Tencere Tava

Tencere Tava

Son dakika tencere tava haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tencere tava ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tencere tava haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tencere Tava

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tencere tava gelişmeleri de dahil olmak üzere 170 tencere tava haberi bulunmuştur. Tüm tencere tava haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sağlık Bakanlığı’ndan ‘çadırda soba’ uyarısı: Güvenli alan oluşturun
Sağlık Bakanlığı’ndan ‘çadırda soba’ uyarısı: Güvenli alan oluşturun Sağlık Bakanlığı, deprem bölgesindeki çadırlara kurulan sobalarla ilgili, “Çadırın büyüklüğüne bağlı olarak en az bir metre güvenli alan oluşturulmalı. Sobaya yakın bölgede uyunmamalı. Çocuklar asla yalnız bırakılmamalı” uyarısı yaptı.
2.03.2023 Gündem
Ev sahibi çılgına döndü, kiracıya yapmadığını bırakmadı! 'Amacı daha yüksek fiyattan kiraya vermek'
Ev sahibi çılgına döndü, kiracıya yapmadığını bırakmadı! 'Amacı daha yüksek fiyattan kiraya vermek' Fahiş kiralar nedeniyle ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan gerilimlere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Bursa’nın İznik İlçesinde bir ev sahibinin alt katta oturan kiracısına yaptığı şey şok etti. İşte balyozla eve saldıran ev sahibinden sonra ilginç bir haber daha...
15.12.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu faizler düşecek halkımızı yüksek faize ezdirmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu faizler düşecek halkımızı yüksek faize ezdirmeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Ülkemizdeki mandacı siyasetçiler ise bu kurtuluş mücadelesini tam tersi gibi göstermeye çalışıyorlar. Var güçleriyle üzerimize geliyor. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi üretim, istihdam ve cari denge odaklı politikamızdan geri döndüremeyecekler. Biz yüksek faize halkımızı da çiftçimizi de ezdirmeyeceğiz. Bu faizler düşecek." dedi.
26.11.2021 Siyaset
Özcan Deniz - Feyza Aktan cephesinde yeni gelişme!
Özcan Deniz - Feyza Aktan cephesinde yeni gelişme! Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan'ı darp ettiği iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. Deniz suçlamaları reddederek "Velayet davasında beni zor duruma sokmak için bunları yapmaktadır. Boşanma davasını ben açtım. Şiddet görmüş bir kadın olarak boşanma davası açmadı" dedi.
14.09.2021 Magazin
Annenize verebileceğiniz en güzel Anneler Günü hediyesi!
Annenize verebileceğiniz en güzel Anneler Günü hediyesi! Aileleri için zorluklara göğüs geren anneler, pandemide yaşam stresinin ve sorumlulukların da artmasıyla çok yoruldu. Özellikle de evden veya iş yerinde çalışan annelerin üzerindeki sorumluluğun oldukça fazla olduğunu belirten Uzman Psikolog Ezgi Dokuzlu, “Pandemi sürecinde annelerin, özellikle de çalışan annelerin iş yükü çok ağırlaştı. İçerisinde bulunduğumuz bu pandemi sürecinde anneniz için hazırlayacağınız küçük bir sürpriz, onu çok mutlu edecek, ona kendini değerli hissettirecektir. Anneler Günü’nü kutlamak için pahalı hediyelere veya aylarca düşünülerek hazırlanmış sürprizlere gerek yok. Onu ne kadar sevdiğinizi göstermeniz, emekleri için teşekkür etmeniz, içinizden gelerek söyleyeceğiniz bir cümle bile anneniz için en değerli hediyedir” açıklamasında bulundu.
6.05.2021 Sağlık
Bankada hesabı olanlar mutlaka kontrol edin! Herkesi ilgilendiriyor...
Bankada hesabı olanlar mutlaka kontrol edin! Herkesi ilgilendiriyor... Türkiye'de yaşayan herkesi ilgilendiriyor. Kredi kartı ekstrenizi mutlaka kontrol edin. Finansal olarak sıkıntı yaşamamak için bu ayrıntılara önem gösterilmeli. Değiştirin, bütçenizi doğru yönetin. Herkes yemek yemeyi çok sever. Ancak sevmenin yanı sıra bu işin bir de maddi yanı var. Dışarıdan yemek ya da eve söylemekle aylık olarak ne kadar harcama yapıyorsunuz? Bunun için kredi kartı ekstrenize bakıp hesaplamanızda fayda var. Her gün dışarıdan yenen yemek, maddi olarak sizi zorlayabilir. Peki nisan ayı bütçesi için bugünden itibaren neler yapabilirsiniz? İşte tüm bilgiler...
1.04.2021 Ekonomi
Üretim durdu! Kriz çıktı, bulunamıyor
Üretim durdu! Kriz çıktı, bulunamıyor Mahalle arasındaki camcılardan inşaatçılara kadar birçok sektör cam bulamamaktan şikâyetçi. Sektörde faaliyet gösteren işletmeler camın karaborsaya düştüğünü söylerken, cam üreticileri pandemi nedeniyle sorunlar yaşandığını, cam üretim hatları da bakıma girdiği için üretimin azaldığını söylüyor.
9.03.2021 Ekonomi
Çocuklarda ev kazalarının görülme oranı arttı
Çocuklarda ev kazalarının görülme oranı arttı Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını döneminde, özellikle 0-18 yaş aralığında yüksekten düşme, yanık, zehirlenme, soluk borusuna cisim kaçması gibi ev kazalarında görülme sıklığının arttığı belirtildi.
30.07.2020 Sağlık
Çocuklarla evde nasıl oyun oynanmalı? MEB’ten ‘Oyun' kılavuzu!
Çocuklarla evde nasıl oyun oynanmalı? MEB’ten ‘Oyun' kılavuzu! Milli Eğitim Bakanlığı corona virüs önlemleri kapsamında sürdürülen uzaktan eğitimle beraber, ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte evde geçirdiği zamanda, çocuklar ve diğer aile üyelerinin yakın ilişkiler ve güçlü bağlar kurmasına katkı sağlamak amacıyla Uzaktan Eğitim Yakından İlgi seti yayınlamıştı. Bu sete "Kriz Durumunda Oyun" başlıklı yeni bir kılavuz eklendi. Peki, Çocuklarla kriz durumunda oyun oynamak neden önemli? Evde çocuklar için nasıl etkinlikler yapılır? Ebeveynler çocukları ile evde nasıl oyun oynamalı? İşte MEB ‘Kriz Durumunda Oyun’ kılavuzu…
19.04.2020 Eğitim
Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro, Kovid-19 salgınını küçümsemeye  devam ediyor
Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro, Kovid-19 salgınını küçümsemeye devam ediyor Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, ülkede 343 kişinin ölümüne yol açan yeni tip corona virüsü (Kovid-19) ciddiye almamayı sürdürüyor.
3.04.2020 Dünya
Avcılar'da korkunç olay! 6 aylık bebek 4 yaşındaki kardeşinin...
Avcılar'da korkunç olay! 6 aylık bebek 4 yaşındaki kardeşinin... Avcılar’da 6 aylık bir bebek iddiaya göre 4 yaşındaki kardeşinin kucağından kayarak 3. kattaki evlerinin balkonundan düştü.
10.03.2020 Yaşam
Hırsızlık için girdikleri evde 14 gün yaşamışlar
Hırsızlık için girdikleri evde 14 gün yaşamışlar İzmir'in Torbalı ilçesinde, 2 şüpheli, hırsızlık için girdikleri evde, kimsenin olmamasını fırsat bilip, 14 gün yaşadı. Giderken de evden çamaşır makinesi, fırın, çelik tencere, tava, ütü, uydu alıcısı gibi eşyalar çalan hırsızlardan biri yakalanarak, tutuklanırken diğeri ise aranıyor.
15.11.2019 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul için çok büyük hayallerimiz, projelerimiz var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul için çok büyük hayallerimiz, projelerimiz var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Meydanı'nda Geleneksel Beyoğlu İftarı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, '23 Haziran'da bir kez daha milletimizin hakemliğine gidecek olmaktan memnunuz. İstanbul için çok büyük hayallerimiz, projelerimiz var' dedi.
12.05.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da sanayici ve iş adamlarıyla iftarda bir araya geldi. Erdoğan iftar sonrası ATO Congresium'da "Ankara'nın Enleri Ödül Töreni'nde açıklamalarda bulundu. YSK'nın İstanbul'da aldığı seçim kararını değerlendiren Erdoğan, "Yapılan iş, tespit edilen yolsuzluklar, hukuksuzluklar ve usulsüzlükler sebebiyle şaibeli hale gelen bir seçimin yenilenmesidir." dedi.
9.05.2019 Siyaset
Sokakta sabahladılar! İğne atsan yere düşmüyor
Sokakta sabahladılar! İğne atsan yere düşmüyor Edirne'ye Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni izlemeye gelen birçok kişi, otellerde yer bulamadıkları için ‘Bedava Palas’ olarak nitelendirdikleri park ve bahçelerde sabahladı.
14.07.2018 Yaşam
Esse için yeni hamle
Esse için yeni hamle Geçen yıl satılan ve akabinde sıkıntıya düşen, mağazalara mal koyamayan Esse için umut ışığı doğdu. Şirketin yeni sahipleri Erhan Abaz, Atilla Okumuş ve Cüneyt Yağcı, bir Arap fonla el sıkışmak üzere...
16.06.2017 Ekonomi
Erdoğan'dan AGİT'e sert tepki: Önce haddinizi bilin!
Erdoğan'dan AGİT'e sert tepki: Önce haddinizi bilin! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'deki Cumhurbaşkanlğı Külliyesi'nde halka seslendi. AGİT'in referandumla ilgili yayınladığı rapora tepki gösteren Erdoğan, "Önce haddinizi bilin. Sizin hazırlayacağınız siyasi içerikli raporları biz ne görürüz, ne duyarız, ne biliriz. Biz yolumuza devam ederiz" dedi.
29.09.2021 Gündem
Şehidin son dileği Ömer Halisdemir gibi şehit olmakmış
Şehidin son dileği Ömer Halisdemir gibi şehit olmakmış İzmir’deki hain terör saldırısında şehit olan polis Fethi Sekin’in, ölümünden önce "Keşke bana da Ömer Halisdemir gibi bir şehitlik nasip olsa" dediği ve İzmir Adliyesi yanında kafe çalışanına üşümesin diye montunu verdiği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Esse’yi ‘Zorlu’yor
Esse’yi ‘Zorlu’yor Tefal’den ayrılan Semih Şeftali’nin 2002’de kurup 170 mağaza ve 240 milyon TL cirolu dev bir zincire dönüştürdüğü Esse’yi Zorlu Holding alıyor. Görüşmelerin bu yılın ilk çeyreğinde bitmesi planlanıyor. Semih Şeftali satıştan sonra da işin başında olmaya devam edecek.
7.01.2016 Ekonomi
Allah rızası için bizi bu pislikten kurtarın!
Allah rızası için bizi bu pislikten kurtarın! Diyarbakır’ın Sur ilçesinde askere sığınan vatandaşlar, “Allah rızası için operasyonu sonuna kadar devam ettirin, bizi bu pislikten kurtarın” diyerek operasyona destek verdi.
29.09.2021 Gündem
Cizre'de çatışmaların için tencere tava eylemi
Cizre'de çatışmaların için tencere tava eylemi Cizre'de çatışmaların için tencere tava eylemi
17.12.2015 Haber
Nusaybin'de şiddetli çatışma! Yasak sonrası...
Nusaybin'de şiddetli çatışma! Yasak sonrası... Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde dün sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında, sabaha kadar süren şiddetli çatışmalar yaşandı...
29.09.2021 Gündem
Mutfaktan 10 milyar dolar ihracat çıkacak
Mutfaktan 10 milyar dolar ihracat çıkacak Türkiye’de 10 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşan züccaciye sektörünün ihracatı ise 4 milyar doları geçti. Hedef 10 yıl içinde ihracat rakamını 10 milyar dolara çıkarmak
1.10.2015 Ekonomi
Korkutan uyarı! Cizre'den sonra...
Korkutan uyarı! Cizre'den sonra... İstihbarat birimlerinden korkutan uyarı: PKK Yüksekova'yı Cizre'ye dönüştürdü
29.09.2021 Gündem
Yerli üretim tencere ve tavayla Tefal’i geçti
Yerli üretim tencere ve tavayla Tefal’i geçti 1993’te Türkiye pazarına giren Fransız Tefal’in ilk personeli olan, 8 yıl şirketin üst düzey yöneticiliğini yapan Semih Şeftali, 2002’de kendi şirketi Esse’yi kurdu. 153 mağazaya ulaşan Esse, yıllık 1 milyon adedi bulan tencere ve tava satışıyla Tefal’i geride bıraktı.
1.09.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tencere Tava ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tencere tava haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.