Terapist

Terapist

Son dakika terapist haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terapist ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terapist haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terapist

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terapist gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 terapist haberi bulunmuştur. Tüm terapist haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fırat Tanış'tan ilk açıklama! 'Sükûtum ikrar değil, yasanın varlığına saygıdandır'
Fırat Tanış'tan ilk açıklama! 'Sükûtum ikrar değil, yasanın varlığına saygıdandır' Gonca Vuslateri’den Fırat Tanış'a ağır suçlamalar geldi. Vuslateri; Fırat Tanış’ın eski sevgilisi piyanist İklim Tamkan'ın, Tanış aleyhine olan suçlamalarından sonra meslektaşına yönelik ağır açıklamalarda bulundu. Vuslateri "Göğsüme giden nefesi ve ilahi adalet duygumu tarif edemem... Eminim kendisi yüzünden terapist kapılarında uyuyan kadın meslektaşları biraz olsun huzur bulmuştur" ifadelerini kullandı. Öte yandan Tanış'tan açıklama iddiar ardından ilk açıklama geldi.
29.02.2024 Magazin
Panik Atak Nasıl Geçer? Panik Atak Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Panik Atak Nasıl Geçer? Panik Atak Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Ruhsal hastalıkların bazıları belirtilerle kendini gösterir. Özellikle son yıllarda panik atak en çok görülen rahatsızlıklardan biridir. Panik atak rahatsızlığında görünür bir belirti olmamasına rağmen fiziksel etkileri oldukça fazladır. Panik atak kişide yoğun bir korkuya neden olmaktadır. Panik atak hastalığının geçmesi için doğru yöntemler kullanılmalıdır. 
8.01.2024 Sağlık
Omar Colley: Şenol Güneş futbolla alakalı olmayan şeylerde...
Omar Colley: Şenol Güneş futbolla alakalı olmayan şeylerde... Beşiktaş'ın 30 yaşındaki Gambiyalı stoperi Omar Colley, hocası Şenol Güneş hakkında "Sadece bir teknik adam değil bir psikolog, terapist" ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Beşiktaş
'Dönence' ilk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi!
'Dönence' ilk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Nuray Uslu'nun kaleme aldığı ve büyük bir merakla beklenen yeni dizisi 'Dönence' ilk bölümü ile ekrana geldi. Başrollerini Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu’nun paylaştığı, usta oyuncuların yanı sıra genç yetenekleri de kadrosunda buluşturan 'Dönence' izleyicilerden tam not aldı.
5.07.2023 Magazin
Birinin sizden hoşlandığını kolaylıkla anlayabilirsiniz! Çoğu kişinin bilmediği detay: Göz bebekleri...
Birinin sizden hoşlandığını kolaylıkla anlayabilirsiniz! Çoğu kişinin bilmediği detay: Göz bebekleri... Birinden hoşlandığımız zaman genellikle hormonlarımız bizi ele verebiliyor, kontrol hormonlara geçiyor. Karşınızdaki insanın duygularını anlamak için hormon seviyelerinin etkilerine bakmak yeterli. Mesela hızlanmış kalp atışı ellerin terlemesine neden olabiliyor. İşte aşkın kimyasını öğrenerek duyguları anlayabilirsiniz.
6.01.2023 Yaşam
Survivor Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi evlilik terapistine başvurdu!
Survivor Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi evlilik terapistine başvurdu! 2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında üçüncü olup, ülkemizi Malezya’da temsil eden, 'Survivor 2014', 'Survivor 2015' ve 2018 yılındaki 'All Star'da mücadele eden Sahra Işık, yarışma sonrası sosyal medya paylaşımları ve yaşadığı büyük değişimle adından söz ettiriyordu. Survivor Sahra, 2019'da dünyaevine girdiği ve geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldığı İdris Aybirdi ile evliliklerini kurtarmak için evlilik terapistine başvurdu.
28.10.2022 Magazin
Terapistini eve kilitleyip tecavüz ve işkence etti! Kabus evi
Terapistini eve kilitleyip tecavüz ve işkence etti! Kabus evi Ailesinin tatile gitmesiyle yalnız kaldığı terapistini eve kilitleyen cani, kurbanı iki katlı evin her yerinde sürükledi, defalarca boğmaya çalıştı. Kapıyı çalan polislerin kimse açmayınca geri döndüğü ortaya çıktı.
10.07.2022 Yaşam
HPV tedavisi nasıl yapılır? HPV'den korunma yolları!
HPV tedavisi nasıl yapılır? HPV'den korunma yolları! İnsan papilloma virüsü (HPV), ciltten cilde temas yoluyla insanlar arasında geçen viral bir enfeksiyondur. 100'den fazla HPV çeşidi vardır, 40'tan fazla çeşiti de cinsel temas yoluyla bulaşır. Jinekolog, Cinsel Terapist, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Esra Demir Yüzer konu hakkında önemli bilgiler verdi.
27.05.2022 Sağlık
Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İşte Seversin dizisi oyuncuları!
Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İşte Seversin dizisi oyuncuları! Kanal D yaz ekranına aşk dizisiyle merhaba diyor! Seversin dizisinden ilk fragman geldi. Başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaştığı Seversin dizisinde birbirinden ünlü oyuncular eşlik ediyor. Peki, Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İlayda Alişan kimdir? Burak Yörük kimdir? İşte Seversin dizisi oyuncuları!
4.05.2022 Televizyon
Ebeveynler dikkat! Çocuklarda bağımlılık riski 4 kat fazla!
Ebeveynler dikkat! Çocuklarda bağımlılık riski 4 kat fazla! Alkol bağımlılığının genetik yönü olduğunu vurgulayan uzmanlar, alkol bağımlılığı olan ebeveynlerin çocuklarında bağımlılık ortaya çıkma olasılığının normal topluma göre kabaca 4 kat daha fazla olduğuna dikkat çekiyor. Uzmanlar, bağımlılık şiddeti arttıkça kişinin kullanım sıklığının artma eğilimi gösterdiğini vurguluyor.
4.03.2022 Sağlık
Akıl hastanesine gidiyordu acil doktoru kaderini değiştirdi! 7 yıl tedavi gördü ama gerçek çok başkaydı...
Akıl hastanesine gidiyordu acil doktoru kaderini değiştirdi! 7 yıl tedavi gördü ama gerçek çok başkaydı... 23 yaşındaki Chloe R. Kral uzun yıllar boyunca çok ciddi sorunlar yaşadığınızı, terapiye gittiğinizi, antidepresan ilaçlar kullandığınızı ve hatta son çare bir klinikte altı ay boyunca tedavi gördüğünüzü ama hiçbir şeyin düzelmediğini, daha da kötüye gittiğini düşünün… Üstelik sorununuzu anlamak bir taramaya bakıyorsa ve gittiğiniz hiçbir doktorun aklına bunu yapmak gelmiyorsa… Chloe R. Kral’ın hikayesi hem şaşkınlık hem de üzüntü uyandırıyor
21.02.2022 Dünya
Çocuklarda beslenme bozukluğuna yol açıyor! Bu belirtilere dikkat!
Çocuklarda beslenme bozukluğuna yol açıyor! Bu belirtilere dikkat! Çocuklarda beslenme bozuklukları, yutma bozukluğu ile birlikte veya bağımsız görülebiliyor. Beslenme ve yutma için gerekli becerilerin anne karnında gelişmeye başladığını belirten uzmanlar, yeni doğanlarda beslenme becerilerinin reflekslerle gerçekleştiğini ifade ediyor. Uzmanlar; erken doğum, nörolojik bozukluklar ve duygusal temelli zorluklar nedeniyle kaynaklı ortaya çıkabilen beslenme ve yutma bozukluklarında belirtilere önem verilerek tedaviye başlanmasını tavsiye ediyor.
4.02.2022 Sağlık
Her 10 kadından 1'i cinsel sorunlar yaşıyor! İşte kadınlarda görülen 4 jinekolojik sorun!
Her 10 kadından 1'i cinsel sorunlar yaşıyor! İşte kadınlarda görülen 4 jinekolojik sorun! Kadınların sık yaşadığı problemler arasında, pelvik ağrılar, vajinal akındı, adet düzensizliği ve cinsel sorunlar başta geliyor. Türkiye'de her 10 kadından 1'i ise cinsel ilişkiye girememe, orgazm olamama sorunu yaşıyor. Ancak kadınların pek çoğu tarafından ihmal edilen bu sorunlar, yıllar geçtikçe içinden daha da çıkılamaz bir probleme dönüşebilir. Kaç yaşında olursanız olun hem cinsel hayatı etkileyen hem de genel sağlık durumunu etkileyen jinekolojik problemler için mutlaka uzman desteği almak önemli. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Esra Demir Yüzer kadınlarda sık görülen jinekolojik sorunları ve tedavi yöntemlerini anlattı.
22.01.2022 Sağlık
2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman olacak? 40 bin sağlık personeli alımı branş dağılımı belli oldu mu, tercih kılavuzu yayımlandı mı?
2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman olacak? 40 bin sağlık personeli alımı branş dağılımı belli oldu mu, tercih kılavuzu yayımlandı mı? 40 bin sağlıkçı alımı ne zaman yapılacak, Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı tercih kılavuzu yayımlandı mı? 2021 Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada hemşire, radyolog, anestezi teknikeri, acil tıp teknisyeni ve sağlık memuru gibi branşlarda alım yapılacağını duyurmuştu. Açıklamanın ardından vatandaşlar alımların ne zaman yapılacağını ve branş dağılımını sorgulamaya başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman, 40 bin sağlık personeli alımı şartları, branş dağılımı belli oldu mu?
13.12.2021 Personel Alımı
Özgüven kaybına neden oluyor, cinsel hayatı olumsuz etkiliyor!
Özgüven kaybına neden oluyor, cinsel hayatı olumsuz etkiliyor! Vajinada meydana gelen deformasyonlar pek çok kadının en büyük problemlerinden biri. Vajina deformasyonları başta özgüven kaybına neden oluyor ve cinsel hayatı da olumsuz etkiliyor. Vajinal gençleştirme uygulamalarından biri olan Labioplasti ile vajinada meydana gelen sarkma, kararma gibi sorunlar ortadan kaldırılabiliyor. Jinekolog, Cinsel Terapist, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Esra Demir Yüzer, vajinada meydana gelen sorunları anlattı ve Labioplasti hakkında bilgi verdi.
7.12.2021 Sağlık
Sağlık Bakanlığı 40 bin sağlık personeli alımı ne zaman?
Sağlık Bakanlığı 40 bin sağlık personeli alımı ne zaman? 40 bin sağlık personeli alımı için gözler Sağlık Bakanlığı'na çevrildi. Sağlık personeli alımı için meraklı bekleyiş devam ediyor. Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı müjdesinin geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca müjdenin ardından alımlarla ilgili konuştu. Peki, Sağlık Bakanlığı 40 bin sağlık personeli alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı hangi kadrolarda yapılacak? İşte tüm detaylar...
6.12.2021 Personel Alımı
Okulda çarpık ilişki ağı! Milli Eğitim soruşturma başlattı
Okulda çarpık ilişki ağı! Milli Eğitim soruşturma başlattı Evliliklerinde sorun yaşayan çift, terapistin “Evleri ayırın” sözünü dinledi. Eşinin evine giden kadın, kocasını aynı okulda çalıştığı müdireyle yakaladı. Çift boşandı. Milli Eğitim soruşturma başlattı
3.12.2021 Yaşam
Sağlık personeli alımı ne zaman yapılacak? 40 bin sağlık personeli alımı başvuru şartları neler, branş dağılımı belli oldu mu?
Sağlık personeli alımı ne zaman yapılacak? 40 bin sağlık personeli alımı başvuru şartları neler, branş dağılımı belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı detayları sorgulanıyor. Bakanlık bünyesinden çalışmak isteyenler Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı başvurularının ne zaman yapılacağını, şartlarının neler olacağını, kontenjanların nasıl belirleneceğini merak ediyor. Sağlık personeli alımı ne zaman yapılacak, Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı başvuru şartları neler, 40 bin sağlık personeli kontenjan dağılımı belli oldu mu?
26.11.2021 Personel Alımı
Bakan Koca müjdeyi duyurdu! 40 bin yeni sağlık personeli alınacak, mülakat şartı yok, KPSS...
Bakan Koca müjdeyi duyurdu! 40 bin yeni sağlık personeli alınacak, mülakat şartı yok, KPSS... 40 bin yeni sağlık personeli alınacak. Resmen açıklandı. Detaylar belli oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca müjdeli haberi son dakika duyurdu. Mülakat şartı yok. Sadece KPSS puanı yetiyor. Alınacak personellerin branş dağılımı da ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
25.11.2021 Personel Alımı
Genital estetik operasyonla çözüme ulaşacak 4 sorun
Genital estetik operasyonla çözüme ulaşacak 4 sorun Kadınların en sık ihtiyaç duyduğu genital bölge operasyonları son yıllarda oldukça popüler uygulamalar arasında gösteriliyor. Kadınların en çok tercih ettiği operayonlar arasında iç dudak estetiği, klitoris estetiği, vajina daraltma, genital gençleştirme ve beyazlatma yer alıyor. Jinekolog, Cinsel Terapist, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Esra Demir Yüzer genital estetik konusunda merak edilenleri anlattı.
2.11.2021 Sağlık
Çocuklarda harflere ve sayılara takıntılı olma haline dikkat
Çocuklarda harflere ve sayılara takıntılı olma haline dikkat Hiperleksi bozukluğunun tanısı hakkında açıklamalarda bulunan psikiyatrist Samuray Özdemir, “Hiperleksi, bir çocuğun erken ve şaşırtıcı bir şekilde beklenen yeteneklerinin ötesinde okumaya başlaması ve genellikle buna bebeklik döneminde gelişen, harflere ve sayılara karşı takıntılı bir ilgi duyma halinin de eşlik etmesidir” dedi.
22.09.2021 Sağlık
10 kadından 1’i cinsel ilişkiye giremiyor! İşte nedeni…
10 kadından 1’i cinsel ilişkiye giremiyor! İşte nedeni… Çiftlerin birleşmesi sırasında bilinçdışı gerçekleşen vajinusmus, panik atak benzeri bir duruma neden olarak çiftler arasındaki uyumu bozan en büyük sorunlar arasında gösteriliyor. Psikolojik kaygılar ve yanlış inanışların etkilediği vajinismus hakkında bilgi veren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gülcan Türkeli cinsel terapiye dikkat çekiyor.
8.09.2021 Sağlık
Fil hastası olan Nijeryalı kadın Türkiye'de sağlığına kavuştu
Fil hastası olan Nijeryalı kadın Türkiye'de sağlığına kavuştu Sağ elindeki şiddetli ağrı ve şişlik nedeniyle elini kullanamayan ve sol ayağındaki ağrılar nedeniyle yürümekte güçlük çeken 25 yaşındaki Nijeryalı Ruqayya Lawal Mukhtar’a kaldırıldığı hastanede lenfödem (fil hastalığı) teşhisi kondu. Genç kadının Türkiye’de tedavisini gerçekleştiren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. F. Figen Ayhan “Ruqqayya 12 seanslık fizik tedavi ve rehabilitasyon sonrası sağ elini kullanabiliyor ve desteksiz yürüyebiliyor” dedi.
13.07.2021 Sağlık
Kadıköy'de rezalet olay! Mobilyacı, terapist kadına dehşeti yaşattı
Kadıköy'de rezalet olay! Mobilyacı, terapist kadına dehşeti yaşattı Kadıköy'de ofisine müşteri olarak gittiği kadın terapisti darp edip, cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen şüpheli yakalandı. Mobilyacılık yapan, olay sırasında kendisini polis olarak tanıttığı belirlenen şüphelinin, üzerinden de sahte polis kimliği ve rozeti çıktı. Şüphelinin ofise geliş ve gidiş anları güvenlik kameraya yasıdı.
23.06.2021 Yaşam
‘Hipnoterapi, uzmanı tarafından uygulanmalı’
‘Hipnoterapi, uzmanı tarafından uygulanmalı’ ANKARA’da Nöroloji Uzmanı Dr. Fatma Akkan Yılmaz, “Hipnoz, dikkatin yoğunlaştığı ve telkin alma yeteneğinin arttığı bir bilinç haliyken, hipnoterapi ise, hipnoz kullanılarak uygulanan destekleyici bir tedavi yöntemi olarak tanımlanıyor. Depresyon, bağımlılık tedavisi, yeme, uyku ve cinsel bozukluklar gibi birçok durumda uygulanabilen hipnoterapinin bu alanda uzman bir terapist tarafından uygulanması önem taşıyor” dedi.
21.06.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Terapist ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terapist haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.