Teve2

Teve2

Son dakika teve2 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teve2 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teve2 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teve2

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teve2 gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 teve2 haberi bulunmuştur. Tüm teve2 haberleri aşağıda listelenmiştir.
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu sene 14’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasının jüri üyeleri belli oldu. 5 Şubat’a kadar başvuruların yapılabileceği 14. MIXX Awards Türkiye ödülleri, 15 Nisan tarihinde düzenlenecek tören ile sahiplerine verilecek.
1.02.2024 Ekonomi
Kelime Oyunu yılbaşı özel bölümünde kimler var? teve2'de eğlence dolu anlar...
Kelime Oyunu yılbaşı özel bölümünde kimler var? teve2'de eğlence dolu anlar... Kelim Oyunu yılbaşı özel bölümü ile 31 Aralık akşamı teve2'de olacak. İbrahim Selim'in sunuculuğunu yaptığı programda ünlüler de olacak.
26.12.2023 Televizyon
Vedat Milor ile Tadına Doyamadım başlıyor
Vedat Milor ile Tadına Doyamadım başlıyor Türkiye’de yeme-içme kültürünün marka ismi Vedat Milor, en özel lezzet rotalarıyla teve2'de. Ünlü gastronomi yazarı, yeni programı 'Vedat Milor ile Tadına Doyamadım' ile şehir şehir dolaşıyor, lokantaların menülerinde öne çıkan tatları keşfediyor.
5.12.2023 Televizyon
En İyi Erkek Oyuncuda sürpriz olmadı! Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu kim oldu?
En İyi Erkek Oyuncuda sürpriz olmadı! Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu kim oldu? 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor. 3 Aralık 2023 Pazar akşamı Kanal D ve Teve2 ortak yayınında ekrana gelen törende en çok merak edilen En İyi Erkek Oyuncu kategorisi oldu. Bu yılın en büyük adayı olan Dilek Taşı dizisinin başrolü Salih Bademci sosyal medyanın da gündemindeydi.
3.12.2023 Televizyon
İbrahim Selim - Daye Ay çifti son paylaşımı ile olay oldu! Tebrik mesajı yağdı
İbrahim Selim - Daye Ay çifti son paylaşımı ile olay oldu! Tebrik mesajı yağdı Kısa bir süre önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan İbrahim Selim ile Daye Ay, nişanlandı. Objektif karşısında alyanslarıyla poz veren İbrahim Selim ile Daye Ay'a tebrik mesajları yağdı.
26.11.2023 Magazin
'Kelime Oyunu'nda yarışmacının cevabı gündem oldu! İbrahim Selim kendini tutamadı
'Kelime Oyunu'nda yarışmacının cevabı gündem oldu! İbrahim Selim kendini tutamadı Ünlü sunucu İbrahim Selim, geçtiğimiz haftalarda 'Kelime Oyunu' ile ekranlara döndü. Ünlü sunucu, yarışmacının Arapça kökenli bir soru üzerine yaptığı espri karşısında kahkahaya boğuldu. O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
9.11.2023 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman 2022? 48. Pantene Altın Kelebek ödülleri saat kaçta, hangi kanalda yayınlayacak?
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman 2022? 48. Pantene Altın Kelebek ödülleri saat kaçta, hangi kanalda yayınlayacak? Altın Kelebek Ödülleri 47 yıldır sanat ve televizyon dünyasının en iyilerini ödüllendiriyor. Bu yıl 48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreniyle ödüller sahiplerini buldu. Altın Kelebek bu yıl Cem Davran ve Çağla Şikel'in sunumu ile gerçekleşecek. Peki, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte 48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni hakkında merak edilenler...
2.12.2022 Televizyon
24 Kasım Öğretmenler Günü Kelime Oyunu’nda kutlanıyor! Bu özel bölümde öğretmenler yarışıyor
24 Kasım Öğretmenler Günü Kelime Oyunu’nda kutlanıyor! Bu özel bölümde öğretmenler yarışıyor Teve 2’nin, beğeni ile izlenen fenomen yarışma programı Kelime Oyunu, 24 Kasım Öğretmenler Günü özel bölümü ile ekrana geliyor.  
22.11.2022 Televizyon
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni fragmanı yayında!
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni fragmanı yayında! Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni 4 Aralık Pazar akşamı canlı yayınla saat 19.30'da Kanal D ve Teve2'de!
21.11.2022 Televizyon
Kelime Oyunu’nda Hakan Altun sürprizi!
Kelime Oyunu’nda Hakan Altun sürprizi! Teve2’nin, beğeni ile izlenen fenomen yarışma programı Kelime Oyunu’nun bugunkü konuğu şarkıcı Hakan Altun.
17.11.2022 Televizyon
Kelime Oyunu’nda bu kez, ünlüler yarıştı…
Kelime Oyunu’nda bu kez, ünlüler yarıştı… Teve 2’nin, beğeni ile izlenen fenomen yarışma programı Kelime Oyunu yeni bölümü ile ekrana geldi.
11.11.2022 Televizyon
Nilgün Belgün: Çok gezen erkekten ideal koca olmaz
Nilgün Belgün: Çok gezen erkekten ideal koca olmaz Daha önce üç kez nikâh masasına oturup boşanan oyuncu Nilgün Belgün (69), ilk evliliğini henüz 18 yaşındayken tiyatrocu Abdullah Şahin'le (74) yapmıştı. 1973 yılında Oylum adında bir kızları dünyaya gelen ünlü çift, 1977'de boşanma kararı almıştı. Eski eşler, dün dokuz yaşına basan torunları Maya'nın doğum gününe katıldı. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen Nilgün Belgün'den açıklama geldi.
7.11.2022 Magazin
Ebru Şallı şiddet iddiaları ile gündeme gelmişti: 'En azından önlem almalı'
Ebru Şallı şiddet iddiaları ile gündeme gelmişti: 'En azından önlem almalı' Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü iddiası günlerdir gündemde yer alıyor. Şallı, bu iddialar sonrası sessizliğini bozmuş, yaptığı açıklamada, ‘aile’ vurgusu yapmıştı. Ebru Şallı’nın açıklamaları sonrası, sosyal medya ikiye bölündü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Şallı’ya destek verirken bazıları da Ebru Şallı’yı şiddete karşı sessiz kalmakla suçladı. TEVE 2 ekranlarında yayınlanan ‘Ne diyorsun?’ programının sunucuları Hürriyet yazarları Orkun Ün ve Fulya Soybaş, Ebru Şallı olayını değerlendirdi: Neden şiddet gördüğünü saklamaya çalışıyor?
29.10.2022 Magazin
“Kelime Oyunu” yeni sezona merhaba diyor!
“Kelime Oyunu” yeni sezona merhaba diyor! Türkiye’nin en beğenilen, çok izlenen fenomen yarışması Kelime Oyunu yeni sezona merhaba diyor. Ali İhsan Varol’un renkli sunumuyla ekrana gelen Kelime Oyunu yeni sezonuyla 17 Ekim 2022 Pazartesi saat 19.45’te Teve2’de başlıyor.
12.10.2022 Televizyon
Kelime Oyunu’nda bir ilk yaşandı, sorular öğrencilerden geldi…
Kelime Oyunu’nda bir ilk yaşandı, sorular öğrencilerden geldi… Teve2’in ilgiyle izlenen, sunuculuğunu Ali İhsan Varol’un yaptığı, yarışma programı “Kelime Oyunu” sezon finali bölümü ile ekrana geldi. Fenomen olan yarışmanın, kıyasıya heyecanın yaşandığı bölümünde yarışmacıların sorularını Konya Ereğli Sümer Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri hazırladı.
21.06.2022 Televizyon
Trafik Medya ödülleri sahiplerini buldu! Demirören Medya'ya dört ödül birden...
Trafik Medya ödülleri sahiplerini buldu! Demirören Medya'ya dört ödül birden... Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen 'Trafik Medya Ödülleri' sahiplerini buldu. Trafik kurallarına verilen önemin değinildiği törene, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ile medya ve sanat camiasından çok sayıda isim katıldı.
13.05.2022 Magazin
Deha Bilimlier ve Aslı Bilimlier çifti krizi atlattı!
Deha Bilimlier ve Aslı Bilimlier çifti krizi atlattı! Şarkıcı Deha Bilimlier ile modacı Gülşah Saraçoğlu'nun yasak aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Karşılıklı açıklamaların ardından Demet Akalın da tartışmaya dahil olmuştu. Tavrı merak konusu olan Ası Bilimlier, eşini evden kovmuştu. İki kız ve bir oğulları olan çiftin ilişkisinde yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
16.03.2022 Magazin
Kanal D’ye Ödül Yağmuru…
Kanal D’ye Ödül Yağmuru… Bu yıl ikincisi gerçekleşen “Uluslararası Zirve Ödülleri’’ ödülleri sahiplerini buldu.
23.02.2022 Televizyon
Aslı Enver ile Önder Öztarhan aşk yaşıyor! 'Her şey ilk görüşte oldu'
Aslı Enver ile Önder Öztarhan aşk yaşıyor! 'Her şey ilk görüşte oldu' Son olarak 2020 yılında yayınlanan 'Babil' dizisinde rol alan Aslı Enver, 2022'nin ilk günlerde özel hayatıyla gündemde... Güzel oyuncunun sürpriz bir aşka yelken açtığı konuşulan Önder Öztarhan'dan ilişki itirafı geldi. İş insanı, 'teve2 Magazin Masası' programına çok konuşulacak bir açıklama yaptı.
15.01.2022 Magazin
Mahmut Tuncer'den o fotoğrafa yorum! "Sünnet çocuklarına benzemişim."
Mahmut Tuncer'den o fotoğrafa yorum! "Sünnet çocuklarına benzemişim." Ivana Sert geçtiğimiz gün türkücü Mahmut Tuncer ile çektiği bir selfieyi Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu. Söz konusu fotoğrafa uygulanan photoshop nedeniyle oldukça genç görünen Mahmut Tuncer, sosyal medyanın diline düştü. Ünlü türkücü İvana Sert’in uyguladığı filtre hakkında konuştu.
14.01.2022 Magazin
Lerzan Mutlu'dan Demet Akalın'a ağır sözler: Tek yaptığın insanların arasını bozmak!
Lerzan Mutlu'dan Demet Akalın'a ağır sözler: Tek yaptığın insanların arasını bozmak! Demet Akalın önceki gün Nişantaşı’nda moda tasarımcısı arkadaşı Pınar Kerimoğlu ile görüntülendi. Akalın, son dönemde magazin gündemini meşgul eden olaylara dair açıklamalar yaptı. Akalın'a tepki bir dönem yakın arkadaşı olan Lerzan Mutlu'dan geldi: Tek yaptığın insanların arasını bozmak!
12.01.2022 Magazin
Ebru Şancı eşi Alpaslan Öztürk ile yaş farkını tiye aldı!
Ebru Şancı eşi Alpaslan Öztürk ile yaş farkını tiye aldı! Galatasaray forması giyen Alpaslan Öztürk ile mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşi Ebru Şancı, sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. 'Teve2 Magazin Masası' yorumcusu 38 yaşındaki eski manken, son olarak eşiyle arasındaki 10 yaşlık farka vurgu yaptığı yorumla adından söz ettirdi.
4.01.2022 Magazin
Banu Alkan: Birçok kişiyle konuşuyorum
Banu Alkan: Birçok kişiyle konuşuyorum Teve2'de sunuculuğunu Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner'in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı 'Teve2 Magazin Masası'na bugün, Yeşilçam yıldızı Banu Alkan telefonla bağlandı.
4.01.2022 Magazin
Feryal Gülman: Eşimi kendim takip edip beni aldattığını gördüm
Feryal Gülman: Eşimi kendim takip edip beni aldattığını gördüm Sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen 'Teve2 Magazin Masası' programına bugün, sosyetenin ünlü ismi Feryal Gülman telefonla bağlanarak sekiz yıldır süren boşanma davası hakkında konuştu.
3.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Teve2 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teve2 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.