Gazete Vatan Logo

THY kabin memuru alımı 2022 ve maaşı! 1000 kadın kabin memur alımı başvurusu ne zaman bitecek, THY kabin memuru alımı şartları nelerdir, yaş sınırı ne?

THY kabin memuru alımları 2022 ne zaman? Türk Hava Yolları 1000 kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. Türk Hava Yolları’nın bin kabin memuru alımı yapacağının açıklanmasının ardından, 2022 THY kadın kabin memuru alımlarına yönelik yapılan aramalar arttı. Peki, ne THY kabin memuru alımları ne zaman başlayacak? THY kabin memuru alımı başvuru şartları nelerdir, THY kabin memuru yaş sınırı kaç? THY kabin memuru alımı maaşı ne kadar?

THY kabin memuru alımı 2022 ve maaşı! 1000 kadın kabin memur alımı başvurusu ne zaman bitecek, THY kabin memuru alımı şartları nelerdir, yaş sınırı ne?

THY kabin memuru alımı 2022 ilanı sonrası, aramalar arttı. THY'nin 1000 kabin memuru istihdamına ilişkin THY Uçuş Eğitim Başkanlığı ve İnsan Kaynakları Değerlendirme Merkezi'nde basın toplantısı düzenlendi. Abdulkerim Çay, burada yaptığı açıklamada, salgın dönemini en verimli şekilde geçiren hava yollarından birinin Türk Hava Yolları olduğunu ve salgın sonrasında da büyümeye tam gaz ve hızlı bir şekilde devam ettiklerini söyledi. Peki, THY kabin memuru alımı 2022! 1000 kabin memur alımı ne zaman yapılacak, THY kabin memuru alımı şartları nelerdir, yaş sınırı ne?

THY 1000 kabin memuru alımı ne zaman?

THY personel alımı 'kariyer.thy.com' internet adresinden yapılacak. Abdulkerim Çay, başvuru süresini 3 gün daha uzattıklarını ifade ederek, "Normalde başvurularımız bu cuma bitiyordu ancak pazartesiye kadar uzatıyoruz. Daha fazla arkadaşımız başvursun, daha fazla arkadaşımız şans bulsun diye önümüzdeki pazartesiye kadar başvurularımız uzatılmıştır." dedi.

THY kabin memuru alımı başvuru şartları nelerdir, kimler başvuruda bulunabilir?

Haberin Devamı

Lise mezunu ve üstü kişilerin başvurabileceği ilanda belli standartlarda İngilizce bilgisi de aranıyor.

İngilizce sınavlarından geçmek gerekiyor.

Süreçleri ve eğitimi tamamlayan arkadaşlar ise kısa zamanda uçuşa başlayacak.

İşe başladıklarında aylık 10 bin TL'nin üzerinde ücret alacak.

Başvurudan sonra katılımcıları belli sınavlara tabi tutacaklarını aktaran Çay, genel yetenek ve İngilizce alanlarında mülakatlar yapılacağını, daha sonra bu süreçleri geçen katılımcıların yaklaşık 2-3 aylık bir eğitime tabi tutulacağını ve gelecek yaz döneminde de uçuşa başlayacaklarını bildirdi.

1 Ocak 1992-31 Aralık 2002'de doğan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kadın adaylar başvurabilecek. Halihazırda 12 binin üzerinde kabin memuruyla operasyonlarını icra eden THY, ekibine yeni katılacak adaylara dünyanın dört bir yanındaki eşsiz güzellikleri keşfetme, özel sağlık sigortası, kendilerine ve aile üyelerine indirimli seyahat imkanı gibi ek ayrıcalıklar sunuyor. Açıklama sonrasında, THY'de iş başı yapacak kabin ekibinin acil durumda yolcu tahliyesi ve yangınla mücadele senaryosu uygulamalı eğitim olarak gerçekleştirildi.

Haberin Devamı