Test Uçuşu

Test Uçuşu

Son dakika test uçuşu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan test uçuşu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını test uçuşu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Test Uçuşu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan test uçuşu gelişmeleri de dahil olmak üzere 239 test uçuşu haberi bulunmuştur. Tüm test uçuşu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayraktar TB3 bir aşamayı daha başarıyla geçti
Bayraktar TB3 bir aşamayı daha başarıyla geçti Yerli ve milli Bayraktar TB3 31. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Baykar, resmi sosyal medyasından o uçuşu paylaştı. Paylaşımda toplam uçuşun 295 saat olduğu belirtildi. İşte detaylar...
25.04.2024 Ekonomi
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA adım adım sona gelemeye devam ediyor. Orta ve yüksek irtifa sistem tanımlama ve performans testlerini de tamalayan TB3 30'DA 30 yaparak başarısıyla göz doldurdu.
24.04.2024 Ekonomi
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA'ya kilit görev!
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA'ya kilit görev! Baykar yönetim kurulu başkanı Selçuk Bayraktar, dikey iniş kalkışlı insansız hava aracı sistemi Bayraktar KALKAN DİHA'nın test uçuşu görüntülerini paylaştı.
7.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar açıkladı! Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamladı
Selçuk Bayraktar açıkladı! Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamladı Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün 28. uçuş testini de başarıyla tamamladığını sosyal medya hesabından duyurdu.
6.04.2024 Ekonomi
AK Parti Denizli mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2028'de envantere katılacak
AK Parti Denizli mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2028'de envantere katılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Denizli mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "5. Nesil Savaş uçağımız Kaan ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. 15 yıllık çalışmanın başarısı olan KAAN önemli bir testle kritik eşiği aştı. 2028'de hava envanterimize katılmasını bekliyoruz." dedi.
22.02.2024 Gündem
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş 'KAAN' bugün sabah saatlerinde gökyüzüyle buluştu. Milli Muharip uçak ilk uçuşunu başarıyla tamamladı. Genelkurmay Eski İstihbarat Başkanı Korgeneral İsmail Hakkı Pekin "KAAN seri üretime geçtikten sonra Türk Hava Kuvvetleri, İsrail dahil bölgedeki en güçlü hava kuvvetleri haline gelecek" dedi. Pekin, KAAN'ın bazı özelliklerinin İsrail ve ABD'nin elindeki F-35'ten daha üstün olduğunu belirtti.
21.02.2024 Gündem
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA 15. test uçuşunu da başarıyla tamamladı.
17.01.2024 Ekonomi
Selçuk Bayraktar duyurdu! TB3 14. uçuşunu başarıyla tamamladı
Selçuk Bayraktar duyurdu! TB3 14. uçuşunu başarıyla tamamladı Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün 14. test uçuşunu da başarıyla tamamladığını duyurdu.
27.12.2023 Gündem
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün 14. test uçuşunu da başarıyla tamamladığını duyurdu.
26.12.2023 Ekonomi
Bayraktar TB3 SİHA 5. uçuş testini başarıyla tamamladı
Bayraktar TB3 SİHA 5. uçuş testini başarıyla tamamladı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, ilk defa iniş takımları kapalı uçtuğu 5. test uçuşunu başarıyla tamamladı.
10.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Yerli ve milli ilk helikopter motoru TS1400, test uçuşunda ilk özgün helikopter olan GÖKBEY’i uçurdu
Yerli ve milli ilk helikopter motoru TS1400, test uçuşunda ilk özgün helikopter olan GÖKBEY’i uçurdu Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ile Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) arasında imzalanan sözleşme kapsamında geliştirilen T625 GÖKBEY Helikopteri, TEI tarafından milli imkanlarla geliştirilen ve üretilen TS1400 Turboşaft Motoru ile ilk test uçuşunu başarılı şekilde tamamladı.
22.04.2023 Gündem
KIZILELMA bir testi daha başarıyla tamamladı!
KIZILELMA bir testi daha başarıyla tamamladı! Baykar’ın tamamen öz kaynaklarıyla milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar KIZILELMA insansız savaş uçağı 4’üncü uçuşunda Sistem Tanımlama Testini başarıyla tamamladı. Bayraktar KIZILELMA'nın 2025 yılında TCG Anadolu gemisinden uçuş testlerine başlaması hedefleniyor.
15.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Bayraktar TB2'lerden öykündüler! Tıpatıp aynısını yaptılar
Bayraktar TB2'lerden öykündüler! Tıpatıp aynısını yaptılar Türkiye'nin insansız hava araçlarına karşı çare arayan Yunanistan, İsrail'den Spike-NLOS füze sistemi satın aldı. Bir pistte havalanan drone görüntüsü ise, fazlasıyla tanıdık.
2.04.2023 Dünya
ULAK, Anka insansız hava aracına entegre edilerek 4,5 G hizmeti verildi
ULAK, Anka insansız hava aracına entegre edilerek 4,5 G hizmeti verildi Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB), milli baz istasyonu ULAK, Anka insansız hava aracına (İHA) entegre edilerek ilk kez 4,5G hizmeti verildiğini açıkladı. 
26.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Orion’un Dünya’ya dönmesiyle Artemis I uzay görevi tamamlandı
Orion’un Dünya’ya dönmesiyle Artemis I uzay görevi tamamlandı NASA’nın uzay görevleri kapsamında Orion uzay aracını taşıyan Uzay Fırlatma Sistemi (SLS) roketinin geçen ay fırlatılmasıyla başlayan Artemis I mürettebatsız test uçuşu, Orion uzay aracının Meksika açıklarına inerek Dünya’ya dönmesiyle tamamlandı.
12.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Savunma Sanayii Başkanı Demir açıkladı!  'Marlin' ilk kez CNN TÜRK'te görücüye çıktı
Savunma Sanayii Başkanı Demir açıkladı! 'Marlin' ilk kez CNN TÜRK'te görücüye çıktı Savunma Sanayii Başkanı (SSB) Prof. Dr. İsmail Demir, CNN TÜRK canlı yayınında savunma sistemleri ve projelerle ilgili son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Demir, "Savunma sanayiinde dünyanın sayılı ülkeleri arasındayız. Milli muharip uçak devreye girdiğinde havacılık alanında da dünyada ilk 5'e gireceğiz" dedi. Türkiye'nin insansız suüstü aracı 'Marlin' ilk kez CNN TÜRK'te görücüye çıktı.
24.09.2022 Ekonomi
O konuşmanın sahibi anlattı: Bilişim Vadisi ekosisteminin içinde olmak en güzel şey
O konuşmanın sahibi anlattı: Bilişim Vadisi ekosisteminin içinde olmak en güzel şey Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Teknoloji ve Sanayinin Merkezi Kocaeli'ye Değer Katanlar Ödül Töreni’nde yaptığı konuşma ile dikkatleri üzerine çeken girişimci Taha Uluhan, Bilişim Vadisi’nin davetiyle Almanya’dan Türkiye’ye gelişini, kendisine sunulan imkanları ve vadide yürüttüğü projeyi anlattı.
10.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Starlink uydusu nedir? Spacex Starlink uyduları nerelerde görüldü? Elon Musk’un Starlink uyduları Türkiye’de görüldü!
Starlink uydusu nedir? Spacex Starlink uyduları nerelerde görüldü? Elon Musk’un Starlink uyduları Türkiye’de görüldü! Elon Musk’in Spacex şirketinin uzaya gönderdiği Starlink uyguları Türkiye’de görüldü. Heyecan yaratan Starlink uydularını vatandaşlar sosyal medya hesaplarından paylaştı. Peki, Starlink uydusu nedir? Spacex Starlink uyduları nerelerde görüldü? Starlink uyduları nerede? Starlink uydu treni nedir? Starlink uyduları ne işe yarar? İştye bilmeniz gerekenler…
24.07.2022 Bilim ve Teknoloji
THK'nın 2 uçağı, Bodrum'da yangınlara karşı test uçuşu yaptı
THK'nın 2 uçağı, Bodrum'da yangınlara karşı test uçuşu yaptı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, orman yangınlarına karşı Türk Hava Kurumu'na (THK) ait 2 uçak test uçuşu yaptı.
7.07.2022 Gündem
Türkiye gün sayıyor! Rize-Artvin Havalimanı açılıyor
Türkiye gün sayıyor! Rize-Artvin Havalimanı açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca 2 milyon 800 bin metrekarelik alanda deniz doldurularak yapılan Rize-Artvin Havalimanında sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i taşıyan uçakların 14 Mayısta ilk inişi gerçekleştireceği havalimanında son hazırlıklar yapılıyor.
7.05.2022 Ekonomi
AKINCI B TİHA'dan muhteşem performans! Selçuk Bayraktar paylaştı
AKINCI B TİHA'dan muhteşem performans! Selçuk Bayraktar paylaştı Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, AKIN B TİHA'nın performans dayanım test uçuşuyla ilgili görüntülerini paylaştı. AKINCI B'nin Performans dayanım test uçuşunu başarıyla gerçekleştirdiğini açıklayan Selçuk Bayraktar paylaşımında, "AKINCI da orucunu 35.000 feet'te bizimle birlikte açtı. Hayırlı Ramazanlar..." ifadelerini kullandı.
14.04.2022 Ekonomi
Rize- Artvin Havalimanı’nda test uçuşu ertelendi
Rize- Artvin Havalimanı’nda test uçuşu ertelendi Rize- Artvin Havalimanı'nın tamamlanan pistinde Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ne (DHMİ) ait uçakla seyrüsefer cihazlarının testi için gerçekleştirilecek uçuş fırtına nedeniyle ertelendi.
5.04.2022 Ekonomi
Karabağ'ın dünyaya açılan kapısı! Fuzuli'de tarihi gün... Birlikte hizmete açtılar
Karabağ'ın dünyaya açılan kapısı! Fuzuli'de tarihi gün... Birlikte hizmete açtılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fuzuli Uluslararası Havalimanı Açılış Töreni'ne katılmak üzere Azerbaycan’a geldi. Erdoğan, Fuzuli Havalimanı'na inen ilk lider oldu.
26.10.2021 Siyaset
Boeing, Starliner mekiğinin test uçuşunu iptal etti
Boeing, Starliner mekiğinin test uçuşunu iptal etti ABD havacılık ve uzay şirketi Boeing, Uluslararası Uzay İstasyonuna (UUİ) personel taşımak üzere tasarladığı Starliner mekiğinin, "sorunlarının etraflıca giderilmesi" için fabrikaya döneceğini duyurdu.
13.08.2021 Dünya
Richard Branson uzaya giden ilk milyarder olacak!
Richard Branson uzaya giden ilk milyarder olacak! Uzay turizminde söz sahibi olmak isteyen İngiliz iş insanı Richard Branson bugün yapılacak test uçuşunda bizzat yer alacak. Uçuş internet üzerinden de canlı olarak yayınlanacak.
11.07.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Test Uçuşu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki test uçuşu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.