İbrahim Selim

İbrahim Selim

Son dakika ibrahim selim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ibrahim selim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ibrahim selim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Selim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim selim gelişmeleri de dahil olmak üzere 681 ibrahim selim haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim selim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mert Demir müzikten önce yaptığı işi açıkladı! ‘O hayatta kalma yeteneğimi geliştirdi benim’
Mert Demir müzikten önce yaptığı işi açıkladı! ‘O hayatta kalma yeteneğimi geliştirdi benim’ Son dönemlerin en sevilen Türk pop müziklerini yapan Mert Demir, yakaladığı başarı ve şöhretin tadını çıkardığını söyledi. İbrahim Selim’in sunduğu YouTube programına katılan ünlü şarkıcı ‘Hayat nasıl gidiyor’ sorusuna ‘Fantastik gidiyor. Ben öyle hissediyorum ve tadını çıkarıyorum’ diye yanıt verdi.
16.04.2024 Magazin
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam Bergüzar Korel, İbrahim Selim’in YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”ye katılarak özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Takıntıları olduğunu söyleyen Korel, Halit Ergenç’le nasıl tanıştıklarını da anlattı.
11.04.2024 Magazin
Kelime Oyunu yılbaşı özel bölümünde kimler var? teve2'de eğlence dolu anlar...
Kelime Oyunu yılbaşı özel bölümünde kimler var? teve2'de eğlence dolu anlar... Kelim Oyunu yılbaşı özel bölümü ile 31 Aralık akşamı teve2'de olacak. İbrahim Selim'in sunuculuğunu yaptığı programda ünlüler de olacak.
26.12.2023 Televizyon
İbrahim Selim - Daye Ay çifti son paylaşımı ile olay oldu! Tebrik mesajı yağdı
İbrahim Selim - Daye Ay çifti son paylaşımı ile olay oldu! Tebrik mesajı yağdı Kısa bir süre önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan İbrahim Selim ile Daye Ay, nişanlandı. Objektif karşısında alyanslarıyla poz veren İbrahim Selim ile Daye Ay'a tebrik mesajları yağdı.
26.11.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu'daki yüzme sahnesi yorumu güldürdü!
Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu'daki yüzme sahnesi yorumu güldürdü! Aşk-ı Memnu dizisinde Beren Saat ile başrolleri paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ, İstanbul İçin Son Çağrı filminde bir kez daha partner oldu. Tatlıtuğ yıllar sonra dizideki yüzme sahnesiyle ilgili konuştu, yaptığı yorum çok güldürdü.
25.11.2023 Magazin
'Kelime Oyunu'nda yarışmacının cevabı gündem oldu! İbrahim Selim kendini tutamadı
'Kelime Oyunu'nda yarışmacının cevabı gündem oldu! İbrahim Selim kendini tutamadı Ünlü sunucu İbrahim Selim, geçtiğimiz haftalarda 'Kelime Oyunu' ile ekranlara döndü. Ünlü sunucu, yarışmacının Arapça kökenli bir soru üzerine yaptığı espri karşısında kahkahaya boğuldu. O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
9.11.2023 Magazin
'Kelime Oyunu' İbrahim Selim'in sunumuyla bugün başlıyor
'Kelime Oyunu' İbrahim Selim'in sunumuyla bugün başlıyor Ekranların eğlence ve bilgiyi harmanlayan yarışması Kelime Oyunu, İbrahim Selim’in sunumuyla bugünden itibaren hafta içi her akşam 20.00’de TV2 ekranlarında izleyiTV2cisiyle buluşacak.
23.10.2023 Magazin
Pınar Deniz'den 'estetik' iddialarına yanıt geldi!
Pınar Deniz'den 'estetik' iddialarına yanıt geldi! 'Yargı' dizisinde canlandırdığı "Ceylin" karakteriyle gönüllere taht kuran Pınar Deniz, leoparlı elbise ve yüzündeki değişimle gündem oldu. Sevilen ismin kısacık saçlarıyla verdiği pozuna sevenlerinden yüzlerce yorum geldi. Deniz, bir paylaşım yaparak dudaklarını yaptırmadığını söyledi.
4.06.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın dansı geceye damga vurdu!
Serenay Sarıkaya'nın dansı geceye damga vurdu! Serenay Sarıkaya, Şükrü Özyıldız, Merve Dizdar, Ezgi Mola, Enis Arıkan, ve İbrahim Selim gibi isimlerin yer aldığı Alice Müzikali'nde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Oyunun ardından Sarıkaya ve ekip arkadaşları veda partisi düzenledi. Sarıkaya'nın dansı sosyal medyanın gündemine oturdu.
1.06.2023 Magazin
Yaz konserleri başlıyor!
Yaz konserleri başlıyor! Haziran ayı boyunca yıldız isimler İstanbullulara müzik zevki yaşatacak. Kenan Doğulu’dan, Gazapizm’e, Yıldız Tilbe’den Murda’ya, Monolink’ten, Tom Odell’a uzanan dev isimler açıkhavada sahne alacak.
24.05.2023 Kültür Sanat
Onur Ünlü'den Hazar Ergüçlü yanıtı! "Hep beraber tarih seçelim"
Onur Ünlü'den Hazar Ergüçlü yanıtı! "Hep beraber tarih seçelim" Senarist ve yönetmen Onur Ünlü 'Kuzey Güney' dizisinde canlandırdığı 'Simay' karakteriyle şöhreti yakalayan Hazar Ergüçlü ile yaklaşık dört yıldır aşk yaşıyor. Aralarındaki 19 yaş fark nedeniyle sıkça magazin gündemine gelen ikiliden Onur Ünlü, bu konudaki eleştirileri değerlendirdi.
8.12.2022 Magazin
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması!
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması! Oyuncu Rabia Soytürk, geçtiğimiz günlerde rapçi Sefo ile Emirgan'da objektiflere takılmıştı. Bir mekanda yemek yedikten sonra araçlarıyla çıkmaz sokağa giren ikili, görüntü alınmasına engel olamamış ve haklarında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Önceki gece Galataport'ta düzenlenen bir partiye katılan Rabia Soytürk, çıkışta 'Sefo' ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtladı.
7.10.2022 Magazin
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı!
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı! Oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Levent'te objektiflere takıldı. Ameliyat olan köpeğini anlatan ünlü isim, duygusal anlar yaşadı. Oyuncu, ardından köpeği Kuki'yi muhabirlerle de tanıştırdı.
8.08.2022 Magazin
Selin Şekerci, Osman Yalın ile yeni bir aşka yelken açtı! 'Aşka tövbe ettim' demişti ama...
Selin Şekerci, Osman Yalın ile yeni bir aşka yelken açtı! 'Aşka tövbe ettim' demişti ama... Selin Şekerci'nin, kendisi gibi oyuncu olan İbrahim Selim ile 7 aylık birlikteliği geçtiğimiz ocakta sona ermişti. Sonrasında verdiği bir röportajda "Aşka tövbe ettim" diyen Şekerci, önceki akşam yeni sevgilisi Osman Yalın ile Nişantaşı'nda görüntülendi.
23.07.2022 Magazin
Demet Özdemir'den düğün açıklaması geldi!
Demet Özdemir'den düğün açıklaması geldi! Son olarak Aşk Taktikleri filminde Şükrü Özyıldız ile ekranlarda olan Demet Özdemir, önceki gün avm gezerken objektiflere yansıdı. Sevgililer Günü'nde evlilik teklifini kabul ettiği ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile yakın zamanda nikâh masasına oturmaya hazırlanan 30 yaşındaki güzel, düğün hazırlıklarına başladı.
23.06.2022 Magazin
Öykü Karayel pişmanlığını anlattı! "Çocuğum oldu diye ne bu görmemişlik?"
Öykü Karayel pişmanlığını anlattı! "Çocuğum oldu diye ne bu görmemişlik?" Son olarak 'Kaderimin Oyunu' adlı dizide Asiye karakterini canlandıran Öykü Karayel, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Şarkıcı Can Bonomo ile mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncunun, eşi ile ilgili itirafı ve dövme pişmanlığı gündem oldu.
20.06.2022 Magazin
Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinden yeni poz!
Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinden yeni poz! 2019 yılında yönetmen ve oyuncu Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman oğlu ve eşini de paylaşan ünlü oyuncu, Atay ile çektiği fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sundu.
19.06.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya son kareleriyle sosyal medyayı salladı!
Serenay Sarıkaya son kareleriyle sosyal medyayı salladı! Dün akşam 'İbrahim Selim İle Bu Gece' programına konuk olan Serenay Sarıkaya siyah elbisesiyle çok konuşuldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Serenay Sarıkaya, son kareleriyle sosyal medyayı salladı.
12.06.2022 Magazin
İbrahim Selim ile Bu Gece FOX TV'ye mi geçti? İbrahim Selim Youtube programı bitti mi, İbrahim Selim ile Bu Gece FOX’de mi yayınlanacak?
İbrahim Selim ile Bu Gece FOX TV'ye mi geçti? İbrahim Selim Youtube programı bitti mi, İbrahim Selim ile Bu Gece FOX’de mi yayınlanacak? İbrahim Selim ile Bu Gece programı yeni yayın hayatına başlıyor. Late Night program İbrahim Selim ile Bu Gece bu haftaki yayının sonunda müjdeyi duyurdu. Peki, İbrahim Selim ile Bu Gece FOX TV'ye mi geçti? İbrahim Selim Youtube programı bitti mi, İbrahim Selim ile Bu Gece FOX’de mi yayınlanacak?
8.06.2022 Televizyon
'Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak'tan 'fal' itirafı: Flört ettiğim biriydi
'Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak'tan 'fal' itirafı: Flört ettiğim biriydi Kanal D’nin sevilen dizisi 'Yargı'da ‘Savcı Pars’ karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak, YouTube'da yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece” programının konuğu oldu. Karakterini yaratırken babasından esinlendiğini söyleyen oyuncu, "Pars, biraz babam gibi" dedi. Ak, "hayat verdiğiniz karakterlerden etkilenip, sokakta sözle taciz eden oldu mu?” sorusuna verdiği yanıtla da dikkat çekti. Öte yandan Ak, flört ettiği bir kadına fal baktığını da itiraf etti.
7.05.2022 Magazin
Oğuzhan Koç: Demet’ten gözümü alamıyorum
Oğuzhan Koç: Demet’ten gözümü alamıyorum Oğuzhan Koç, geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi ettiği sevgilisi Demet Özdemir ile doludizgin aşk yaşıyor. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, Youtube'de yayınlanan 'İbrahim Selim İle Bu Gece' programında evlilik hazırlığı yaptığı oyuncuya hayranlığını dile getirdi.
6.05.2022 Magazin
Selin Şekerci: Aşka tövbe ettim!
Selin Şekerci: Aşka tövbe ettim! Kendisi gibi oyuncu olan İbrahim Selim ile birlikteliği yedi ay süren Selin Şekerci, Kuruçeşme'de görüntülendi. Daha önce yaptığı "Anne olmak istiyorum" açıklaması hatırlatılan Şekerci, bu sözleri ve özel hayatı hakkında konuştu.
5.05.2022 Magazin
Canan Ergüder başından geçen kazayı anlattı: Kenan ile ölümden döndük, arabanın içi su dolmaya başladı
Canan Ergüder başından geçen kazayı anlattı: Kenan ile ölümden döndük, arabanın içi su dolmaya başladı Kısa bir süre önce kanseri atlatan Canan Ergüder, YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim İle Bu Gece' programında samimi açıklamalarda bulundu. Eşi Kenan Ece ile birlikte Bozcaada'ya giderken geçirdikleri kazayı anlatan oyuncu, "Biz otomobilin içinde saplanıp, kaldık. Arabanın içi su dolmaya başladı. Kenan manevra yapmasa durum kötü olabilirdi. Telefonla jandarmaya ulaşmaya çalıştık, çekmedi" dedi.
21.04.2022 Magazin
Damla Sönmez'in takıntısını duyan şaşırıyor!
Damla Sönmez'in takıntısını duyan şaşırıyor! Aziz dizisinde Dilruba karakterine hayat veren Damla Sönmez, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Samimi açıklamalarıyla gündemde olan oyuncu, sürekli gördüğü rüyadan ve takıntılarından bahsetti.
18.04.2022 Magazin
Songül Öden'den şaşırtan Kıvanç Tatlıtuğ itirafı!
Songül Öden'den şaşırtan Kıvanç Tatlıtuğ itirafı! Oyuncu Songül Öden,Youtube'ta yayınlanan İbrahim Selim İle Bu Gece programına konuk oldu. Songül Öden, 2005’te yayınlanan ‘Gümüş’ dizisindeki rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili itirafıyla gündeme geldi.
11.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Selim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim selim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.