Termik Santral

Termik Santral

Son dakika termik santral haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan termik santral ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını termik santral haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Termik Santral

haberleri sayfasında son dakika yaşanan termik santral gelişmeleri de dahil olmak üzere 405 termik santral haberi bulunmuştur. Tüm termik santral haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamza Dağ: Gündemimizde termik santral yok
Hamza Dağ: Gündemimizde termik santral yok AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, “Gündemimizde İzmir’de termik santral yapmak konusu yoktur. İzmirli hemşerilerimizin istemediği, bu şehrin doğasına, havasına, suyuna, yeşiline en ufak zarar veren bir projenin içinde olmadık, olmayacağız" dedi.
29.03.2024 Gündem
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak?
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak? Çates Elektrik halka arz oluyor. Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek?, Hisse kodu nedir?, Hisse fiyatı nedir?, Eşit dağıtım mı oransal dağıtım mı olacak?, Hangi bankalarda var? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından Çates Elektrik Üretimin halka arzı onaylanınca yatırımcılar Çates Elektrik Halka arz sürecine dair detayları sorgulamaya başladı. Çates halka arzın toplam büyüklüğü 1.8 milyar TL olacak. Çates Elektrik, halka arz yoluyla 140.405.000 TL olan mevcut sermayesini 24.795.000 TL artırarak 165.200.000 TL’ye çıkaracak. Halka arz aşamasında ayrıca şirketin mevcut ortağı Parla Enerji Yatırımları A.Ş.’ye ait 8.255.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar da satılacak. Böylece Çates Elektrik halka arzında toplamda 33.050.000 TL nominal değerli payların satışı gerçekleşecek.
30.11.2023 Finans
Tatil cennetinde alarm! İlçe halkı tedirgin, barajda su bitti
Tatil cennetinde alarm! İlçe halkı tedirgin, barajda su bitti Turizmin göz bebeği Bodrum'u besleyen Mumcular Barajı'nda su bitti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Su Kaynakları Ana Bilim Dalı Başkanı Ceyhun Özçelik, “Acil durum eylem planı için geç kalıyoruz” dedi.
6.10.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret... Cumhurbaşkanı Erdoğan konuk olduğu canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, "Fiyatı şimdiden başladılar sormaya. Aceleci olmayalım. Togg satışa sunulduğunda rekabetçi olacak. Babayiğitler sıradan oturan adamlar değil, saygın iş adamları. Oturup değerlendirme yapacağız. Mart ayında fiyat tespiti yapacağız. 7 ayrı üretim olacak burada. Sadece otomobil değil renk seçeneği de var. Arkadaşlarımız işlerine iyi çalıştılar. Yeşilin olmadığı çeşit olamaz. Eşim kırmızı dedi, kırmızı da karar kıldık. 2.teklif Aliyev'den geldi, '2 araba istiyorum' dedi. Birini ben kullanacağım dedi, birini de daireye dedi. Bugün telefon görüşmemizde onu hatırlattı." dedi. Erdoğan, asgari ücret ve EYT ile ilgili, "Vedat Bey ekibiyle beraber çalışmalarını devam ettiriyor. Önümüzdeki ay ve yeni yıl açıklandığı aylar olacak. Ücret politikalarımızı da açıklayacağız. Asgari ücretin tespiti de olacak.2023'e bunları da açıklayarak girmiş olacağız." ifadelerini kullandı.
2.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz Balkanlar turunu tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan dönüşü uçakta gazetecilerle sohbet ederek açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası rezervlerinin yükselmeye başladığının altını çizdi. Avrupa'da yaşanan doğal gaz kriziyle ilgili Erdoğan 'Avrupa için bu kış öyle kolay geçmeyecek, çok sorunlu bir kış olacak, mali noktadan faturası çok ağır bir kış olacak' dedi. Yunanistan'ın Ege Denizi'ndeki tacizlerine sert tepki gösteren Erdoğan, 'Ege’de ve Doğu Akdeniz’de bize dayatmaya çalıştıkları maksimalist tezler var. Bunun da yenilir yutulur bir yanı yok. Türkiye ile doğrudan konuşmak yerine Birleşmiş Milletler’de, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Avrupa Birliği’nde ve hatta en güçlü üyelerinden olduğumuz NATO’da bizi sürekli şikayet suretiyle adeta tehdit mekanizmaları çalıştırıyorlar. Bunu tabii kabullenmek mümkün değil. Onların anlayacağı dil neyse biz parantez açarak o dille konuşuyoruz' ifadelerini kullandı. Sosyal konut projesi ve yüksek kira sorununa da değinen Erdoğan, 'Gençler, emekliler, engelliler, şehit yakınları ve gazilere yönelik özel kontenjanlar olacak. Vatandaşlarımıza böylece ev sahibi olabilme kolaylığı sunuyoruz. Bunlarla birlikte inanıyoruz ki yüksek kira bedeli almak suretiyle korsanlık yapanlar da burada en büyük darbeyi yiyecekler" açıklamasında bulundu.
9.09.2022 Siyaset
Türkiye'den dev enerji hamlesi! Dalgadan elektrik üretilecek
Türkiye'den dev enerji hamlesi! Dalgadan elektrik üretilecek Enerji alanında devrim niteliğinde çalışmalara imza atan Türkiye'den müthiş bir enerji hamlesi geliyor. Bu kapsamda denizlerde doğal olarak meydana gelen dalgaların oluşturduğu itme gücünden elektrik üretilmesi planlanıyor.
21.05.2022 Ekonomi
Termik santralden vurgun yaptılar! Çok sayıda kişi tutuklandı
Termik santralden vurgun yaptılar! Çok sayıda kişi tutuklandı Adana'nın Yumurtalık ilçesinde bulunan termik santralden 860 bin lira değerinde bakır kablo çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 10 şüpheliden 8'i, tutuklandı.
10.03.2022 Yaşam
Termik santralde korkutan yangın
Termik santralde korkutan yangın Sivas’ın Kangal ilçesinde bulunan termik santralde bir trafoda meydana gelen patlama, yangına neden oldu.
16.12.2021 Yaşam
Sahil Güvenlik harekete geçti! Hem havadan, hem denizden...
Sahil Güvenlik harekete geçti! Hem havadan, hem denizden... Türkiye orman yangınlarıyla mücadelede tek vücut oldu. TSK’dan sonda Sahil Güvenlik Komutanlığı da deniz ve hava unsurları ile yangın bölgelerindeki tahliye ve söndürme çalışmalarına destek veriyor.
6.08.2021 Gündem
Termik santral yanarsa radyoaktif sızıntı olur mu? Radyoaktif sızıntı nedir, nasıl oluşur, Kemerköy Termik Santrali'nde radyoaktif sızıntı var mı?
Termik santral yanarsa radyoaktif sızıntı olur mu? Radyoaktif sızıntı nedir, nasıl oluşur, Kemerköy Termik Santrali'nde radyoaktif sızıntı var mı? Orman yangınlarının Kemerköy Termik Santrali'ne sıçraması radyoaktif sızıntı konusunun gündeme gelmesine neden oldu. Yanan termik santralin radyoaktif sızıntıya neden olup olmadığı merak edilirken, radyoaktif sızıntının ne olduğu da sorgulanan konular arasına girdi. Cevabı merak edilen soruya Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Marmaris Öğretmenevi Yangın Yönetim Merkezi'nde yapılan açıklamayla yanıt verildi. Peki, Termik santral yanarsa radyoaktif sızıntı olur mu? Radyoaktif sızıntı nedir, nasıl oluşur, Kemerköy Termik Santrali'nde radyoaktif sızıntı var mı?
6.08.2021 Gündem
Yeniköy Termik Santrali yangın son durum! Milas Yeniköy Termik Santrali kimin, ne zaman yapıldı? Yangın Termik Santraline ulaştı mı?
Yeniköy Termik Santrali yangın son durum! Milas Yeniköy Termik Santrali kimin, ne zaman yapıldı? Yangın Termik Santraline ulaştı mı? Muğla'nın Milas ilçesindeki Kemerköy Termik Santrali'nin sahasının alevlere teslim olmasının ardından Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'tan bu sefer Yeniköy Termik Santrali için uyarı yaptı. Tokat, "Yangın, yüksek gerilim hatlarını tehdit eder hale geldi. Eğer yangın bu bölgeye ulaşırsa Milas ve Bodrum'a elektrik verilemeyebilir. Yangın, kuzey yönünde Yeniköy Termik Santrali'ne doğru ilerliyor" dedi. Peki, yangın termik santrale ulaştı mı? Milas Yeniköy Termik Santrali kimin, ne zaman yapıldı? Yeniköy Termik Santrali yangınında son durum…
6.08.2021 Gündem
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! 15 dakika detayı... Yeniden başladı! Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! 15 dakika detayı... Yeniden başladı! Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas... Orman yangınları ile ilgili son dakika haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor. Yangınların devam ettiği bölgelerde havadan ve karadan söndürme işlemleri tüm hızıyla sürüyor. Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde çıkan yangın, Muğla'nın Menteşe ilçesine sıçrayınca iki mahalle tahliye edildi, yakın yerleşim yerleri çevresindeki ağaçlar önlem amaçlı kesildi. Isparta'da Sütçüler ilçesinde meydana gelen orman yangınının 4'üncü gününde hem karadan hem havadan söndürme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Orman yangınına havadan ilk kez bu akşam müdahale edildi. Yıldız Mahallesinde gece alevlerin yükseldiği bölgeye müdahale eden gece görüşlü helikopterler, yangının kontrol altına alınmasında büyük önem taşıyor. Öte yandan havadan destek veren hava araçlarına Rus ordusuna ait 2 Antonov İlyuşin İI-76 tipi yangın söndürme uçakları ile Azerbaycan'dan gelen BE200 amfibi uçak da dahil oldu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manavgat’taki AFAD Koordinasyon Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi. 5 ilde, 14 noktada yangının sürdüğünü belirten Bakan Çavuşoğlu, "Yarın için rüzgar hızını kısacak, bunu avantaja çevirmemiz lazım. Yarın inşallah tamamen kontrol altına almayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı. ABD'nin 2 helikopter gönderme teklifi olduğunu söyleyen Bakan Çavuşoğlu, "Hayır demedik, detaylar çalışılıyor" dedi. Bakan Çavuşoğlu, Ukrayna'dan gelen 4 helikopterin ise yangın söndürme çalışmalarına katıldığını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Marmaris’teki AFAD Koordinasyon Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi. 197 yangından 185'inin kontrol altına alındığını belirtn Bakan Pakdemirli, "28 Temmuz'da 49 yangına envanterimizdeki 1 uçak, 21 helikopter ve 206 arazözle müdahale ettik. 4 Ağustos'tan sonra 4 uçak, 16 helikopterle etkin müdahalemize devam ediyoruz." ifadelerini kullandı. İşte sıcak noktalardan tüm detaylar...
5.08.2021 Gündem
Orman yangınları solunum sağlığı için de büyük tehdit!
Orman yangınları solunum sağlığı için de büyük tehdit! Günlerdir yanan ormanlar tüm Türkiye’yi yasa boğarken, Solunum Derneği TÜSAD dumana maruz kalanların sağlığına ilişkin önemli uyarılarda bulundu. Özellikle küçük çocuklar, yaşlılar, astım, KOAH ve kalp hastalarının yangın dumanından korunması gerektiğini vurgulayan TÜSAD, herhangi bir maruziyet durumunda hemen doktora başvurulması gerektiğini belirtti.
5.08.2021 Sağlık
Kemerköy termik santrali kimin, santraldeki yangın söndü mü? Milas Kemerköy termik santrali ne zaman yapıldı?
Kemerköy termik santrali kimin, santraldeki yangın söndü mü? Milas Kemerköy termik santrali ne zaman yapıldı? Kemerköy termik santrali söndü mü? Milas'ta günlerdir devam eden yangın dün akşam saatlerinde Kemerköy Termik Santrali'ni sarmış ve 11 saat süren yangın ancak sabah saatlerinde söndürülmüştü. Termik Santral ve çevresindeki son durum gün ağarınca ortaya çıktı. Paylaşılan videolarda bölgenin yeşilden siyaha döndüğü, söndürme çalışmalarına katılan TOMA'lardan birinin yanarak küle döndüğü hasarın büyüklüğü belli oldu. Peki, Kemerköy termik santrali kimin, Kemerköy termik santrali ne zaman yapıldı?
5.08.2021 Gündem
Orman yangınlarından son dakika haberleri! Termik santraldeki yangında yeni gelişme: Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas...
Orman yangınlarından son dakika haberleri! Termik santraldeki yangında yeni gelişme: Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas... Orman yangınlarıyla mücadele tüm Türkiye'de devam ediyor. Yangınların devam ettiği bölgelerde havadan ve karadan söndürme işlemleri tüm hızıyla sürüyor. Bakan Pakdemirli, Hatay Dörtyol, Isparta Eğirdir, Karabük ve Adana Feke yangınlarının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, şu ana kadar çıkan 189 yangından 174'ünün kontrol altına alındığını açıkladı. Altun'un paylaştığı görselde, saat 12.00 itibari ile 6 ilde 15 yangının devam ettiği bilgisi yer aldı.
5.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATV - A Haber ortak canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda 16 uçak var, bugün gelenlerle bu 20'ye çıktı. Bunun yanında 51 helikopter var. Hep bunlar devrede, çalışıyor." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Yanan alanların imara açılacağı iddiasına ilişkin "Benim Kültür ve Turizm Bakanı'ma vermiş olduğum böyle bir yetki yok. Böyle bir şey söz konusu değil" dedi.
4.08.2021 Gündem
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Hepsi tahliye edildi, yeniden başladı! Milas, Köyceğiz, Manavgat, Marmaris...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Hepsi tahliye edildi, yeniden başladı! Milas, Köyceğiz, Manavgat, Marmaris... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yangınların devam ettiği 5 kentin 15 ilçesindeki çalışmalar havadan ve karadan sürüyor. Sabah saatlerinde kontrol altına alınan Manavgat'ın Kızıldağ bölgesindeki yangında alevler etkisini yeniden artırdı. Milas'taki mücadelede ise alevler rüzgarın da etkisiyle termik santralinin teline kadar yaklaştı. Santralde tüm tedbirler alındı. Sabahın ilk saatlerinde hendekler kazıldı ve personel tahliye edildi. Termik santraldeki hidrojen tankları da boşaltıldı. Tüm noktalarda kıyasıya bir mücadele veriliyor... İşte orman yangınlarının devam ettiği bölgelerde son gelişmeler...
4.08.2021 Gündem
Yangın termik santrale ulaştı mı, Milas termik santral yanarsa ne olur? Termik santral nedir, ne işe yarar? Kemerköy termik santralinde son durum!
Yangın termik santrale ulaştı mı, Milas termik santral yanarsa ne olur? Termik santral nedir, ne işe yarar? Kemerköy termik santralinde son durum! Yangın termik santrale ulaştı mı? Türkiye'de yedi gün önce başlayan orman yangınları devam ediliyor. Marmaris, Bodrum, Milas, Çökertme, Türkevleri, Gökbel, Muğla-Seydikemer, Köyceğiz, Akpınar, Denizli-Tavas bölgelerinde devam ediyor. Milas'ta yangın ise Kemerköy Termik Santrali'ni tehdit etmeye başladı. Peki, termik santral nedir, termik santral ne işe yarar nasıl çalışır? Milas termik santral yanarsa ne olur? Kemerköy termik santralinde son durum...
4.08.2021 Gündem
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Milas, Marmaris, Manavgat, Isparta, Uşak, İzmir, Denizli, Adana ve Bodrum'da son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Milas, Marmaris, Manavgat, Isparta, Uşak, İzmir, Denizli, Adana ve Bodrum'da son durum... Orman yangınlarıyla mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Bir haftadır devam eden yangınlar ciğerlerimizi yaktı. Alevlerin termik santrallere gelmemesi için mücadele veriliyor. Çökertme Mahallesi'nde halk tahliye edildi. Türkevleri Mahallesi'nde 3 bağ evi, kullanılamaz hale geldi. Antalya'nın Manavgat, Akseki, Gündoğmuş, Muğla'nın Marmaris, Köyceğiz, Milas, Kavaklıdere ve Bodrum ilçelerindeki yangınlar devam ediyor. Son dakika haberine göre Antalya'nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz'da başlayan orman yangınlarıyla ilgili Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında ilçe merkezindeki yangını çıkaran C.Y. (16) tutuklandı. İşte dakika dakika yangınlarda son durum....
3.08.2021 Gündem
Termik santral nedir? Termik santral Türkiye’de nerelerde var, Termik santral olan iller neresi?
Termik santral nedir? Termik santral Türkiye’de nerelerde var, Termik santral olan iller neresi? Türkiye’nin birçok noktasında çıkan orman yangınları ve yangınlarla mücadele devam ederken Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan Çökertme Koyu'ndaki yangının termik santrallere yaklaştığı aktarılınca vatandaşlar termik santraller ve termik santrallerin yanması durumunda neler yaşanacağına yönelik araştırma yapmaya başladı. Termik santral nedir? Termik santral Türkiye’de nerelerde var, Termik santral olan iller neresi? Termik santral yanarsa ne olur?
2.08.2021 Gündem
Çökertme yangını ne durumda, Çökertme’deki yangın termik santrale ulaştı mı? Termik santral yanarsa ne olur, Milas yangın haberleri…
Çökertme yangını ne durumda, Çökertme’deki yangın termik santrale ulaştı mı? Termik santral yanarsa ne olur, Milas yangın haberleri… Muğla’ya bağlı Milas ilçesinin Belediye Başkanı Muhammet Tokat, sosyal medya hesabından Milas’taki yangınlara dair son durumu anlattı. Peki, Milas yangını termik santrale ulaştı mı, termik santral yanarsa ne olur? Çökertme yangını ne durumda? İşte Milas yangın haberleri…
2.08.2021 Gündem
Cante Çan 2 halka arz ne zaman işlem görecek? Cante halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak, cante hisse ne zaman borsaya girecek?
Cante Çan 2 halka arz ne zaman işlem görecek? Cante halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak, cante hisse ne zaman borsaya girecek? Cante Çan 2 halka arz işlemleri merak ediliyor. 22 Nisan’da sona eren Çan2 termik halka arz talep toplama süresi sonrası, işlem görecek tarih araştırılıyor. 1 TL nominal değerli payların 3,90 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulan şirkete yatırım yapanlar “Cante Çan 2 halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak, Cante hisse borsada ne zaman işlem görecek?” sorularını soruyor. Cante Çan 2 halka arz sonucu merak edilenler…
26.04.2021 Gündem
Çan2 termik halka arz ne zaman? Çan2 termik halka arz hangi banka üzerinden yapılacak?
Çan2 termik halka arz ne zaman? Çan2 termik halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Çanakkale’deki yerli kömür yakıtlı Çan2 Termik A.Ş halka arz için SPK'dan onay aldı. SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Şirket sermayesinin 252,41 milyon TL'den 320 milyon TL'ye bedelli artırımı sırasında oluşacak 67,59 milyon TL pay halka arz edilecek. Peki, Çan2 termik halka arz ne zaman? Çan2 termik halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Çan2 termik halka arz hisse fiyatı ne kadar? Çan2 halka arz eşit mi, oransal mı? Çan2 termik halka arz tarihi ne zaman? İşte Çan2 termik halka arz ile ilgili merak edilenler...
17.04.2021 Ekonomi
Elektrik açıklaması! Destek ödemesi...
Elektrik açıklaması! Destek ödemesi... TEİAŞ tarafından açıklandı. Destek ödemesi yapıldığı duyurdu. Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), 38 elektrik üretim santraline ocak ayı için toplam 129 milyon 970 bin 276 lira kapasite ödemesi yapacak.
3.03.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Termik Santral ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki termik santral haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.