The Guardian

The Guardian

Son dakika The Guardian haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan The Guardian ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını The Guardian haber sayfamızda bulabilirsiniz.

The Guardian

haberleri sayfasında son dakika yaşanan the guardian gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.051 the guardian haberi bulunmuştur. Tüm the guardian haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde dün 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Yangın dünya basını manşetlerinde yer aldı.
3.04.2024 Gündem
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek'
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek' Kanada'da geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren Çevrim İçi Haber Yasası, dijital telif konusunda adım atılmasını bekleyen pek çok ülkedeki yayıncıları heyecanlandırdı. Yasa aynı zamanda akıllara hem Google hem de Facebook'un yayıncılara ödeme yaptığı ilk ülke olan Avustralya'yı getirdi. Küresel bir harekete ilham Avustralya'daki yasayı mimarı Rodney Sims anlattı.
5.01.2024 Gündem
Avustralya'nın dijital telif başarısının sırrı ne? Teknoloji devleri çifte standarda açıklama getiremiyor
Avustralya'nın dijital telif başarısının sırrı ne? Teknoloji devleri çifte standarda açıklama getiremiyor Google'ın geçtiğimiz günlerde Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi, akıllara bu alandaki ilk örnek olan Avustralya'yı getirdi. Sadece Google'ın değil Facebook'un da yayıncılara ödeme yaptığı ülkede elde edilen tecrübeler, dünyanın geri kalanı için çok önemli. Bu noktadan yola çıktık, Avustralya örneğinin başka ülkelerdeki yayıncılar için ne anlama geldiğini Columbia Üniversitesi Gazetecilik Okulu Öğretim Üyesi Bill Grueskin'e sorduk...
22.12.2023 Gündem
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor 7 Ekim baskını sonrasında Hamas’ı bitirme hedefiyle Gazze’ye harekât başlatan İsrail, saldırılarında hedef ayırt etmiyor. Sivillerin sığındığı hastane, okul, ibadethanelerin yanı sıra ambulans ve jenaratörler, hatta mezarlıklar bile vuruluyor. İsrailli yetkililer katliamları ‘Sivillere gidin demiştik’ diye savunuyor.
5.11.2023 Gündem
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler!  Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı...
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler! Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı... Kaçak göçmenler Avrupa'nın en büyük kabuslarından biri oldu. Düzensiz göçmen akınında yaşanan artış, Avrupa Birliği ülkeleri arasındaki gerilimin tırmanmasına neden oluyor. Birçok Avrupa ülkesinde sığınma merkezlerinde yer kalmazken, Avrupa başkentleri sorumluluğun paylaşımı konusunda ortak çözüm bulmakta zorlanıyor.
25.09.2023 Dünya
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz Wagner Grubu'nun St. Petersburg'daki binasından pencere ışıklarıyla mesaj verildi, sokağa çıkma çağrısını "Başlıyoruz, bize karşı hazırlıklı olun" mesajının yer aldığı video izledi. Özel jeti 30 saniyede 2,4 kilometre irtifa kaybedip paramparça olan Yevgeni Prigojin'in yerine kimin geçeceği merak edilirken, The Guardian'da yayımlanan analiz gözden kaçacak gibi değil.
24.08.2023 Dünya
Sadece Türkiye değil Avrupa bile bu 3'lüyü konuşuyor: Zaha, Zaniolo, İcardi
Sadece Türkiye değil Avrupa bile bu 3'lüyü konuşuyor: Zaha, Zaniolo, İcardi Zaha ve İcardi transferlerini açıklayarak sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da büyük bir ses getiren Galatasaray'ın forvet hattını görenler resmen büyüleniyor. İngiltere'nin prestijli yayın organlarından The Guardian 'Zaha C.Palace ve Arabistan'da kazanacağı paranın daha azına Galatasaray'a imza attı' derken, Sky Sports 'Zaha, Atletico Madrid'i değil Galatasaray'ı tercih etti' ifadelerini kullandı.
24.07.2023 Galatasaray
Charlie Chaplin'in kızı Josephine Chaplin hayatını kaybetti!
Charlie Chaplin'in kızı Josephine Chaplin hayatını kaybetti! Ünülü sessiz sinema oyuncusu Charlie Chaplin'in kızı Josephine Chaplin 74 yaşında hayatını kaybetti.
23.07.2023 Magazin
Dünya basınından Türkiye ve Erdoğan'a büyük övgü
Dünya basınından Türkiye ve Erdoğan'a büyük övgü Tarihi NATO zirvesi ve bu zirvede Türkiye'nin attığı adımların yankıları sürüyor. Dünya basınında Türkiye ve Erdoğan ile ilgili birçok analiz yayımlandı. Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis 'le yaptığı görüşmeyi mercek altına alan Alman Bild gazetesi ise dikkat çeken ifadeler kullandı.
16.07.2023 Gündem
ABD-Türkiye görüşmesi dünya gündeminde! Erdoğan Biden'ı uyardı
ABD-Türkiye görüşmesi dünya gündeminde! Erdoğan Biden'ı uyardı NATO Zirvesi için geri sayım sürerken ABD'nin Türkiye'ye karşı ısrarcı olduğunu yazan dünya medyası, İsveç'in ise kördüğümü çözmek için son bir çareye başvurduğunu bildiriyor.
10.07.2023 Dünya
Instagram harekete geçti! 'taciz edici' +18 fotoğraf göndermek zorlaştırılacak
Instagram harekete geçti! 'taciz edici' +18 fotoğraf göndermek zorlaştırılacak Güzel haber diyebileceğimiz gelişmede, Instagram, kadın kullanıcılarının direkt mesaj ile "tacizkar" fotoğraflar almasını engellemeye yardımcı olacak gibi duruyor.
30.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Türk CEO'ya karartma! Dünyaca ünlü şirket belgeleri gizliyor
Türk CEO'ya karartma! Dünyaca ünlü şirket belgeleri gizliyor Bu yılın başında İngiliz mühendislik devi Rolls-Royce’un CEO’luk koltuğuna oturan Tufan Erginbilgiç’in, Türk vatandaşı olduğu için şirketin tüm işlerine erişimi olmadığı ortaya çıktı. Hürriyet’e konuşan bir şirket yetkilisi, Erginbilgiç’in ‘az sayıda’ dosyayı göremediğini teyit etti, bunun atama öncesi yönetim arasında konuşulduğunu söyledi.
17.06.2023 Dünya
Düşen uçaktaki çocuklar 40 gün sonra ormanda canlı bulundu! Dünyayı şoke eden 'Huitoto' mucizesi
Düşen uçaktaki çocuklar 40 gün sonra ormanda canlı bulundu! Dünyayı şoke eden 'Huitoto' mucizesi Mayıs ayı başında ormana çakılan uçakta pilot, yardımcısı ve çocukların annesi öldü, dünyayı ayağa kaldıran Twitter mesajının gerçek olmadığı ortaya çıkınca büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. Pes etmeyen ekipler büyükannenin mesajını helikopterden ormana dinletti ve 'mucize' gerçekleşti.
10.06.2023 Dünya
Yapay zekanın korkunç yüzü! Askeri drone, simülasyonda operatörünü öldürdü
Yapay zekanın korkunç yüzü! Askeri drone, simülasyonda operatörünü öldürdü ABD ordusu tarafından sahnelenen simüle edilmiş bir testte, yapay zeka tarafından kontrol edilen bir hava kuvvetleri insansız hava aracı, görevini gerçekleştirme çabalarına müdahale etmesini önlemek için operatörünü öldürdü.
2.06.2023 Gündem
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet Türkiye'nin tarihi seçimi ABD'den İngiltere'ye, Almanya'dan Yunanistan ve Rusya'ya bütün dünyada ilk haber, manşetlerde dikkat çekici başlıklar var.
28.05.2023 Gündem
Erdoğan zaferinin adını koydular: Batı hayal kırıklığına uğrayacak!
Erdoğan zaferinin adını koydular: Batı hayal kırıklığına uğrayacak! İlk turdan önce skandal bir kapakla okurlarının karşısına çıkan The Economist, U dönüşüne imza attı. AFP ise Erdoğan'ın yüzde 80 oya ulaşarak rekor kırdığı şehri haberleştirdi.
27.05.2023 Gündem
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti!
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti! Rock'n Roll Kraliçesi lakaplı ABD’li sanatçı Tina Turner, 83 yaşında İsviçre’de hayatını kaybetti.
25.05.2023 Magazin
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi CNN International'dan BBC'ye, Al Jazeera'dan The New York Times ve The Guardian'a uluslararası medya sonuçları ilk sayfasına taşıdı, BBC'deki analizin başlığı 'Gerilimli gecenin ardından Erdoğan'ın büyük avantajı ortaya çıktı' oldu.
15.05.2023 Dünya
Türkiye dünya gündeminde! The Economist'ten bir skandal daha
Türkiye dünya gündeminde! The Economist'ten bir skandal daha Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Türkiye'yi ayağa kaldıran kapağın ardından The Economist yine nefret kustu, İngiliz BBC ve The Guardian'ın yayımladığı haberler de gözden kaçacak gibi değil.
11.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Saldırıları kim olursa olsun hangi parti olursa olsun kınıyoruz.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Saldırıları kim olursa olsun hangi parti olursa olsun kınıyoruz. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Kalın, "Bizim mitingimiz olduğu gün Erzurum mitinginde olan olayları biz kınadık ama bir takım usul hataları orada oldu. Saldırıların hiçbirisi tasvip edilir hadiseler değil tabi biz bunu kim olursa olsun hangi parti olursa olsun kınıyoruz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Batı medyasında skandal kapaklar! Aynı anda harekete geçtiler
Batı medyasında skandal kapaklar! Aynı anda harekete geçtiler BBC'den The Economist'te, Foreign Policy'den Le Monde'a, Washington Post'tan Financial Times'a neredeyse tüm medya Erdoğan karşıtı bir kampanyaya girişti.
5.05.2023 Dünya
Akkuyu NGS dünya gündeminde geniş yer buldu: Türkiye nükleer güç oluyor
Akkuyu NGS dünya gündeminde geniş yer buldu: Türkiye nükleer güç oluyor Akkuyu Nükleer Güç Santrali'ne taze yakıtın getirilmesi için düzenlenen tören tüm dünyada ilgi çekti. Uluslararası basın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in sözlerine geniş yer ayırırken CNN Yunanistan 'Türkiye nükleer güç oluyor' başlığını kullandı.
28.04.2023 Dünya
Leonardo DiCaprio, FBI'ya ifade verdi!
Leonardo DiCaprio, FBI'ya ifade verdi! Dünyaca ünlü yönetmen Martin Scorsese ile suç drama türündeki 'Killers of the Flower Moon' filminde yeniden bir araya gelmeye hazırlanan Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio, Malezyalı kaçak yatırımcı ile ilişkisi sebebiyle ABD'nin iç istihbarat ve güvenlik gücü FBI'a ifade verdi.
5.03.2023 Magazin
Dünya bu görüntüleri konuşuyor: İnsanları hiç bu kadar cesur görmedim
Dünya bu görüntüleri konuşuyor: İnsanları hiç bu kadar cesur görmedim Depremden sonra Hatay'daki arama kurtarma çalışmalarında yer alan İngiliz ekipteki Adam Varey, "İnsanları hiç bu kadar cesur görmedim" dedi. Bir diğer isim Jim Davison ise "Kuşkusuz, Türk halkının felaketle baş etme şekli inanılmazdı" ifadesini kullandı. Çin televizyonunda yayınlanan görüntüler ise dünyada ses getirdi.
25.02.2023 Dünya
Büyük felaket dünyanın birinci gündemi! İngiliz gazetesi yardım kampanyası başlattı
Büyük felaket dünyanın birinci gündemi! İngiliz gazetesi yardım kampanyası başlattı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Türkiye’deki felaket tüm dünyanın gündemine oturdu. Dünya medyası depremin son yılların en büyük doğal afeti olduğuna dikkat çekti. Bazı yayın organları ise depremzedeler için yardım kampanyası başlattığını duyurdu.
7.02.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

The Guardian ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki the guardian haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.