Tennessee

Tennessee

Son dakika tennessee haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tennessee ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tennessee haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tennessee

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tennessee gelişmeleri de dahil olmak üzere 265 tennessee haberi bulunmuştur. Tüm tennessee haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti Geçtiğimiz yıl ABD'de ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Mesleğe yeni başlayan genç polisin meslektaşlarıyla kurduğu müstehcen ilişkileri ortaya çıkmasının ardından açılan davada geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar ve mütefekkir Alev Alatlı için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda ebediyete Hakka, ablaların ablasını uğurluyoruz. Bizimle birlikte yol arkadaşlığını yapan bir ablamız bir hanımefendiydi. Rabbim mekanını cennet eylesin" dedi.
3.02.2024 Gündem
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yazar Alev Alatlı'nın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Koca, "Bir süredir tedavi altındaydı. Kendisini ziyarete gittiğimde, 'Bu toprakları daha çok sevdirmeliyiz' demişti. Bu sözünü aydınlarımıza, yöneticilere, ülkemizin bugününe, yarınlarına etki etme gücüne sahip herkese yönelik bir vasiyet olarak anlamıştım" ifadelerini kullandı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Alatlı, yarın öğle namazında Eyüp Sultan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Mihrişah Valide Sultan Türbe Haziresine defnedilecek.
2.02.2024 Gündem
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti ABD’de etkili olan kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle 12 Ocak'tan bu yana 9 eyalette en az 40 kişi yaşamını yitirdi.
18.01.2024 Dünya
Vicdansız anne, 3 yaşındaki çocuğunu öldürmesi için kiralık katil tuttu
Vicdansız anne, 3 yaşındaki çocuğunu öldürmesi için kiralık katil tuttu ABD’nin Miami kentinde 18 yaşındaki Jazmin Paez adlı anne, 3 yaşındaki oğlunu öldürmesi için sahte bir internet sitesi üzerinden kiralık katil tutmaya çalıştığı gerekçesiyle gözaltına alındı.
20.07.2023 Dünya
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti!
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti! Rock'n Roll Kraliçesi lakaplı ABD’li sanatçı Tina Turner, 83 yaşında İsviçre’de hayatını kaybetti.
25.05.2023 Magazin
Karakolda skandal! 6 polisle ilişkiye girdi, yeni detaylar ortaya çıktı
Karakolda skandal! 6 polisle ilişkiye girdi, yeni detaylar ortaya çıktı Kocasıyla 'açık evlilik' yaşayan kadın, meslektaşlarıyla defalarca ilişkiye girdi. Skandalın yeni detayları ortaya çıktı.
18.05.2023 Dünya
ABD'de üst üste felaketler: 22 kişi hayatını kaybetti
ABD'de üst üste felaketler: 22 kişi hayatını kaybetti ABD’nin merkezinde Arkansas, Illinois, Indiana ve Tennessee eyaletlerinde meydana gelen kasırgada 22 kişi hayatını kaybetti. Indiana ve Arkansas valileri, eyaletlerde olağanüstü hal ilan etti.
2.04.2023 Dünya
'Çıldırmış Ayı'nın gizemi yıllar sonra çözüldü! Filmlere konu olan olayın detayları şaşkınlık yarattı...
'Çıldırmış Ayı'nın gizemi yıllar sonra çözüldü! Filmlere konu olan olayın detayları şaşkınlık yarattı... ABD'nin Tennessee eyaletinin Knoxville şehrinde yaşanan bir hikayeden esinlenerek kurgulanan Cocaine Bear filmi, Türkiye'de Çıldırmış Ayı ismiyle vizyona girdi. Elizabeth Banks'in yönettiği filmin başrollerinde Keri Russell, O'Shea Jackson Jr. ve Ray Liotta yer alıyor.
28.03.2023 Dünya
ABD’de okula silahlı saldırı: 6 kişi hayatını kaybetti, Biden Kongre’ye çağrıda bulundu
ABD’de okula silahlı saldırı: 6 kişi hayatını kaybetti, Biden Kongre’ye çağrıda bulundu ABD’nin Nashville şehrinde bir okula yönelik düzenlenen ve 3’ü çocuk olmak üzere toplamda 6 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin inceleme devam ediyor. Saldırıyı, ‘bir ailenin en kötü kabusu’ şeklinde tanımlayan ABD Başkanı Joe Biden, saldırı silahları yasağıyla ilgili Kongre’ye çağrıda bulundu.
28.03.2023 Dünya
Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı, ölüm nedeni ne?
Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı, ölüm nedeni ne? Fringe ve The Wire gibi popüler televizyon dizilerindeki rolleriyle tanınan ve John Wick film serisinde Charon karakterine hayat veren ABD'li ünlü oyuncu Lance Reddick hayatını kaybetti. Peki, Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı?
18.03.2023 Magazin
ABD'de çifte silahlı saldırı: 1 ölü, 10 yaralı
ABD'de çifte silahlı saldırı: 1 ölü, 10 yaralı  ABD'nin Tennessee eyaletindeki Memphis şehrinde meydana gelen art arda iki silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.
19.02.2023 Dünya
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur? Cumhurbaşkanı Erdoğan Ohal ilan edildiğini duyurdu. Yaptığı açıklamada “Çalışmaların süratle yürütülebilmesini temin için OHAL ilan etme kararı aldık. Deprem yaşanan 10 ilimizi kapsayacak ve 3 ay sürecek bu kararla ilgili Cumhurbaşkanlığı ve Meclis süreçlerini hızla tamamlayacağız.” İfadelerini kullandı. Peki, OHAL nedir, OHAL ilan edildi ne demek? Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
8.02.2023 Gündem
Suç dalgası yayılıyor! Bu paraya sakın dokunmayın, polis nedeni açıkladı
Suç dalgası yayılıyor! Bu paraya sakın dokunmayın, polis nedeni açıkladı Ülkeyi yeni suç dalgası sardı. Yetkiler vatandaşları dikkatle uyarıyor. Etkileri ölümcül olabilir. Sokakta yürürken yerde para görürseniz sakın almaya çalışmayın. Polis yerdeki paralara neden dokunulmaması gerektiğini açıkladı. İşte haberin detayları...
3.02.2023 Dünya
Kıskanç sevgilinin ihbarı skandalı ortaya çıkardı! Polis merkezinde eş değiştirme ve striptiz oyunları...
Kıskanç sevgilinin ihbarı skandalı ortaya çıkardı! Polis merkezinde eş değiştirme ve striptiz oyunları... Evli kadın polisin meslektaşlarıyla yaşadığı skandal ilişki ağı belediye başkanına yapılan bir olayla ortaya çıktı. ABD Tennessee kenti görev yapan evli kadın polis Meagan Hall’un 7 meslektaşıyla cinsel ilişki yaşaması kentte şok etkisi yarattı. İhbarı yapıp rezaletin ortaya çıkmasına neden olan kişinin kimliği duyanları şaşıttı.
1.02.2023 Dünya
Rüya Gibi Evler yıldızı Christina'nın yeni kararı! Uzak tutacaklar
Rüya Gibi Evler yıldızı Christina'nın yeni kararı! Uzak tutacaklar Emlak yatırımcısı olan, Türkiye'de yayınlanan Rüya Gibi Evler programının yıldızı Christina Haack, eski eşi ile boşandıktan sonra bile TV programına devam etmişti. Şimdi Josh Hall ile evli olan Christina, yeni programı ve evliliği hakkında konuştu; yeni bir karar aldığını belirtti.
1.02.2023 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan Avrupa ülkelerine seyahat uyarısı
Dışişleri Bakanlığı'ndan Avrupa ülkelerine seyahat uyarısı Dışişleri Bakanlığı, bazı Avrupa ülkelerinde İslam karşıtı, yabancı düşmanı ve ırkçı nitelikteki eylemler ve terör örgütü iltisaklı gruplarca Türkiye karşıtı propaganda gösterilerinde artış meydana gelmesi nedeniyle Avrupa ülkeleri için seyahat uyarısı yaptı.
28.01.2023 Gündem
ABD'de bir George Floyd vakası daha! Dünya bunu konuşuyor, protestolar başladı
ABD'de bir George Floyd vakası daha! Dünya bunu konuşuyor, protestolar başladı ABD'nin Tennessee eyaletinde 7 Ocak’ta polisler tarafından trafikte durdurularak dövülen ve aldığı yaralar sonucu kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra hayatını kaybeden siyahi Tyre Nichols'un darp edildiği anların görüntüleri kamuoyuyla paylaşıldı. GÖrüntüler dünyada adeta deprem etkisi yarattı, Batı medyası talihsiz adamın son sözlerini manşetlerine taşıdı.
28.01.2023 Dünya
Karakolda toplu cinsel ilişki skandalı! Ayrıntılar herkesi şok etti
Karakolda toplu cinsel ilişki skandalı! Ayrıntılar herkesi şok etti ABD'nin Tennessee eyaleti, büyük bir polis skandalıyla çalkalanıyor. Mesai arkadaşları ile cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen kadın polis memuru hakkında soruşturma açılırken şoke eden ayrıntılar birer birer ortaya çıkarıldı.
14.01.2023 Dünya
ABD’de etkili olan kar fırtınasında can kaybı 22’ye yükseldi
ABD’de etkili olan kar fırtınasında can kaybı 22’ye yükseldi ABD'de etkili olan kar fırtınası nedeniyle birçok eyalette meydana gelen kazalarda ve aşırı soğuklarda hayatını kaybedenlerin sayısı 22'ye yükseldi.
25.12.2022 Dünya
ABD'de kar fırtınasının neden olduğu kazalarda can kaybı 17'ye yükseldi
ABD'de kar fırtınasının neden olduğu kazalarda can kaybı 17'ye yükseldi ABD'de etkili olan kar fırtınası nedeniyle birçok eyalette meydana gelen kazalarda hayatını kaybedenlerin sayısı 17'e yükseldi.
24.12.2022 Dünya
Öğretmenine sinirlenen liseli tuvalete girdi sonrası korkunç! Her şeyi itiraf etti
Öğretmenine sinirlenen liseli tuvalete girdi sonrası korkunç! Her şeyi itiraf etti Her satırı korkunç olay lisede yaşandı. Liseye yeni başlayan öğrenci, 24 yaşındaki matematik öğretmenine sinirlenince resmen dehşet saçtı. Korkunç olay ortaya çıkınca lisesi öğrencinin itirafları adete kan dondurdu. İşte yaşanan dehşet dolu olay ve o itiraf...
10.12.2022 Dünya
Cinsel istismar mağduru Hollywood yıldızı Ashley Judd’den itiraf: Hikayesini duymak istedim
Cinsel istismar mağduru Hollywood yıldızı Ashley Judd’den itiraf: Hikayesini duymak istedim Geçen sene Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde geçirdiği kazayla uzun süre gündemde kalan ABD'li oyuncu Ashley Judd, katıldığı bir podcast programında 1999 yılında kendisine cinsel saldırıda bulunan adamla yıllar sonra konuştuğunu anlattı. "Kederden kurtulmanın birçok yolu var" ifadelerini kullanan ünlü isim, bunu dinleyicileriyle paylaşmak istediğini dile getirdi.
27.07.2022 Magazin
ABD'de silahlı saldırı! 3 ölü, 14 yaralı
ABD'de silahlı saldırı! 3 ölü, 14 yaralı ABD'nin Tennessee eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.
5.06.2022 Dünya
ABD'de kan donduran anlar! 9 polis, silahsız adama kurşun yağdırdı
ABD'de kan donduran anlar! 9 polis, silahsız adama kurşun yağdırdı ABD'nin Nashville kentinde 9 polis, yaya olarak durduğu otoyolundan çekilmesi için uyardığı silahsız adama ateş açtı. Korkunç anlar amatör kameraya saniye saniye yansıdı.
28.01.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tennessee ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tennessee haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.