Tesla

Tesla

Son dakika tesla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tesla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tesla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tesla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tesla gelişmeleri de dahil olmak üzere 635 tesla haberi bulunmuştur. Tüm tesla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tesla Model Y satışa çıktı! İşte en ucuz modelin Türkiye fiyatı
Tesla Model Y satışa çıktı! İşte en ucuz modelin Türkiye fiyatı Tesla'nın en ucuz otomobillerinden olan Model Y, ön siparişe başladı. Arkadan çekişli versiyonun fiyatı da açıklandı.
19.04.2024 Ekonomi
Tesla 200 bin aracını geri çağırıyor
Tesla 200 bin aracını geri çağırıyor Elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın ekranda arka kameranın görüntülenmesini engelleyen bir yazılım dengesizliği nedeniyle ABD’deki yaklaşık 200 bin aracını geri çağırdığı bildirildi.
28.01.2024 Ekonomi
Çalışanların yüzde 44’ü iş değiştirmeyi düşünüyor! İşte nedeni...
Çalışanların yüzde 44’ü iş değiştirmeyi düşünüyor! İşte nedeni... Çalışma hayatında olan pek çok kişi işe başladığı işyerinde uzun yıllar çalışmayı düşünüyor. Ancak çalışma koşulları, ücret beklentilerinin değişmesi çalışanların kararının değişmesine yol açıyor. Çalışanlar ile yapılan bir araştırma ise; çalışanların yüzde 44'ünün çalıştığı iş yerini değiştirmeyi düşündüğünü ortaya koydu.
28.01.2024 Çalışma Hayatı
Elon Musk'a şok! Serveti bir gecede 18 milyar dolar eridi
Elon Musk'a şok! Serveti bir gecede 18 milyar dolar eridi Tesla'nın son çeyrek bilançosunun beklentileri vermemesi üzerine hisse yüzde 12 düştü. Şirketin CEO'su Elon Musk'ın serveti de bir gecede 18 milyar dolar eridi.
26.01.2024 Dünya
Tesla'dan yeni karar! Model Y'nin fiyatları düşürüldü
Tesla'dan yeni karar! Model Y'nin fiyatları düşürüldü Elektrikli otomobil devi Tesla, Model Y'nin bazı versiyonlarının Almanya'daki satış fiyatlarını düşürdü.
17.01.2024 Ekonomi
Elon Musk, Tesla'nın insansı robotun tişört katladığı anları paylaştı
Elon Musk, Tesla'nın insansı robotun tişört katladığı anları paylaştı Elon Musk, CEO'su olduğu Tesla şirketinin geliştirdiği Optimus isimli insansı robotun tişört katladığı anları paylaştı.
15.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Tesla'dan büyük indirim! Liste fiyatları düşürüldü
Tesla'dan büyük indirim! Liste fiyatları düşürüldü ABD'li elektrikli otomobil devi Tesla, Model 3 sedan ve Model Y SUV aracının fiyatını düşürme kararı aldı.
12.01.2024 Otomobil
Tesla'nın robotu fabrikada mühendise saldırdı! İnsan ve robotlar arasında ilk kan döküldü
Tesla'nın robotu fabrikada mühendise saldırdı! İnsan ve robotlar arasında ilk kan döküldü Tesla'nın fabrikasında çalışan bir mühendisin iki yıl önce otomobil parçaları kesen robotun saldırısına uğradığı ortaya çıktı. Mühendisin ciddi şekilde yaralandığı belirtildi.
27.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Zam kararı! İşte Tesla'da en düşük saatlik ücret 22 dolar olacak
Zam kararı! İşte Tesla'da en düşük saatlik ücret 22 dolar olacak ABD'li elektrik araç üreticisi Tesla, Nevada'daki batarya fabrikasında çalışanların saatlik ücretlerini artırma kararı aldı.
19.12.2023 Ekonomi
Tesla'dan şok! Milyonlarca araç geri çağırılıyor
Tesla'dan şok! Milyonlarca araç geri çağırılıyor Tesla, 2012-2023 Model S, 20016-2023 Model X, 2017-2023 Model 3 ve 2020-2023 Model Y 2 milyon aracı geri çağırma kararı aldı.
13.12.2023 Ekonomi
Bitcoin neden yükseldi, Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin şu an kaç dolar?
Bitcoin neden yükseldi, Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin şu an kaç dolar? Bitcoin 2021 yılının Kasım ayında gördüğü yılında gördüğü 69 bin dolarlık tarihi zirvesine yaklaşmaya başladı. Bitcoin bugün 44 bin doların üzerine yükseliş gerçekleştirdi. Kasım 2021'de 68 bin 990 doları gören Bitcoin, o tarihten bu yana yaklaşık olarak yüzde 39 değer kaybetmişti. Peki, Bitcoin neden yükseldi, Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin şu an kaç dolar?
6.12.2023 Ekonomi
Araba satışlarında rekor! Togg, Tesla'yı solladı
Araba satışlarında rekor! Togg, Tesla'yı solladı Türkiye otomotiv pazarı yılın 11 ayında tarihi seviye olan 1 milyon adedi aştı. Ocak-Kasım 2023 döneminde, otomobil ve hafif ticari araç satışları geçen yılın aynı dönemine göre, yüzde 60.8 artarak 1 milyon 73 bin 982 adede ulaştı. Böylece otomotivde yıllardır geçilemeyen eşik olan 1 milyon adet satış gerçekleşmiş oldu. Ancak, 2024 yılında satışların 700-750 bin adede kadar gerilemesi bekleniyor.
5.12.2023 Ekonomi
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu Tesla CEO'su Elon Musk'ın "radikal" bir ürün diye nitelediği Cybertruck adlı elektrikli pikabın satışları Perşembe günü başlayacak.
2.12.2023 Dünya
Tesla fiyatlarında büyük indirim! 760 bin liraya satılacak, işte o modeller...
Tesla fiyatlarında büyük indirim! 760 bin liraya satılacak, işte o modeller... ABD'li elektrikli otomobil devi Tesla fiyat indirimine karar verdi. Dünyanın farklı ülkelerinde fiyat indirimleri gerçekleştiren marka bu sefer de Türkiye'de indirim yaptı. Model Y'lerde yaşanan indirim 400 bin liraya kadar vardı. Öte yandan yeni bir model üretimine başlayacak olan firma fiyatı ilk kez açıkladı. İşte detaylar...
6.11.2023 Otomobil
Savunması alınmadan içi çıkarılamayacak! Mahkemeden emsal karar
Savunması alınmadan içi çıkarılamayacak! Mahkemeden emsal karar İş Mahkemesi; işçinin savunması alınmadan performans düşüklüğü gerekçesiyle işten çıkartılmayacağına hükmetti. Emsal kararla birlikte; işverenler, performansından memnun kalmadığı personeli savunmasını almadan kovamayacak.
4.11.2023 Çalışma Hayatı
Sosyal medyada çıkan reklama tıkladı, paraları buhar oldu
Sosyal medyada çıkan reklama tıkladı, paraları buhar oldu Bursa’da bir kişi sosyal medya hesabında gezerken, karşısına çıkan banka reklamına tıkladı. Dolandırıcıların ağına takılan vatandaşın yaklaşık 60 bin lirası buhar olurken, savcılığa başvuran kişi, “Ya hesabımda 300-400 bin olsaydı, bunun bedelini nasıl ödeyecektik?” dedi.
4.11.2023 Gündem
Küçük çocuğun yüzüne biber gazı sıkan şüpheliyi gözleri ele verdi
Küçük çocuğun yüzüne biber gazı sıkan şüpheliyi gözleri ele verdi Bursa'da, arkadaşıyla evinin önünde oturan Yusuf Emir Bolat'ın (9) yanına bisikletle yaklaşıp, yüzüne biber gazı sıkan ve 6 ayrı suçtan tutuklanan Veysel İlhan (31), yakalandı. İlhan'ın saldırı yerinden itibaren, kaçış güzergahındaki tüm güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, en son markette alışveriş yaparken görüntülendiğini ve göz kayması (Şaşılık) rahatsızlığı olduğunu tespit etti. Suç kaydı bulunan aynı rahatsızlığa sahip 167 kişinin listesini çıkaran polis, üzerindeki tişörtten kimliğini tespit ettiği Veysel İlhan'ı evinde yakalayıp gözaltına aldı.
4.11.2023 Yaşam
Tesla fiyatlarında büyük indirim! 400 bin liralık düşüş, işte o modeller...
Tesla fiyatlarında büyük indirim! 400 bin liralık düşüş, işte o modeller... ABD'li elektrikli otomobil devi Tesla fiyat indirimine karar verdi. Dünyanın farklı ülkelerinde fiyat indirimleri gerçekleştiren marka bu sefer de Türkiye'de indirim yaptı. Model Y'lerde yaşanan indirim 400 bin liraya kadar vardı.
4.11.2023 Otomobil
Togg satışları Ekim'de Tesla'ya karşı hızlandı
Togg satışları Ekim'de Tesla'ya karşı hızlandı Ekim ayında 500 adet Tesla satışı gerçekleşirken, Togg satışları ise 3 bin 567 olarak kaydedildi.
2.11.2023 Otomobil
Elon Musk'tan 'Gazze' için internet kararı
Elon Musk'tan 'Gazze' için internet kararı Elon Musk, Starlink uydularının Gazze'de Birleşmiş Milletler ve uluslararası diğer yardım kuruluşları için hale getirileceğini duyurdu.
28.10.2023 Dünya
Asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı tahmin! Oran ve rakam verildi
Asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı tahmin! Oran ve rakam verildi Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası asgari ücrete ne kadar zam geleceği merak konusu oldu. Uzmanlar asgari ücret zammı ile ilgili önemli açıklamalarda bulunup olası zam ve zam oranı ile ilgili çarpıcı tahminde bulundu. Peki bu durumda enflasyon artar mı? 2024 yılında asgari ücret zammı ne olur? İşte detaylar...
27.10.2023 Ekonomi
Tesla indirimi geri çekti, fiyat arttırdı
Tesla indirimi geri çekti, fiyat arttırdı Tesla, Çin'de uyguladığı Model Y Performance modeli için indirimi geri aldı ve fiyat artırdı.
27.10.2023 Otomobil
Tesla fiyatlarına zam! 5 bin dolar birden yükseldi
Tesla fiyatlarına zam! 5 bin dolar birden yükseldi Tesla, ABD'de satışa sunduğu Model X Plaid dört çeker modelinin fiyatını 5 bin dolar yükseltti.
20.10.2023 Ekonomi
Missy Cummings nasıl Elon Musk'ın korkulu rüyası oldu
Missy Cummings nasıl Elon Musk'ın korkulu rüyası oldu 2021 yılında Missy Cummings adlı bir mühendis, o dönem Twitter olarak adlandırılan sosyal mecrada Elon Musk'ın öfkesini üzerine çekti. Duke Üniversitesi'nde profesör olan Cummings, sürücüsüz araçların güvenliği üzerine bir araştırma yapmış ve elde ettiği bulgular, Tesla'nın sürücü destek teknolojisi hakkında bazı sert uyarılarda bulunmasına yol açmıştı.
16.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Tesla Model Y fiyatı Türkiye'ye göre güncellendi! Her caddede onu göreceğiz
Tesla Model Y fiyatı Türkiye'ye göre güncellendi! Her caddede onu göreceğiz Otomobil meraklıların ilk günden bu yana büyük ilgi gösterdiği Tesla Model Y fiyatları Türkiye'ye göre yeniden güncellendi. Biz de Tesla Model Y fiyat listesini sizler için araştırdık.
10.10.2023 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Tesla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tesla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.