunan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Gelin bu ailenin bir üyesi olun. Başvuru 4 Nisan'a kadar" dedi. İşe kabul edilenlerin THY'de başlangıç tarihi Ağustos-Eylül olarak açıklandı.
4.02.2019 Ekonomi
THY 2 bin 600 personel alacak
THY 2 bin 600 personel alacak THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "THY'nin filosunu genişletmesine bağlı olarak gelecek yıl yaklaşık bin pilot, bin 600 kabin memuru alımı yapılacak. Özellikle genç arkadaşlarımız, hem bizim hem de iştiraklerimizin web sitelerini takip edip, kendilerine uyan iş ilanlarına müracaatta bulunsun" dedi.
26.11.2018 Ekonomi
TRT Genel Müdürü'nden flaş Eurovision açıklaması
TRT Genel Müdürü'nden flaş Eurovision açıklaması TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, Eurovision Şarkı Yarışması'na ilişkin, "Şu anda katılmayı düşünmüyoruz. Oylama sistemi gibi gerekçelerimiz var. Bir de kamu yayıncısı olarak, Avusturyalı birinci olan sakallı, etekli, cinsiyet kabul etmeyen, herhangi bir cinsiyeti olduğunu söylemeyen, 'Aynı anda hem erkeğim hem kadınım' diyen birini saat 21.00'de, çocukların seyrettiği bir zamanda ben canlı yayımlayamam ki. Avrupa Yayıncılar Birliği'ne, Eurovision'la ilgili olarak 'Siz saptınız değerlerinizden.' dedim. Bundan dolayı başka ülkeler de çıktı." dedi.
4.08.2018 Gündem
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi:4 bin 600 kişi işe alınacak
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi:4 bin 600 kişi işe alınacak Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Yeni Havalimanı'nda alanın büyümesine ve operasyonların artmasına bağlı olarak yer hizmeti veren Turkish Ground Services şirketinin yaklaşık bin 600, THY'nin de 3 bine yakın personel alacağını belirterek, "Özellikle genç arkadaşlarımız, web sitelerini takip edip, kendilerine uyan iş ilanlarına müracaatta bulunsun. Havacılık sektörünün çıtasını gençlerle yükseltelim." dedi.
14.07.2018 Ekonomi
THY’den geniş kapsamlı personel alımı duyurusu
THY’den geniş kapsamlı personel alımı duyurusu Türk Hava Yolları (THY), çeşitli branşlarda istihdam edilmek üzere personel alımının yapılacağını duyurdu.
30.11.2017 Yaşam
THY bin kişi işe alacak
THY bin kişi işe alacak Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, bin kişinin işe alınacağını açıkladı
22.02.2017 Ekonomi
TSK'nın pilot açığı azalıyor!
TSK'nın pilot açığı azalıyor! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası ihraçların ardından Türk Silahlı Kuvvetlerinde (TSK) oluşan pilot açığının kapatılmasına yönelik çalışmalar sonuç vermeye başladı.
29.09.2021 Gündem
THY'den zamları donduralım teklifi!
THY'den zamları donduralım teklifi! Türkiye’de yaşanan ekonomik krizden en çok etkilenen kurumlardan biri olan Türk Hava Yolları, çalışanlarına 2017 yılında yapmak için Hava-İş Sendikası ile anlaştığı yüzde 4+ 4 lük zammı donduralım talebine çalışanlar karar verecek.
28.12.2016 Ekonomi
THY ile ilgili yeni iddia!
THY ile ilgili yeni iddia! THY’de uçuşa çıkmadıkları gerekçesiyle SMS ile işlerine son verilen THY çalışanlarının durumunu başından bu yana takip eden CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, yeni bir iddiayı gündeme getirdi...
4.06.2012 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Thy Personel Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki thy personel alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.